Tüm Versiyonu Göster : virüs...
...@travian.com adresine benim mailimden spam mesajlar gidiyormuş.benim bundan haberim bile yoktu.bunun tek anlamı var o da virüs!!!benimle beraber birkaç kişide daha bu virüsten olabilir.önlemi neyse lütfen bizi bilgilendirin.teşekkürler...
fantastik
04-11-2006, 20:56
...@travian.com adresine benim mailimden spam mesajlar gidiyormuş.benim bundan haberim bile yoktu.bunun tek anlamı var o da virüs!!!benimle beraber birkaç kişide daha bu virüsten olabilir.önlemi neyse lütfen bizi bilgilendirin.teşekkürler...
Nasıl oluyor bu ?
yardım edecek bir allahın kulu yok mu yaw?
Canım kardeşim ... bilsem bi yolunu anında yazardımda yok yaa :( :cry:
yaa abiler ben bu oyuna kayıt oldum 2 gün sonra avast anti vüris denen mahlükatü program bana trojan cıktı bil den dior ne iş? :?: :?: :|
şu forumdaki salak linkleri tıklamamışsındır umarım.bendeki durum farklı;mailim herkese virüslü mesajlar yolluyor ve ben engelleyemediğim için artık mailimi kullanmıyorum...
necromancer6666
27-11-2006, 01:32
mailinin herkeze virüs yollaması demek bilgisayarında trojen ya da worm var demek oluyo :twisted: bazı arkadaşlar benim bilgisayarımada kasıtlı olarak trojen attılar msn de tanımadıgın biri eklemiştir seni ardından bu olay çıkmıştır... herkez dikkatli olsun krredi kartı numaralarınıza kadar bulabiliolar paranoyak olmayın ama saglam bi virüs programı yükleyin yeterli..
sağlam bir virüs programımız var.bir şekilde mailim spam yayıyor.bunun sebebinin bir sitenin beni listesine eklemesi olduğunu söylediler.ne kadar doğru bilmiyorum tabii
AhmetPasha
27-11-2006, 20:01
Onaysız mail atılıyor yani nasıl diyeyim
phpnin mail() fonksiyonu ile senin adından
ben mail atabilirim ama onaylanmadığı için
bu mail hotmail gibi yerlerde junk'a gelir
ancak spam koruması olmayan sistemlerde direk
inboxa gelir headerlardan bir kontrol edin mail
nerden gelmiş hangi ip üzerinden gelmiş hangi
server vs. vs. onay almışmı gibisinden....
ewet arkadaslar her linki acmayin traviandaki trojan dolasiyor ortalikta
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.