PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yabancı Hakem Gelsin mi?

Muslat
06-10-2008, 19:34
Selamlar,

Son günlerde tartışma yaratan bir olay..

Türkiye ligine yabancı hakem gelmeli mi? gelmemeli mi?

İşte buyrun ankete

kozmikcano
06-10-2008, 19:36
Gelmeli;) Bazı takımlara çok büyük haksızlıklar yapılıyor.Atılan temiz goller sayılmıyor.Bence Türk hakemler oldukça başarısız formsuz.Yerine yabancıları gelmeli.Veya iyi Türk hakemler yetiştirilmeli.

SeNaTöR
06-10-2008, 19:41
Selamlar,

Son günlerde tartışma yaratan bir olay..

Türkiye ligine yabancı hakem gelmeli mi? gelmemeli mi?

İşte buyrun ankete

İnşallah burdada yaratmaz :D Bence gelmeli..

Muslat
06-10-2008, 19:42
Bence de gelmeli,

Çünkü türk hakemlerin tuttuğu takım vardır ve o maça sürüldüğünde elinde olmadan yardım eder,ayrıca çok formsuzlar.

KaşgarLı
06-10-2008, 19:42
İnşallah burdada yaratmaz :D Bence gelmeli..
Hayır gelmesin . Herşeyimiz yabancı olmak zorunda mı . Yakında Türk diye bir şey kalmayacak...

Şeboist_genc
06-10-2008, 19:44
Fazla bişi farketceğini düşünmüyorum.

kozmikcano
06-10-2008, 19:44
Hayır gelmesin . Herşeyimiz yabancı olmak zorunda mı . Yakında Türk diye bir şey kalmayacak...

Haklısın ancak bizim hakemlerimizin yönettiği maçlara bakalım.Misal dün Kayseri maçında Aghahowa'nın 2 golünü yediler.Birinde Carlos bozdu diğerinde de hizada idi.O ikisini de atsa tarihi bir fark olacaktı.Yazık gerçekten.

fahri_baba
06-10-2008, 19:45
Hatasız kul olmaz.
Yabancı hakem geleceğine,Türk hakemler (daha iyi) eğitilsin.

SeNaTöR
06-10-2008, 19:46

Fazla sertliğe gerek yok ben fikrimi söyledim sizde alıntı yapmadan fikrinizi söyleyin..'Türk diye birşey kalmacak' lafı zaten bu konu için anlamsız.

kozmikcano
Hatasız kul olmaz.
Yabancı hakem geleceğine,Türk hakemler (daha iyi) eğitilsin.

Aynen katılıyorum.Ama eğitilemiyorsa işinin ehli adamlar gelip öğretmeli.En azından 1 sene yabancılar gelip ligin kalitesini arttırıcı hakemleri bilgilendirici 5-10 maçı yönetsinler.

Muslat
Bence bu olaya milli açıdan bakmayalım...

Biraz adalet çerçevesinden değerlendirelim.

KaşgarLı
06-10-2008, 19:48
Fazla sertliğe gerek yok ben fikrimi söyledim sizde alıntı yapmadan fikrinizi söyleyin..'Türk diye birşey kalmacak' lafı zaten bu konu için anlamsız.
Her şeyi üstünüze alınmaya gerek yok . Benden önce kim yazdıysa alıntısını yaparım . Fazla sert de yazmadım zaten . . .

__ErSiN__
06-10-2008, 19:50
Arkadaşlar,nasıl yabancı oyuncular geldiğinde takımlarımızın kaliteleri artıyor,yabancı hakemlerin geldiklerindede bizim kendi hakemlerimizin kalitelerininde artacağını düşünüyorum.Hele birde Collina(emekli) gibi usta bir hakem bulabilirsek bence gelmeli.

...HaKaN...
06-10-2008, 19:52
Türk hakemler taraf tutuyor (sözüm meclisten dışarı) tabikide gelmeli Bazı Hakemler (şimdi bişey dicem ama bu konu hakkında çok sinirliyim) taraf tutuyor ve federasyon birşey yapmıyor.

SeNaTöR
06-10-2008, 19:52
Her şeyi üstünüze alınmaya gerek yok . Benden önce kim yazdıysa alıntısını yaparım . Fazla sert de yazmadım zaten . . .

Peki öyle olsun....

Muslat
06-10-2008, 19:56
Şuan yabancı hakem gelsin tarafı 1 oyla önde...

buraktry
06-10-2008, 20:20
Haklısın ancak bizim hakemlerimizin yönettiği maçlara bakalım.Misal dün Kayseri maçında Aghahowa'nın 2 golünü yediler.Birinde Carlos bozdu diğerinde de hizada idi.O ikisini de atsa tarihi bir fark olacaktı.Yazık gerçekten.

fenerbahçenin iki penaltısınıda yediler.ayrıca ceza sahası içinde kafa topuna kalkan adamı itmek kuraldışıdır.yabancı hakem gelmeli Türkçülük yapamıcam şimdi Türk hakemlerin geneli taraf tutuyo...

__ErSiN__
06-10-2008, 20:21
Buraktry öncelikle şu Türk kelimelerindeki T harfini düzenlermisin?

buraktry
06-10-2008, 20:23
özür.........

..:lion_boy:..
06-10-2008, 21:00
Bu lige yabancı hakem şart ...

Türklerin suyu mu çıktı veya Türk'lerin nesi var gibi bir cevap vermeyin lütfen , herkes ne olduğunu gözleriyle görebiliyor bence...

Hakemlerimiz formsuz ve çok hata yapıyorlar , yabancı hakem gerekiyor... :)

turgutreisfb
06-10-2008, 21:08
bu sene bence 3 büyüklerde işyok fener kayseriden evinde 4 yiyor avrupa da 2 maçda 1 puan alabiliyor
bjk okadar yeni transferle ligin en iyi takımı gibi görülürken uefadan eleniyor
gs sakatlıklar ve skibbe nin deneyimsizliği konuşulurken bursada 3 puan bırakıyor
yani özetle istanbul takımları bu sene darmaduman
ben bizim ligimizde bişeylerin değişebileceğine inanamak istiyorum
bişeylerin değiştiğini görmek istiyorum
nitekim sivassporun geçen seneki başarısı
anadolunun takımlarına destek oldu
ben ligde istanbul takımlarının tekelinin kalkmasını istiyorum
inş bu sene bir anadolu takımı şampiyonlar olur
ve ligimizdeki bu değişimi bizde görürüz