Tüm Versiyonu Göster : Biri bana yardım etsin
sem_duran
26-10-2006, 02:14
arkadaslar ben bu oyuna daha yeni basladim..ve galyaliyim anladigim kadariyla ogameye benzer bi oyun...biri bana bu oyunun ayrıntılarını fln anlatsa mesala askeri üst nsl basacam...askerleri offfken nsl koyucam v.s...ogamedeyken sömürgemden anagezegene anagezegenden sömürgeme konuslandırıp filomu koruyodum bunda askerleri nsl koruyacam ve son bi soru daha nufus sayısıda düşebiliyo mu yoksa sadece asker ssayısı mı düşüyor ve binalarda kademelerde inebiliyor mu...yani işin kısacası biri bana su oyunu acıklasın.forumda baktımda cok kesik kesik bilgiler war.fazlada bişi anlamadım
Travian.com.tr ana sayfasının sol tarafında "Oyun Yönergesi" diye bir bölüm var. orası sana yardımcı olabilir.
Anonymous
26-10-2006, 09:51
bu link sana mutlaka yardımcı olacaktır .
http://forum.travian.com.tr/viewtopic.php?t=373
bu linki inceledikten sonra sorular bölümündeki topikleri de incele :)
galyalı_killer03
26-10-2006, 17:36
arkadaşlar bazı bilgileri vermiş ama bende 1-2 şey sölemek istedim...
travian dan bağımsız olan ama yardımda bulunan
www.travian-tr.com
yukarıda verdiğim sitede gerekli çoğu bilgiyi bulabilirsin...
ayrıca forum adminlerinden sevgili kosovalı nın da hazırladığı yardım sitesindende yarım alabilirsin
http://traviantr.ifastnet.com/travian/index.php
bunların dışında forumda bulunan sabit başlıklara bakabilir aradığın soruları ARAMA butonuna basarak bulabilirsin...
saygılar...
yasin_54
28-10-2006, 10:38
kardeş oyun yönergesini denesen daha ii olur travian hakındaki bilgiler war orda :idea:
arkadaslar ben bu oyuna daha yeni basladim..ve galyaliyim anladigim kadariyla ogameye benzer bi oyun...biri bana bu oyunun ayrıntılarını fln anlatsa mesala askeri üst nsl basacam...askerleri offfken nsl koyucam v.s...ogamedeyken sömürgemden anagezegene anagezegenden sömürgeme konuslandırıp filomu koruyodum bunda askerleri nsl koruyacam ve son bi soru daha nufus sayısıda düşebiliyo mu yoksa sadece asker ssayısı mı düşüyor ve binalarda kademelerde inebiliyor mu...yani işin kısacası biri bana su oyunu acıklasın.forumda baktımda cok kesik kesik bilgiler war.fazlada bişi anlamadım
Her sorunu çoook iyi anlıyorum valla :lol: Bende bir hafta oldu başlayalı hepsini sordum :D Asker yapınca buradada aynı mantık geçerli ama harabe yok :D Bunun yerine bir inaktif buluyosun zaman ayarı ile saldırı olarak yolluyorsun ...Ama onu bulmak gerçekten zor.. Mesafe işi çok gıcık!
Arkadaşların verdiği linkleri bir tara öncelikle..
Eğer çok on olurum ve işim yağma olur diyorsan askeri üs ve kışla yişlerini hallet ve asker bas.
Birde plus diye bir bölüm var ya oraya gir ve hammadde üretimlerini %25 artır öncelikle :wink: Hadi kolay gelsin sana..
geri çağırma diye bir mefhum yok, (ilk saniyler hariç ) :D Yani konuşlandırma yok..
Saldırı yersen tek nüfuz filan değil binalarını bile yıkabiliyorlarmış! Başıma gelmedi , gelmez inşallah.. Tü tü tü . Nazar değmesin yani :D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.