Tüm Versiyonu Göster : En cok uye yapan ilk 5 uye 200 altin kazaniyor!
tabiki bu gercek degil ))
ama oneri olarak sunmakta fayda var
kabul edilirse daha fazla uye kazanilir diye dusunuyorum
bu baslığı gordugumde bunu admınlar yazdıysa oyunun tadı kacar dedim. çünku ne kadar cok yenı uye kazandıran dıye bışey olursa oyundan o kadar multıcı olur.
BEYAZitliPRENS
25-10-2006, 23:22
eheheh. yeni bir beyazitliprens mi doguyor diye baktim mesaja ama dogmuyormus :D
insan biraz sallar yaa. direkt olarak yok bole bisiy denir mi. once milleti heyecanlandircan. sonra yok ole bisey dicen. adam o kadar heyecanlancak ki yok desen bile inanmicak :D (örnek: T4) :D
aklima geldi ama asparagas haber yapiyim diye ama sonra vazgectim )))
erol kimse ugrasamaz 75 nufusa getirmek icin ve sadece 1 fazla arttiracak. yani ilk 5 te olanlarin ortalama uye yapma sayisi 200 se misal ilk 5e girmek icin adam en az 60-70 tane multi yapmasi lazim (50-60 email adresi ayrica alacak) ve 75 nufusa getirmesi lazimki multihunterimiz tarafindan cok kolay yakalanir kimler yakalanmiyorki...
bence altını sadece para verip almak daha mantıklı o da oyuna destek cıkmak için üye kazan altın almak çok saçma olmuş oyunda haksız kazanç oluyo
achilles115
08-11-2006, 21:47
super luzumsuz bı uygulama .ben durust oynuyorum .tanıdıgım kımse de yok .daha once bırısını soktum oyuna .sımdı ben ne yapayım :( benım gunahım ney :D en az 200 olmalı nufus
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.