PDA

Tüm Versiyonu Göster : STraTeJi birlikleri

delirüzgar
24-09-2008, 00:41
S4 ün efsanevi oyuncuları ve Efsane ismi tekrar tek çatı altında buluştu dosta düşmana duyurulur.

Efsane Hep Buradaydı...

JuGGeR
24-09-2008, 15:58
Yakında siyahlar gelip size, birleşme yapıp VIP i yıkalım derse şaşırmayın =)

delirüzgar
24-09-2008, 23:25
Ben çok server'da oynadım ama bu serverda yaşadıklarımı gördüklerimi hiç bir server'da görmedim yaşamadım o yüzden şaşırmam:)

.ULTRAVİOLE.
25-09-2008, 00:56
Yakında güçsüz bir V.İ.P. ' liye saldıran bir üyeniz hakkında size böyle bir mesaj gelebilir :

Merhaba :
Biliyorsunuz SİYAH ve ANKA lar ile savaştayız ayrıca bütün server bizden nefret ediyor toparlandık biz bi grup böyle car car car forumlarda konuşuyoruz üyemize saldırı yapmışsınız saldırınız çok agır bir saldırıydı savunma yapamadık ordunuz toplam 3 asker 3 mancınık gerçekten öyle bi durumdayız ki bunu bile kesemedik lütfen saldırıları kesiniz.

Derlerse şaşma.:) GooD LuCk.

JuGGeR
25-09-2008, 13:14
karamiras, sen geçen gün general61 in 85 nüfuslu yan köyünde çakılmışsın =)

Yorum bile yapmıyorum =)

By ManTar
25-09-2008, 19:38
Arkadaslar merhaba;

Bu konuları ilerde daha detaylı konusacagız.. Varsa Yoksa STraTeJi...

peeR
26-09-2008, 11:57
Arakdaşlar birbirimizlen savaş halinde bile olsak her zaman bunun oyun oldugunu untmamanızı istiyorum Yıkılan oyuncu yıkanı tbr. etsın saldırıan savunanını tbr etsın ..

İnşallah Herne şartta olursa olsun s4 oyunculurı her zaman Fair play davranışlarda bulunur...

çirkeflik Kalitesi düşük insanlara özeldir..

bu yüzden herkes yıkılsada Tbr. etme erdemine sahip olmasını diliyorum.

wallace

.ULTRAVİOLE.
28-09-2008, 14:20
karamiras, sen geçen gün general61 in 85 nüfuslu yan köyünde çakılmışsın =)

Yorum bile yapmıyorum =)

Çakılmak ? ?

sadece 1500 civarı asker 50 mancınık

tabi siz bunu büyüük ordu olarak görüyorsunuz ben sizide anlıyorum :) Yapma bence yorum uymaz ortama neyse geçeyim başka forumlara ayrıca 81 degil 101 ayrıca haber alışsınız sanırım köyde 10000 i geçik destek vardı.

JuGGeR
28-09-2008, 15:38
Çakılmak ? ?

sadece 1500 civarı asker 50 mancınık

tabi siz bunu büyüük ordu olarak görüyorsunuz ben sizide anlıyorum :) Yapma bence yorum uymaz ortama neyse geçeyim başka forumlara ayrıca 81 degil 101 ayrıca haber alışsınız sanırım köyde 10000 i geçik destek vardı.

Ya bırak ya =)

Asker kaybedeli kaç gün oldu?

Anca okadr basmışsın işte zuahahahha =)

Siz saldırılara başladığınızda o köy 65 nüfustu, bide gelmiş 85 değil 101 diyorsun =)

Artık yan köyleri bile dalarken 100 nüfus altı olanlara dalacak kadar düştünüz demek =)

Neyse tercih meslesi ^^

Aykut Güven
28-09-2008, 22:38
Efsane?
Büyük birlik?
Hangi efsane oyuncular ve büyük birlik oyuncuları,kendi birliğinden birisinin,4-4-4-6'lık köyü iyi vaha görüyor diye "O köyü bana ver yoksa yıkarım seni" diye tehtid eder ki? Hangi efsane birlik oyuncusu benim 15 tarlalı %125 vaha gören merkezimi, yıkmakla tehtid eder ki?
Travian'da çok düşman gördüm ama sizin gibi kendi birlikdaşını yıkmaya gayret eden görmedim.
Ben ki sizin saçma sapan,hiçbir taktik ve strateji anlayışı olmaksızın,alakasız olarak gösterdiğiniz hedeflerde 2 defa çakılmışım,sizler de beni tehtid ederek teşekkür ediyorsunuz demekki? İyi silmişim hesabı,yoksa yakında "bana altın al yoksa yıkarım" diye tehditler de gelirdi. Bu sözüm o efsane Strateji birliklerine.
İyi oyunlar.

.ULTRAVİOLE.
29-09-2008, 17:06
Ya bırak ya =)

Asker kaybedeli kaç gün oldu?

Anca okadr basmışsın işte zuahahahha =)

Siz saldırılara başladığınızda o köy 65 nüfustu, bide gelmiş 85 değil 101 diyorsun =)

Artık yan köyleri bile dalarken 100 nüfus altı olanlara dalacak kadar düştünüz demek =)

Neyse tercih meslesi ^^

çikiçiki :D en azından asker kaybım var sizde :D asker yokki kaybı olsun hehe biz o köyü nası yerden yere vuruyoruz bak bakalım ayrıca bi onu degil o oyuncunun bütün köylerini giren baksın istatisliklere link veremiyorum nufus düşüşlerine baksınlar :D :D jugger seni seviyorz :D sende olmasan kimle makara yapıcaz

Aykut Güven
29-09-2008, 20:21
çikiçiki :D en azından asker kaybım var sizde :D asker yokki kaybı olsun hehe biz o köyü nası yerden yere vuruyoruz bak bakalım ayrıca bi onu degil o oyuncunun bütün köylerini giren baksın istatisliklere link veremiyorum nufus düşüşlerine baksınlar :D :D jugger seni seviyorz :D sende olmasan kimle makara yapıcaz

Huhahaha.
Jugger seni seviyoz askerin yok.
S6'da 600 000 küsür saldırı puanı+2 adet wow saldırısı
S11'de 700 000 küsür saldırı puanı(TR normal serverları arasında rekor aynı zamanda)+1 wow saldırısı.
S4 şu anda saldırganlık 5.'si 166 000 saldırı puanı.
Seni seviyoruz Jugger askersiz yapıyon bunları askerin olsa neler yapacan kimbilir.

JuGGeR
29-09-2008, 22:00
S6 ta profilime şöyle bir not düşmüştüm;

oynadığım serverda 2 tip oyuncu vardır,
1. si jugger ı çok sevenler
2. si jugger dan nefret edenler...

nefret edenler işte bu şekilde saçmalar durur =)
heryerde jugger ismini karalamaya çalışır
ama server bittiğinde yine kazanan jugger dır...
konuş arkadaşım konuş... 6 ay kaldı serverın bitmesine...
6 ay daha konuş =)
sende 6 ay sonunda foruma başka bir isimle üye olursun...