PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ahh eski 3x muhabbetleri ah

Osman Gazi
23-09-2008, 03:08
Speed 3x'in 3. döneminde sanırım hiç entrika olmuyor... Eskiden böylemiydi??
Mutlaka birileri birilerine sataşırdı o biri karşılık verirdi uzun uzun yazılar yazılırdı açıklamalar yapılırdı... Birlikler arası dengeler tartışılırdı en azından muhabbet olurdu insanlar kaynaşırdı... Ahh ah nerde eski 3x'ler:)

Konuyu muhabbetine açtım, eski yeni 3x oyuncuları içlerini döksünler en fazla bakılan yer burası olsun:)
Dökün içinizi hadi:)

__ErSiN__
23-09-2008, 03:16
En sondaki speed'de geç gelen planlar yüzünden bir çoğu bıraktı galiba en sonuncuda oynamadım ama forumdan takip ettiğim kadarıyla bırakıcaz diyorlardı.Şimdi yeni speed'de bende varım ama kimsede ses seda yok dediğin gibi:)

uzmanozer
23-09-2008, 03:30
merak etmeyin burdada oluyor entrika ilk 10 dan iki hesabımızı yok yere harcadılar ismini vermediğim bir birlik fena satış yaptılar başka bir birliğin oyununa gelip daha durun hele bunlar çok konuşulacak ilk 10 dan dağılacak iki birlik var üzerine yapılan oyunlara balıklama zıplayan daha çok su alıp götürür bu oyun ama evet eski speed lerde düşmanın bile hilesi savaşa değer hilelerdi belki bir strateji idi ama bu speed de yapılanlar artık yuh dedirtecek cinsten yani yapılanları sölesem buradan banlanırım şu kadarını söyleyim özlediysen entrika muhabbetlerini yakında fazlası ile o muhabbetleri duyacaksın :D

DarKL0rD
23-09-2008, 07:57
Haksız BanLar Entrikalar v.b v.b Bu Sezonki Speed SerVerDa Çok Böyle Şeyler Oldu İtiraz İçin Açılan Tüm Konular Siliniyor Ondan Görmemişindir BirŞey.

sabrican
23-09-2008, 08:09
Mutlaka birileri birilerine sataşırdı o biri karşılık verirdi uzun uzun yazılar yazılırdı açıklamalar yapılırdı... Birlikler arası dengeler tartışılırdı en azından muhabbet olurdu insanlar kaynaşırdı... Ahh ah nerde eski 3x'ler:)

Konuyu muhabbetine açtım, eski yeni 3x oyuncuları içlerini döksünler en fazla bakılan yer burası olsun:)

Değil mi?Ne güzel o DEM vs. F*War savaşı vardı.ahh eski günler ahh.EFE ler DEM olmuştu.büyük savaş çıkmıştı.ben de DEM in bir oyuncusu idim.çok zarar gördüm F* lerden ama sonunda BİZ KAZANDIK.Dubai-i Ezel MuTaBaKaTı

uzmanozer
23-09-2008, 16:51
Haksız BanLar Entrikalar v.b v.b Bu Sezonki Speed SerVerDa Çok Böyle Şeyler Oldu İtiraz İçin Açılan Tüm Konular Siliniyor Ondan Görmemişindir BirŞey.

sonuna kadar haklısın haksız yere silinen hesaplar burda paylaşmak istediğimizde konuyu direk kitlendi şu adrese şikayet et denildi ettik burda paylaşıyoruz dedik izin verilmedi nedenki :D

killforyou
23-09-2008, 16:54
Dubai-i Ezel MuTaBaKaTı

:sandalyedendüşürensmile: :wink:

ooVoo
23-09-2008, 16:55
:D:DDubai-i :D

Hİç güleceğim yoktu :D

mahmutabi
03-10-2008, 02:45

sen beni arıyorsun galiba.....

Bu dönem artık speed de değilim.
oğlum geçen hafta (2 hafta kadar oldu) frx te hesap açmış. bu gece 3. köyü inşaa ediyorum. 2. göçmen bitiyor, 3. göçmene başladım. fransızlarda hakikaten bizim tat yok. 30 civarı sömürgemiz var... siyaset yok, adamlık yok, tehdit edene dalıp eritiyorum. ana köyü 15 tarlalı yaptığımdan 3. köy gecikti. :D :D :D

şimdiye kadar terbiyeli bir mesaj aldım. o da
=====================
Bonjour mahmutbey,

Je me permet de te contacter,afin de savoir si il serait possible d'arrêter de piller twitch,qui lui aussi,autant que toi essaye de ce développer tranquillement.J'espère que tu comprendra et qu'il n'y aura de soucis.
Je te remercie d'avance.

Cordialement,

Lucterios.
======================
gibi oyunun ilklerinden birine aitti. tebrik ettim, teşekkür ettim ve dediği adama yağmayı durdurdum.

Geldim ama bu bayram tatilinin sonuna kadar... Yoksa hanım beni dövecek wallahi.

Osman Gazi
04-10-2008, 23:21
sen beni arıyorsun galiba.....

Bu dönem artık speed de değilim.
oğlum geçen hafta (2 hafta kadar oldu) frx te hesap açmış. bu gece 3. köyü inşaa ediyorum. 2. göçmen bitiyor, 3. göçmene başladım. fransızlarda hakikaten bizim tat yok. 30 civarı sömürgemiz var... siyaset yok, adamlık yok, tehdit edene dalıp eritiyorum. ana köyü 15 tarlalı yaptığımdan 3. köy gecikti. :D :D :D

şimdiye kadar terbiyeli bir mesaj aldım. o da
=====================
Bonjour mahmutbey,

Je me permet de te contacter,afin de savoir si il serait possible d'arrêter de piller twitch,qui lui aussi,autant que toi essaye de ce développer tranquillement.J'espère que tu comprendra et qu'il n'y aura de soucis.
Je te remercie d'avance.

Cordialement,

Lucterios.
======================
gibi oyunun ilklerinden birine aitti. tebrik ettim, teşekkür ettim ve dediği adama yağmayı durdurdum.

Geldim ama bu bayram tatilinin sonuna kadar... Yoksa hanım beni dövecek wallahi.

Seni bulmak mümkün değildi mahmutabey bak sesimi duydun demekki:) bi oyunun tadi olması için önce dilinden anlamak gerekiyor, bende norveçte oynuyordum 10. köyü kurdum falan ama tat yok konuşulmuyo hele onların yazı dilide bi garip zaten sildim gitti:) biliyosun bi anda hesap silmeyi iyi beceriyorum:D Bi iki server daha oynamam sonra sessiz sedasız başlarım heralde çok kişi tanıyınca pek olumlu olmuyor.. Sende başlayınca msnde gözükmeye başlarsın artık anlarım o zaman

herkesin geçmiş bayramını kutlarım..

ismail_ertan
17-10-2008, 16:27
merak etmeyin burdada oluyor entrika ilk 10 dan iki hesabımızı yok yere harcadılar ismini vermediğim bir birlik fena satış yaptılar başka bir birliğin oyununa gelip daha durun hele bunlar çok konuşulacak ilk 10 dan dağılacak iki birlik var üzerine yapılan oyunlara balıklama zıplayan daha çok su alıp götürür bu oyun ama evet eski speed lerde düşmanın bile hilesi savaşa değer hilelerdi belki bir strateji idi ama bu speed de yapılanlar artık yuh dedirtecek cinsten yani yapılanları sölesem buradan banlanırım şu kadarını söyleyim özlediysen entrika muhabbetlerini yakında fazlası ile o muhabbetleri duyacaksın :D

katılıyorum kardes uzamnözer sana çok entrikalar dönüyor el altından çok kalite oyuncular kullanılıyor ama durumunda farkında değiller bence ilk 10 da 3 birlik war 3 de dagılacaklar...

yöneticilerin kendilerini ön planda tutmak ilerde büyük işler yapmak için kullandıkları adamlar duırumların farkına warınca çökecekler. birisi üçmak üzere bi birlik kendi arasında da yakında sawaşa girecek...

etkilerini ve zararlarını yakında duyarsınız soylediğin gibi kardeşim

sarayözü
19-10-2008, 17:04

Öncelıkle eskıler dıyınce yegenım oguzhan aklıma geldı yazmak ıstedım, mekanı cennet olsun,travıanın belkıde en aktıf en tatlı sert tavırlı yakısıklısıydı aslan parcası,her turlu cambazlıgı yapardı ama hıckımsenın kalbını kırmazdı,oyunu zevklı kılmak ıcın her yolu dener ,hıc ıhtımal verılmeyecek anşlasmaları ayarlardı bana da hava atardı: dayı nasıl hallettım bak dıye ...

oguzum da keske sımdı sızlerle olsaydıda bızde bakıp gururlansa ıdık..sımdı buralara ınanın neler yazardı doldururdu sayfaları..

lutfen bunun bır oyun oldugunu unutmayınız,dostlarınızı oyun ıcın asla uzmeynız,bugun varız yarın yokuz,osman gazı kardesım ne guzel yapmıs,anılarımızı canlandırmıs,

bızler oyunda olmasakda gonlumuz sızlerle herkese basarılar dılıyorum.saygılar

*F* Birlikler Başkanı

Sarayözü

xeuszt
23-10-2008, 04:59
herşeyin "ilk"i güzel olurmuş bunu gördüm ben bu speed de.... eskiden muhabbet vardı düşmanın bile olsa makara yapardın nası kestim seni diye... tebrik ederdik gelen saldırıda savunmamız delinince ve köyümüz yerle bir ediline... eskiden çok sıcaktı buralar çünkü herkes amatördü herkes çocuktu... şimdi çocuklar büyüdü ve kendilerini en üstte görmek adına muhabbeti bitirdi...ben bu oyunu yıllardır oynuyorum havası aldı başını gitti dostluk kalmadı hep strateji konuşulur oldu... az şey öğrenmedik düşmanlarımızdan saldırılarında ve sorduk yeri geldiğinde düşmanlarımıza bu nasıl böyle diye... cevap da aldık karşılığında sonra yine vurduk kendimizi makaraya... peki ya şimdi?? hadi saldır bakalım birine ve köyünü yıktıktan sonra bekle bakalım "tebrik ederim kardeş harbi iyi geldin sağlam organize etmişsin kendini ve birliğini umarım hep böyle devam edersin..." diye bir mesaj... olmaz ki... savaş olmayan savaş oyunu artık bu... eski tat bir daha olamaz bu server da.... çünkü artık herkes herşeyi biliyor ve artık hiçkimse zirvedeki birlikler için biraraya gelip de şu gün şu saatte savaşımız başlayacaktır diyerek savaş başlatmıyor.... hiçbirşey eskisi gibi olmayacak... gidenlerin arkasından bakacağız sadece.... keşke hiç bitmeseydi.... keşke hala hemen yan tarafımdaki asly a dalabilseydim, keşke hala anıltan tek başına birliğime karşı koyabilseydi keşke hala anakonda nın mancınıklarını 4000 tahıl kapasitesi olan köye gömüp video çekebilseydim... keşke hiç keşke demeseydim...

eski D.E.M lerden xeuszt....

yennychery
23-10-2008, 15:49
Osman Gazi, siz eski Acamdemy birliği yöneticisi değil miydiniz?
İlk 3 sozondan sonra ben de bıraktım, sanırım oyun ve diplomasi kalitesi bayağı düştü.
Artık zevk vermiyor.

TestesteRoN
07-11-2008, 03:07
İlk 3 sozondan sonra ben de bıraktım, sanırım oyun ve diplomasi kalitesi bayağı düştü.
Artık zevk vermiyor.

Al benden de o kadar üstad. Oyunun zevksizliği yetmiyor gibi başımıza bir de diktatör geldi :) Herşeyin ilki güzeldir demiş bir arkadaş aynen katılıyorum. Ne tat kaldı ne tuz, eskisi gibi savaşlar yok, yönetim fiyasko, eh ona uygun wow oyuncuları :) Pek cazip bir server değil artık trx...

ßuzul
07-11-2008, 03:46
Hayatta herşeyin eskisi aranıyor Nedendir bilinmez? :) Belkide elimizde olanların kıymetini bilemediğimizdendir. Evet eski oyunlar güzeldi gerçi bu defa nasıl gidiyor oyun bilmiyorum çünkü oynamıyorum ama.. Bunun da değerini bilin zira bir daha ki dönem bu gibi konular daha çok rağabet görecektir bu hayatın kanunu :)

nitrocu96
07-11-2008, 16:34
ewt ya nerde o muhabbetler

sırf adamla muhabbet edebilmek icin feyk atardım nie attın derdi bende lastik gibi uzatırdım lafı :)

3 yıldır travian oyunuyorum bu speedde varım ama yokum :)

5000 nüfusa kastım arkadaşıma verdim 20 in yapmıs şimdi :)

bu speed heyecanlı deildi bidahakine inş :)

ne zaman biter wow ??

yorozlu
14-11-2008, 16:55
Her zaman kırgınlıklar oluyor,bizde geçen speed server da kendi birlik başkanımıza küsmüştük,wow u birinci bitiren birllik S&B,ama sonra telefonlaştık,dostluklar kalıcı olsun,zaten kırılmanın sebebide dostlarımız tarafından hatırlanmamaktı,dediğiniz gibi dünya gelgeç,DOSTLUKLAR BAKİ KALSIN.Bu serverda da başarıyı yakalayanları tebrik ediyorum.

eski server BİRLİK :S&B
OYUNCU:SUMATRA

Osman Gazi
17-11-2008, 16:05
Artık zevk vermiyor.

ACADEMYnin ilk zamandan beri ruhunda hep vardım kardeşim:) gerek yönetim gerek arka plan gerekse sessizliği olarak.. Bu serverdada iyi götürüyor kardeşlerim umarım wow sonucunda bayrağı göndere çıkaran oyuncular olurlar, palulu23 kardeşimede başarılar diliyorum..
Geçen serverlardan sonra ilk heyecan yerini monotonluğa bıraktı, ilk muhabbetler ve dostluklar kurulduktan sonra sohbet zevki oyun zevkinin yerini aldı benim görüşüm böyle.

Önümüzdeki server ilk server zevkini ve keyfini yerine getirecek gibi görünüyor oyuna yeni ısınan oyuncular var:) bakalım neler olacak..