Tüm Versiyonu Göster : Lütfen yapın !!
MaNgOsEr
17-08-2006, 14:21
Arkadaşlar imza uzunluğu şuan galiba 250 karakter onu 400 yapabilirmisiniz yoksa 2 gıdım imza yazabiliyoz lütfen.
chayubasidan
17-08-2006, 14:43
250 yetiyor ya.Bizim Uo serverının formunda şu an 80 mı öyle bişey :)
MaNgOsEr
17-08-2006, 14:53
ya bari 300-325 yapın yav
Kosovali
17-08-2006, 14:53
Bence imzanın kısa olması daha iyi cunku imza olayı bazen ole abartılıyoki bi sayfaya 3 satır bişey okumaya giriyosun adam ole bi resim koymuski 1 mb lık resim indirmek zorunda kalıyosun.. Hem bizim kotamıza zarar hem serverin bandwidth ine ..
Ceza Nocturnal
17-08-2006, 15:20
Ben forumda yaptıydım ama başka forumda :lol:
225 olmasına ragmen 2 tane 1024 luk resım ekledım imzaya gıcık olduum için avatarada 1024 luk resım oh.
Ne msjımı okursunuz ne de başka bişi :lol:
kardes napıcasın okadar imza yi bence imza bölumunun kapasitesi cok fazla millet resim koyuyo site gec aciliyo ilerde hiç cekilmez durum simdiden önlem alıp karakteri 80 ne yada 70 durulmesini talep ediyorum
MaNgOsEr
17-08-2006, 15:29
aman allah korusun ne aptin beee tamam tamam 250 süüperrr
!!! Konuyu da Kitleyin !!!
ben knight da oynuyorum onun dormunda sartlar böle oranın baya cezasidavar sensurude var imza yeri 70 kelimelik yani burasi gene oraya göre güzel ama dedigim gibi imza karakterinin dusurlmesini talep ediyorum yosa ilerde basınıza cok iş alırsınız site 2 saate acılmaz fln gibi :!:
galyalı_killer03
17-08-2006, 15:51
ben knight da oynuyorum onun dormunda sartlar böle oranın baya cezasidavar sensurude var imza yeri 70 kelimelik yani burasi gene oraya göre güzel ama dedigim gibi imza karakterinin dusurlmesini talep ediyorum yosa ilerde basınıza cok iş alırsınız site 2 saate acılmaz fln gibi :!:
ya siz batusag a bakmayın şaka yapıo demi batusag ne kısaltması forumun yavaşlamasındaki sebeplerden biride hareketli avatarlar :!: :!:
ya tmm hareketli avatar ola bilir ama imza da cok yavaslatıyo neyse ben tartismıyım siz bilrisiniz benım kı sadece bi fikirdi :D
undergrand
19-08-2006, 10:51
ya kardeş 300 karakter diosun hayat hikayeni mi yazcan o kadar karakteree :lol: :D
hagi10hagi
19-08-2006, 13:05
İmzayı artırınca arkadaşların dediği gibi yüksek boyutlu resimler eklenicek.Aslında bunun yerine avatarların kb sınırı biraz artırılabilir.6kb çok düşük,şöyle 25-30kb civarı olsa bazı hareketli avatarları rahatça kendimize seçebiliriz.
bencede kb boyutu biraz artırılması lazım bencede az resim ekleyemiyorum ama imzanın artırılmasına karşıyım zten millet eklio 50 km uzunluunda imza gel de okumadan geç :D imza böyle iyi ancak bence avatarın kb ı artırılmalıı!!!!
kesinlikle kaldirilmasi lazim veya en azindan kucultulmesi lazimdir. forum resimden giften gecilmiyor 2 yazi okucaz bi suru gereksiz sey yukleniyor ve kirlilik yaratiyor. show yeri degil burasi su forumlarda oldum olasi nefret ettigim sey o kocaman yazilar sekiller insanin gozune sokar gibi... birakin bu isleri...
avatar uygun forumlar için ama imza işi gerçekten çok çok abartanlar oluyor. canını sıkıyor insanın paso sayfa kayıyor. sonram scroll tuşuna da zararlı :)
galyalı_killer03
28-10-2006, 08:52
eğer çok rahatsız olan biri varsa söyleyin ilgileneyim...bende ki avatarıda sevmediyseniz kaldırayım, sonuçta imza insanın sevdiği şeyleri koyduğu yerdir...
o kdr sey sölediniz valla korktum imzama laf ediolar die nasıl iimi deiştirim veya kucultimmi
galyali ve tiger arkadaslar ne kadar duyarli olduklarini gosterdiler tebrikler...
sizinkiler cok abartili degil ama ne kadar kucuk olursa kullanicilar icinde o kadar iyidir elbette.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.