PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ekmek Fırını Açıklaması

BLACK
22-10-2006, 06:12
Ekmek Fırını

Değirmende üretilen unlar ekmek fırınında pişirilir.Ekmek fırının seviyesine göre tahıl üretimi ve degirmen kapasitesi 50%'e kadar yükselir.

Bakery

Here the flour produced in your mill is used to bake bread. In addition with the flour mill the increase in crop production can go up to 50 percent.

Türkçesinden şöyle bir anlam çıkıyor. Sanki fırın seviyesi arttıkça hem tahıl hemde değirmenin bonus verme kapasitesi %50 lere kadar artıyor.

Aslında ingilizcesindeki gibi söylenmek istenen fırın seviyesi arttıkça değirmeninde seviyesine bağlı olarak tahıl üretimi %50 lere varan artışa sahip olabilir.

Bence bu cümle değişmeli:

Değirmende üretilen unlar ekmek fırınında pişirilir.Ekmek fırını ve değirmenin seviyesine bağlı olarak tahıl üretimi 50%'e kadar yükselebilir.

olmalı.

hooperss
22-10-2006, 10:45
iyi güzel dion da adamlar ayni köye sarayla kösk yapmaya calişio sence bunu böle yazinca anlicakmi :lol:

BLACK
22-10-2006, 13:54
iyi güzel dion da adamlar ayni köye sarayla kösk yapmaya calişio sence bunu böle yazinca anlicakmi :lol:

Zaten ben aynı köye saray ve köşk yapanlar için istemedim bu değişikliği. Onlar hiç okumuyor yönergeyi.

Okuyup öğrenmeye hevesli olanlarında kafası karışıyor bu gibi cümle hatalarından dolayı. Zaten bu yanlışı ben bulmadım baana bir arkadaş sordu. Bende yok öyle birşey dedim bana kaynak olarak yönergedeki bu yazıyı yolladı :D

Değişirse öğrenme isteği olanlarda okuyup yanlış bilgilenmezler.

Stix
22-10-2006, 18:24
ok, degiscek. :D
thx

TiGeR
25-11-2006, 19:12
desenize oyunda bayağı bi değişiklikler ollmuş