PDA

Tüm Versiyonu Göster : Anka

exodussian
07-09-2008, 17:49
Selamlar

Artık, ANKA Birliği ile ilgili bölümümüz hizmete girmiş bulunmaktadır , dosta düşmana selam olsun. İnşallah seviyeli bir başlık olması dileğimle.

asi_ve_mavi
07-09-2008, 17:55
konuyla alaka?

exodussian
07-09-2008, 17:56
bende belki alakalıdır diye forumda arama yaptım arkadaşa yardımcı olalım diye lakin öyle bir konu yok , ama sagopa trt de çıkmış bi bakın sende

onur_kaptan
07-09-2008, 18:13
biliyorzu çıktığnı..

slayerize
07-09-2008, 23:05
yaw anka forumu olunca sormadan edemiyorum. ceza weya public enmy weya run dmc forumu bilen war mı aranızda?? :D

exodussian
07-09-2008, 23:06
ahahaha , nasıl oldu bende anlamadım sabotaj yaptı

pirates
08-09-2008, 00:49
S4 ün efsanevi oyuncuları anısına 1 dk lık saygı duruşuna davet ediyorum.

spivyan ve johny guitar.

sessizlik lütfen.....

öcü
08-09-2008, 01:08

spivyan ve johny guitar.

sessizlik lütfen.....

Haksız yere insanların hesaplarının hiçbir dayanağı olmadan silinmesi tamamen bi saçmalık ceza alabilir bunu anlarım ama hesabınız silinecektir diye mesaj yollanıp hesabın silinmesi gerçekten ayıp... verilen emek, zaman, para... gerçekten yazık oyun ahlakı içerisinde bunu bu şekilde kullanmak bana hiç doğru gelmedi....

sırf bunun için bile s4ü bıraktığıma seviniyorum....

exodussian
08-09-2008, 03:05
ben program kullanmadan saniyede 8-9 saldırı çıkarabiliyorum ama korkumdan dürtmüyorum valla artık .. :)

uzaydan gelen edit - tamamen browser üzerinde ve hiçbir eklenti olmadan yapabilmekteyim...

Acaba tekniğimi adminlere iletsemmi ? Video olarak ...

Bunu hakkıyla yapanda vardır programla yapanda vardır , napsam bilmiorm valla

öcü
08-09-2008, 03:54
ben program kullanmadan saniyede 8-9 saldırı çıkarabiliyorum ama korkumdan dürtmüyorum valla artık .. :)

uzaydan gelen edit - tamamen browser üzerinde ve hiçbir eklenti olmadan yapabilmekteyim...

Acaba tekniğimi adminlere iletsemmi ? Video olarak ...

Bunu hakkıyla yapanda vardır programla yapanda vardır , napsam bilmiorm valla

Top Secret olarak yolla bence tekniği :)

ctrl + tab ;) Program kullanmanın ne gereği var ayrıca kim program kullanıyor ya da bunun programı mı var ? benim hiç haberim yok... aksine bunu eklentiler açıkiken (Misal her çeşit script) sekmeler arası geçiş hızı ve sayfa tazeleme hızı düşer saniyeye max 2 şanslıysan 3 saldırı girer... temiz bi firefox ile anca saniyeye 8-9 saldırı sokabilirsin.. ne sihirdir ne keramet el çabukluğu marifet ;)

dip not:
Bu program olayını spivyan ve johny için söylüyorsan bu arada ikiside bu tip aptal programlar kullanan adamlar değildi....

exodussian
08-09-2008, 03:58
ctrl tab ile yaptığımı kim söyledi :)

o basit birşey

exodussian
08-09-2008, 04:00
ctrl + tab -- kombinasyon var içinde ,

benim yaptığımda
tek tuşla tab geçişi, tek tuşla saldırı onayı :)

bunun tekniğini biliyormusun ? :)

öcü
08-09-2008, 04:02
tabiki biliyorum ^^

Kitaptaki her numarayı bilmek benim işim :D

En gereksiz taktikleri bile ustalarından dinledim ^^

exodussian
08-09-2008, 04:10
o zaman saygılar üstadım

Aswo
08-09-2008, 04:43
pirates tarafından gönderildi http://forum.travian.com.tr/images/travian/buttons/viewpost.gif (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?p=1791356#post1791356)

spivyan ve johny guitar.

sessizlik lütfen.....

Bu da sizin taktiğiniz oldu galiba her gelen atağı şikayet edip ceza alınmasını sağlamak
artık bu raporlarımı koymaya başladı anka
mh ye birleşme teklifi mi attınız, birliğe mi aldınız anlamıyorum adam incelemiyor bile direk siliyo

öcü
08-09-2008, 04:52
o zaman saygılar üstadım

Üstad bizi aşar :)

Üstadlarından dinledik.. onların yanında çıraklık yaptık diyelim :) İddialı olabiliriz ama kendimizi dev aynasında görme çabası içinde değiliz

Bu da sizin taktiğiniz oldu galiba her gelen atağı şikayet edip ceza alınmasını sağlamak
mh ye birleşme teklifi mi attınız, birliğe mi aldınız anlamıyorum adam incelemiyor bile direk siliyo

Olayın ANKA ile V.I.P. ile siyah ile bi alakası yok.... server başından beri aynı muamele... yok yere benim de 1 hesabım silindi başka bi hesapla tekrardan başlayıp arkadan gelmek zorunda kaldım :)

O kadar zamanında söylendi vip-mh el ele diye.... yok efendim mh vip'in yanında diye... biz ne dediysek "durumunuz iyiyse mh arkanızda bunun sayesinde" şeklinde cevap aldık...

Server başından beri kaç oyuncunun hesabı çat diye silinmiş gerekçe gösterilmeksizin....

Sadece ayıp...

pirates
08-09-2008, 05:17

Mh la birleştik evet.hatta mh benim.varmı diyceğin. size güle güle s4 e devam yavrucum.

Bu arada biri benim hesabıma girip yazdığım msjı editlemiş.onu aynen oraya yazıyorum.

pirates
08-09-2008, 05:20

Üstadlarından dinledik.. onların yanında çıraklık yaptık diyelim :) İddialı olabiliriz ama kendimizi dev aynasında görme çabası içinde değiliz

Olayın ANKA ile V.I.P. ile siyah ile bi alakası yok.... server başından beri aynı muamele... yok yere benim de 1 hesabım silindi başka bi hesapla tekrardan başlayıp arkadan gelmek zorunda kaldım :)

O kadar zamanında söylendi vip-mh el ele diye.... yok efendim mh vip'in yanında diye... biz ne dediysek "durumunuz iyiyse mh arkanızda bunun sayesinde" şeklinde cevap aldık...

Server başından beri kaç oyuncunun hesabı çat diye silinmiş gerekçe gösterilmeksizin....

Sadece ayıp...

Üzülme dostum.Bu kadar stres yapma.Silinirse hesabın gider sims oynarsın.

JuGGeR
08-09-2008, 06:04
Merkezinde tarlası olmayan Noob ların hesabı olsa nolur olmasa nolur =)

Ha hesabın silinmiş ha tarlaların silinmiş ^^

Aswo
08-09-2008, 11:51
Modaya uymuş :D

exodussian
08-09-2008, 12:53

Sadece ayıp...

Üstad senin merkezde bişilermi oldu ?
Avizeler sallandı ,biz burda hissettik :);

Satır arasından fırlayan edit:
"Devrettiğin merkez" olacak

JuGGeR
08-09-2008, 13:43
Üstad senin merkezde bişilermi oldu ?
Avizeler sallandı ,biz burda hissettik :);

Satır arasından fırlayan edit:
"Devrettiğin merkez" olacak

Hmm evet 4 şiddetinde bi deprem olmuş...

Ama seninki gibi volkanik bi deprem değildi, köy silinmedi sadece 8 tarlası gitmiş =)

exodussian
08-09-2008, 14:33
benm köyün üstüne yeni medeniyet kurdum, arkeolojik kazı yapıorm valla vezüvün lavları altında kalmış gibi

öcü
08-09-2008, 17:59
Üzülme dostum.Bu kadar stres yapma.Silinirse hesabın gider sims oynarsın.

Ben çoktan bıraktım travianı ^^ Serverın en saldırgan romalısı olarak devrettim hesabı hemde ;)

Sims'i yerine size sim city ya da illa roması galyası olsun diyorsanız Caesar IV'ü öneririm ^^

boşuna tarlasız hesaplarla zaman öldürmeyin o serverda :D

pirates
08-09-2008, 18:54
tarlasız hesap?? evet tarlasız :D öyle zannetmeye devam. Hadi sims e dön sen.Bak sims3 mü ne çıkacakmış.Onu alcam lem sana :)

öcü
08-09-2008, 19:19
tarlasız hesap?? evet tarlasız :D öyle zannetmeye devam. Hadi sims e dön sen.Bak sims3 mü ne çıkacakmış.Onu alcam lem sana :)

haklısın tarlasız hesap yanlış oldu...

Tarlasız hesaplar olması lazımdı doğrusu :D

pirates
08-09-2008, 19:41
Travian ı bıraktım diye milleti kandırma. cvp yazdık.5 dk sonra hemen bir cevap daha.Diyceksin sadece forum a takılıyorum.Bak bu güzel işte.:)Sen burda takılmaya devam et.Bugün kromlek diye bi köy 44 diye bir köyün tarlalarını yıkıyodu:)

Aswo
08-09-2008, 19:44
Travian ı bıraktım diye milleti kandırma. cvp yazdık.5 dk sonra hemen bir cevap daha.Diyceksin sadece forum a takılıyorum.Bak bu güzel işte.:)Sen burda takılmaya devam et.Bugün kromlek diye bi köy 44 diye bir köyün tarlalarını yıkıyodu:)

sen ne şeker şeysin öyle
tanışalım mı? ;)

JuGGeR
08-09-2008, 19:45

La sende bilmediğin işe karışma... evet bıraktı, hesabı alanda benim s11 den arkadaşım!!!

Ne garip insanlarsınız anlamadık ki...

öcü
08-09-2008, 19:53

çoluk musun çocuk musun anlamıyorumki.. evet sadece forumda takılıyorum... Hesabı alan arkadaş eğer saldırı alıp savunamadıysa bu beni bağlamaz sanırım...

Sallıyorum dimi buyrun cevabı juggerın ağzından dinliyelim tekrar ^^

La sende bilmediğin işe karışma... evet bıraktı, hesabı alanda benim s11 den arkadaşım!!!

Ne garip insanlarsınız anlamadık ki...

pirates
08-09-2008, 20:04
Edit.......

exodussian
08-09-2008, 21:51
lütfen polemik yaratmayalım yahu , yada polemik olaksada seviyeyi düşürmeyelm

.ULTRAVİOLE.
09-09-2008, 11:40
lütfen polemik yaratmayalım yahu , yada polemik olaksada seviyeyi düşürmeyelm

Seviyenin düşmemesi için bunlarla pek muhabbet etmemek lazım...) Hayırlı olsun ANKA birliginin forumu

Buyrun Bir Rapor :

Konu: Karargah bu köye saldırıyor: S 4
Varış zamanı: tarih: 11.09.08 saat 14:06:17 Saat

Saldıran SİYAH , köyü: SİYAH

Askerler 0 0 0 0 0 621 0 0 1 0
Kayıplar 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Haber S 4 halkınla birleşip,senin yönetimin altında yaşamak istiyor.

Savunan metu , köyü: S 4

Askerler 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kayıplar 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Savunanda V.İ.P. li..:) Ama artık degil çünkü V.İ.P. artık savunamadıgı üyelerini atıyor :) şimdi general61 i yds yi falan atacaktırlar sıra onlarda .)

exodussian
18-09-2008, 18:32
http://img391.imageshack.us/img391/8753/bannercopypq6.jpg

D-Tox
21-09-2008, 17:33
Guzel olmus resim :) Ayrica vipin burada dolasmasida guzel olmus cok eglenceliler :)

.ULTRAVİOLE.
23-09-2008, 21:12
:D Öyle tabi.

exodussian
09-10-2008, 22:09
Aldığımız bir son dakika haberine göre S4 ++ bölgesi karışmış durumda , fakeler havada uçuşuyor :) tabi saldırılarda , sanırım saldırı almayan yok ? varsa hemen mesaj atsın ... :)

ANKA ve VIP ( ŞEHİTLER ve FEDA) birlikleri son derece taktiksel bir savaş içerisindeler ,

şimdilik 2 merkezimize girildi , ama zaman neler gösterir bilinmez ??

şimdi jugger'e bağlanıyoruz ..

jugger orda havalar nasıl , bir gelişme var mı?

JuGGeR
09-10-2008, 22:47
Valla o 2 değil 3 olacak öncelikle.. gerçi yeni rapor geldi...

Ayrıca VIP, Anka & Siyah birlikleriyle savaşıyor bunuda belirteyim =)

Günün ilerleyen saatlerinde yeni raporlar gelecek.. Çakılanlar olurmu bilmiyorum ama iyi yıkım yapacaz burası kesin...

exodussian
09-10-2008, 22:52
evet şimdide spor bültenimize bağlanıyoruz ...

penner07
11-10-2008, 05:19
skor vıp 14 merkez ındırme 2 cakılma
ama durmak yok yola devam
evet şimdide spor bültenimize bağlanıyoruz ...

exodussian
11-10-2008, 23:33
2. yarıda işler değişiyor sevgili seyirciler :)

Puma®
08-11-2008, 15:53
Nerde bu millet? Exo yaşıyormusun? :)

exodussian
10-11-2008, 04:33
burdayız üstad

tomartıcı07
10-11-2008, 11:56
temsille bi hesabı oyun sonuna kadar oynatamazsınız sayet temsilci oldugunuz hesaba sifreli giriş olmuyo hesaba sadece siz temsille bakıyosanız o hesap multihesap demektir.. aslında bunu önlemek için temsilciligi 10 günle 15 günle sınırlandırmak lazım..

bi hesabın sadece def için kullanılmayacagını hepimiz biliyoruz..

örnek 2 3 ordu basıyor arkadaşım askerlerini beslemesi imkansız sonucta merkezi 80k üretiyo toplam üretimi 130k... 35k balta 15k ttoyton 3k mancınık 1k koc 20k balta 12k toyton 4500 mancınık diger askerinin sayısı önemli bi rakam degil 10k balta 2k toyton 300 mancınık ilk iki ordusunun tüketimi 184k 3 ordu ile birlikte 201800 arkadaşım 71800 tahılı nerden buluyo her saat ?
bu durumda devreye arkadaşları giriyor temsilci oldugu hesaplar giriyor... bunu sizde takdir edersinizki yenilen pehlivan güreşe doymaz .. aglamamıza gerek yok yaptıgımızı kendimizde biliyoruz sonrada konuşuyoruz

bu oyun almanyadada oynanıyor ve orda kurallara uygun oynayıp cok güzel asker basan bir birlik gördüm 1 arkadaşlarına hergün kurallar dahilinde hammadde atarak yaptılar.. fazla atana attıgı fazla aynen geri gönderildi ve uyarıldı bizim serverlardada yapabiliriz multi yapmak aslında birligine ihanettir... bir hesap 1 ay kapalı kaldımı o birlik için o hesap bir ay boyunca yok demektir

multisiz oyunlar dilegiyle.....

ummittt
10-11-2008, 16:34
V.I.P. başlığı kilitlenmiş sonunda :rolleyes:

Kardeş anka başlığında takılalım madem bizde :o

Herugrim
10-11-2008, 18:58
V.I.P. başlığı kilitlenmiş sonunda :rolleyes:

Kardeş anka başlığında takılalım madem bizde :o

kesilen 590k askerin intikamı mı acaba:D:D
Şaka bir yana insan forumu kapatır mı yaw, şurada 1 eğlencemiz vardı...

ummittt
10-11-2008, 19:23
kesilen 590k askerin intikamı mı acaba:D:D
Şaka bir yana insan forumu kapatır mı yaw, şurada 1 eğlencemiz vardı...

Gerçekten çok garibime gitti benimde :confused:

30000 kere görüntülenmiş bir başlık sonuç olarak 700 tane mesaj yazılmış bütün s4 bu başlığı takip ediyor demek bu (ya da V.I.P. çok aktif:D).... Kapatılması gerçekten çok anlamsız geldi...

wpl
10-11-2008, 23:23
ısınıze gelrıse gencler ıstemıyosanız takılmayın hadı bakım uzayın forumdan kırlılık yaratmayalım :)

yaw ne hsap ne forum kaldı vıpın kapatılmayan

gecen s4 wow konumuz wow kurulduktan 12 saat sonra sılınmıstı alsıtık artık bız bunlara. bosunamı terkı dıyar eyledık tr serverlarını

bloodber
11-11-2008, 05:50
la burayı rahat bırakın burayı da kıtlettıreceksınız:D

ummittt
11-11-2008, 05:58
la burayı rahat bırakın burayı da kıtlettıreceksınız:D

Yav biz ne yaptıkki allah aşkına :rolleyes:

Forumda bişeyler yazmak madem yasak o zaman burası neden forum ^^

Düşünce özgürlüğü istiyoruz kardeşim ^^

Haklarımız geri teslim edilmezse anka forumunu zaptederiz :rolleyes:
Ankalı dostlarımız bizi kırmazlar sanırım başlıklarını bizimle paylaşırlar :rolleyes:

Ekleme: Yahu bu zencilerle savaştıktan sonra Ankaya olan saygım 2 kat arttı en az... onlarla çok daha çetin şekilde daha uzun savaştık ama bir kere dahi iğrenmedim oyundan soğumadım aksine bağlandım... ama bu zenciler adamı oyundan soğutuyorlar gerçekten.. V.I.P. kalan 28 oyuncusuyla WOW için en büyük aday olmasada malesef, kesinlikle wow kurmasını istediğim tek bir birlik kalıyor bu durumda o da ANKA'dır :)

Ekleme 2: sözlerimden Wow'u sonuna kadar kovalamayacağımız çıkmasın sakın :D

bloodber
11-11-2008, 06:06
la sen ne bııcm bı adam oldun ya once gıt cobrayı yık sonra gel burada wow u anka kur de senın gıbı bı ınsan tanımadım ben:D

ummittt
11-11-2008, 06:10
la sen ne bııcm bı adam oldun ya once gıt cobrayı yık sonra gel burada wow u anka kur de senın gıbı bı ınsan tanımadım ben:D

Olm aha sen şahitsin Cobrayı yıktığım için ne kadar pişman olduğumu en iyi sen biliyorsun.. cobrayı yıktım canım sıkıldı oyunu bıraktım

Ayrıca ben daha ankadan oyun profillerinde bir kere dahi hakarete varır içerikler görmedim bize karşı birlik profillerinde tabiki ufak mizahi atışmalar olabilir bunlar oyuna zevk katar ama asla olay saygısızlık ya da seviyesizliğe dönmedi ya zenciler?

Biz kuramazsak anka kursun yani en azından bildiğim saygı duyduğum adamlar :D

Zaten Com serverlarında beraber wow kuracağız gelecektekii müttefiklerimin başarısını istemek ayıp mıdır? :D

Puma®
11-11-2008, 20:11
S4 Birlik Tanıtımları ve Bildirileri > Anka

ANKA;
S4 ün en eski iki birliğinden biri diğeride yukarda yazan ve tartışma ortamı arayan arkadaşların birliği. Kendi birlik forumu kitlendikleri için ve birlikleri dağıldığı için buraya gelip hala onu bunu yıktık diye bahsedenler.Onlarda son demlerini yaşadıkların farkındalar ;)

Bu server kimleri gördü geçirdi.Ey yüce anka;yaklaşık 9-10 aydan beri burdasın ne mutlu bize ismini hiç değişmeden başka birliklerin egemenliği altına girmeden bu günlere kadar geldik.Ne rakipler gördük ama şuan hiçbiri belli sebepler dolayı artık yok.Onlara sadece şunu söylüyorum.Sizinle oynamak gerçekten bir zevkti....

Anka nın en defansif oyuncusu Puma-ANKA :)

ummittt
11-11-2008, 21:36
S4 Birlik Tanıtımları ve Bildirileri > Anka

ANKA;
S4 ün en eski iki birliğinden biri diğeride yukarda yazan ve tartışma ortamı arayan arkadaşların birliği. Kendi birlik forumu kitlendikleri için ve birlikleri dağıldığı için buraya gelip hala onu bunu yıktık diye bahsedenler.Onlarda son demlerini yaşadıkların farkındalar ;)

Bu server kimleri gördü geçirdi.Ey yüce anka;yaklaşık 9-10 aydan beri burdasın ne mutlu bize ismini hiç değişmeden başka birliklerin egemenliği altına girmeden bu günlere kadar geldik.Ne rakipler gördük ama şuan hiçbiri belli sebepler dolayı artık yok.Onlara sadece şunu söylüyorum.Sizinle oynamak gerçekten bir zevkti....

Anka nın en defansif oyuncusu Puma-ANKA :)

Tartışma ortamı arayan ben değilim sensin güzelim bu 1. İkinci olarak ben gerçtekten cobrayı yıktığım için pişman olmuştum... Serkanla da zaten baya baya bir muhabbetim vardı... çünkü o oyunu bıraktıktan sonra oyunda yapacak hiçbirşey kalmamıştı çünkü bana yakın dişe diş rakip olabilecek hiçbir ankalı oyuncu kalmamıştı sanırım en yakın asker olarak bana yakın oyuncular selanik ve ittihaddı fakat onlar bile birgünden fazla uzaktı bana...

V.I.P. şuan için bile gayet güçlü bir birlik durumunda sayımız ne kadar az olursa olsun siyah birliklerinin saldırı askerlerinin çok bir büyük çoğunluğunu 2 hafta içinde kesmemiz zaten bunu gayet güzel kanıtlar sanırım :)

Anka'dan çok oyuncu ile konuştum hepsine saygı duyduğumu belirtmekten de asla çekinmiyorum... Oyundan öte benim önem verdiğim kişilikleridir.. Bir tanesine dahi kötü bir söz sarf etmedim bugüne kadar... Bana küfür dahi edildi çapulcu denildi ama genede ağzımdan kötü bir söz çıkmadı.. Manışar demişti hatta o sözü fakat sor bakalım lütfen kendisine ağzımdan en ufak saygısız bir laf çıkmış mı o dönem? hatta çok iyi hatırlıyorum söylediğim lafı, serverın en büyük oyuncularından birini yıktık çapulcu denmesi yerine biraz saygı gösterilmesini hak ediyoruz dediğimde oda söylemini değiştirmişti....

V.I.P. onlarca hesap silmeseydi wow'un her şekilde en büyük adayı olarak gösterilebilirdi fakat şuanki sayısal durumda savunma askeri ve tahıl konusunda sorun yaşamamız olası bir etken olaya objektif bakmasını da biliriz.. Yıkıyorsak yıktık başaramadıysak başaramadık demek bize koymaz çünkü bi oyun için kişiliğimizden ödün vermeyiz...

Sonuç olarak Anka'daki bütün arkadaşlara WOW yolunda başarılar diliyorum biz kuramıyacak olursak da onların kurmasına dilediğimi ve en az kendim kurmuş kadar sevineceğimi belirtiyorum ve gayette samimiyim..

Ve bugüne kadar söylediğim bir sözü dile getiriyorum... ANKA'sız bir V.I.P., V.I.P.'siz bir ANKA olamaz :) Bu oyunu zevkli kıldıysak bu rekabet ile kıldık... Zenciler gibi oyun bozanlık yapmadık karşılıklı :rolleyes:

Umarım anlatmak istediğim noktayı görebilmişsindir Puma :)

Eski 44Atatürk44
Yeni Svetlo

academi68
19-11-2008, 05:33
Merhaba arkadaşlar..
Bundan sonra inşallah bende buralarda olacağım, soru ve cevaplarınızı en iyi şekilde yanıtlamaya calısacağım.
Lüten hersey saygı çerçevesinde olsun.
Saygılarımla.

bloodber
19-11-2008, 16:06
sen nerelerdesın bı uye olamadın gıttı :D

Puma®
19-11-2008, 19:30
Hoşgeldin foruma Murat abicim:) Hemen bi üstteki mesajdaki arkadaşın yazdıklarını görmezden gelmeni istiyorum.Tahriklere kapılmadan eğlenceli bir forum dilerim...

bloodber
19-11-2008, 23:41
lan puma arada parazıt yapmasan olmuyo mu