PDA

Tüm Versiyonu Göster : açtıklarımız siliniyor hesaplar kitleniyor

uzmanozer
06-09-2008, 21:15
son savaşçının açtığı iki konuda kitlendi neden biz burda bu konuları tartışamayacaksak nerde tartışacaz birilerinin hoşuna gitmedi sanırım bu durum gece gündüz baktığımız hesaplar heba olsun ki bu saldırı olmadan mh tarafından olsun sonra burdakiler git şuraya buraya şikayet et der şikayetimi yaptım burda bana yer yön öğretmeye kalkmasın kimse biz bunların dışında burda tartışıyoruz siz gelip konuyu kitliyorsunuz ben burda bunları tartışamayacaksam forum bir işime yaramaz...anladığım kadarı ile 3x deki kıyak mekanizmaları burdada geçerli. kimilerine...

ODOVAKAR
06-09-2008, 22:25
http://www.travian.com.tr/img/tr/t2/spielregeln.gif

§7.3 Itiraz
Ceza alan oyuncular itirazların gerekçeleriyle birlikte Multihunterlara özel mesaj yoluyla veya admin@travian.com.tr ve info@travian.com.tr adreslerine mail göndererek yapabilirler. Verilen cezaların açık ortamlarda tartışmaya açılması veya bu ortamlarda itiraz edilmesi yasaktır.(Örneğin: Forum, IRC...)

Daha onceki basliklarin da sonuna bu kural eklenerek kilitlenmistir. Kurallardami bir sorun var diyecegim ama kural cok acik. Daha iyi gorebilmeniz icin biraz daha buyuk olarak 7.3 nolu oyuna baslamadan kabul etmis oldugunuz oyun kuralini koyayim .