Tüm Versiyonu Göster : esirlerin gebertilmesi
47kromozom
21-10-2006, 14:59
esirler gebertilebilmeli bence.birinin askerlerini esir aldım.mal vermem diyo.olan benim tuzaklara ve tahıla oluyo
daha önce açıldıysa kusura bakmayın :twisted:
yya senden tahıl gitmiyo esrilerde adamdan gidiyo mesala öle oldumu adam çok isterse o adamları ölüme terk ediyo
EmmAnilcan
21-10-2006, 18:00
bencede gebertilmeli esirler :twisted:
bizim için büyük tehdit yaratıyorlar.adam geliyor normal bi saldırıyla kurtarıyor esirleri.köyden topluyor ne varsa hadi bana eyvallah diyip tutuyor kendi köyünün yolunu.olan bizim hammaddelere ve tuzaklara oluyor :evil:
ya benim 2 kidir adam bana saldırıyo 30 askerini rehin alıyorum 1-2 saat sonra adam benim üstüme 500 askerle geliyo tüm askerlerim geberiyo gidiyo 3 kere böyle oldu ya:D(3 kere büyk saldırı aldım 2si esir olayı yüzüden)
Adı ustunde esir saldırıya karşı koyamıyorsan o senin sorunun :wink:
esirler gebertilebilmeli bence.birinin askerlerini esir aldım.mal vermem diyo.olan benim tuzaklara ve tahıla oluyo
daha önce açıldıysa kusura bakmayın :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: çok hoşuma gitti bu cümle
Esirler gebertilmeli :twisted: :o
ewet öldürelim esirleri asalım oyunda esir aldığımızda esir asma olsun :D
Mrserder
08-11-2006, 19:19
esir benim esir öldürüüm yada çalıştırırım kime ne arkadaş. nie esir o zaman??????????
ya cok sacama bence. mesela 100 askerim var 75ini direk yağmalama 25 ini peşinden normal yolluyom hem ganimet alıyom. hem de esir olanları alıp geliyom. ne güzel:))
Bence belli bir süre düşman askerler için fidye ödemezse, askerler bize katılabilsin...
Esirin ne tip asker olduğunu biliyorsunuz yani hızı belli. Geldiği yerde belli yani saldığınızda nereye gideceğini de biliyorsunuz.
x=v.t formülünden yola çıkarsak (yol=hızxzaman)
t=x/v yani ne kadar zamanda geri döndüğü de aşikar.
Ozaman salıverin ogamede filo kilitler gibi 1 sn sonrasına kilitleyin ordunuzu kendi evinde ölüversin. Hem vatan toprağına gömülür mutlu olur, hem de gebertilsin gibi bir armut piş ağzıma düşçü zihniyetten kurtulursunuz :D:D
DreadLordFeanor
22-11-2006, 13:20
Çok güzel fikir...
Bla©k Murat bitirmiş bu işi...
Zaten bu konuyla ilgili anket fln'da açılmıştı daha önce artık üstünde daha fazla konuşmaya gerekyok... Bence esirlerin size zarar verdiğini düşünüyorsanız ya tuzak yapmayı bırakın yada Bla©k Murat'ın anlattığı yöntemi uygulayın... :twisted:
ama saldırılarda kurtulmamalı
galyalı_killer03
22-11-2006, 17:57
Esirin ne tip asker olduğunu biliyorsunuz yani hızı belli. Geldiği yerde belli yani saldığınızda nereye gideceğini de biliyorsunuz.
x=v.t formülünden yola çıkarsak (yol=hızxzaman)
t=x/v yani ne kadar zamanda geri döndüğü de aşikar.
Ozaman salıverin ogamede filo kilitler gibi 1 sn sonrasına kilitleyin ordunuzu kendi evinde ölüversin. Hem vatan toprağına gömülür mutlu olur, hem de gebertilsin gibi bir armut piş ağzıma düşçü zihniyetten kurtulursunuz :D:D
her şeye formul çıkartıyor ya ona bitiyorum :lol: :lol:
ben size edebiyatla anlatayım sorun bakalım :wink:
öldürün gitsin esirleri boşyere tahıl gidio :D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.