PDA

Tüm Versiyonu Göster : Zafer Birlikleri

h.yıldız
05-09-2008, 02:02
Server 2'de yeni ve oldukça büyük bir oluşum göze çarpıyor. Bu oluşum dikkatli gözlerden kaçmasa da henüz tanıtımı, vizyonu, misyonu hakkında bilgi verilmedi. Konu hakkında s2 camiasının bilgi beklediği aşikar, bir açıklama yapılmayacak mı acaba? :rolleyes:

dozzi
05-09-2008, 02:22
az sonra:D daha gereken işlemleri sürdürüyoruz, ne kadar ciddi olduğumuzu zamanı geldiğinde açıklarız.

h.yıldız
05-09-2008, 12:30
az sonra:D daha gereken işlemleri sürdürüyoruz, ne kadar ciddi olduğumuzu zamanı geldiğinde açıklarız.

Başkan, sen hayatta mısın yaw :D ? 2 ay boyunca savaş vardı ama sen yoktun gibi geliyor bana :rolleyes: ... savaş korkuttu herhalde :p, savaş bitince döndüğüne göre böyle düşünmem normal di mi?

Shorinim
05-09-2008, 16:31
Zafer birliklerine girdikleri yolda başarılar dilerim. Eski dostlarada selamlar...

Hayabusa
06-09-2008, 06:45
Hayırlısı olsun. Zafer birlikleri savaşı bırakıp mantık çerçevesinde birşeyler yapma yoluna koyuldular. Bunu ciddi anlamda başarabilirlerse ve kişilerin hırslarına malup olmazlarsa başarılı olabilirler diye düşünoyrum. Tabi zaman lazım. Şimdilik iyi yada kötü bir yorum yapmak için erken.

Ancak shorinim i kesin kurtlar yıktı :D
Bundan artık eminim :p
Yaw hoca sen değilmiydin her yer kurt diye bize demediğini bırakmayan. Bi bak biz hala 5 birliğiz kendi bölgemizde. :)
Yan bölgelerde tarafsızlığımızı korumaya çalışıyoruz. 300 lerle zamanında yaptığımız birleşme haricinde tarafsız olarak kalmak istiyoruz. Tabi bize karşı düşmanlık yapılmadığı sürece. Ama zafer birlikleri iyi yada kötü bilemicem ama epey birlikle birleştiler. Bir sürü birlik oldu bir anda ve hepsinin adı zafer. Bir sürü kurt birliği var diye demediğini bırakmayan sen , ne oldu da bu kadar çok birliği olan bir oluşma laf etmiyorsun ? :D
Burdan benim anladığım tecrübeli efsane yıkıldığını söylemeye çekindi :p
Yavru kurtlara yem mi oldu yoksa ? :p
Neyse herkese hayırlı olsun başarılar dilerim.
Umarım birliklerinizde küfür konusunda sert bir tutum izlersiniz.
Saygılar.

Shorinim
06-09-2008, 13:53
Daha kaç kere söylemem gerekecek bilmiyorum ama ben S2 de yoktum... Olmadım... Şimdilik bir hesap sahibiyim kıramayacağım bir arkadaş teklif etmişti. Sen sanırım gerçekten yazdıklarımı okumuyorsun onun için çok uzatmayacağım. Ben gördüklerimi yazdım halen bi saymayı dene 300 ve kurtlar zaferlerden fazla ama Zaferlerde az değil hani her yer zafer kurt 300 :) yakında birileri kaybolurda bakalım...

Hayırlısı olsun. Zafer birlikleri savaşı bırakıp mantık çerçevesinde birşeyler yapma yoluna koyuldular. Bunu ciddi anlamda başarabilirlerse ve kişilerin hırslarına malup olmazlarsa başarılı olabilirler diye düşünoyrum. Tabi zaman lazım. Şimdilik iyi yada kötü bir yorum yapmak için erken.

Ancak shorinim i kesin kurtlar yıktı
Bundan artık eminim :p
Yaw hoca sen değilmiydin her yer kurt diye bize demediğini bırakmayan. Bi bak biz hala 5 birliğiz kendi bölgemizde. :)
Yan bölgelerde tarafsızlığımızı korumaya çalışıyoruz. 300 lerle zamanında yaptığımız birleşme haricinde tarafsız olarak kalmak istiyoruz. Tabi bize karşı düşmanlık yapılmadığı sürece. Ama zafer birlikleri iyi yada kötü bilemicem ama epey birlikle birleştiler. Bir sürü birlik oldu bir anda ve hepsinin adı zafer. Bir sürü kurt birliği var diye demediğini bırakmayan sen , ne oldu da bu kadar çok birliği olan bir oluşma laf etmiyorsun ? :D
Burdan benim anladığım tecrübeli efsane yıkıldığını söylemeye çekindi :p
Yavru kurtlara yem mi oldu yoksa ? :p
Neyse herkese hayırlı olsun başarılar dilerim.
Umarım birliklerinizde küfür konusunda sert bir tutum izlersiniz.
Saygılar.

Hayabusa
07-09-2008, 02:15
Daha kaç kere söylemem gerekecek bilmiyorum ama ben S2 de yoktum... Olmadım... Şimdilik bir hesap sahibiyim kıramayacağım bir arkadaş teklif etmişti. Sen sanırım gerçekten yazdıklarımı okumuyorsun onun için çok uzatmayacağım. Ben gördüklerimi yazdım halen bi saymayı dene 300 ve kurtlar zaferlerden fazla ama Zaferlerde az değil hani her yer zafer kurt 300 :) yakında birileri kaybolurda bakalım...

Say usta sen. 5 kurt birliği var. 6 cısı yok. Yan bölgede 300 ile de birleşirim zafer lede cof ilde
bozok lada diğer birliklerlede. Hangi birliklerle anlaşabilirsek birleşiriz. Bu Kurt birliklerinin sayısını arttırmaz. Sadece yan bölgelerle anlaşmalı olduğumuz birlikleri gösterir.
300 lerle anlaştık. İyi arkadaşlar var bizi hiç kırmadılar, bizde onları kırmadık.
İyi muhabbetimiz oldu. Uygun gördük birleştik.
Yarın zafer ile birleşsem sen burda bizede taş atarsın :p
Şaka bi yana elbette savaşsız oyun olmaz. Dediğinde haklısın. Ama herşeyin bi zamanı vardır.
Gün gelecek bölge savaşları yapılacak. Ama o gün bu gün değil :)
Bu arada eskiden çok iyi oyuncu olduğunu söyleyenler oldu. Bu konuda sende bana hak verirsin diye düşünüyorum :)

Shorinim
07-09-2008, 15:30
Benim yazdıklarımı okuyup anladığından emin olduğumda yeniden yazacağım ogüne kadarda yazmayacağım... 6 tane kurt mu? Ben gerçekten saymayı unutmuşum ne hikmetse benim saydığımda 12 tane çıkıyor :) orada birleşimde olanlar sadece görünenler... Sizinde içinize girdim... Zamanı gelince ne demek istediğimi herkes anlayacak... Şu görünmeyen 300ler kurtlar bi ortaya çıksa :)

Say usta sen. 5 kurt birliği var. 6 cısı yok. Yan bölgede 300 ile de birleşirim zafer lede cof ilde
bozok lada diğer birliklerlede. Hangi birliklerle anlaşabilirsek birleşiriz. Bu Kurt birliklerinin sayısını arttırmaz. Sadece yan bölgelerle anlaşmalı olduğumuz birlikleri gösterir.
300 lerle anlaştık. İyi arkadaşlar var bizi hiç kırmadılar, bizde onları kırmadık.
İyi muhabbetimiz oldu. Uygun gördük birleştik.
Yarın zafer ile birleşsem sen burda bizede taş atarsın :p
Şaka bi yana elbette savaşsız oyun olmaz. Dediğinde haklısın. Ama herşeyin bi zamanı vardır.
Gün gelecek bölge savaşları yapılacak. Ama o gün bu gün değil :)
Bu arada eskiden çok iyi oyuncu olduğunu söyleyenler oldu. Bu konuda sende bana hak verirsin diye düşünüyorum :)

Hayabusa
08-09-2008, 07:31
Benim yazdıklarımı okuyup anladığından emin olduğumda yeniden yazacağım ogüne kadarda yazmayacağım... 6 tane kurt mu? Ben gerçekten saymayı unutmuşum ne hikmetse benim saydığımda 12 tane çıkıyor :) orada birleşimde olanlar sadece görünenler... Sizinde içinize girdim... Zamanı gelince ne demek istediğimi herkes anlayacak... Şu görünmeyen 300ler kurtlar bi ortaya çıksa :)

Off offff...
Seni bu çok bilmişliklerin yok mu ...
Öldürüyor beni birader.
Yahu 5 kurt birliği var. Biz kurt birlikleri olarak 300 birlikleri ile anlaştık ve dostluğumuzu ilan ettik.
İsmimizin sonuna 300 getirdik. Onlarda 300 isimlerinin sonun kurt ismini getirdiler.
Biz sadece bölgemizde oluşum içindeyiz ve 5 birliğiz. Benim tanımadığım , şifrem bu al sen bak köyüme ben tatile çıkıyorum diyecek kadar samimi olmadığım bir kurt birliği başkanı yok. Hepsi dostlarım / abilerim.
Onun haricinde hiç tanımadığım biri çıkmış kurtxxx birliği kurmuş. Banane birader onlardan.
Bide içimize girmiş mişşşşş... Hay allam yarabbim. Girsen kaç yazar. Ateş olsan ne kadar yer yakacan.
İçimize girdin de benim okeylemediğim kurt birliklerini kurup onlarıda mı bizde sayıyorsun anlamıyorum...
Ben diyorum senin yaran var. Yok diyorsun. Madem yaran yok bu konuşmalar ne birader.
12 tane kurt birliğini nereden uyduruyorsun ? :)
Allah akıl fikir versin. Başkada bişey demiyorum.

Shorinim
08-09-2008, 15:24
Biraderin değilim... Seni bi gergin gördüm :)

Off offff...
Seni bu çok bilmişliklerin yok mu ...
Öldürüyor beni birader.
Yahu 5 kurt birliği var. Biz kurt birlikleri olarak 300 birlikleri ile anlaştık ve dostluğumuzu ilan ettik.
İsmimizin sonuna 300 getirdik. Onlarda 300 isimlerinin sonun kurt ismini getirdiler.
Biz sadece bölgemizde oluşum içindeyiz ve 5 birliğiz. Benim tanımadığım , şifrem bu al sen bak köyüme ben tatile çıkıyorum diyecek kadar samimi olmadığım bir kurt birliği başkanı yok. Hepsi dostlarım / abilerim.
Onun haricinde hiç tanımadığım biri çıkmış kurtxxx birliği kurmuş. Banane birader onlardan.
Bide içimize girmiş mişşşşş... Hay allam yarabbim. Girsen kaç yazar. Ateş olsan ne kadar yer yakacan.
İçimize girdin de benim okeylemediğim kurt birliklerini kurup onlarıda mı bizde sayıyorsun anlamıyorum...
Ben diyorum senin yaran var. Yok diyorsun. Madem yaran yok bu konuşmalar ne birader.
12 tane kurt birliğini nereden uyduruyorsun ? :)
Allah akıl fikir versin. Başkada bişey demiyorum.

Hayabusa
08-09-2008, 21:38
Biraderin değilim... Seni bi gergin gördüm :)

ömrümü yedin, ömrümüüüü... :)
Bıktırdın be arkadaş...
Çok boş konuşuyorsun , sıkıldım... Kalbini kırmak da istemiyorum ama doğru düzgün bişey biliyorsan , bi gerçek varsa yaz şuraya. Boş boş alakasız şeyler yazıp durma.
Sen böyle yap ben hiç sinirli biri değilimdir aslında :D (Ama nedense arkadaşlarım beni canavarmışım gibi tanıştırıyor :D Aman yanlış yapıp bunun karşısına çıkma diyorlar.
Yalanda söylemiyorlar. )

mc_stive
08-09-2008, 22:07
zafer birliklerinden kaçanları gördüm bir savaşa arkadaşını satanlar gördüm san ki :) bi kedi gördüm sanki

her iki birliğide savaşlarında başarılar diliyorum.

yine
yeniden

mc_stive

mc_stive
08-09-2008, 22:10
Başkan, sen hayatta mısın yaw :D ? 2 ay boyunca savaş vardı ama sen yoktun gibi geliyor bana :rolleyes: ... savaş korkuttu herhalde :p, savaş bitince döndüğüne göre böyle düşünmem normal di mi?

h.yildiz :D asıl sen hayattamısın yahu öldün mü yaşıyomusun. geçen üsküdara içtima almya gittim. görev yazmışlardı sana

h.yıldız
08-09-2008, 22:26
h.yildiz :D asıl sen hayattamısın yahu öldün mü yaşıyomusun. geçen üsküdara içtima almya gittim. görev yazmışlardı sana

valla dostum, hepinizi çok özledim yaaaa.. bir birlikteyim ama pek adam yerine koymadılar beni burada, özledim eski günleri hem de çok özledim... ben de 1 ay kadar önce üsküdardaydım, bir daha ki server'a çok sağlam kadro ile girilecekmiş duydum ve çok sevindim. olmuyor böyle, gelsin biraraya ekip :D... unutanlar varmış, sallayanlar varmış arkamızdan, gelsin de hatırlatalım yine müfreze'yi tüm server 2'ye :D

Shorinim
09-09-2008, 00:15
Kaçanın hep bahanesi vardır... Arkadaşını satanlara yazıklar olsun... Bu arada herhalde 20 tane zafer var savaşı rahat alması lazım içi boş degilse...

zafer birliklerinden kaçanları gördüm bir savaşa arkadaşını satanlar gördüm san ki :) bi kedi gördüm sanki

her iki birliğide savaşlarında başarılar diliyorum.

yine
yeniden

mc_stive

firari
09-09-2008, 00:45
Kaçanın hep bahanesi vardır... Arkadaşını satanlara yazıklar olsun... Bu arada herhalde 20 tane zafer var savaşı rahat alması lazım içi boş degilse...

KURT'ların alacagını düşünüyorum çkinmeyipte uzaklara koordınelı bır sekılde mancınık gonderırlerse de bence bu savaş ya küçük bir olaydan meydana geldi veyahutta yöneticilerin hırsları yüzünden yoksa -+ nerdee ++ nerdeee:)) raporlarla bizleri aydınlatırsanız sevinirim.

h.yıldız
09-09-2008, 01:03
KURT'ların alacagını düşünüyorum çkinmeyipte uzaklara koordınelı bır sekılde mancınık gonderırlerse de bence bu savaş ya küçük bir olaydan meydana geldi veyahutta yöneticilerin hırsları yüzünden yoksa -+ nerdee ++ nerdeee:)) raporlarla bizleri aydınlatırsanız sevinirim.

bu savaş wow öncesi büyük orduları bertaraf etmek için planlanmış, herhangi birşey bahane edilerek ilan edilmiş bir savaş bana göre. - +'dan + +'ya veya tam tersine bu denli büyük birliklerin birbirlerini bitirebilme şansı yok, isterse ellerinde yüzbinlerce yetmedi milyonlarca askerleri de olsa.. bir ordunun mancınıklarla gidip yıkım yapsa bile geri dönüp tekrar yıkıma gitmesi 1 haftayı bulur, bu esnada yeniden savunma hatları kurulur. mantıksız bir savaş bana göre...
bu denli büyük birlikleri kurabilen her iki oluşuma da saygı duymak gerekli, zira şu an server'ın iki büyük gücü sözkonusu olan birlikler. - +'da kurtların çok uzun süredir kurmuş oldukları hakimiyet büyük bir olaydır. muhtemelen aylardır wow için büyük ordular kasıyorlardır, aynı şekilde zafer birlikleri de 1 aydır savaşmıyorlar ve ordu basıyorlar. yalnız bana göre zafer birliklerinin hep beraber yollarına devam etme şansı yok, tam bir birliktelik kurulabildiğini hiç zannetmiyorum. bu söylediğim bir temenni değil, zira ben de bir zafer oyuncusuyum. her iki oluşum da wow kurabilecek güce ulaşmış durumdalar şu an itibarıyla, bakalım zaman daha neler gösterecek bizlere...:rolleyes:

Hayabusa
09-09-2008, 07:22
bu savaş wow öncesi büyük orduları bertaraf etmek için planlanmış, herhangi birşey bahane edilerek ilan edilmiş bir savaş bana göre. - +'dan + +'ya veya tam tersine bu denli büyük birliklerin birbirlerini bitirebilme şansı yok, isterse ellerinde yüzbinlerce yetmedi milyonlarca askerleri de olsa.. bir ordunun mancınıklarla gidip yıkım yapsa bile geri dönüp tekrar yıkıma gitmesi 1 haftayı bulur, bu esnada yeniden savunma hatları kurulur. mantıksız bir savaş bana göre...
bu denli büyük birlikleri kurabilen her iki oluşuma da saygı duymak gerekli, zira şu an server'ın iki büyük gücü sözkonusu olan birlikler. - +'da kurtların çok uzun süredir kurmuş oldukları hakimiyet büyük bir olaydır. muhtemelen aylardır wow için büyük ordular kasıyorlardır, aynı şekilde zafer birlikleri de 1 aydır savaşmıyorlar ve ordu basıyorlar. yalnız bana göre zafer birliklerinin hep beraber yollarına devam etme şansı yok, tam bir birliktelik kurulabildiğini hiç zannetmiyorum. bu söylediğim bir temenni değil, zira ben de bir zafer oyuncusuyum. her iki oluşum da wow kurabilecek güce ulaşmış durumdalar şu an itibarıyla, bakalım zaman daha neler gösterecek bizlere...:rolleyes:

Savaş sebebi yöneticilerin hırsıdır :)
Yada firari arkadaşımızın dediği gibi bir iş var işin içinde. Shadowsdan gelen oyuncular ea oyuncuları ile kurtların yakınlığını görüp savaş açtılar bence. Ve bunu dememin sebebi magistra nın Rüya44 e destek isterken bu kadar uzak olmasına rağmen rüya 44 arkadaşımız saldırı alıyor destek yollayın olmuş. :)
Yani pis bi oyun oynadılar bence. Ama savaşı yersiz bulan ve kurt birlikleriyle yakın olan.
Savaşı aslı yapacak kişiler istemedi. Kurt birlikleri olarak savaş yersiz ve herkes kendi bölgesinde kalsın dedik ama istemediler. Bir çok zafer birliği oyuncusuda yanlış buldu savaşı ama 3-4 kişinin hırsı yüzünden böyle hata yapıldı.
Savaş ilan etti zafer birliğinden biri. Tabi hırs yada başka bişey diyebilirsiniz. Ama biz kurtlar olarak asla bir savaş teklifini kabul etmemezlik yapamayız. Gereken tedbirlerimizi alıp savaşa başladık. Ve her zafer oyuncusu şuan akın akın saldırı alıyor.
Gelen bir mesajda zfer birliği oyuncusu savaş sebebinin soruyor :=)
Yönetici olmak farklıdır yöneticiyim diye emir verip ahkam kesmek farklıdır.
İşde burda 5 kurt birliğini dostluğu gözler önüne seriliyor.
Tek bir anda 5 birlik birden savaş açıp 5 ide saldırdı.
Ben NuReTtin. 5 saldırı alıyorum. Şakamı bu ? Nerde savaş isteyenler ?
Benim casusum bile 26 saldırı alıyor tek köyüne. Başkan dozzi nin aldığı saldırı sayısını kendisi söylesin. :)
Farkımız var. Biz kimseyi kullanmaz, kimseyi ateşe atmayız.
Biz başka bölgelere girmediysek bunun tek sebebi bize güvenip kimse yarı yolda kalmasındı. Ama adamlar bizim bölgemizde oluşum kurmaya kalktı. Birlik kurup zafer adını verdiler. 27 üyenin 8 tanesin benim sömürgemden oluşan bir birlik... Savaşa bahane olarak bu arkadaşları bırakamayacaklarını ve saldırılarımızı kesmemizi istediler.
:)

Neyse... Bu arada bazılar zaferden çıkanlara korkak falan demiş , kaçtı demiş.
Başkanlar 3000 tokmakla yağma yapar, komutanları keyfe keder savaş açarsa, ben çıkarım o birlikden, kendi birliğimi kurar tek başıma savaş açarım...

Shorinim
09-09-2008, 09:35
Herşey bi yana tanıdığım dozzi magistra gibi değerli oyuncuların bulunduğu bir birliğin şu yazdığın şeyden sonra birliğinize savaş açması doğal değil mi?

"Ama adamlar bizim bölgemizde oluşum kurmaya kalktı. Birlik kurup zafer adını verdiler. 27 üyenin 8 tanesin benim sömürgemden oluşan bir birlik... Savaşa bahane olarak bu arkadaşları bırakamayacaklarını ve saldırılarımızı kesmemizi istediler."

Rakibe saygı duymak gerek kişileri kırıcı birlikleri zedeleyici şeytani oyunlara girmemek kişileri birlikleri saygınlaştırır. Bu yazdığım genel kimse üstüne alınmasın bir birlik savaş açmışsa karşıdakide kabul etmişse zaten kişilerin ne dediği yada ne düşündüğü çokta önemli değil. Asıl olan savaşın neden başladığıdır. Savaşların başlamasının en büyük nedeni yukarıda ki yazıda gişzli zaten ki çogu serverda aynı şekilde ceryan ediyor.

Her iki birliğide başarılar dilerim ama uzaklık kavramına kesinlikle katılmıyorum 96 saatlik saldırılara çıkan eski bir birliğin başkanı olarak orduların çok zarar göreceğini düşünüyorum. (yıkımların değil)

Savaş sebebi yöneticilerin hırsıdır :)
Yada firari arkadaşımızın dediği gibi bir iş var işin içinde. Shadowsdan gelen oyuncular ea oyuncuları ile kurtların yakınlığını görüp savaş açtılar bence. Ve bunu dememin sebebi magistra nın Rüya44 e destek isterken bu kadar uzak olmasına rağmen rüya 44 arkadaşımız saldırı alıyor destek yollayın olmuş. :)
Yani pis bi oyun oynadılar bence. Ama savaşı yersiz bulan ve kurt birlikleriyle yakın olan.
Savaşı aslı yapacak kişiler istemedi. Kurt birlikleri olarak savaş yersiz ve herkes kendi bölgesinde kalsın dedik ama istemediler. Bir çok zafer birliği oyuncusuda yanlış buldu savaşı ama 3-4 kişinin hırsı yüzünden böyle hata yapıldı.
Savaş ilan etti zafer birliğinden biri. Tabi hırs yada başka bişey diyebilirsiniz. Ama biz kurtlar olarak asla bir savaş teklifini kabul etmemezlik yapamayız. Gereken tedbirlerimizi alıp savaşa başladık. Ve her zafer oyuncusu şuan akın akın saldırı alıyor.
Gelen bir mesajda zfer birliği oyuncusu savaş sebebinin soruyor :=)
Yönetici olmak farklıdır yöneticiyim diye emir verip ahkam kesmek farklıdır.
İşde burda 5 kurt birliğini dostluğu gözler önüne seriliyor.
Tek bir anda 5 birlik birden savaş açıp 5 ide saldırdı.
Ben NuReTtin. 5 saldırı alıyorum. Şakamı bu ? Nerde savaş isteyenler ?
Benim casusum bile 26 saldırı alıyor tek köyüne. Başkan dozzi nin aldığı saldırı sayısını kendisi söylesin. :)
Farkımız var. Biz kimseyi kullanmaz, kimseyi ateşe atmayız.
Biz başka bölgelere girmediysek bunun tek sebebi bize güvenip kimse yarı yolda kalmasındı. Ama adamlar bizim bölgemizde oluşum kurmaya kalktı. Birlik kurup zafer adını verdiler. 27 üyenin 8 tanesin benim sömürgemden oluşan bir birlik... Savaşa bahane olarak bu arkadaşları bırakamayacaklarını ve saldırılarımızı kesmemizi istediler.

Neyse... Bu arada bazılar zaferden çıkanlara korkak falan demiş , kaçtı demiş.
Başkanlar 3000 tokmakla yağma yapar, komutanları keyfe keder savaş açarsa, ben çıkarım o birlikden, kendi birliğimi kurar tek başıma savaş açarım...

Hayabusa
09-09-2008, 12:37
Savaşın sebebi bence çok saçma. Düne kadar bana gel shadows un başkanı ol, savaşı yönet, Şu savaşı kazanalım diyenler , bugün yağma köylerimize isimlerimizi verip savaş çıkarttılar. Resmen bahaneydi. Ama savaş çıkartanlar ve isteyenler nedense yok ortada. Bu arada dozzi de savaşın şuan yanlış olduğunu düşünüyordu. Ancak rüya 44 illede savaş istedi. Magistra da öyle.
Ve diğer üyelerinin görüşlerine saygı duymadılar.
Bana öyle bir birlik söyle ki üyeleri savaş istemediği halde savaş açsın....
Biz Bozkurt birliğine savaş açarken Turan38 her arkadaşımıza tek tek sormuştu. Savaş açalım mı diye.
Ki şuana kadar savaş açarken hep sorduk arkadaşlarımıza.
1 kişi hayır dese savaş açmayız. Ama bir arkadaşımız saldırı alırsa kimseye soru sorulmaz. Savaş açılır. Saldırı almadığımız sürece kimseye savaş açmadık. Düşman olduğumuz kimse yoktu. Ama bize düşmanlık yapılıyorsa cevabını vermesini biliriz.
Bu arada düşmanlığın sadece kurtlara yapıldığını düşünmüyorum...

h.yıldız
10-09-2008, 17:57
Savaşın sebebi bence çok saçma. Düne kadar bana gel shadows un başkanı ol, savaşı yönet, Şu savaşı kazanalım diyenler , bugün yağma köylerimize isimlerimizi verip savaş çıkarttılar. Resmen bahaneydi. Ama savaş çıkartanlar ve isteyenler nedense yok ortada. Bu arada dozzi de savaşın şuan yanlış olduğunu düşünüyordu. Ancak rüya 44 illede savaş istedi. Magistra da öyle.
Ve diğer üyelerinin görüşlerine saygı duymadılar.
Bana öyle bir birlik söyle ki üyeleri savaş istemediği halde savaş açsın....
Biz Bozkurt birliğine savaş açarken Turan38 her arkadaşımıza tek tek sormuştu. Savaş açalım mı diye.
Ki şuana kadar savaş açarken hep sorduk arkadaşlarımıza.
1 kişi hayır dese savaş açmayız. Ama bir arkadaşımız saldırı alırsa kimseye soru sorulmaz. Savaş açılır. Saldırı almadığımız sürece kimseye savaş açmadık. Düşman olduğumuz kimse yoktu. Ama bize düşmanlık yapılıyorsa cevabını vermesini biliriz.
Bu arada düşmanlığın sadece kurtlara yapıldığını düşünmüyorum...

başkan, bu olaylarda kimleri suçladığını isimlerini vermek kaydıyla apaçık belirtmişsin. ama özellikle son cümlenden birşey anlayamadım, ne demek istedin? kurtlar dışında başka bir hedef mi var?

aristokratik
10-09-2008, 19:36
zafer birliklerine başarılar ama sanırım yakında dagılacaklar

Hayabusa
10-09-2008, 20:43
başkan, bu olaylarda kimleri suçladığını isimlerini vermek kaydıyla apaçık belirtmişsin. ama özellikle son cümlenden birşey anlayamadım, ne demek istedin? kurtlar dışında başka bir hedef mi var?

Vardı vardı... O kısmı benim meselem değil. O yüzden açıklamakda bana düşmez.
Ama şöyle söylim. Çok şerefli, mükemmel oyuncuların şerefini , satışlarını ve son durumlarını size tek tek göstereceğim. Az kaldı sabredin.

Köpekler havlar...
Kurtlar parçalar...

h.yıldız
10-09-2008, 21:48
Vardı vardı... O kısmı benim meselem değil. O yüzden açıklamakda bana düşmez.
Ama şöyle söylim. Çok şerefli, mükemmel oyuncuların şerefini , satışlarını ve son durumlarını size tek tek göstereceğim. Az kaldı sabredin.

Köpekler havlar...
Kurtlar parçalar...

herkese açık foruma yazı yazıyorsun, yazdığın yazıda milletin şerefine dil uzatıyorsun, bel altına vuruyorsun... küfür konusundaki ısrarlı tutumun, kendin hakaret etme noktasına gelince hatırından çıkıyor herhalde.

bunu yaptığın yetmiyormuşçasına "köpekler havlar..." gibi son derece gereksiz, tahrik içeren şeyler de eklemeyi unutmuyorsun.

daha önceki yazan hayabusa ile bu yazan aynı kişi midir merak ettim doğrusu?

mc_stive
11-09-2008, 01:52
ahmet açıkçası bu kişileri bekliyorum. bu satıcıları satış mesajlarını açıklamanı bekliyorum. ben lafı dokundurdum onalra ama nedense üstlerine alınmamışlar. bu kadarda yüzsüz olunmaz ki.

en kısa zamanda açıkla onları.

Hayabusa
11-09-2008, 02:29
herkese açık foruma yazı yazıyorsun, yazdığın yazıda milletin şerefine dil uzatıyorsun, bel altına vuruyorsun... küfür konusundaki ısrarlı tutumun, kendin hakaret etme noktasına gelince hatırından çıkıyor herhalde.

bunu yaptığın yetmiyormuşçasına "köpekler havlar..." gibi son derece gereksiz, tahrik içeren şeyler de eklemeyi unutmuyorsun.

daha önceki yazan hayabusa ile bu yazan aynı kişi midir merak ettim doğrusu?

Dönen dolapları, atılan msj ları okuyacaksınız. Delilleri ile sunacağım.
Ve sizler şunu diyeceksiniz. Yazıklar olsun böyle yöneticilere.
Mesajları tek tek koyacağım. Bize oynadıkları oyun hiçbişey. Ezdik geçtik.
Raporlarıda koyacağım.
Ama kendi birlik arkadaşına insan yalan söylermi ? Bu kadar mı düşülür.
Nasıl dayanılır böyle bişeye ?
Eğer ben kendimi garantiye alıp , arkadaşlarımı düşünmeden savaş açıp, onların hesaplarının silinmesine , köylerinin reislenmesine izin veriyorsam, bundan büyük ayıp varmıdır ?
Msjı komple koyacağım. Yuh diyeceksiniz. Dudaklarınız uçuklayacak.
Ben okuyunca olmaz bu kadar da ya diye isyan ettim. Yapılan ayıp bize değildi.
Evet küfüre karşıyım. Ama melek değilim. Argo konuşmalarım olabiliyor.
Bardağı taşıran insanlar oluyor. O kadar büyük terbiyesizlikler yapıyorlar ki kendi arkadaşlarına. Ben onlara yuh bunlar da insan mı demişim, isyan etmişim, çok mu ?

mülksüzler
11-09-2008, 11:47
Öncelikle Merhabalar ve tüm arkadaşlara saygılar.. Savaşın nasıl ve neden başladığı, bir birlik içindeki ayrımların yada mücadelenin nasıl geliştiği o birlik dışında kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum.. Olaylar hızlı bir şekilde gelişmiş ve cerayan etmiştir ama sonuçta bir şekilde bu savaş başladı.. Her iki taraftaki arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.. Tabi rakibimiz KURT'lara da..
Sözü edilen arkadaşlarımız gerek yaşları gerekse de oyunculukları ile serverde parmakla gösterilecek değerli insanlardan.. Kimsenin kendini veya birliğini hırs uğruna savaşa sürükleyeceğini düşünmüyorum.. Bende savaşa karşıydım ama çoğunlukla alınan bir karar var ortada.. Ve bizlerin yönetici olarak gördüğü insanların kararı.. Buna yanlış veya doğru da olsa saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum.. Zafer birlikleri sonuna kadar yönetim kadrosunun arkasındadır.. Merak edenler varsa bunu teyyitte ettik.. Kimse bu konuda suyu bulandıracak açıklamalar ve spekülasyonlara girmesin..

Saygılarımla..

h.yıldız
11-09-2008, 14:33
Dönen dolapları, atılan msj ları okuyacaksınız. Delilleri ile sunacağım.
Ve sizler şunu diyeceksiniz. Yazıklar olsun böyle yöneticilere.
Mesajları tek tek koyacağım. Bize oynadıkları oyun hiçbişey. Ezdik geçtik.
Raporlarıda koyacağım.
Ama kendi birlik arkadaşına insan yalan söylermi ? Bu kadar mı düşülür.
Nasıl dayanılır böyle bişeye ?
Eğer ben kendimi garantiye alıp , arkadaşlarımı düşünmeden savaş açıp, onların hesaplarının silinmesine , köylerinin reislenmesine izin veriyorsam, bundan büyük ayıp varmıdır ?
Msjı komple koyacağım. Yuh diyeceksiniz. Dudaklarınız uçuklayacak.
Ben okuyunca olmaz bu kadar da ya diye isyan ettim. Yapılan ayıp bize değildi.
Evet küfüre karşıyım. Ama melek değilim. Argo konuşmalarım olabiliyor.
Bardağı taşıran insanlar oluyor. O kadar büyük terbiyesizlikler yapıyorlar ki kendi arkadaşlarına. Ben onlara yuh bunlar da insan mı demişim, isyan etmişim, çok mu ?

dediklerini çok iyi anlıyorum ama sen oyun oynadığımızın sadece oyun oynadığımızın farkında olan kaliteli bir arkadaşsın. böyle bir arkadaşın seviyeyi aşağıya çekmesi beni üzüyor, senin gibi birisi bu tuzağa düşmemeli. oynadığımız oyunda, kendi birliklerimizdeki veya başka birliklerdeki arkadaşların kim olduğunu bilemiyoruz. vakit doldurmak için, hep beraber hoş vakit geçirmek için oynuyoruz ki; sen bunun farkında olan bir arkadaşsın, daha önceki mesajlarından bunu anlıyorum. ama bu oyunun içinde herkes bizler gibi davranmıyor olabilir, casusluklar kalleşlikler olacaktır. 2,5 senedir bu oyunu oynayan biri olarak bunların en alasını yaşamış biri olarak söylüyorum bunları, bu oyunu oynuyorsak bunları da göze alarak oynayabilmeliyiz diye düşünüyorum, sence de öyle değil mi?

Hayabusa
11-09-2008, 19:08
dediklerini çok iyi anlıyorum ama sen oyun oynadığımızın sadece oyun oynadığımızın farkında olan kaliteli bir arkadaşsın. böyle bir arkadaşın seviyeyi aşağıya çekmesi beni üzüyor, senin gibi birisi bu tuzağa düşmemeli. oynadığımız oyunda, kendi birliklerimizdeki veya başka birliklerdeki arkadaşların kim olduğunu bilemiyoruz. vakit doldurmak için, hep beraber hoş vakit geçirmek için oynuyoruz ki; sen bunun farkında olan bir arkadaşsın, daha önceki mesajlarından bunu anlıyorum. ama bu oyunun içinde herkes bizler gibi davranmıyor olabilir, casusluklar kalleşlikler olacaktır. 2,5 senedir bu oyunu oynayan biri olarak bunların en alasını yaşamış biri olarak söylüyorum bunları, bu oyunu oynuyorsak bunları da göze alarak oynayabilmeliyiz diye düşünüyorum, sence de öyle değil mi?

Mülksüzler ve h.yıldız arkadaşlarım. Tşkler. İkinizde haklısınız.
Mülksüzler ; Bu arada dostum dozzi nin bilmediği bazı şeylerde yapılmış.
Dozzi iyi bi yönetici. iYi de bir insan bence. Ama öyle bir msj geldi ki birinden...
Buraya koysam mı koymasam mı bilemiyorum. Ama yakışmaz. Zaten onun yüzüne herkese sinir olmuştum. Dün dozziye döktüm içim :D
Sağolsun :)
Neyse eğrisiyle / doğrusuyla bundan sonrasında sadece savaşalım.
Şimdiye kadar dönen dolaplar çirkeflik için yeterliydi.
Bundan sonra temiz bi savaş olsun. :)
Başarılar.

mülksüzler
11-09-2008, 19:31
Umarım güzel bir ssavaş olur arkadaşım.. :) Gelen raporlarda da öyle olduğu gözüküyor.. Siz bizden önce davranıp rapor koymuşsunuz.. Sanırım bizim arkadaşlarımızda raporları açtığınız bölüme koymak için çalışma yapıyorlar..
Dozzi iyi bir arkadaş, iyi bir yönetici.. Rakipleri ile dost olabilen birisi.. Sonuçta bu oyunda amacımız güzel vakit geçirmek..
İnanın sabah işe gitmem gerektiği halde uykusuz kalmaya başladım.. Bundan şikayetçimiyim hayır.. Oyun monoton geçen yaşamıma renk katıyor.. Bende yaklaşık 2.5 yıldır bu oyunu oynuyorum.. İnanın türlü türlü insanlar tanıdım gördüm.. Ve göreceğimde.. Önemli olan saygının yitirilmemesi ve rakipte olsa yeni arkadaşlıklar dostluklar kurabilmek olduğunu düşünüyorum.. :)
Hekese başarılar.. İyi oyunlar.. Saygılarımla..

h.yıldız
11-09-2008, 20:56
Mülksüzler ve h.yıldız arkadaşlarım. Tşkler. İkinizde haklısınız.
Mülksüzler ; Bu arada dostum dozzi nin bilmediği bazı şeylerde yapılmış.
Dozzi iyi bi yönetici. iYi de bir insan bence. Ama öyle bir msj geldi ki birinden...
Buraya koysam mı koymasam mı bilemiyorum. Ama yakışmaz. Zaten onun yüzüne herkese sinir olmuştum. Dün dozziye döktüm içim :D
Sağolsun :)
Neyse eğrisiyle / doğrusuyla bundan sonrasında sadece savaşalım.
Şimdiye kadar dönen dolaplar çirkeflik için yeterliydi.
Bundan sonra temiz bi savaş olsun.
Başarılar.

Benim daha önceki mesajlarından tanıdığım hayabusa budur, beni yanıltmadığın için sağol arkadaşım. Her başkan senin gibi sağduyulu davranırsa, son derece eğlenceli bir server olur.Bu arada belirtmeliyim ki; saat 17.40 itibarıyla hesabımı eski birlik arkadaşıma devrettim ve travian hayatına son verdim. Zaten bunu yapmasaydım da evlilik hayatıma son vermek zorunda kalacaktım :D...

Neyse uzatmamalı, tüm travian oyuncularına wow yolunda başarılar dilerim.

Not: Bir sonraki s2'ye eski müfreze oyuncularının tamamı ve hatta yeni katılanlarla birlikte tam kadro olarak kuzeybatı'da yer almaya karar vermişlerdir. Dileğim odur ki; kurt birlikleri de aynı bu server'da olduğu gibi tam kadro kuzeybatı'da yer alsınlar. Böyle giderse Kurt birlikleri bu server'da wow kurma yolunda son derece avantajlılar, böylece s2 de wow kuran birliklerin "kim verdi"sine bir kapışması olur, çok ta zevkli ve bol acılı olur :D. (müfreze hakkında oyun başında yazdıklarını okuyan hiçbir müfreze oyuncusu bunu unutmadı ve unutturmaz hayabusa kardeşim :p )

fırtınatepesi
11-09-2008, 22:44
ZAFER Raporları birazdan gelicek..

fırtınatepesi
11-09-2008, 22:53
http://img89.imageshack.us/img89/2221/sa1as3.png (http://imageshack.us)

http://img118.imageshack.us/img118/293/sa2uu5.png (http://imageshack.us)

http://img137.imageshack.us/img137/8877/sa3ou2.png (http://imageshack.us)

http://img137.imageshack.us/img137/sa3ou2.png/1/w505.png (http://g.imageshack.us/img137/sa3ou2.png/1/)

http://img142.imageshack.us/img142/4189/sa4ml5.png (http://imageshack.us)

http://img142.imageshack.us/img142/sa4ml5.png/1/w509.png (http://g.imageshack.us/img142/sa4ml5.png/1/)

fırtınatepesi
11-09-2008, 23:08
Bu fake ti ama....

http://img144.imageshack.us/img144/8406/sa5mu9.png (http://imageshack.us)

Bu arkadaşada sürekli yıkım yapıldı fazla rapora gerek yok sanırım

http://img161.imageshack.us/img161/6474/sa6ti5.png (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/sa6ti5.png/1/w508.png (http://g.imageshack.us/img161/sa6ti5.png/1/)

Hayabusa
12-09-2008, 03:16
Benim daha önceki mesajlarından tanıdığım hayabusa budur, beni yanıltmadığın için sağol arkadaşım. Her başkan senin gibi sağduyulu davranırsa, son derece eğlenceli bir server olur.Bu arada belirtmeliyim ki; saat 17.40 itibarıyla hesabımı eski birlik arkadaşıma devrettim ve travian hayatına son verdim. Zaten bunu yapmasaydım da evlilik hayatıma son vermek zorunda kalacaktım :D...

Neyse uzatmamalı, tüm travian oyuncularına wow yolunda başarılar dilerim.

Not: Bir sonraki s2'ye eski müfreze oyuncularının tamamı ve hatta yeni katılanlarla birlikte tam kadro olarak kuzeybatı'da yer almaya karar vermişlerdir. Dileğim odur ki; kurt birlikleri de aynı bu server'da olduğu gibi tam kadro kuzeybatı'da yer alsınlar. Böyle giderse Kurt birlikleri bu server'da wow kurma yolunda son derece avantajlılar, böylece s2 de wow kuran birliklerin "kim verdi"sine bir kapışması olur, çok ta zevkli ve bol acılı olur :D. (müfreze hakkında oyun başında yazdıklarını okuyan hiçbir müfreze oyuncusu bunu unutmadı ve unutturmaz hayabusa kardeşim :p )

Müfreze ile k&m ye kurban olsun bu birlikler. Mertlik savaşıyordu en azından.
Savaşdan zevk alıyorduk yeminle. Oyundan soğudum yaw. Dansöz gibi millet.
Oyana bu yana...
Offff sıkıldım. Bende mi hesabı devredeyim ne yapayım. Yoksa sinirlerime hakim olayamayacağım. Mide bulandırıyorlar...
Savaşın bile içine ettiler. Saldırı , savun... Daha ne ?
Yok o onu diyor , bu bunu diyor. Paranayok olacam yakında.
Birdaha ki s2 mi ?
Töbe de hocam. Bir daha bu stresi çekemem.
Allah korusun...

acimadiki
12-09-2008, 09:33
s2 nin şanının ilk açılan s1 i bile geçmesinin sebebi bunlardır.Birlikler kurulur parçalanır yok edilir ama mutlaka aradan bir lider çıkar yepyeni bir oluşuma mahal verir ve ortalığı kasıp kavurur.İlk serverda yaşananları neredeyse herkes bilirken sırf başka serverlarda isim yapmış kişilerin kendi izlerini vurma istekleri için gelmediniz mi buraya.Hırslanmak güzeldir ama sınırlarını bildiğin sürece.

Arkasından konuştuğunuz insanların büyük bir bölümü ilk serverdan düşmanımdır hatta kanlı bıçaklı olduğumuz wow kuruldu oyun bitti hoş sohbetle devam ettik emin olun bu server biter bidahaki başlarken sizde öyle olursunuz.

Kim kimle ittifak yapmış kim kimi arkasından vurmuş önemli değil olay oyunun sonunda zaferi görebilmektir.Madem insanları boş yere savaşa götürüyor lider denilen yetkili denilen kişiler o zaman birlikler dağıtılsın düello mantığı ile oynayın WoW u kurmak içinde artık bi 10 sene bekleriz oyun değil mi maksat...

h.yıldız
12-09-2008, 11:26
Müfreze ile k&m ye kurban olsun bu birlikler. Mertlik savaşıyordu en azından.
Savaşdan zevk alıyorduk yeminle. Oyundan soğudum yaw. Dansöz gibi millet.
Oyana bu yana...
Offff sıkıldım. Bende mi hesabı devredeyim ne yapayım. Yoksa sinirlerime hakim olayamayacağım. Mide bulandırıyorlar...
Savaşın bile içine ettiler. Saldırı , savun... Daha ne ?
Yok o onu diyor , bu bunu diyor. Paranayok olacam yakında.
Birdaha ki s2 mi ?
Töbe de hocam. Bir daha bu stresi çekemem.
Allah korusun...

İşte kardeşim biz önceki s2'de öylesine şeyler yaşadık ki; ekibin % 95'i bırak travian'a kaydolmayı İnternet Explorer ve Mozilla'yı bile kaldırdılar bilgisayarlarından :)

acımadiki arkadaşımın yazdıklarına aynen katılıyorum, ne olup biterse bitsin birkaç kişi dışında herkes birbiriyle iyi diyaloglar kurdu oyun sonrasında. hatta öyle ki; shadows (pusula) birliğinin kurulması esnasında ekip içinde eski server'da kendi birliklerini yönetmiş 9 başkan bir çatı altında toplandı.

Benim hesabı devretme sebebim, eski ekibimin bu server'da bulunmamasıdır, tek başıma çok sıkıldım burada, bu kadarı yetti bana bu server'da. Ama senin böyle birşey yapmaya hakkın yok, büyük bir ekibi yöneten bir kişinin ortada dönen dolaplardan sıkılıp kaçmaya hakkı yok, iyi bir lider bunu asla yapmaz. Hep mücadeleye devam arkadaşım, sabret 3-4 ay içinde natarlar gelir server'a. Gerçi natarlar gelince sevinme, burası s2 eğer önceki s2 gibi olursa wow kurmak 7-8 ay sürebilir, yani server'ın resetlenmesine 1 yıl kaldı, sabret arkadaşım :D

PRoFeSYoNeL
12-09-2008, 20:24
Bu oyun hakikaten çok sıktı bıraktığıma o kadar memnunum ki iş de çalışanların iş performansını okuyanların derslerini etkileyen hatta sınıfla kalanları biliyorum. Hastayım evde yatak, döşek yatıyorum aklıma geldi travian demek ki hastalıkmış bu oyun, Hasta olmasan aklıma geleceği yok :) Öğrencilere bu oyundan uzak durmalarını iş güç sahipleri nede oyuna fazla bağlanmamalarını tavsiye ederim. Bu oyun işi gücü olmayanların oyunu ( zaman ayırma bakımından )

Bırakmama vesile olan mc_stive’ede teşekkür ederim..