Tüm Versiyonu Göster : hesap silme bu kadar basitmi oldu
SonSavasci
04-09-2008, 21:59
bukadar emek ver geceni gündüzünü kat oyuna ardindan biri çıksın desinki bu adam illegal oyun oynuyo daha sonra yönetici diye daha oyunun nasıl oynandiğini bilmeyen biri hesabi kitlesin oda yetmezmiş ardindan hesabimi silsin bu kadar basitmi oldu bu oyun arkadaşlar
NkFree-Gs
04-09-2008, 22:01
mutlaka Bir Sebebi vardır.
TheSoldier61
04-09-2008, 22:05
sen speeddeki sonsavaşcmısın ?
SonSavasci
04-09-2008, 22:07
sen speeddeki sonsavaşcmısın ?
evet benim sebep yoktu hesabim tertemizdi sadece birliği dağıtıı ve hesabim rakip kişilere zarar veriyodu o kadar
s_w_a_t_
04-09-2008, 22:14
evet benim sebep yoktu hesabim tertemizdi sadece birliği dağıtıı ve hesabim rakip kişilere zarar veriyodu o kadar
belki beyond kullanmışsındır ondanda olabilir.
TheSoldier61
04-09-2008, 22:16
Çok iyi bir noktadaydın birden ne oldu ?
dostum mutlaka ceza almanın bir sebebi vardır buna eminim ki sende biliyorsundur ve sana gerekli açıklama kesinlikle yapılmıştır sen bunu kabul etmemişsindir çeşitli sebeplerle ama durup dururken kimsenin hesabı silinmez kardeş
SonSavasci
04-09-2008, 22:30
dostum mutlaka ceza almanın bir sebebi vardır buna eminim ki sende biliyorsundur ve sana gerekli açıklama kesinlikle yapılmıştır sen bunu kabul etmemişsindir çeşitli sebeplerle ama durup dururken kimsenin hesabı silinmez kardeş
mutlakasi yok kardes adam diyoki easy programini kullaniyon ki ben o programin ismini bile bilmiyom neyini savunayim adam istediği gibi hareket ediyo keyfi isterse siliyo istemezse karişmiyo
asprin_39
05-09-2008, 01:39
deportee amour un hesabı kilit yediginde ve ardından silindiginde mh hiçbir şekilde hata yapmaz onun kesin multisi vardır diyip gülüyordun be dostum. şimdi ne olduda bu kadar kızıyorsun. ben speed mh si oyundan bihaber diyordum ama kimse bunu tınlamadı. inşallah şimdi bunu daha iyi anlıyorsundur. Geçmiş Olsun. ilk 500de MH yüzünden hesabını silen ve mh tarafından hesabı silinen en az 50 kişi var. ve buna birilerinin dur demesi gerekiyor.
SonSavasci
05-09-2008, 17:11
evet mh cezaverdiği vakit bizi suçlamiştiniz saçma iftiraniz yüzünden gülüyodum.çünkü mh ile bir alakamiz yoktu olmuş olsa idi :)) hesabimi sildirmezdim dimi neyse şunu anladimki bizim dememizle olmuyo bu şeyler bence her server öncesi insanlarin buna tepkilerini hesap silme yada bu oyunu oynamama ile ypaabilirler neticedde bzim üzerimizden paralar kazaniyolar
uzmanozer
06-09-2008, 05:26
bu akdar olur akya hesabı byond kullanmadı halde arka arkaya mancınık çıkarttık hesapdan mancınıkları çıkartırken yardımcı bir program yoktu saldırı yaptığımız kişi bir bayandı ve saldırı yaptık hesap kitlendi nedeni byond kullanımı ve multinin attığı msjı aynen iletiyorum sizlere hesap oyunda 3. iken 120 lere geriletildi
Kuralları bilmiyordum mazeret olamaz. aynı saniye içinde o kadar mancınığı çıkarmak ise oyuncuya savunma şansı vermemektir. Kısacası yaptığınız saldırı şu demek oluyor; oyunu bırak git. Benzeri durumlarda verdiğimiz ceza ya hesap silinmesidir. Ama nüfus eksiltme cezası vererek oyuna devamınızı sağlayacağım. Tekrarında ise hesabınız sormadan silinecektir.
bunu yazan multihunter yorum sizin ben dahil birçok dostum hesap sileceğiz böle bir serverde artık oyun oynanmaz
sessizlik hesabının şifresi çalındı ve multi ile msjlaşmalarımda adam benle alay eder gibi cevap yazdı böle bir serverde oyun oynamakmı artık tövbe
Peki sımdı Soyle bır durum var..
zaman zaman Formunda olduğum aksamlarda saldırı cıkardığımda 15 saldırıyı aynı sanıyeye sokabılıyorum.. Bunu nasıl yapıyorsun dıe sormayın Tamamen mausenın kıyağı..
sımdı ben Programda Kullanmıyorum
Bu halde bende rakıp Oyuncuya savunma sansı vermedığımde sılınecekmıyım..?
Canım Turkıyem.)
SonSavasci
06-09-2008, 14:07
evet klavyeyi iyi kullanani her tur suçla cezalandirabilir mh travian artık zevk vermiyo tiksiniyom yeminle hesabim silindikten sonra belki 30-40 kişi abi hesabi verebilirm dedi ama inan hesap bakmaktan bile tiksiniyom enayi yerine konulmak kadar zor bişey yoktur
asprin_39
06-09-2008, 14:41
bence speed mh sine göre:
1. çok fazla askerin varsa ceza alırsın
2. ilk 20deysen ceza alırsın
3. aynı saniyeye birden fazla saldırı sıkıştırabiliyorsan ceza alırsın
4. karşı tarafın savunamayaca şekilde saldırı yollarsan ceza alırsın
valla bence o böyle düşünüyor. hiçkimse gelipte burada mh ceza verdiyse bildigi bişey vardır diye garanti konuşmasın. eger yukardaki 4 kritere uyuyorsan ceza yemeniz an meselesi. bende bekliyorum bakalım ne zaman ceza alıcam. artık köy reislerken bile aynı saniyeye denk gelmesin diye 2-3 sn sonrasından yolluyorum reisleri. speed koptu gidiyor ilk 20 den ceza alanların sayısı 5e çıktı. düşünüyorumda 1-2 hafta sonra saldırmakta ceza getirebilirmi diye. bence o da olacak ve speed çiftçilik oyunu olacak.
şimdi diyeceksiniz 3 haftadır aynı şeyleri yazıyorsun diye:rolleyes: ewet mh degişene kadarda aynı şeyleri yazmaya devam edecegim. çünkü deportee silindiginde mh nin çektigi mesajı görseydiniz sizde onun oyundan hiç anlamadıgını anlardınız.
hepimize geçmiş olsun...
SonSavasci
06-09-2008, 15:08
ben şahsen bir daha speed serverde oynamam ilk ve son oldu bi s10 da hesabim var biraz takılcam hoşuma giderse devam gitmezse onuda siler travian defterini kaparim
ODOVAKAR
06-09-2008, 15:33
http://www.travian.com.tr/img/tr/t2/spielregeln.gif
§7.3 Itiraz
Ceza alan oyuncular itirazların gerekçeleriyle birlikte Multihunterlara özel mesaj yoluyla veya admin@travian.com.tr ve info@travian.com.tr adreslerine mail göndererek yapabilirler. Verilen cezaların açık ortamlarda tartışmaya açılması veya bu ortamlarda itiraz edilmesi yasaktır.(Örneğin: Forum, IRC...)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.