PDA

Tüm Versiyonu Göster : ©

Misfit
04-09-2008, 05:46
Tek birleşme ile yola devam edeceğiz...

Birliğimiz Mahşer© ve Olimpos© birliklerinin birleşmesi hakkındaki düşüncelerinizi, varsa önerilerinizi duymak daha iyiye gitmemizi sağlayacaktır.

Saygılar, TP

ChuCky
04-09-2008, 05:49
Top10'da yağma listesinde ilk 4'ü © birlikleri oluşturuyor.:rolleyes: Toplamda ise 6. Genel sıralamada ise ilk 20 kişiden 8 kişi © :rolleyes:

TP

killforyou
04-09-2008, 05:49
oraya da mı el attın modların en iyisi en hası en çok esprili konu kitleyeni :p

iki farklı birlik birleştiginde genelde sorunlar, gruplaşmalar olur. umarım sizin için hayırlı olur bana ne oluyorsa hemde. gideyim en iyisi ben.
başarılar :)

_DaRKNeS_
04-09-2008, 05:51
Birliğimiz Mahşer© ve Olimpos© birliklerinin birleşmesi hakkındaki düşüncelerinizi, varsa önerilerinizi duymak daha iyiye gitmemizi sağlayacaktır.

Saygılar, TP

Abi ben şimdi olayı ta anlayamadığımdan dolayı :D Düşünceleri mi sunamıyorum :D

JeSuS
04-09-2008, 05:53
şuanda hadesin kim olduğunu çözmeye çalışıyorum adam dostum çıktı ama kimliğini bir sır gibi saklıyor sölicem meraklan diyor msn adresimi verdim orda bile söylemiyor ama gayet güzel gidiyorsunuz başarılar

Misfit
04-09-2008, 05:56

iki farklı birlik birleştiginde genelde sorunlar, gruplaşmalar olur. umarım sizin için hayırlı olur bana ne oluyorsa hemde. gideyim en iyisi ben.
Kill'im yazdıklarını gören de 15 serverda birden oynuyorum sanacak :) Speed ve S10, no more :p

JeSuS
04-09-2008, 06:03
şşştt bana casusu hanginiz attı bakem alamazsınız hammadde heheh:Dadmine şikayet ederim ha:D

ahmert
04-09-2008, 11:46
iyidir iyi iyi:D

baddad
04-09-2008, 14:46
Çok berbat dedirtecek kadar düşmanlarını kızdıran bir birlik oluşmuş hayırlı olsun :)

Y4zı_-Tur4
04-09-2008, 19:52
Çok berbat dedirtecek kadar düşmanlarını kızdıran bir birlik oluşmuş hayırlı olsun :)

süper yorum zaten birligi kurmamızdakı bas amacta serverın dıkkatını cekmek galiba basarmısız....yehhuuuuuuuuuuuuuuuuu :):):D

baddad
04-09-2008, 20:01
süper yorum zaten birligi kurmamızdakı bas amacta serverın dıkkatını cekmek galiba basarmısız....yehhuuuuuuuuuuuuuuuuu :):):D

Hakkaten güzel bir yazı yazmışım bunu birlik tanıtımına koyun ;) Benim hatrıma koyun valla :D

SIMCITY
04-09-2008, 21:41
Öncelikle hayırlı olsun diyelim...İleride yapılacak güzel muhabbetler ve savaşların olmasına katkıda bulunur umarım...Ben gözüme son tango kardeşimi kestirdim...:D
Birlik birleşmeleri zor olur bildiğiniz gibi...Özellikle birlikte şimdilik fazla ön planda olmayan oyuncuları küstürmemek lazım.sonuçta bu oyunda kimin ne olacağını kimse bilemez...Bugün çok güçsüz biri server sonunda tarihi yazar:)))...aman öyle biri için eskiden bizim birlikte demeyin...
İyi eğlenceler

emirceogLu
05-09-2008, 01:30
Bu 2 birlik dikkat edilmesi gereken birliklerdir. İçimden bir ses bu birliktelik ses getirecek diyorum :D

Selam olsun size Olimpos ve Mahşer :)

SonSavasci
06-09-2008, 21:19

ömer artık kısa süreli serverlerde her tür oyunlar dönüyo :D bize oyunun sonunu yaşatmadilar.yinede ağır giden serverler biraz sıkmasa en kaliteli oyuncularin burda olduğuna kanaat ediyorum

BuRSaSPoR_16
07-09-2008, 00:18
Kill'im yazdıklarını gören de 15 serverda birden oynuyorum sanacak :) Speed ve S10, no more :p

no more :confused: başka yok mu oynadığın server :rolleyes:

Bu birlik iyi birşeye benziyo hadi hayırlısı :p

Son Tango
18-09-2008, 11:29
Öncelikle hayırlı olsun diyelim...İleride yapılacak güzel muhabbetler ve savaşların olmasına katkıda bulunur umarım...Ben gözüme son tango kardeşimi kestirdim...:D
Birlik birleşmeleri zor olur bildiğiniz gibi...Özellikle birlikte şimdilik fazla ön planda olmayan oyuncuları küstürmemek lazım.sonuçta bu oyunda kimin ne olacağını kimse bilemez...Bugün çok güçsüz biri server sonunda tarihi yazar:)))...aman öyle biri için eskiden bizim birlikte demeyin...
İyi eğlenceler

keşke yakın olsaydım simcity dostum aslında bende seni gözüme kestirdim gecen serverden gıcığım var sana:)benden cekindin heralde uzak yere köy actın:)

merhaba dostum başarılar..

Olimpos
29-09-2008, 12:42
GNRL+- birliği de aramıza katılmıştır..Bu katılımla birlikte ; © grubu daha da güçlenerek yoluna devam ediyor..Hayırlı uğurlu olsun diyip..Yeni dostlara selam gönderelim :)

Uniq
29-09-2008, 12:48
Aramıza yeni dostlar katıldı.Hayırlı olması dileği ile

Pingu

Rose'N BlooD
29-09-2008, 18:52
:D:D:D Mahşer Generals Olimpos... Damgamızı belirleyip öyle vuralım yaa :D:D:D