Tüm Versiyonu Göster : Metin 2 yardım(üye adayları okusun yazamadıkları için)
Metin 2 ye şehirden başlıyorsunuz.şimdiden söyliyim uzun bir yola girdiniz.bu savaşçıların yardımı.Görev yapmak isterseniz yandaki parşömene tıklayın.o sizi şehir bekçisine gönderecektir.şehir bekçisi siz 10 levele kadar geliştirecekti sanırım.oyunda ana göreviniz diğer imparatorlukları yıkıp metin taşlarını yoketmektir.bunu yapmanız çok zor ancak 20 seviyedekiler ve üstündekiler zor yok ediyor metinleri.seviye atlayarak yeni kılıçlar,zırhlar,iksirler vs...isterseniz 15 level alttakilerle savaş yaparsanız canınız gitmez.üstündekilerle yaparsanız eğer sizde üstündeyseniz canınız gider.oyuna dönelim 25 level olunca at alabilirsiniz.bunun için seviyeninde olması gerek.oyunda balık tutma yemek yeme lonca kurma ve en komiği evlenme gibi özelliklerde var.
Serdar35
03-09-2008, 21:07
Burası Travian Forum velakin.
Fakat sizin bölgenize diğer dünyadakilerden gelirlerse onlar size saldırabilir.şimdi güzel başka bir yanını anlatayım oyunda tücaret grup kurma dost ilan etme de var.chati unuttum sanmayın,tabi bunların kuralları var.fısıldama da var.fısıldamayı fısıldadığınız kişi görür,başkaları göremez.lonca savaşlarında diğer oncadakileri öldürürseniz savaşı kazanırsınız.Aaa bunu unutmuşum,eğer hayvanlar düşmanlar gibi kişiler tarafından ölürseniz 10 sn içinde tekrar başlarsınız sol yukarıda burada yeniden başla derseniz öldüğünüz yerden başlarsınız ama şehirde yeniden başlarsanız şehir bekçisinin bıraz uzağından başlarsınız.şimdi sıra imparatorluklarda!Shinsoo krallığı,jinno krallığı,diğerini hatırlamıyorum.jinno krallığı ...
devam ediyorum savaş krallığıdır,shinsoo krallığı ticaret krallığıdiğeri ise din krallığıdır.arkadaşlar metin2.org a girerseniz oradan öğrenirsiniz.benden bu kadar.yardım etmişimdir inşallah
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.