_DaRKNeS_
28-08-2008, 16:00
Forum üyeleri okulda
Türkçe Öğretmeni:Evet yavrum.Atatürk'ü neden seviyoruz anlat bakalım bize
Ekspresss:Atatürk'ü seviyoruz çünkü o ulu bir önderdi.İçki içerdi.. (Tam o sırada sırasının altından çıkardığı
rakı bardağını sıranın üstüne çıkarıp içer)ATAM izindeyiz..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
İngilizce Öğretmeni:Evet çocuklar ilk olarak ''Adın ne'' demeyi öğreneceğiz.Sen kalk bakim yavrum.
cmyysf:Kalktım hocam
İngilizce Öğretmeni:What is your name ?
cmyysf:My name is Satılmış... (İsmi Satılmış değil ismi satılmış :D )
İngilizce Öğretmeni:Hönk
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Müzik Öğretmeni: Do,re,mi,fa,sol,la,si evet çocuklar şarkı vakti hayri gel şarkı söyle
DeathLesss:Tabi.Anaalarrrrrrrr Babaalarrrrrrrr sizde nasıllllll yürek vaarrrrrrrr.
Müzik Öğretmeni:Tamam hayri sen fazla şey yapma.
Müzik Öğretmeni:Müslüm Can sen gel oğlum sen şarkı söyle bakim
Misfit:Tabi.Mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu aldım onu içeriye
Müzik Öğretmeni:Ah yavrum ne güzel söylüyor çok duygulu :(
Misfit:Oy Nurcanım Nurcanım kurbandır sana canım ne dedumde daruldun gelsene gelsene gel burayada canım
Müzik Öğretmeni:Buda sabıttı.
_DaRKNeS_
Türkçe Öğretmeni:Evet yavrum.Atatürk'ü neden seviyoruz anlat bakalım bize
Ekspresss:Atatürk'ü seviyoruz çünkü o ulu bir önderdi.İçki içerdi.. (Tam o sırada sırasının altından çıkardığı
rakı bardağını sıranın üstüne çıkarıp içer)ATAM izindeyiz..
İngilizce Öğretmeni:Evet çocuklar ilk olarak ''Adın ne'' demeyi öğreneceğiz.Sen kalk bakim yavrum.
cmyysf:Kalktım hocam
İngilizce Öğretmeni:What is your name ?
cmyysf:My name is Satılmış... (İsmi Satılmış değil ismi satılmış :D )
İngilizce Öğretmeni:Hönk
Müzik Öğretmeni: Do,re,mi,fa,sol,la,si evet çocuklar şarkı vakti hayri gel şarkı söyle
DeathLesss:Tabi.Anaalarrrrrrrr Babaalarrrrrrrr sizde nasıllllll yürek vaarrrrrrrr.
Müzik Öğretmeni:Tamam hayri sen fazla şey yapma.
Müzik Öğretmeni:Müslüm Can sen gel oğlum sen şarkı söyle bakim
Misfit:Tabi.Mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu aldım onu içeriye
Müzik Öğretmeni:Ah yavrum ne güzel söylüyor çok duygulu :(
Misfit:Oy Nurcanım Nurcanım kurbandır sana canım ne dedumde daruldun gelsene gelsene gel burayada canım
Müzik Öğretmeni:Buda sabıttı.
_DaRKNeS_