Tüm Versiyonu Göster : academy grup genel ilandır
kel cabrio
28-08-2008, 00:44
sevgili arkadaşlar öncelikle grubumuzun ++ göstermiş olduğu performans sonucunda elbette ilginç gelişmeler yaşanacaktır.
ancak bilgilendirme yapalım dedik;
1. konu kokiçe üyesine yapılan saldırılar üyenin problemli daha doğrusu şizofreni hayat sürmesi nedeni ile gerçekleşmiştir. tabi bu üyeye sancak birliğinin katkılarını unutmamak lazım deriz.:) onlarada sevgiyle selamlıyoruz. ama sındık sanmayın bunu bilin diye söyleme gereği duyduk.
2. konu ise daha öncede söylemlerde bulunduk bulunmaya devam ediyoruz. ++ bölgesinde tek olmakla ilgili bir hedefimiz yoktur. elbette top 10 oyanayan birliklerden birinin ++ olması bizi mutlu eder çifçilik yapmak istemeyiz uzun süre. ancak bu sürecte tehditle üyelerimize yapılan tahrik edici kelimeler için bildiridir. hiç bir üyemize gerekli gereksiz mesaj atma içine girmeniz bir savaş sebebidir. bu böyle bilinedir.
3. konu ise gerekirse geride bıraktığımız savaşlar gibi gelir alır gideriz. bunu iyice anlamanızı rica ederiz. Academy birliğinin toplamda 9 üyesi saldırı yapmıştır. yaklaşık 175000 asker yok olmuştur tabi kokiçe arkadaşımıza yardım eden sancak üyelerinin genel mesajlarında anlaşılmıştır ki 'Arkadaşlar gördüğünüz gibi academy resmen çakıldı, dahada kayıp vermeleri için öncelikle yakın olanlar 25-30 savunma askeri daha yollarsanız bu çok iyi olur.' bu şekilde mesajlar ile sadece gülünç duruma düştüğünüzü hatırlatırız. ancak merak içinde olduğumuz konu ise tahıl sorunu konusunda eminizki server 6 aslında serverlar içinde en zor görevini yürüten multihuntere saygılarımızı iletiriz. eminizki bu konuda gerekli yaptırımlar yapılmaktadır.
Son Olaraksa her üyemize minnettarlığımızı birleşimde olduğumuz ARAT™ ve [ÇAHRA]
birliklerinede saygılarımızı sunarız.
academy grup genel açıklamadır.
'Arkadaşlar gördüğünüz gibi academy resmen çakıldı, dahada kayıp vermeleri için öncelikle yakın olanlar 25-30 savunma askeri daha yollarsanız bu çok iyi olur.' bu şekilde mesajlar ile sadece gülünç duruma düştüğünüzü hatırlatırız. ancak merak içinde olduğumuz konu ise tahıl sorunu konusunda eminizki server 6 aslında serverlar içinde en zor görevini yürüten multihuntere saygılarımızı iletiriz. eminizki bu konuda gerekli yaptırımlar yapılmaktadır.
academy grup genel açıklamadır.
Şimdi anlıyorum neden önemli oyuncularımıza multihuntern ceza verdiğini, şimdi anlıyorum multihunterle olan yakınlık ilişkinizi, ama sizinde beyninizi raspa ile kazıyıp çiviyle çakılması gereken bazı anlamadığınız bilgiler var birincisi kokiçe olayına sonradan müdahil oldum ve 20-30 asker yollamanında tahıl sorunu yaratmadığı gibi her üyeninde bir saatlik üretiminin hiç bir kuralı çiğnemeyeceğini artık ahmaklar bile biliyor. Sadece kılıfı hazırlanmış bir iddiadır ve bu sayede acadmynin ricası üzerine gururunuz ayaklar altından kaldırılmıştır. Farketmez siz bu şekilde onlarca birlikte olurken yanınıza multihunteride alın biz gerekirse topluca hesapda sileriz, tarafı tutularak savaş kazanmakda sizin apoletinizin değeridir, biz sadece acımasısca tek kalmış birine saldırı yapana destek için değil, şerefinizi hiçe sayarak onlarca detek almış mezarlık birliğine yine bizim hatamızdanda kaynaklı 8-10,000 zarar aldık diye şenlikler düzenlemenize cevaptı, bunu böyle biliniz. En yetkili kim ise versin telefonunu yalanı değil olanı anlatalım.
darkavalon
28-08-2008, 11:37
SANCAK birliği bizim düşmanlarımıza destek atmayı artık bir onur meselesi haline getirmiş olucak ki [ÇAHRA] birliğinin -/- bölgesindeki savaşında rakibimiz ile birleşme yapmıştı.Ama nihayetinde bu bir oyun.Kim kiminle dost olmuş boşverin.Nasıl olsa elbet cevabı verilicektir bazı şeylerin;)
elNiNo
kel cabrio
28-08-2008, 12:53
Şimdi anlıyorum neden önemli oyuncularımıza multihuntern ceza verdiğini, şimdi anlıyorum multihunterle olan yakınlık ilişkinizi,.
aşağıdaki açıklama umarım sizi tatmin edecektir. diye düşünüyoruz. eger bir hata var ise sanırım bu cezasız kalmamalıdır.
ancak merak içinde olduğumuz konu ise tahıl sorunu konusunda eminizki server 6 aslında serverlar içinde en zor görevini yürüten multihuntere saygılarımızı iletiriz. eminizki bu konuda gerekli yaptırımlar yapılmaktadır.
gercekten konuşmalırınız üzücüdür. ancak bizler saygıyı kusur eylemediğimizi bir kez daha tekrarlamak isteriz.
SANCAK birliği bizim düşmanlarımıza destek atmayı artık bir onur meselesi haline getirmiş olucak ki [ÇAHRA] birliğinin -/- bölgesindeki savaşında rakibimiz ile birleşme yapmıştı.Ama nihayetinde bu bir oyun.Kim kiminle dost olmuş boşverin.Nasıl olsa elbet cevabı verilicektir bazı şeylerin;)
elbette darkvalon söylediğin gibi sadece gülmekten başka bir şey düşünmüyorum. ne kadar üzücüdür. kendileri savaşamadığı için sanırım kulisler ile birilerine yardım edip. kaybı savaşan ekipler vermekte , tabi bu durumdan faydalanmak elbette konuşmalardan anlaşıldığı gibi sanırım onlara yakışır.
saygılar
academy grup sözcüsü
darkavalon
28-08-2008, 19:26
Bize dokunan veya dokunmayan tüm yılanların başını ezeriz.Yeter ki yılan olsun;)
KuRalSıZlaR
sagopa_musty
28-08-2008, 19:42
arkadaslar bos verin tartıslmaları onlar cogula karısılar :D
bu arada üyeligimi almısım haberim yoktu mutlu oldum :D
kuvvetmira
tassadar
28-08-2008, 23:10
Gerçekten merak ediyorum hangi akla hizmet hangi amaca bağlılıktır anlamış değilim siz kimsiniz kokiçe kim yukarda ileri geri yazıyorsun ama boş bir mantalite ve sadece egolarını tatmin etmek için yazmışsın akademy tek başına kokiçeye saldırıyor demişsin kokiçenin birliği yok mu kokiçenişn dostları yok mu size ne oluyor amacınız academy düşmanlığı ise söleyin academy 1 gecelik bir planla tümünüzü çökertir biz kimmiyiz 400 kişiyiz server6da ilk20de 6 birliğimiz ,ilk 10da 4 birliğimiz var daha neyin peşindesiniz bence artık korkmaya başlayın kokiçe de biraz bekleyecek onada sıra gelecek onun içinde güzel planlarımız var bu arada multihunterlardan bahsetmişisn sancak birliğinin içinde zaten 2 tane multihunter mevcut bunu da bilmeni isterim sen bilmeyebilirsin ama biz eski s6lıyız tanımadığımız adam kalmadı vede bundan sonra yazı yazarken 14 yaş çocuk beyniyle değil bizim kalitemizde ve bizim olgunluğumuzda yaz ii günler i
i oyunlar ve tek numarası istemişsin eğer hala istiyorsan özele gel mesaj at tel nonu yolla aynı dakka arayacağımdan emin olabilirsin
ortalık çok karıştı yaw toplamasını kim yapıcak?(ben anlamadım toparlanmış bir halini bana anlatırmısınız :] )
3fenim
Size cevap vermemek en iyi cevaptır, çünkü bazılarının dengesi dengeli olanların dengesinden şüphe ettiriyor bunlara olan saygımız yok olmasın zaten en iyi cevap sonuçtur. Ayrıca her lafa beste yapılır kelime oyununa göre haraket etmek kıyas değil ağalar unutmayın zenginlerde ağlar :)
DeeJaY_KaaN
29-08-2008, 03:16
Sonuna KadaR SANCAK
darkavalon
29-08-2008, 11:49
Sonuna KadaR SANCAK
Sizin halen hangi birlikte olduğunuzu anlamış değilim.Yerine gelince [ÇAHRA] diyorsunuz, yerine gelince SANCAK.Acaba merak ediyorum s6'da oynuyormusunuz:)
Bu konuyu artık uzatmaya gerek yok sanırım.Söylediğim gibi elbet gereken cevaplar tokat gibi verilir...
Ayrıca zenginin ağladığı yerde fakirler açlıktan ölüme koşarlar.Eğer biz zengin isek SANCAK birliğinin sonu gelmiş demektir.Eğer biz fakir isek, zengini ağlatır ama ölüme koşmayız.Sonuç olarak ya ağlıyacaksınız yada yok olucaksınız;)
Yazan:''Tekile Karşı Çoğul'':rolleyes:
ortalık çok karıştı yaw toplamasını kim yapıcak?(ben anlamadım toparlanmış bir halini bana anlatırmısınız :] )
3fenim
Anlatılmaz yaşanır:p
kel cabrio
29-08-2008, 14:34
sevgili arkadaşlarım hepinizin gerçekten üzgün olduğu ve bir kaç birliğin yapmış olduğu gereksiz tartışma sonucu çıkan gürültüleri göz önüne alıcak olursak eminim bu konuda yumuşamaya ihtiyacımız var sevgili escord yada nedim sana neyse şöyle açıklama yapim ricamız kırıcı olmamaktır. eğer bir problemin varsa buyur bekleriz biz her zaman hazırız . başkasının üzerinden rant sağlamanı istemeyiz. evet bir çok tehditkar kelimelerinden anlaşılmaktaki henüz yaş itibari ile bizlere göre biraz ufaksın öncelike bunun bir oyun olduğunu yaşamın içinde bir eğlence olduğunu unutmanı istemeyiz. ricam biraz daha kırıcı kelimeleri azaltırsak sevinirim.
saygılar
academy
Gerçekten merak ediyorum hangi akla hizmet hangi amaca bağlılıktır anlamış değilim siz kimsiniz kokiçe kim yukarda ileri geri yazıyorsun ama boş bir mantalite ve sadece egolarını tatmin etmek için yazmışsın akademy tek başına kokiçeye saldırıyor demişsin kokiçenin birliği yok mu kokiçenişn dostları yok mu size ne oluyor amacınız academy düşmanlığı ise söleyin academy 1 gecelik bir planla tümünüzü çökertir biz kimmiyiz 400 kişiyiz server6da ilk20de 6 birliğimiz ,ilk 10da 4 birliğimiz var daha neyin peşindesiniz bence artık korkmaya başlayın kokiçe de biraz bekleyecek onada sıra gelecek onun içinde güzel planlarımız var bu arada multihunterlardan bahsetmişisn sancak birliğinin içinde zaten 2 tane multihunter mevcut bunu da bilmeni isterim sen bilmeyebilirsin ama biz eski s6lıyız tanımadığımız adam kalmadı vede bundan sonra yazı yazarken 14 yaş çocuk beyniyle değil bizim kalitemizde ve bizim olgunluğumuzda yaz ii günler i
i oyunlar ve tek numarası istemişsin eğer hala istiyorsan özele gel mesaj at tel nonu yolla aynı dakka arayacağımdan emin olabilirsin
14 yaş beyni ile yazmamak için
Sadece gülüyorum :)
kel cabrio
29-08-2008, 16:44
14 yaş beyni ile yazmamak için
Sadece gülüyorum :)
peki güleken nefes almayı unutma nede olsa henüz nasıl nefes alınır bilmiyebilirsin!
pearl_harbor
29-08-2008, 16:45
Benim canımı sıkmayın valla savas ilan ederim bak :D
BeLirSiz
peki güleken nefes almayı unutma nede olsa henüz nasıl nefes alınır bilmiyebilirsin!
uzun uzun söyle böyle nefes alırım vay efendim falan idi filan idi diye kelam kesmiyeceğim.
cvbım kısa ve öz. Gülüyorum.
:D
sagopa_musty
30-08-2008, 03:05
sancak güney dgu bölgesine yayılmaya calsıyor zfr kelebek ve karanlık birlikleri sancak olmuslar arat burda sanki onlara izin vercekmis gibi yapıyorlar
Arkadaşlar oluşumdan, stratejilerden, saldırı yada başarısızlıklardan rahatsız olanlar lütfen burayı er meydanı gibi görmeyin bence hiç bir amaca hizmet etmez. Sancağın oluşumuda başarılı ise bizim başarımız, sizin yararınıza ise sizin kazancınızdır. Lütfen oyun anlayışını fanatik taraftar gruplarının anlayışına dönüştürmeyin bizim kimseye verecek hesabımız yok sizdende hesap sormuyoruz, bizim doğrularımız sizin için dopru olmayabilir ancak herkesin fikrinede saygı duymak gerekir.
kel cabrio
30-08-2008, 15:23
Arkadaşlar oluşumdan, stratejilerden, saldırı yada başarısızlıklardan rahatsız olanlar lütfen burayı er meydanı gibi görmeyin bence hiç bir amaca hizmet etmez. Sancağın oluşumuda başarılı ise bizim başarımız, sizin yararınıza ise sizin kazancınızdır. Lütfen oyun anlayışını fanatik taraftar gruplarının anlayışına dönüştürmeyin bizim kimseye verecek hesabımız yok sizdende hesap sormuyoruz, bizim doğrularımız sizin için dopru olmayabilir ancak herkesin fikrinede saygı duymak gerekir.
söylemlerin ile yaklaşımların arasında farklılıklar olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz. nedersin daha dün çahra birliğine katılıp 1 saat sonra geri dönen bir başkan olarak sence bunun neresi strateji. er meydanı savaşı halinde değiliz yaptığınız hataların size göre doğru bize göre yanlış olması evet belkide sadece sessizliği izle ancak her gece asker bastır kokiçede kaybettiklerinizi bir gece er meydanı kapının önünde olabilir. konuyu kapatma zamanı geldi sanırım
iyi oyunlar
server en büyük oluşum toplulukları
Çahraya geçtim çahranın davetini ilk başta kabul etmedim gelmem için tekrar mesaj attılar gittim, sıcak bir karşılama oldu bir kaç mesaj dışında ancak sancakdaki dostlarım hesabını silmeye aldılar bende çahraya geldi ortalığı karıştırdı denmemesi için ve bir sürü emek harcayıp çıktım diye hesap silenler için geri döndüm. Ancak sancakdaki oturmuş bir kadro ve sistem var ben yada bir başkası gitmiş çok önemli değil, ayrıca bizi yakından takip etmeniz sancak birliğinin gururudur. Academi gruba.
söylemlerin ile yaklaşımların arasında farklılıklar olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz. nedersin daha dün çahra birliğine katılıp 1 saat sonra geri dönen bir başkan olarak sence bunun neresi strateji. er meydanı savaşı halinde değiliz yaptığınız hataların size göre doğru bize göre yanlış olması evet belkide sadece sessizliği izle ancak her gece asker bastır kokiçede kaybettiklerinizi bir gece er meydanı kapının önünde olabilir. konuyu kapatma zamanı geldi sanırım
iyi oyunlar
server en büyük oluşum toplulukları
Kel caprio anlasılan birinin bir birlikden bir birliğe ğeçmesine yasak koymuş kendince.
Birinin bir birliğe gecmesinden kendisene görev cıkartıyor.
Kelbcapri baska bizim bilmediğimiz neyler yasak.
Bilelim.
Kripto53
30-08-2008, 20:28
Atalarımız ne güzel söylemiş değil mi ?
Ainesi iştir kişinin, lafa bakılmaz...
-+ BÖLGESİ DIŞINDA UZANTIMIZ ÖZELLİKLE OLMAMIŞTI ŞUANDA BU KONUDA SIK SIK MESAJLAR ALMAYA BAŞLADIK, BU DÜŞÜNCE İÇERİSİNDEKİ ARKADAŞLARDAN RİCAM ŞUDUR, BİRLİĞİNİZLE TAM MANASIYLA ANLAŞMADAN BREYSEL KARAR ALMAYINIZ, ÜZERİNDE DÜŞÜNÜLMÜŞ ÇALIŞMALARI DESTEKLEYEBİLİRİZ.
ÜYE ALIMLARI SADECE
( - / + )
BÖLGESİNDEN YAPILMAKTADIR..
Bizim bölgemize el attınız, hiç sorun değil ama tutarlı olmak çok şeyi ifade eder...
Sancakta gerçekten sevdiğim bir kaç kişi var, hatta bir tanesi için köyümü bile veririm ( o kendini bilir) ama bu şekilde AZİZ YILDIRIM vari konuşmalar hiç hoş değil.
Yanılmıyorsam eski ESCORD şimdi ki SABRET0OTH, ortamı germekten vazgeç, kendi egolarını tatmin etmek için bunca insanı peşinden sürüklemeye hakkın yok...
Herkese iyi oyunlar...
Cevap vermek istemiyorum ama yazdıkça cevaplanacak şeyler çıkıyor, bu tamamen ayaklarınızın yere basmamasından kaynaklanıyor, ayaklarınızın yere bastığını söylerseniz bu bu sefer sizi ablukaya almakdan vazgeçeriz, ayrıca egolarını tahmin etmek için bir kişinin emriyle değil bir çok yetkili kararıyla alınır yaptırımlar, ayrıca buna ilaveten yazı yazılmasa iyi olur çünkü cevap vermeyi düşünmediğim bir konu bunlar.
sagopa_musty
30-08-2008, 21:12
Kel caprio anlasılan birinin bir birlikden bir birliğe ğeçmesine yasak koymuş kendince.
Birinin bir birliğe gecmesinden kendisene görev cıkartıyor.
Kelbcapri baska bizim bilmediğimiz neyler yasak.
Bilelim.
tabiki birlik degistirmek yasak degildir ama o kisinin karekterini gösterir
tabiki birlik degistirmek yasak degildir ama o kisinin karekterini gösterir
olayları basit bakmak mantıksız.
Derlerki o zaman.
Baska birliklerden sizin birliğe gecen onlarca kişinin karakterini gösterir mi derler.
Derler ki o zaman
Karakteri gozukenleri niye birliğine alıyorsun derler.
Derler de derler.
Olaylara işine geldiği gibi bakmak la olmuyor bide madalyonun öbür yüzünede bakmak lazım.
An gelir şehir şehir gezersin karaktersizlikden değil tabiatın yapısından.
Gölgenin peşine takılır doğruyu bulmaya gidersin.
Bu dolasmak senin dediğin karakter göstergesi ise.
Yunus emrede dolasırdı anadoluyu.
Doğru nun peşinden !
;)
sagopa_musty
30-08-2008, 21:26
arkadasım biizm birlige gecenler kendi birliklerini bırakıp gecemdiler hatırlarsan bizim birlik zaten eski serverda oyanyan arkadaslıarın birligi herkes bastan beri arat daydı ve bizim birliklerin coguda baska birliklerden degil sadece isim degistirip bizim birlik olan arkadaslardır
ve arkadasım bu olayıda yunus emre sözüyle bir tutuyorsun ya ne demeli neyse uzatmayalım tatsızlık yasamak istemem
nede olsa bu bir oyun
İYİ OYUNLAR
arkadasım biizm birlige gecenler kendi birliklerini bırakıp gecemdiler hatırlarsan bizim birlik zaten eski serverda oyanyan arkadaslıarın birligi herkes bastan beri arat daydı ve bizim birliklerin coguda baska birliklerden degil sadece isim degistirip bizim birlik olan arkadaslardır
ve arkadasım bu olayıda yunus emre sözüyle bir tutuyorsun ya ne demeli neyse uzatmayalım tatsızlık yasamak istemem
nede olsa bu bir oyun
İYİ OYUNLAR
arakadasım benim anlatmak istediğm de buydu bir oyun için buraya cıkıp birilerine su bilriğe girdi cıktı. birlik değiştiren karaktersiz imalarında bulunanlar var. Bir oyun için baska insaları rencide edecek kelimeler kullanmak insanlığımıza yakısırmı.
Nedeni ne olursa olsun yok efendim o sunu dedi bu bunu dedi boyleydi soyleydi değil.
Baskalarının ne olduguna değil. Kendimize bakalım.
Bir kere daha tekrar ediyorum buranın güzelliklerini cıkaralım. Baskalarını rencide edecek kelimeler kullanıp kendi karakterimizi ortaya koymayalım.
İyi oyunlar.
sagopa_musty
30-08-2008, 21:35
arakadasım benim anlatmak istediğm de buydu bir oyun için buraya cıkıp birilerine su bilriğe girdi cıktı. birlik değiştiren karaktersiz imalarında bulunanlar var. Bir oyun için baska insaları rencide edecek kelimeler kullanmak insanlığımıza yakısırmı.
Nedeni ne olursa olsun yok efendim o sunu dedi bu bunu dedi boyleydi soyleydi değil.
Baskalarının ne olduguna değil. Kendimize bakalım.
Bir kere daha tekrar ediyorum buranın güzelliklerini cıkaralım. Baskalarını rencide edecek kelimeler kullanıp kendi karakterimizi ortaya koymayalım.
İyi oyunlar.
KARDESİM BEN KAREKTERİSİZSİN DEMEDİM KAREKTERİİNİ YANSITIR DEDİM YANLIS ANLASILMA VARSA ÖZÜR DİLERİM KİMSEYİ RENCİDE ETMEK İSTEMEM
Arkadasım su kudar söyliyeceğim.
Karakterini belli eder demek ne reye warıyor.
cümleye yalın bakma.
Cümlenin ewweliyatına bak yani o cümleyi kurdukdan önceki
yazılara bak.
O zaman ne demek istediğini ben yine bilemeyebilrim.
Fakat o yazılara bir bütün dahilinde bakıldıgında senin ifade etmek istediğini nasıl anlıyacagı mı bilirim.
Yazıların butunun den de benim anladığım. karakterini belli eder ile karakersizlik ima ediliyor.
Dediğim gibi sen böyle dememiş olabilirsin yazıların ewweliyatı ile birlikde incelediğimde ortaya bu cıkıyor.
Bu konuyu daha fazla uzatmayacagım takıldıgın bir yer warsa özelden cvblarım.
İyi oyunlar.
sagopa_musty
31-08-2008, 22:08
Hayır Arkadasım Bir Sorunum Yok Sakıncası Yoksa Nikini ögrenmek Isterdim Oyunda
tassadar
01-09-2008, 00:54
Arkadasım su kudar söyliyeceğim.
Karakterini belli eder demek ne reye warıyor.
cümleye yalın bakma.
Cümlenin ewweliyatına bak yani o cümleyi kurdukdan önceki
yazılara bak.
O zaman ne demek istediğini ben yine bilemeyebilrim.
Fakat o yazılara bir bütün dahilinde bakıldıgında senin ifade etmek istediğini nasıl anlıyacagı mı bilirim.
Yazıların butunun den de benim anladığım. karakterini belli eder ile karakersizlik ima ediliyor.
Dediğim gibi sen böyle dememiş olabilirsin yazıların ewweliyatı ile birlikde incelediğimde ortaya bu cıkıyor.
Bu konuyu daha fazla uzatmayacagım takıldıgın bir yer warsa özelden cvblarım.
İyi oyunlar.
i_boy sen kimsin server6 da oynuyormusun merak ettim
kel cabrio
11-09-2008, 04:22
kokiçe konusunda son noktayı koyduğumuzu duyurmak isteriz
İsim Nüfus Koordinatlar
6. 414 (182|30)
3. 349 (182|35)
5. 144 (175|34)
4. 114 (183|33)
1. (Merkez) 8 (179|35)
2. numaralı köy artık yoktur.
arkadaşlar
Saldırılara iştirak eden tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.
Kokiçe 09.09.2008 saat 00.00 nüfus : 2869
Kokiçe 10.09.2008 saat 10.00 nüfus : 2486
Kokiçe 11.09.2008 saat 03.22 nüfus : 1029
Yıkımın adı ACADEMY.
Her yerde reklam yapılıyor, serverda olmadığım sürede kokiçe yıkıldı diye ilave yapsanız benimde reklamımı yapmış olursunuz :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.