PDA

Tüm Versiyonu Göster : wap

koseku
17-10-2006, 21:25
cep telefonumdan "wap.travian-tr.com" a girdim ve adımı ve şifremi yazdığımda karşıma boş beyaz bir sayfa çıkıyor.

galyalı_killer03
17-10-2006, 21:31
valla bu konu hakkında bir bilgim yok fakat şöyle bi bilgi vereyim...

ordan sadece sana ordu gelip gelmediğini yani yanlızca yüzeysel bilgiler takip ediliyor diye biliyorum...

ENDOFLOVE
22-10-2006, 09:29
benmde ne zamandır aklımda ve soriim diorum ama forma girdiğimde hep forumu okumaya dalmaktan bi türlü soramıyodum,konuyu gördüğüm ii oldu :) wap dan bağlanıpda köyümüze bakmak istediğimizde, hangi işlemleri yapabiliyoruz.? mesela saldırı olup olmadığı dışında bina kurma/geliştirme yapabiliyomuyuz.yada kışlasına dönmüş askerimizi vereceğimiz koordinata saldırı yada destek amaçlı gönderebiliyomuyuz.?? asker üretme ve bina kurma işlemleri olmasa bile asker saldırısı olması gerekio aslında. çünkü yeniden bi yapılanma yada değişme olmuyo köyde.asker gidio vuruyo köyü geliyo :D

galyalı_killer03
22-10-2006, 09:37
http://www.travian-tr.com/index.php?option=com_easyfaq&task=view&id=26&Itemid=29
sitede yazığı kadarıyla birinin size saldırıp saldırmadığını ya da sizin saldırıp saldırmadığınızı, ayrıca hammadde ve asker sayısını görebiliyorsunuz yani sadece yüzeysel şeyleri...asker yapma bina yapma yıkma, savaşa yollama %99 yok ama tabi uygulamadığım için bilmiyorum

"Size saldırı varsa,(içi dolu kılıçlar) göreceksiniz. Eğer siz başkasına saldırı durumundaysanız,(içi boş kılıçlar) simgesini göreceksiniz."

ENDOFLOVE
22-10-2006, 10:08
evet ona bende baktım ama anlatımda biras yüzeysel olmuş gibi geldi bana :) düşünsene internetin olmadığı bi yerdesib ve wapdan sana saldırı olduunu öreniyosun. çok acı bi durum :) bilmek fakat bişey yapamamak :) en iisi uygulamak herhalde. ben uyguladıgım zaman sizleride bilgilendirmek için yazarım :) üstelik hadi saldırı yapanı yada kendimizin yaptıgını görebiliyoruz,ben destek yolladıysam yada bana destek geliosa ? :) o wap işi bence destek deil köstek gibi :D