PDA

Tüm Versiyonu Göster : WE 7 yardım!

arentu
12-08-2008, 12:06
Ben WE7 oynuyorum ama oynarken oıyuncula çok yavaş gidiyo bi ara hızlanıyo.Sanırsam bu bilgisayardan kaynaklanıyor.Bu oyunu hızlı oynamam için ne yapmamı önerirsiniz?

Memat
12-08-2008, 12:09
Tribün efektlerini kapat, karlı sahada oynuyorsa düz sahaya geç... Biraz olsun etki edebilir ama pek fazla birşey değişmez...

arentu
12-08-2008, 12:12
Tribün efektlerini kapat, karlı sahada oynuyorsa düz sahaya geç... Biraz olsun etki edebilir ama pek fazla birşey değişmez...
640,480 yaparsam mı yavaş olur yoksa daha üstü yaparsam mı görüntüyü hangisi daha iyi olur hızlaştırır?

fatihreis
12-08-2008, 12:15
Bende aynı sorunu pes 2008de yaşıyordum.En düşük ayar olan lowda oynuyodum oyunu(,seyirci fln yoktu:Dses var görüntü yok:D)mediuma aldığımdaI(lowun biraz daha iyisi) sendeki sorun gibi oyuncular çok yavaş hareket ediyo fln.En sonunda bir vesileyle ekran kartını 1 gb rami 1,5 gb yükselttik.şimdi en yüksek ayarda oynuyom pes 2008i.Bence ekran kartı vs. yetmezliğindende kaynaklanabilir sorunun.

arentu
12-08-2008, 12:22
Bende aynı sorunu pes 2008de yaşıyordum.En düşük ayar olan lowda oynuyodum oyunu(,seyirci fln yoktu:Dses var görüntü yok:D)mediuma aldığımdaI(lowun biraz daha iyisi) sendeki sorun gibi oyuncular çok yavaş hareket ediyo fln.En sonunda bir vesileyle ekran kartını 1 gb rami 1,5 gb yükselttik.şimdi en yüksek ayarda oynuyom pes 2008i.Bence ekran kartı vs. yetmezliğindende kaynaklanabilir sorunun.
Banda öle geliyo ekran kartını kaça yükselttin?

Memat
12-08-2008, 12:23
Bence ekran kartı vs. yetmezliğindende kaynaklanabilir sorunun.

Kesinlikle o yüzden kaynaklanıyorda bizde ekran kartı tedarik etmeden nasıl oynayabiliriz onun peşindeyiz...

Arentu sende fatihreis'in oynadığı gibi oyna. Ama WE7'yi normal bir makinenin kaldırması lazım... Senin sistemini merak ettim şimdi. Bir yazar mısın?

arentu
12-08-2008, 12:25
tam olarak bilmiyorum nerde nbakabilirim şimdi yanlış söliyebilirim?Nerden bakıcam?Bilgisayramın özelliklerinde CPU 2.00 GHz 2.02Ghz,128 MB RAM yazıyo...

Memat
12-08-2008, 12:34
Ekran kartını da tahmin edebiliyorum büyük bir ihtimal 64 mb'dır. Bunlarla oyun oynamada zorlanabilirsin... Yükselt demekten başka birşey gelmiyor elime...

Ama bu da belki işine yarayabilir. Oyun oynarken arkada hiçbir program çalışmazsa oyunun hızına etki edebilir... Yeni bir oturumda oyun oynaman belki (garanti veremem) oyun içi hızda artış sağlayabilir...

Özellikler için bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikler diyerek bakabilirsin...

Ekran kartı için Masaüstüne sağ tıklayıp Özellikler => Ayarlar => Gelişmiş =>Bağdaştırıcı'dan bakabilirsin...

arentu
12-08-2008, 12:36
Ekran kartını da tahmin edebiliyorum büyük bir ihtimal 64 mb'dır. Bunlarla oyun oynamada zorlanabilirsin... Yükselt demekten başka birşey gelmiyor elime...

Ama bu da belki işine yarayabilir. Oyun oynarken arkada hiçbir program çalışmazsa oyunun hızına etki edebilir... Yeni bir oturumda oyun oynaman belki (garanti veremem) oyun içi hızda artış sağlayabilir...

Özellikler için bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikler diyerek bakabilirsin...

Ekran kartı için Masaüstüne sağ tıklayıp Özellikler => Ayarlar => Gelişmiş =>Bağdaştırıcı'dan bakabilirsin...
Evet doğru bildin 64 Mb 2 kat arttırmam için ne kadar para saymalıyım?