PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sizce kafkaslardaki savaşta kim haklı???

cmyysf
12-08-2008, 02:22
Sizce kafkaslardaki savaşta kim haklı?Rusya mı , Gürcistan mı?

Lost?
12-08-2008, 02:23
Foruma siyaseti hiç karıştırmasak.

bledachelik
12-08-2008, 02:23
ikiside değil çünkü bu savaşta acayip bişeyler var

cmyysf
12-08-2008, 02:24
Foruma siyaseti hiç karıştırmasak.
Sadece fikrinizi soruyorum... Amacım siyaset değil..

DePReSiF
12-08-2008, 02:26
Savaşın haklısı yoktur...

aviana
12-08-2008, 02:28

Vardır......

cmyysf
12-08-2008, 02:28
Bazı savaşların vardır, bazılarının yoktur bence...

stifler
12-08-2008, 02:30
Tam Bilgim Yok Ama Rusyanın Türkiyeye Yaptığı Tavırdan Dolayı Belkide Düşüncelerim Biraz Değişti.Ve Önceki Haberleri İzleyince.Gürcistana Oyumu Verdim...

cmyysf
12-08-2008, 02:34
Bu arada diğer sorumu (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?p=1605852#post1605852) da cevaplandırabilirseniz sevinirim...

B u c k é Y é
12-08-2008, 02:36
Saakaşvili cezasını çekiyor...herkes sussun rica ediyoruz.

Flash
12-08-2008, 02:37

üzülerek söylemeliyim ki vardır... abd nin niyeti gürcistanı bir koridor gibi kullanmaktı ve bir süredir kışkırtıyordu haklı olarak da rusya buna müsade etmedi...

bledachelik
12-08-2008, 02:38
gürcüler yaptığının sonucuna katlanmak zorunda kardeş ülke olabilir ama ilk saldıran olması herşeyi değiştirdi

olan sivillere oluyo ayrı

stifler
12-08-2008, 02:49
Olaylardan Bildiğim Gürcüler İlk Saldırıyı Başlatmış Sannırım.Yanlışsam Söyleyiniz Lütfen.Sonradan Da Ateşkes Demişler.Benim Kızdığım Nokta Bizim Başkanımız Rusyada Çıkan Haberler Yüzünden Tusya Başkanını Arıo Ama Putin Cevap Vermio....

B u c k é Y é
12-08-2008, 02:51
Putin Çin de keyfinin dalgasına bakıyo...Senin başbakanını mı takacak?

tüm dünya görsün Bush'un ne kadar rezil bi abi olduğunu,Putin'in delikanlı olduğunu,Saakaşvili'nin aciz ve akılsız olduğunu...

Linkink
12-08-2008, 02:53
Saakaşvili geldi gaza saldırdı Osetyaya. Çeksin cezasını. Tabi onu gaza getirenler de cezasını çekse tam süper olacak.

stifler
12-08-2008, 02:54

tüm dünya görsün Bush'un ne kadar rezil bi abi olduğunu,Putin'in delikanlı olduğunu,Saakaşvili'nin aciz ve akılsız olduğunu...

Benim Başkanım Senin Başkanın...Adam Resmen Sana Dioki Seni Ve Ülkeni Tanımıorum Siz Kimsinizki Benle Konuşucaksınız Dio Sende Savuuosun.Bushu Sevmem Halaa Da Sevmiorum Ve Halaa Diorumki Türkiye İran Rusya Çin Cephesinde Olmalı Onları Yanında Ama Rusyanın Yaptığı Bu Tavır Nedir?Türkiye Suçsuz Olduğu Halde...

B u c k é Y é
12-08-2008, 03:24
Birader sen nerden biliyorsun Putin'in senin başbakanını takmadığını?

Senin başbakanın bile diyor ki ''hiç bir şekilde irtibata geçmedim Putin ile''..Madem çok ilgilisin dünya basını ile,bu tip gelişmelere,git biraz akşam haberi izle,dinle...Sonra gelde bişeyler anlatmaya çalış.

bunu yem olarak kullandım ki sallayasın diye..

Yemin ediyorum beleş serpiştirmişler sizi forumun içine...

Tanımamak mış...Sen ne diyosun ya? Ne bilmiş şeylersiniz öyle ya...

NOT: senin başbakanın benim başbakanım değil,eğer öyle ise ve TC vatandaşlığından çıkarılıyorsak,varsın çıkarsınlar.

bledachelik
12-08-2008, 03:30
arkadaş asılsız haberlere göre yorum yapmış

Jumpp
12-08-2008, 04:07
Gürcistan.

Ülkesinin bölünmesini istemiyor. Rusya'da, ABD gibi muhalefet ...

Gürcüler de tepkisini biraz sert verdi 3 düşman edindi. Şimdi, şu an bile şehirlerini kaybediyor teker teker...

kosovalı1993
12-08-2008, 05:02
Siz Gürcistanı eleştire durun.Gürcülere elektriği Türkiye vermekte..
Türkiyenin başbakanına siz ne bakıyosunuz.Adam yapçağını yapıyo zaten..
Ağzından çıkacak rezil,sefil,rüsfa lafları takan kim..

muratx90
12-08-2008, 10:34
bu savaşta gürcüler sonuna kadar haklı türklerin gürcistana yardım lazımki abd de bu işe girerse savaş kızışır çünkü iranda girer o zaman rusyayı savunma amaçlı o zaman iş karışır ama türkiye müdale etmeli

stifler
12-08-2008, 12:33
Birader sen nerden biliyorsun Putin'in senin başbakanını takmadığını?

Senin başbakanın bile diyor ki ''hiç bir şekilde irtibata geçmedim Putin ile''..Madem çok ilgilisin dünya basını ile,bu tip gelişmelere,git biraz akşam haberi izle,dinle...Sonra gelde bişeyler anlatmaya çalış.

bunu yem olarak kullandım ki sallayasın diye..

Yemin ediyorum beleş serpiştirmişler sizi forumun içine...

Tanımamak mış...Sen ne diyosun ya? Ne bilmiş şeylersiniz öyle ya...

NOT: senin başbakanın benim başbakanım değil,eğer öyle ise ve TC vatandaşlığından çıkarılıyorsak,varsın çıkarsınlar.

çok dikkat ediorum buu tarz saçma konuşmalar hep senden çıkıo ben haberler de izledim bide bize bilmiş diosun burda....ben diorum ki senin başkanını tanımayan adam seni tanımaz.adamlar savaş açsa türkiyeye sen burda bravo putin alkışlıorum seni die dolaşırsın bırak allah aşkına yok yemmiş de yok şuymuşta...TC Başbakanı İstesen De İStemesen De Erdoğandır...Dün Haberler De İzlemedin Bilip Bilmeden Yem Mem Bişeyler Diosun.!!

Bu Arada Senin Yanlış Yalan Haber Dediğin Şey Putinin Başkanımızı Takmaması Ama O Gerçek Dün Haberleri İZlediyse Düzgün İzlediysen Görmüşsündür.RRusya Haber Ajanslarında Bile Yer Aldı Bildiğim KAdarıyla...

bu savaşta gürcüler sonuna kadar haklı türklerin gürcistana yardım lazımki abd de bu işe girerse savaş kızışır çünkü iranda girer o zaman rusyayı savunma amaçlı o zaman iş karışır ama türkiye müdale etmeli

Etmemeli,Dibinde Rusya İle İran Var Onların Karşısında Yer Almak Ne Demek.İran 1 Güne Irakı Ele Geçirebilecek Güçte.ABD Den Çok Daha Güçlüler.Rusya Yıllardır Bilinilio..

Memat
12-08-2008, 12:37
Ya bu durumda şöyle bir şey var... Diyelim Kuzey Kıbrıs bizden ayrılıp güneye katılmak istiyor... Biz buna sadece bakar mıyız yoksa engeller miyiz? G.Osetya her ne kadar özerk bir bölge olsa da sonuçta Gürcü toprakları içinde sayılır... Bu yüzden ben biraz Gürcistan'ı haklı buluyorum...

Disadvantage
12-08-2008, 12:46
Ya bu durumda şöyle bir şey var... Diyelim Kuzey Kıbrıs bizden ayrılıp güneye katılmak istiyor... Biz buna sadece bakar mıyız yoksa engeller miyiz? G.Osetya her ne kadar özerk bir bölge olsa da sonuçta Gürcü toprakları içinde sayılır... Bu yüzden ben biraz Gürcistan'ı haklı buluyorum...

Biraz değil sen ve senin gibi düşünenler tamamen haklı.Doğudaki şehirlerimiz kürdistan kurup oraya bağlı olcaz dese biz bakcakmıyız hayır toprak bütünlüğümüzü koruyacağız.Bizim kuzey ırak a kara harekatı yapmamız neden istenmiyordu simdi anladınızmı.Dış devletler ırak yerlesceğimizi düşünüyorlardu suan rusyann gürcistan a yerleştiği gibi.Biz ne ABD ne de Rusya'ya yanaşmalıyız arkadaslar 2 side kendi menfaatlerini düşünüyorlarAncak rusya ya şöyle bir bakınca abd ni yanında olmamızda galiba dogru yoldayız.Tabi bu kadar baglı olmakta kötü ama olsun.Benim gibi rusya haklı diyenlerde yorumlarını yapsınlar lütfen.

Depresif kusra bakma ama senin bu yaptığın kurtuluş savasında biz haksızdık gibi birşey oluyor.Her savaşta haklı ve haksızlar olur.

lithium20
12-08-2008, 12:47
Gürcistan,toprak kaybetmek istemiyor.Rusya da güneyinde NATO ülkesi istemiyor.Ayrıca dikkatinizi çekerim BTC ile kendilerinin by-pas edilmesini hala hazmedemediler.Bu da Gürcistan'la savaşma nedenlerinden biri.Her ne hikmetse,PKK'da BTC Hattı'na saldırılara başladı,hem boru hattına hem de onu koruyan askerlerimize.PKK ile RUSYA paralel hareket etmektedirler,ilglilenenlere duyrulur;)