Tüm Versiyonu Göster : Karo&Maça Birlikleri
gandal42
11-08-2008, 23:29
Arkadaşlar ne dersiniz bu birlikler işi götürecek gibi görünüyor bence geleceğin yıldızı onlar olacak...
Sana Tan'dan Yıldızlarda Kayar şarkısını armağan ediyorum:D
samp1905
11-08-2008, 23:31
Hangi server ??
gandal42
11-08-2008, 23:34
Konu 3x konusu olduğuna göre tabikide 3x'te canımm.
Bencede onLar olacak
Karo & MAÇA
samp1905
11-08-2008, 23:36
Pardon görmemişim. Asker sayılarını bilmiyoruz ki hiçbirinin.
semender
11-08-2008, 23:36
3x de oynamadığım için salladım
gandal42
11-08-2008, 23:39
Pardon görmemişim. Asker sayılarını bilmiyoruz ki hiçbirinin.
Bence asker sayıları önemli değil sonuçta burası 3x herşey çok hızlı istediği zama kısa sürede asker basabilirler yani :rolleyes:
Kalkaylife
12-08-2008, 12:20
Bakalım Birliğiniz Dayanabilecekmi Savaşa :D
Daha Yeni Başkanınızın Ve Sizin Attıgınız Destek Askerler Kesildi :D
Başkanınız Savunmada 1. Fakat Köyünde 1 Tek Asker Yok !
Daha Cok Olmasını Bekliyorduk...
Hadi Maça Hadi Zorlayın Bizi...
gandal42
12-08-2008, 12:40
Başkanın savunması yok diye neden milleti kandırıyorsunki herkes en iyi savunmanın onda olduğunu biliyor askeriniz bitti diye şimdide forumdamı konuşuyorsun hem öyle olsaydı yani dediğin doğru olsaydı birliğimiz şimdi 3. olmazdı :D Ben birliğime güveniyorum kesinlikle birliğimiz bu savaştan anlının akıyla çıkacak!
Kalkaylife
12-08-2008, 12:49
Başkanın savunması yok diye neden milleti kandırıyorsunki herkes en iyi savunmanın onda olduğunu biliyor askeriniz bitti diye şimdide forumdamı konuşuyorsun hem öyle olsaydı yani dediğin doğru olsaydı birliğimiz şimdi 3. olmazdı :D Ben birliğime güveniyorum kesinlikle birliğimiz bu savaştan anlının akıyla çıkacak!
Savaşın Sadece Başkanınız Yüzünden Çıktığını Biliyorsunuzdur...
İster Alnınızın Kiri İster Akıyla Cıkın O Beni İlgilendirmez...
Milleti Kandırdıgımda Yalan Söylediğim Yok Tanıyan Tanır Beni Öyle Bişi Yapmayacagımıda Bilirler...
Sıra Konusuna Gelince Bizde Nüfusen En Yüksek Adamları Alarak Cok Rahat Bi Şekilde 1.Liğe Yerleşebiliriz...
Bizim İçin Önemli Olan 3 Şey Vardır...
1-Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçinizdir...
2-Doğru,Dürüst,Kaliteli Oyun Cıkartmak...
3-Nüfus Değilde Asker Basmak...
Askerimizinde Bittiğini Sanıyorsunuz Galiba...
Bu Saldırılar Kaçak Saldırılar Yani Organize Olmadan Başkanın İsyanıyla Yapılmıs Saldırılardır... :D
Size Su Kadar Diyorum... Organize Saldırılardan Sonra Hersey Belli Olur Ve Bununla Beraber Sizdende Güzel Saldırılar Bekliyoruz...
Amaç:Oyuna Renk Gelsin...
Traşı kes, madde madde bişiler sıralamışsın raporları koyuyumda utan,bizi ilgilendirmez kendi içinizde ne yaşayıp yaşamadığınız, böyle sosyal mesajlara gerek yok, seninkisi yaygara yapmak sadece..Dün kaç tane ordunuz geri dönmedi haberin var mı ? Bir tek 2500 tokmakçı 50 toytonluk rapor ile karşımıza geliyosun çok komik duruma düşüyosun ama farkında değilsin bence.Sizin tahrip edilen tahıl ambarlarınız, sığınaklarınız,ormanlarınız vs vs vs ne olacak ? Almış tokmak raporunu eline deli oğlan gibi etrafta geziyosun..Ama doğru deliye hergün bayram :)
Ryan
Kalkaylife
12-08-2008, 13:02
Öncelikle Hakareti Kes Başta Adam Gibi Konuşacaksanız Durun Adam Gibi Konuşacaksanız Yazın Buraya...
Evet Evet Dün Farkettim Ne Kadar Yıkım Yaptıgınızı Oyunu Bırakan Bi Arkadaşımız Vardı Onu Yıkmışsınız...
Tek Adama Saldırı Yapıp Yıkmak Kolay Tabi Hem O Yıkımlarıda Siz Degil Tr BuLLs Birliği Yaptı !
Eger Varsa Güzel Raporlarınız Koyun Buraya Zevk İçin Oynamaya Geliyoruz Bu Kadar Hırs Yapmayın Ya Sonra Köyünüz Göçünce Ağlıyosunuz :D
gandal42
12-08-2008, 13:06
Bak kardeşim ben başkana güveniyorum zamanında çok konuştuk birçok kez fikir alışverişi yaptık o belki beni hatırlamaz ama ben onu iyi hatırlıyorum. Benim güvenim %100 o savaş çıkardıysa hakkıyla çıkarmıştır her zamanda yanında olacağız...
Tüm MAÇA & K A R O birlikleri sonsavaşçıyı destekliyor!
DarKL0rD
12-08-2008, 13:06
Maça ?
http://img374.imageshack.us/img374/6259/rqhdtmppr2.jpg
Savaşın Sadece Başkanınız Yüzünden Çıktığını Biliyorsunuzdur...
İster Alnınızın Kiri İster Akıyla Cıkın O Beni İlgilendirmez...
Milleti Kandırdıgımda Yalan Söylediğim Yok Tanıyan Tanır Beni Öyle Bişi Yapmayacagımıda Bilirler...
Sıra Konusuna Gelince Bizde Nüfusen En Yüksek Adamları Alarak Cok Rahat Bi Şekilde 1.Liğe Yerleşebiliriz...
Bizim İçin Önemli Olan 3 Şey Vardır...
1-Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçinizdir...
2-Doğru,Dürüst,Kaliteli Oyun Cıkartmak...
3-Nüfus Değilde Asker Basmak...
Askerimizinde Bittiğini Sanıyorsunuz Galiba...
Bu Saldırılar Kaçak Saldırılar Yani Organize Olmadan Başkanın İsyanıyla Yapılmıs Saldırılardır... :D
Size Su Kadar Diyorum... Organize Saldırılardan Sonra Hersey Belli Olur Ve Bununla Beraber Sizdende Güzel Saldırılar Bekliyoruz...
Amaç:Oyuna Renk Gelsin...
Sen önce yazdıklarını bir oku ve üslubuna dikkat et önce kendin hakaret etmişsin bizim başkana, işine gelmeyince kıvırma dürüst olun, merak etmeyin o bize yeter..
Kalkaylife
12-08-2008, 13:10
Üslubumun Gayet İyi Olduğu Kanaatindeyim...
Başkanınıza Hakaret Ettiğim Noktayıda Göremedim He Birlik Savaşını Başkanınız Cıkarttı Hakaretse Geri Alıyım :D
Başkanınıza Sevgiler xD
Bana olgun birini getir onunla konuşurum, nitelikli bi insan olabilmek ince ayrıntıları anlayabilemktir ki sendede o fazileti göremedim.Neyse raprolar konuşsun ;)
Kalkaylife
12-08-2008, 13:18
Eeeee Sıkıntı Ne O Zaman Koyun Raporlarınızı...
Yeri Gelir Güzel Rapor Koyarsınız...
Yeri Gelir Biz Güzel Rapor Koyarız Boğuluruz Kahkahaya... (bknz:Şimdi)
gandal42
12-08-2008, 13:28
Tabiki dostum raporlarımızı neden koymayalımki şimdi başkandan rica edip bi raporu koyucam şuraya sonra bu rapor nerden çıktı demede :D
Kalkaylife
12-08-2008, 13:31
Koy Koy Amaç Forum Rapor Görsün :D
gandal42
12-08-2008, 15:04
Şu anda raporlar hazırlanıyor arkadaşlar raporu bana gönderince resimli olarak size ileteceğim...
yukarıda oylama yapıyorsunuz ama hiçbiri seçeneği yok :)
bence hiçbiri :)
gandal42
13-08-2008, 18:08
Daha fazla seçenek verilseydi onlarıda yayınlardım ama malesef 4 seçenek kullanabiliyoruz benim yazacağım daha 6 birlik var hepside çok iyi birlikler...
Kalkaylife
14-08-2008, 11:43
Başkan Yardımcılığından İstifa Ettim :D
SonSavasci
17-08-2008, 15:09
arkadaşlar bu oyuna çoğu insan emek veriyo ve ben speed te yönetici arkadaşlarin adilane oynu yönetmelerini istiyorum .burda arkadaş dost hatirlarini birakalım.ceza yaptırımlarina gelince kişisel cezalardan dolayi cezalarin verilmesi bence iki tarafinda mesajlarini okuyup oyle uygulamaya alinmasi gerekir.ben hakarete maruz kaldiğim halde saçma ceza yiyorum.bunu genel paylaşmak isterdim bilmiyom uygunmu deilmi ama bu işe bi care bulunmasini istiyorum.
arkadaşlar bu oyuna çoğu insan emek veriyo ve ben speed te yönetici arkadaşlarin adilane oynu yönetmelerini istiyorum .burda arkadaş dost hatirlarini birakalım.ceza yaptırımlarina gelince kişisel cezalardan dolayi cezalarin verilmesi bence iki tarafinda mesajlarini okuyup oyle uygulamaya alinmasi gerekir.ben hakarete maruz kaldiğim halde saçma ceza yiyorum.bunu genel paylaşmak isterdim bilmiyom uygunmu deilmi ama bu işe bi care bulunmasini istiyorum.
iki tarafın mesajlarını aynı anda nasıl okuyabilirler sence? binlerce mesaj içinden arayıp bularak mı? zaten yeterince işleri var sanırım birde karşı taraf mesaj atmışmı diye saatlerce uğraşıp günde iki mesaj mı cevaplasınlar? lütfen konuştuklarınız destekli olsun
SonSavasci
17-08-2008, 15:53
iki tarafın mesajlarını aynı anda nasıl okuyabilirler sence? binlerce mesaj içinden arayıp bularak mı? zaten yeterince işleri var sanırım birde karşı taraf mesaj atmışmı diye saatlerce uğraşıp günde iki mesaj mı cevaplasınlar? lütfen konuştuklarınız destekli olsun
flash kardes ben tartışma ortamı yaratmak için yazmadım.mesajlarimda duruyo sadece tek tarafli okununca saçma bir uygulama meydana geliyo haa yetişemiyolarmi diyosun burasi basit bir site deil gelirinden tut üye sayisina kadar populer bir yer boyle bir yerin sıkıntılarini gideremezlermi yani
kutluhan20
17-08-2008, 16:44
Seni en iyi anlayanların basında geliyorum bana atılan mh msjını sana göstersem gülersin . Bu nasıl mh diye işin diger boyutlarınıda acıklamak istemiyorum .
Delyyy06
22-08-2008, 20:06
GB leri eklemeyerek hayatının hatasını yapmışsın:D:D:D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.