PDA

Tüm Versiyonu Göster : Travian Röportaj ; ChuCKy'i Daha Yakından Tanımak İstermisiniz ?

BuRSaSPoR_16
11-08-2008, 21:45
BuRSaSPoR_16: Selamlar Çaki P:

Şu anda bir titreşim gönderdiniz.

ChuCKy: Selam Erhan.

BuRSaSPoR_16: Nasılsın Hakan ?

ChuCKy: Saol iyiyim, sen nasılsın

BuRSaSPoR_16: Teşekkürler Hakan bende iyiyim

ChuCKy: İyi, Allah iyilik versin. =)

BuRSaSPoR_16: Röportajların fikir babası olarak röportaj yapmak nasıl bi duygu ? :Ç

ChuCKy: Nasıl olsun, sade bir duygu işte gel yapalım dedin yapıyoruz. :P Bundan sonra ben senle yapabilirim. Yada Kıvanç senle yapsın alışır biraz hehe =)

BuRSaSPoR_16: Kıvanç .ç hee şu yalancı röportajcı D: haha tanıdım şimdi :Ç

ChuCKy: Hehe

BuRSaSPoR_16: ee hakan hayat ne alemde ? bize biraz kendinden bahsedermisin kendim için soruyosam nağmerdim maksat forum seni tanısın (H)
ChuCKy: Şimdii .
15,10 yaşındayım. Doğma büyüme İstanbul'luyum. Memleketim Edirne, Bulgaristan karışık =). Yani annemler Bulgaristan göçmeni, baba tarafım Edirne. Ama Bulgaristanı daha çok seviyorum =) =)

Dur en önemli şeyi unuttum

Fenerbahçeliyim!!!! =) =) =)

BuRSaSPoR_16: burasını kesebilirim heheh D:

ChuCKy: Niye :S:S

BuRSaSPoR_16: peki nerden geliyor bu Chucky nicki :Ç Katil Bebek Chucky gibi miydin çocukluğunda ?

ChuCKy: Yeah. Ordan D: Yok onun gibi değildim ama severdim
ChCKy 'i =) Hoşumada gidiyor neden bilmiyorum belki nick'te çok C var diyedir D:
Çok dediğim 2 Tane

BuRSaSPoR_16: C vitamini gibiyim ayağı mı yapıyosun şimdi :D çok faydalıyım :Ç haha

ChuCKy: Evettttt

BuRSaSPoR_16: Her Derde Devayım mı diyosun ? D:
peki hakan gelelim manita durumlarına D: kızlarla aran nasıl

ChuCKy: Aram iyi hatta süper. Fakat 2 senedir kimseyle çıkmadım. iyi yaptığımı düşünüyorum. Şimdiye kadar niye kızlarla çıktım dersen, aslında herkes'dede aynıdır: Maksat vakit geçirmek, ileriye antreman yapmak =) =). Yalnız 2 senedir sevdiğim bir kız var ama, en güzel aşk tek taraflı aşk. =(

Ayrıca okuldaki tüm kızlar bana gıcık nedenini bilmiyorum ama çok bulaşıyorum onlara =)

Aynı zamanda hergün kızlardan para toplarım Günlük 20 ytl yaptığım olur ŞD

BuRSaSPoR_16: yüz vermiyosun diye seni sevmiyolardır belki :Ç

ChuCKy: Sonra arkadaşlarla aleme D: Gezmek için para lazım demi =) Bizim kızlar artık alışmışlar. Yanlarına gidiyorum sinsice yok diyorlar =)
Ama kantin'de bi yakaladım mı dondurmaları. Topluyorum yarısını =)

BuRSaSPoR_16: hiç yakışıyor mu örnek katip'e bu davranışlar :Ç ?

ChuCKy:forumda paramı topluyorum =) Okulda sadece D:

BuRSaSPoR_16: okulda travian oynayan arkadaşların var mı ? D:

ChuCKy: tanıdğım 4-5 kişi var hepsine ben alıştırdım D:
Okul demişken aklıma geldi. Şimdiye kadar girdiğim tüm sınavlarda kopya çekmişliğim var. Ufacıcık bir kelime olsa bile tutamıyorum kendimi =)
Hoca okulun en sert hocası olsun içimde birşey var sanki hemen kopya duygularım debreşiyor D:

BuRSaSPoR_16: biliyorum o durumu insan kendisine hakim olamıyo pis bi alışkanlık :Ç

ChuCKy: arkasını döndüğü anda herşey olup bitiyor =)
Bazı kek hocalar var. Arkasını bi dönüyor. Yada bir yere dalıyor ayağa kalkıp orda sıradan en arkaya gittiğim var =)
En arkadaki ingilizce'den süper çakıyordu. Mecbur baktım ona D: o yazılıdan 97 Aldım. =)

BuRSaSPoR_16: yuhh diyorum vee yeni soruna geçiyorum değeri 500 puan :Ç

travian ile tanışman nasıl oldu ? :Ç

ChuCKy: Sitemde sanki biri travian'la ilgili bi konu açmıştı. Bi giriyim dedim ondan sonra işte böyle oldu. İlk s3'e hesap aldım. =) Bi kız söyledi s3'teyim gel dedi. Ondan sonra hiç görüşmedim onunla vede s3'te o kızın adını hiç bulamadım açıkcası.. D: Foruma gelince Üye adayı şeyini çözene kadar anlatamam yaşadıklarımı 3-4 hesap açmışımdır bunun için. =) Hesabı açıyorum, aktive ediyorum birşey yazıcam yazamıyorum. Sonra tesadüfen Üye Adaylarına kategorisine bi msj yazınca. Dolaştım buldum üye adayı şeyini. Ondan sonrası üye-sözlük yazarı-kâtip-banlandı ve en sonunda yine kâtip D:

BuRSaSPoR_16: Yılan hikayesi gibi :Ç

ChuCKy: hea biraz öyle D:

BuRSaSPoR_16:+rep puanında 27 k yı geçmişsin rivayete göre :Ç ama hala BLACK İle Muaddib in arkasındansın D:

ChuCKy: Evet geçtim. 30k'ye merdiven dayadım az kaldı. Artık rep'te alamıyorum 3 hafta bir anca. =) BLACK ile Muaddib'i geçmeyi düşünmüyorum. Tek rakibim kendim heehe. =)
Rep vermiyorlar artık ya nedenini bilmiyorum. =) Anca süper konular patlatınca alıyorum rep. =) Hada 3 haftada 1 oluyor işte. =)

BuRSaSPoR_16: bu bir sitem mi ?

ChuCKy: Evet sitem D: Böyle giderse 30k yapamıycam =)
30 bin olduktan sonra hedefim 40 =). Allah izin verirse en büyük hedefim 50 bin rep. hehehehe D:

BuRSaSPoR_16: Wooooooooowwwwww :Ç hedefler büyük çok çalışman gerek kolay gelsin diyelim D:
hakan bize unutamadığın bir anını anlatırmısın forum & oyun farketmez :D

ChuCKy: dur s4'te 3. köyümü kurduğumu hiç unutamıyorum. :D Çünkü travian'da ilk kez 3. köyümü kuruyordum. =) =) Böyle aman aman unutulmayacak bir anı yok. Forumda ise, forumda ise hmmm hatırlamam lazım vardı sanki bir konu.

Yaw salla forumu bu kadar. 750 puanlık soruya geçelim D:

BuRSaSPoR_16: hayatında en pişmanlık duyduğun an ? D:

ChuCKy: =) Sınavda arkadaş kopya çekerken yakalandı. [ Geri zekalı arkadaş hoca tam önündeyken kağıtları çıkardı] Yakalandığı anda sınav devam ediyordu. Sınıfta bi gürültü koptu. =) O benim gülme çığlıklarımdı sanki =) Tabi tüm pislik bende var =) =) Sınıfta bağırarak salak falan dedim çocuğa, öyle mi çekilir kopya, hocada matraktı tabi biraz, bundanda faydalanarak sınav havasını çevirdim kıraathane'ye =) Ondan sonra çocuk benle uzun süre konuşmadı. Yalvar yakar barıştım. =) Ama gerçekten çok utandırmıştım keratayı. =) =)

BuRSaSPoR_16: acıdım çocuğa şimdi :confused:

peki hakan futbolculuğundan bahsedelim birazda D: nasıl gidiyor antremanlar

ChuCKy: Futbola gelelim. Futbol zor koşmaktan canım çıkıyor. Hiç kolay meslek değil gerçekten. 7 Senedir lisanslı oynuyorum ama çok yorucu geçiyor, hele sakatlıklar eklenince daha zorlu oluyor. Hala devam ediyorum bakalım gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Tabi en büyük hedefim profesyonellik.

BuRSaSPoR_16: hangi mevkiide oynuyorsun ve takımdaki rolün ne ? D:

ChuCKy:=) Defansla, kaleci hariç her yerde oynarım. =) Hoca nereye koyarsa. =) Sağ, sol açık, Ortasaha ortası, Santrafor, Forvet arkası. Anlıycağım hücum bölgesinde her yerde oynarım. =)

BuRSaSPoR_16: pekala gelelim son bölümümüze D:
tek kelime tek cevap

ChuCKy: tmm hadi. =) son bölümmü la daha hobi,fobi,müzik sinema bunları sormadın

BuRSaSPoR_16: sende o aktiviteler yoktur diye sormuyorum D: haha

ChuCKy: yok la var D: sen hepsini sor
don markamıda sor :Ç

BuRSaSPoR_16: pekala sinema ve müzikle aran nasıl ? :D

ChuCKy: Sinema'ya en son 3 sene önce gittim. =) Sinema benim evimde var hergün film indirip izlerim. =) Müziğe gelince slow takılırm aşk şarkıları felan. (= =(

BuRSaSPoR_16: pis korsancı :@
ben dedim sende bu aktiviteler yoktur diye :Ç

forumda en sevdiğin isimler kimler ?

ChuCKy: ne korsanı la orjin arıyorum genellikle D: orjinden çekme oda korsan sayılır demi ama süper görüntü kaliteleri var HD kalite 27 part D:

Aslında varda şimdi aklıma gelmiyor. Sevmediklerim var hatta uyuz oluyorum.

Şimdi söylemek Örnek bir Kâtppppp olarak doğru olmaz değil mi Erhan kardeş ? =) :D

BuRSaSPoR_16: don markanızı alabilirmiyiz çaki bey :Ç forumda herkes bunu merak ediyor D:

ChuCKy: Bulgaristan malı kalite donumun ismi ДАБИВИ, Yani Türkçesi Dabivi D:

BuRSaSPoR_16: hobilerin ve fobilerindne bahsedelim birazda

ChuCKy: Fobi'lerim Erhan'ımı kaybetmek. =) =
) Ve Sevdiklerimi kaybetmek işte. =) Hobi'lerim Pc ve Futbol. Bu 2 şey arasındayım sadece. ÖZürlü gibiyim =) D:

BuRSaSPoR_16: Tek Kelime tek cevaba geçelim Hakan D:

Aşk ?

ChuCKy: Tek taraflılık.

BuRSaSPoR_16: Para ?

ChuCKy: Kızlarr

BuRSaSPoR_16: Fenerbahçe

ChuCKy: Tutku

BuRSaSPoR_16: Röportaj

ChuCKy: Onlarca röportaj mesajı:@

BuRSaSPoR_16: Forum

ChuCKy: Bağımlılık

BuRSaSPoR_16: Travian

ChuCKy: Dostluk

BuRSaSPoR_16: burdan foruma vericeğin son bi mesaj var mı ? :Ç

ChuCKy: Sevgili travian sakinleri. Rica ediyorum mesaj atmayınız yalvarıyorum artık, ekibe kişi almıyoruz ve röportaj yapılcak kişiyi biz buluruz[nokta]. :@ =)

BuRSaSPoR_16: pekala hakan değerli vaktini bize ayırdığın için çok çok teşekkür ederiz iyi akşamlar =)

ChuCKy: Ben teşekkür ederim. Sanada iyi akşamlar Erhan. =)

darkkk
11-08-2008, 21:49
çok güzel olmuş sizin sayenizde forumdakileri tanıyoruz bence bunun için yeni forum başlığı bile açılmalı merak ettiğimiz kişileri çok rahatlıkla tanıyabiliriz böylelikle ellerine sağlık kardeş

krallık
11-08-2008, 21:52
Haha güzel don markasına kadar sormuşsun :D

Erdinç58
11-08-2008, 21:56
Herkese aynı sorularımı sorcaksınız hep yoksa değişcekmi

Linkink
11-08-2008, 22:00
Hakan bizim orada oturuyorsun. Okullarımız bile yakın ama bir türlü görüşmek nasip olmadı (:

İnşallah bir gün görüşmek nasip olur Çaki :p Barkın'a selamlar. :p

..::|nrylmz|::..
11-08-2008, 22:01
Ahaha.Çok güzel olmuş :). Tebrikler İrhean& Hakan. :cool: Pis korsancı seni.. :mad:

ChuCky
11-08-2008, 22:34
Herkese aynı sorularımı sorcaksınız hep yoksa değişcekmi

Elimizden geldiğince değişik sorular sormaya çalışıyoruz. Eğer rahatsızsanız bir daha isim, yaş falan sormayalım.

bledachelik
11-08-2008, 22:43
seni yakından tanımak güzeldi xD

Memat
11-08-2008, 23:22
Elimizden geldiğince değişik sorular sormaya çalışıyoruz. Eğer rahatsızsanız bir daha isim, yaş falan sormayalım.

Yok yav siz aldırmayın kimselere bildiğiniz gibi yapın güzel oluyor :) Daha önce de dediğim gibi sıra bize gelecek mi :D

BuRSaSPoR_16
11-08-2008, 23:39
Hakan'a çok teşekkürler beni kırmayıp röportaj yaptığı için tüm soru işaretlerini kaldırdık diye düşünüyorum :D

WizaRd
11-08-2008, 23:54
hangi kulüpte oynuyorsun ?? (:

Dream
11-08-2008, 23:55

Benlede yapın bi kere be:mad:

corc6
12-08-2008, 00:43
mesajda yazılmış ekibe kişi almıyoruz röportaj yapılacak kişiyi biz buluruz diye.ancak mesajlar hep ''benlede yapın'' oluyor (!) :)

devam devam çok güzel gidiyorsunuz :)

Lost?
12-08-2008, 01:23
seni tanımak güzeldi . uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. çok zevkli bir röportaj olmuş :D

Adrasteia
12-08-2008, 15:50
Kızlar mevzu kısa olmuş:p
Bulgaristanlı kızları falan da sorsaydın İrhean:p

Teşekkürler efenim.

ChuCky
12-08-2008, 19:40
Kızlar mevzu kısa olmuş:p
Bulgaristanlı kızları falan da sorsaydın İrhean:p

Teşekkürler efenim.

=) Sormadı işte, Erhan hemen hızlı hızlı geçti. Acelesi varmış. :p :p