PDA

Tüm Versiyonu Göster : Flood ve Sakıncaları

Sayfalar : [1] 2

berkaytr
07-03-2007, 19:06
Flood ne demektir?
Flood bir konu üzerinde birden çok mesaj atmaktır.(tabi mesajınız diğerini tamamlamıyorsa)
Flood yapmanın amacı nedir?
Floodu çoğu kişi mesaj sayısını artırmak için yapar.Bazı insanlar ise msn alışkanlıklarından yaparlar.
Flood yaparsanız;
1.Moderatörler ilk önce uyarır.
2.Eğer user uyarıyı umursamayıp bu davranışa devam ederse banlanır.
3.Eğer 10 günlük bir tatilden sonra yeniden flood yaparsa moderatörler onu süresiz tatile yollarlar.
Eğer üye adayı iseniz;
Yazacağınız mesajı tekrar tekrar kontrol etmelisiniz.Unuttuğunuz birşey varsa eklemelisiniz.Eğer mesajı göndermişseniz moderatör arkadaşlardan rica edip o mesajı editlerseniz(acil durumlarda)
Eğer asıl üyeyseniz;
mesajınızı editleyebilirisiniz.

Eğer bir mesajın karakter sayısı dolmuşsa o mesajın devamını getirmek için yeni mesaj atabilirsiniz.Bu flood yapmak değildir.

GaLYa KöYü
07-03-2007, 19:09
Çok saol kardeş sayende bir şey daha öğrendim.

yok
07-03-2007, 19:11
üye adayları edit yapamıyomu?

berkaytr
07-03-2007, 19:12
Ben üye adayıyken yapamıyodum.

cesar1993
07-03-2007, 19:46
walla flood olunca noluo hiç annamam

Stormage
07-03-2007, 19:53
Berkaytr ye bu çalışması için teşekkür ediyoruz.

Konu herkesin okuyabilmesi için geçici olarak sabitlenmiştir.

xGarGameLLx
07-03-2007, 20:25
peki benim gibi yeni üyeler napmalı

berkaytr
07-03-2007, 20:35
flood yapmamalı

xGarGameLLx
07-03-2007, 20:50
saol çok faydan dokundu biliyoz zaten

BAAR
08-03-2007, 11:51
valla sabah sabah bende yeni bişiler öğrendim :) saolsınız...

"flood yapma, yaptıkça sıra sana gelecek..." :D

BEYONCE
08-03-2007, 13:24
Valla Bende Bilmiyodum

Bavas
08-03-2007, 15:59
çok sağol kardeş bizi aydınlattığın için

gorkemkral
08-03-2007, 20:10
bazen tıklıyosun gitmio bi daha tıklıyosun aynı mesaj iki kere gidio
gene flood mu sayılıyo yoksa ne?

eyupkaan
08-03-2007, 20:13
Bende floodun ne demek olduğunu bilmiyordum.Önceden duymuştum.Üye adayları edit yapamıyormuş.yeni duydum

anacoda
08-03-2007, 20:14
flood bir konuya arka arkaya gereksiz msjlar atmak demektir

ezer_siler
09-03-2007, 18:10
sağol ya bunlar çok önemli bilgiler

canno
09-03-2007, 19:29
bende teşekkür ederim

**UrBaN**
09-03-2007, 21:15
Valla saolun ben de bilmiyordum.

**UrBaN**
09-03-2007, 21:16
Ve zaten buradaki çoğu insan bu floodu yapıyo

**UrBaN**
09-03-2007, 21:17
Hemde neredeyse herkes. :D

gaffurr-07
09-03-2007, 22:24
yaa floodun nedemek oldugunu ögrendik diyosunuz gene flood yapıyısunuz ark 3 kez arka arkaya mesaj yazmıs

powerefe93
09-03-2007, 22:40
Teşekkürler bizi bilgilendirdin

KARAMURAT
10-03-2007, 01:06
"edit" hakkını yeni üyelere vermenin herhangi bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum. Edit hakkı mesajların kalitesini arttıracaktır. Yapılan yazım, anlatım yanlışlarıda bu şekilde orada kalkar.

KARAMURAT
10-03-2007, 01:07
"Yapılan yazım, anlatım yanlışlarıda bu şekilde orada kalkar."
"Yapılan yazım, anlatım yanlışlarıda bu şekilde ortadan kalkar." olacaktı. Şimdi "Edit" hakkım olsa bunu düzeltirdim. :D Bu arada bilerekte yapmadım. İnsanlık hali işte hatalar oluyor.

mülksüzler
10-03-2007, 01:18
Şu üstümde yazanların hepsi flod yapmış.. boş boş mesajlar işte. :P

KARAMURAT
10-03-2007, 01:32
Şu üstümde yazanların hepsi flod yapmış.. boş boş mesajlar işte. :P

Benim yazımdan sonra bu şekilde yazmana bozuldum. Hayatta sevmem boş konuşmayı. Tamam haklısın üste "Bizi bilgilendirdin" mesajları tamamen flood (kaydırma). Ama benim ne günahım vardı. :(

mülksüzler
10-03-2007, 01:40
Dostum lafım sana değil.. bozulmana gerek yok.. gır gır şamata bizimkisi.. bak orada dilde çıkartmışım şımarık çocuklar gibi böyle :P ..
Bende flood yaptım.. tanrım bugün ne geveze ve boş konuşuyorum.. biri beni tutsun:)

sinope
10-03-2007, 17:01
aman pek zormuş yeni olmak:) öğren öğren bitmiyor..

berkaytr
10-03-2007, 20:06
Ya bu başlıkta bile flood yapanlar var ya artık birşey demiyorum

citlembik
10-03-2007, 22:54
"edit" hakkını yeni üyelere vermenin herhangi bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum. Edit hakkı mesajların kalitesini arttıracaktır. Yapılan yazım, anlatım yanlışlarıda bu şekilde orada kalkar.

kesinlikle katılıyorum.. hatta madem üyelik hakkı forum kurallarına uyuşuna ve yardımlarına göre değerlendiriliyor o zmn her üye için bi puan verme hakkı olsun kullanıcıların.. böyles modların üzerinden bu takip yükü de biraz kalkmış olur. bu kdr kişi var forumda modlar hepsini takip edemez ki

d_ilemma
10-03-2007, 23:11
e millet üye adaylıgından çıkmak için bol bol mesaj atmak gerektigini düşnüyor habire kasıyor:):)

BurakA
11-03-2007, 13:26
Ben üye adayıyken yapamıyodum.

bende zaaten üye adayıyım

BurakA
11-03-2007, 13:32
hahhahahaha

BurakA
11-03-2007, 13:33
e millet üye adaylıgından çıkmak için bol bol mesaj atmak gerektigini düşnüyor habire kasıyor:):)

evetttttttt

alican
11-03-2007, 17:38
bende bilmiyodum şimdi öğrendim

FORSAKEN
11-03-2007, 17:55
:confused: Kardeş mesela birşey yazmayı unutup sonra yazarsak flood olur mu?

eyupkaan
11-03-2007, 17:56
:confused: Kardeş mesela birşey yazmayı unutup sonra yazarsak flood olur mu?

Evet.Unuttuysan mesajını düzenleyeceksin...

Furkicik
11-03-2007, 18:33
Flood ne demektir?
Flood bir konu üzerinde birden çok mesaj atmaktır.(tabi mesajınız diğerini tamamlamıyorsa)
Floodu çoğu kişi mesaj sayısını artırmak için yapar.Bazı insanlar ise msn alışkanlıklarından yaparlar.
Flood yaparsanız;
3.Eğer 10 günlük bir tatilden sonra yeniden flood yaparsa moderatörler onu süresiz tatile yollarlar.
Eğer üye adayı iseniz;
Yazacağınız mesajı tekrar tekrar kontrol etmelisiniz.Unuttuğunuz birşey varsa eklemelisiniz.Eğer mesajı göndermişseniz moderatör arkadaşlardan rica edip o mesajı editlerseniz(acil durumlarda)
Eğer asıl üyeyseniz;

sana kaılıyorum
ve flood çok sakıncalı birşeydir.

alican
11-03-2007, 18:36
sorumun cevabı varmış orda onun için düzenlediim

casuss
11-03-2007, 19:34
tesekkurler kardes yardımların ıcın

shadow_ninja
12-03-2007, 17:16
flood'un ne olduğunu bilmiyordum sağol
http://travian.macaputo.de/sig-3-tr-2-tr1_56609.gif (http://s1.travian.com.tr/spieler.php?uid=56609)

azrail_ali13
12-03-2007, 17:40
ben eskiden üye adayıydım ama çok msj attığım için mi yeni üye oldum ben bazı yerlere msj yazamıyorum acaba niye bilen war mı???

C.Tsubasa
12-03-2007, 19:54
Gerçekten teşekkür ederim bunu yeni başlayan arkadaşlara göstericem onlarda öğrenir ve iyi oldu.

C.Tsubasa
13-03-2007, 10:10
yaa benim internet bozukluk yapıyor arada sırada ondan göndermio sanıom oysaki yolluyor:D ben yanlışlıkla flood oluo sadece2 tane gidio yanlışlıkla ve kanıtlı bunu bir sakıncası varmı

**huseyin**
13-03-2007, 14:48
flood yapmamalı

yaa flood ne yaw:confused: :confused:

**huseyin**
13-03-2007, 14:50
tesekkurler kardes yardımların ıcın
çok sağolun

canno
13-03-2007, 14:51
bir konuya arka arkaya 1 den fazla mesaj attığında flood yapmış oluyosun

pcklavye
13-03-2007, 14:54
Üye Adaylık dan nasıl Üye olunur vede Süresi nedir?

**huseyin**
13-03-2007, 17:52
Ya Flood Olunca Ne Olur Bide Nasil üye Adayindan Normal üye Olabilirim

Ç@RŞı
14-03-2007, 12:19
sağol dostum:)

C.Tsubasa
14-03-2007, 13:01
Üye Adaylık dan nasıl Üye olunur vede Süresi nedir?

50 mesajın olursa yeni üyesin 150 olunca üye sin bu günlük bu kadar yeter.

SlipKnoT
14-03-2007, 13:21
beni uyarmadan bişey yaptılar ama ne yaptılar ... :)

**huseyin**
14-03-2007, 16:24
ya ama herkes flood yapıyor bişeyde demiyonuz

edo
14-03-2007, 18:56
Arkadaşlar Flod ne yaww ben bu oyun hakkında hiçbişey bişey bilmiyoruuummmmm...

C.Tsubasa
15-03-2007, 11:01
Arkadaşlar Flod ne yaww ben bu oyun hakkında hiçbişey bişey bilmiyoruuummmmm...

Ya arkadaşım birici sayfaya bak BerkayTr abinin mesajını oku konu sabit baksana herşey yaziyor.

toblerone
15-03-2007, 13:05
Bende ilk yazımı yazdım sonra baktım eksik olmuş bir daha yazdım...Bir baktım ekrana iki defa yollamışım yazıyı. Kendimi yüz kızartıcı bir suç işlemiş gibi hissettim bir an :D

berkaytr
15-03-2007, 18:58
Ya arkadaşım birici sayfaya bak BerkayTr abinin mesajını oku konu sabit baksana herşey yaziyor.

Benim abi olduğumu nerden çıkardın.Daha 7.sınıftayım:D:cool:

**huseyin**
15-03-2007, 20:06
Bende üniversite(sinavlarina Hazirlaniyom)

Themanyax
15-03-2007, 23:15
şimdi bu mesajı yazınca editlenmesimi gerekio :(

YERLİKAYA
18-03-2007, 02:20
slm arkadaşlar?

bio
18-03-2007, 10:08
Flood ne demektir?
Flood yaparsanız;
Eğer üye adayı iseniz;
Eğer asıl üyeyseniz;

teşekkürler arkadaşım sayende bilgi dağarcığımıza yeni bir bilgi daha eklendi.

blackeagle
18-03-2007, 18:51
ben bunu yeni öğrendim önceden bu hatıyı yapmıssam özür dilerim

ceyyhun
18-03-2007, 20:02
aydınlatıcı gercekten

dasar
19-03-2007, 01:03
diger sitelerde arka arkaya 2 mesaj flood sayılmıyor (en azından benim bildiğim)
burada da bu kural koyulamaz mı veya mesaj yazıldıktan sonra belli bir süre için yazana edit özelliği verilemez mi?

Hayabusa
19-03-2007, 05:04
Flood ne demektir?
Flood yaparsanız;
Eğer üye adayı iseniz;
Eğer asıl üyeyseniz;

maşallahınız var sayın kullanıcı. travianı mesaj kirliliğinden kurtarayım derken arada Türkçeyi de katletmekten hiç çekinmemişsiniz. ama doğruya, ne kadar ingilizce kelime (tarzanca) o kadar bilgili görünme, çağdaşlık oluyor değil mi?

ben yine görevimi yapayımda bildiğim kadarıyla sana bu kelimelerin türkçelerini yazayım, belki bir daha ki sefere türkçelerini yazmak istersen bakıp yazarsın.

flood: gereksiz mesaj
moderatör: sorumlu -yönetici-
user: kullanıcı
editlemek: düzeltmek

asıl sinir olduğum ise şu; şimdi sorsam sizden iyi milliyetçi yoktur, lafta tabi.
dilimizden utanmayalım arkadaslar.

PHeSH
21-03-2007, 07:46
maşallahınız var sayın kullanıcı. travianı mesaj kirliliğinden kurtarayım derken arada Türkçeyi de katletmekten hiç çekinmemişsiniz. ama doğruya, ne kadar ingilizce kelime (tarzanca) o kadar bilgili görünme, çağdaşlık oluyor değil mi?

ben yine görevimi yapayımda bildiğim kadarıyla sana bu kelimelerin türkçelerini yazayım, belki bir daha ki sefere türkçelerini yazmak istersen bakıp yazarsın.

asıl sinir olduğum ise şu; şimdi sorsam sizden iyi milliyetçi yoktur, lafta tabi.

hakkı devrım bey amcalarda burdaymıs... hosgelmısleeeer..:D ya gec bunnarı hakkı amca sızın gıbıler ergenekonda dag delmeye calısıolar hala..:rolleyes: milliyetcilik dille yazıyla deil kafayla mantıkla ,hal hareketle olur kaldıkı buralar mıllıyetciliin yada sagcılıın solculuun oynandıgı evcılık yerı deıl.. kımse dılınden ırkından utanmas sen raad ol elestırıcem dıe de sacmalama ısterse aynı anda ıspanyolca fransızca turkce bıde yunanca yazar orası senı ılgılendırmes sen yazarken turkce yaz hıtap gucun kuvvetlı ossun ınsanlarla ıletısımın ona gore ossun... adam onu secmıs ole yazmıs sanane yada banane:D hepınısı sevıorum...:D

ogulcanxy
21-03-2007, 07:57
Evet flood kötü birşey, gıcık birşey ama bazen insan unutabiliyor, bir kaç kere yapabiliyor...
Ben bir kere yaptım galiba bu forumda oda önemliydi yanılmıyorsam :)

berkaytr
21-03-2007, 18:47

Uyarınız için teşekkürler...Eğer bu kadar Türkçeyi düzgün kullanmak peşindeyseniz sizde cümleye büyük harfle başlanacağını unutmayın.Siz bana göre konunun içeriğine bakın. Milliyetçilikle de dil arasında herhangi bir bağlantı yoktur.Benim milliyetçiliğimi siz,sizin milliyetçiliğinizi ben bilemem.Ayrıca ben bu sözcüklerin türkçe anlamlarını biliyorum. Siz de biliyorsunuzdur.Türkçe'deki yabancı kelimelerin oranı nerdeyse tavan yaptı.Ben burada iki üç tane sözcük kullandım diye türkçeyi katletmiş olmam.Yabancı kelimeler kullanmak bilmişlik değildir.Forumun çoğu bu sözcükleri kullanıyor o zaman herkes bilmiş olurdu.İngilizce tarzanca değildir bu arada.Lütfen kelimeleri seçerken dikkatli olunuz.Başkalarını incitecek tarzda sözcükler kullanmayınız.

-emrexxb-
21-03-2007, 22:43
flod yapmadan 1,249 nüfus olanlar var sizde adam gibi şeylerde yazın böyle mesaj yazılmaz
1.iyde öyle olmaz
2.bide nasıl olsa kazancaz
3.ya kimse yazmıyo.
4.sıkıldım ben çıkıyom
5.aa ben geldim yine kimse yok
bunları yapmaya gerek yok

TLK
22-03-2007, 12:30
Saol Bunu öğrendiğimiz Ii Oldu

bayramefendi
22-03-2007, 18:45
dikkat etmek lazım tabi

berkaytr
22-03-2007, 18:55
flod yapmadan 1,249 nüfus olanlar var sizde adam gibi şeylerde yazın böyle mesaj yazılmaz
1.iyde öyle olmaz
3.ya kimse yazmıyo.
4.sıkıldım ben çıkıyom

Floodun nüfusla alakası yoktur.

dissolve15
23-03-2007, 13:26
saol berkay kardeş...

eskiden flood mu warmış be
demeyin artık war:rolleyes: :rolleyes:

adimistrotör
23-03-2007, 20:12
Sağol Kardeş Bilgilendirdiğin Için Bizi

BurakA
24-03-2007, 09:37
fllood neymiş öğrendim

Osmanli
24-03-2007, 11:27
teessekurler bilgin icin.....

alican
24-03-2007, 11:34
ewt bu konu çok güzel bi şekilde floodu açıklıyo şahsen floodun ne demek olduğunu burdan öğrenmiştim

octavian
26-03-2007, 07:45

arkadaş mesaj demeye çalışmış, dili sürçmüş, flood yapmak için bahane bulma... :)

aaa ben de mi flood yaptım? :)

bakın arkadaşlar flooda 2 örnek sizin için canlı canlı:)

berkaytr
26-03-2007, 19:25
arkadaş mesaj demeye çalışmış, dili sürçmüş, flood yapmak için bahane bulma... :)

aaa ben de mi flood yaptım? :)

1.Arkadaş besbelli orada floodun nüfus sayısıyla alakalı olduğunu söylemiş
2.İnternet ortamında dil sürçmez.
3.Ben flood için bahane bulmuyorum sadece yanlışlarını kapatıyorum
YA NİYE HERKES BANA CEVAP VERİYOR(HADİ CEVAP VERİN DE DOĞRU VERİN!)

C.Tsubasa
27-03-2007, 13:09
İşr çok yarıyor forumda bir çok kişi flood ne demek falan diye sorunca direk buraya girip kopyala yapıştır cevap lar hazır oluyor tekrar eline sağlık.

Tr_Lazko
27-03-2007, 15:03

1. evet interen ortamında dil SÜRÇMEZ.
2.Floduna bahne arama.
3.İşte sana doğru cevap
4.Sakın kızma flood olsun die yapıyom:) :) :D :D

octavian
27-03-2007, 16:04
Sevgili berkaytr,

"kara köy" demiş ki:

1.iyde öyle olmaz
3.ya kimse yazmıyo.
4.sıkıldım ben çıkıyom

Sence, "kara köy" forum ile oyun arasındaki farkı kavrayamaz mı ki "flood"la "nüfus"un birbiriyle alakalı olduğunu düşünsün?

Senin kara köy'ün mesajına verdiğin cevap ise o mesajda neyin kastedildiğini anlamaya değil, yazarını eleştirmeye ve düzeltmeye çabalayan bir mesaj:

Bunun üzerine ben de senin "yanlış anlama"nı düzeltmek ve arkadaşın "klavye sürçmesi"ni yada "düşünce sürçmesi"ni (dil sürçmüyor ya internet ortamında, "yazmak istediğin kavram yerine o anda aklında olan başka bir kavramı yazmak" hangisi oluyorsa... seç birini) senin için anlaşılır hale getirmek için şakayla karışık bir mesaj yazdım:

arkadaş mesaj demeye çalışmış, dili sürçmüş, flood yapmak için bahane bulma...:)
aaa ben de mi flood yaptım?:)

Sen ise hala anlamlandıramadığım şekilde, TDK temsilcisi kesilerek beni de düzeltme çabasına giriştin. Ve bununla da yetinmeyip söylediğim(pardon yazdığım demem gerekirdi) cümlelerin şaka mahiyetli olduğunu belirten smiley (ya da emoticon ya da gülümseme ya da ASCii ile duygu durumu ifadesi... Hangisini istersen onu kullanarak anla) kullanmama rağmen, bunu anlamayarak, şakaya karşılık ciddi ve sert cevap veriyorsun:

Bu mesajını, senin üslubunla, sana anlaşılır hale getirmek, sana biraz bilgi vermek ve en son sorduğun sorunu da aynı şekilde yanıtlayamak istiyorum:
1.Yukarıda açıklanmıştır. Oku.
2.Yukarıda açıklanmıştır. Oku.
3.Evet sen flood için bahane bulmuyorsun. Sana bu konuda katılıyorum. Ancak hiçkimsenin "yanlışını" da iyi niyetle kapatmıyorsun. Sen sadece başkalarının dikkatsizliklerini cehalet olarak kabul ederek kendini kanıtlamaya çalışıyorsun(kendine ya da burada toplum işlevi gören forum üyelerine). Dostum, "kendini kanıtlamak" eylemi senin forumda defalarca denediğin şekilde değil, işte benim burada yaptığım şekilde yapılır. Tabii burda asli olan, bunun yanlızca senin gibilerinin karşısında yapılmasıdır. Ben yanlışlarımın düzeltilmesine açığım; ancak senin gibi birisi tarafından ve senin üslubunla değil. Tahminimce çoğu insan da bu konuda benimle hemfikir olacaktır.

İnternet ortamında sürekli büyük harfle yazmak, bağırmak anlamına gelir. Bilgi ve kültür seviyesi yüksek insanlar bağırmazlar. Yani internet kullanırken sürekli büyük harf kullanmazlar. Bu yönteme başvuranlar ya anlamını bilmemektedir ya da üstte saydığım iki nitelikten yoksundur. İlla ki dikkat çekeceksen karakter büyütebilirsin ya da renk değiştirebilirsin ki bunları zaten yapmışken açık "caps lock"a hiç gerek yok.
Sorunun cevabına gelince: İnsanları yanlış anladığın ve düzelterek egonu beslediğin için durumdan rahatsız olan bilinçli bireyler sana "cevap yazma" daha doğrusu söylediklerini düzeltme ihtiyacı duyuyor. Sebebi de basit. İnsanlar kendileri üzerinden ego büyütmeye çalışanları sevmez, tıpkı senin beni sevmeyip cevap yazacağın gibi. Eğer seni ilk düzelten ben olsaydım, bu soruyu sormakta haklıydın. Ancak bir durum başına defalarca geliyorsa sana tavsiyem, o duruma sebep olan hatayı dışarıda değil kendinde ara.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm forum üye ve yöneticilerinden şahsım adına özür dilerim.

berkaytr
27-03-2007, 21:30
Sevgili berkaytr,

"kara köy" demiş ki:

Sence, "kara köy" forum ile oyun arasındaki farkı kavrayamaz mı ki "flood"la "nüfus"un birbiriyle alakalı olduğunu düşünsün?

Senin kara köy'ün mesajına verdiğin cevap ise o mesajda neyin kastedildiğini anlamaya değil, yazarını eleştirmeye ve düzeltmeye çabalayan bir mesaj:

Bunun üzerine ben de senin "yanlış anlama"nı düzeltmek ve arkadaşın "klavye sürçmesi"ni yada "düşünce sürçmesi"ni (dil sürçmüyor ya internet ortamında, "yazmak istediğin kavram yerine o anda aklında olan başka bir kavramı yazmak" hangisi oluyorsa... seç birini) senin için anlaşılır hale getirmek için şakayla karışık bir mesaj yazdım:

Sen ise hala anlamlandıramadığım şekilde, TDK temsilcisi kesilerek beni de düzeltme çabasına giriştin. Ve bununla da yetinmeyip söylediğim(pardon yazdığım demem gerekirdi) cümlelerin şaka mahiyetli olduğunu belirten smiley (ya da emoticon ya da gülümseme ya da ASCii ile duygu durumu ifadesi... Hangisini istersen onu kullanarak anla) kullanmama rağmen, bunu anlamayarak, şakaya karşılık ciddi ve sert cevap veriyorsun:

Bu mesajını, senin üslubunla, sana anlaşılır hale getirmek, sana biraz bilgi vermek ve en son sorduğun sorunu da aynı şekilde yanıtlayamak istiyorum:
1.Yukarıda açıklanmıştır. Oku.
2.Yukarıda açıklanmıştır. Oku.
3.Evet sen flood için bahane bulmuyorsun. Sana bu konuda katılıyorum. Ancak hiçkimsenin "yanlışını" da iyi niyetle kapatmıyorsun. Sen sadece başkalarının dikkatsizliklerini cehalet olarak kabul ederek kendini kanıtlamaya çalışıyorsun(kendine ya da burada toplum işlevi gören forum üyelerine). Dostum, "kendini kanıtlamak" eylemi senin forumda defalarca denediğin şekilde değil, işte benim burada yaptığım şekilde yapılır. Tabii burda asli olan, bunun yanlızca senin gibilerinin karşısında yapılmasıdır. Ben yanlışlarımın düzeltilmesine açığım; ancak senin gibi birisi tarafından ve senin üslubunla değil. Tahminimce çoğu insan da bu konuda benimle hemfikir olacaktır.

İnternet ortamında sürekli büyük harfle yazmak, bağırmak anlamına gelir. Bilgi ve kültür seviyesi yüksek insanlar bağırmazlar. Yani internet kullanırken sürekli büyük harf kullanmazlar. Bu yönteme başvuranlar ya anlamını bilmemektedir ya da üstte saydığım iki nitelikten yoksundur. İlla ki dikkat çekeceksen karakter büyütebilirsin ya da renk değiştirebilirsin ki bunları zaten yapmışken açık "caps lock"a hiç gerek yok.
Sorunun cevabına gelince: İnsanları yanlış anladığın ve düzelterek egonu beslediğin için durumdan rahatsız olan bilinçli bireyler sana "cevap yazma" daha doğrusu söylediklerini düzeltme ihtiyacı duyuyor. Sebebi de basit. İnsanlar kendileri üzerinden ego büyütmeye çalışanları sevmez, tıpkı senin beni sevmeyip cevap yazacağın gibi. Eğer seni ilk düzelten ben olsaydım, bu soruyu sormakta haklıydın. Ancak bir durum başına defalarca geliyorsa sana tavsiyem, o duruma sebep olan hatayı dışarıda değil kendinde ara.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm forum üye ve yöneticilerinden şahsım adına özür dilerim.

Karaköy'ün o anda kafası karışık olabilir.Ben ona sadece "Floodun nüfusla alakası yoktur" dedim.Olayı uzatan sizsiniz.Bende cevap verince olay öyle uzayıp gidiyor.İki gün önce o yüzden konu kilit yemişti:D
Bende büyük harflerle kullanmanın bağırmak anlamına geldiğini biliyorum.Ama artık o dereceye geldim.Hep açtığım konular yüzünden başım derde giriyor.Yakında bu yüzden ban bile yiyebilirim.
Benim dikkat çekmek gibi bir niyetim yok.Zaten beni tanıyan tanır.Tanımayan da tanımaz.O benim için önemli değil.Sadece söz kavgasını severim:DAma sözlerime her zaman dikkat ederim.
Hiçbir egom yoktur.Olsa da egomu tatmin etmek için birebir olarak tanımadığım insanlarla egomu tatmin etmem.
Benim diğer bölümlerdeki mesajlarıma bak.Hiçbir mesajımda kimseyi aşağılamadım.Aşağılasam da o da ilk foruma girdiğimde 1 kez olmuştur.Hemen her bölümde mesajım vardır.
Ben seni ne seviyorum ne de sevmiyorum.Çünkü seni tanımıyorum.Sadece fikirlerimiz örtüşmüyor.Ben cevap yazarım tabiki.Çünkü bu benim en doğal hakkım.Ama hiçbir zaman küfürllü birşey yazmadım.Heo o ince çizgiyi yakaladım ve orada yazdım.
Bu forumda bu konuyu açtığımda çoğu insan tebrik etti.Ama bazıları konunun içeriği yerine dil kurallarına bakıyor.O yüzden adım çıktı dil katiline.Şimdi de egolu olduk.

Octavian demiş ki;
Evet sen flood için bahane bulmuyorsun. Sana bu konuda katılıyorum. Ancak hiçkimsenin "yanlışını" da iyi niyetle kapatmıyorsun. Sen sadece başkalarının dikkatsizliklerini cehalet olarak kabul ederek kendini kanıtlamaya çalışıyorsun(kendine ya da burada toplum işlevi gören forum üyelerine). Dostum, "kendini kanıtlamak" eylemi senin forumda defalarca denediğin şekilde değil, işte benim burada yaptığım şekilde yapılır. Tabii burda asli olan, bunun yanlızca senin gibilerinin karşısında yapılmasıdır. Ben yanlışlarımın düzeltilmesine açığım; ancak senin gibi birisi tarafından ve senin üslubunla değil. Tahminimce çoğu insan da bu konuda benimle hemfikir olacaktır.
Ben üslubumda hiçbir yanlışlık göremiyorum.Yine tekrarlıyorum ben sadece "Floodun nüfusla alakası yoktur." dedim.Benim niyetim çok iyidir.Ben kendimi kanıtlamışım kanıtlayacağım kadar artık kanıtlasa neolur kanıtlamasam...Kimseyi hor görmüyorum ve cahil kabul etmiyorum.
Bazı sorularım var;
1.Benim gibiler dediğim kimler?
2.İlkte niye bana cevap verme ihtiyacı hissettin ki.Bazıları buraya floodu açıklayan yere flood ne demek yazıyor??Belki o da öyle birşey yazabilir.

octavian
28-03-2007, 04:37
Öncelikle böyle bir cevap verdiğin için sana teşekkür etmek istiyorum. Bir öncekiyle arasında dağlar kadar nezaket farkı var.

"Floodun nüfusla alakası yoktur." demende gördüğüm hata şuydu. Muhtemelen arkadaşın bir dil sürçmesiydi. Evet düzeltilmeliydi... Ancak -senin gördüğün şekliyle-"yanlış biliyor" bile olsa saygı kuralları çerçevesinde şu şekilde:

"Yanlışlıkla mesaj yerine nüfus demişsin. :)
Bu arada yeni başlayan ve bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim. Flood forumda mesaj yazımıyla ilgilidir. Oyunla uzaktan yakından bir alakası yoktur."

düzeltmeliydin... Yani kimseyi kırmadan, bir önceki mesajı atanı bilmemezlikle suçlamadan...

Sorularının cevaplarına gelince:
1-Senin gibiler dediğim, her dili sürçene, o öyle değil diyenler; ya da her yeni başlayıp bilmediği için basit soru soranları aşağılayanlar...
2-Sana verdiğim ilk cevap zaten "kara köy"ün floodun ne olduğunu bildiğini söylemek dışında kalan bölümüyle şaka içerikliydi. İkimiz de o mesajı yazarken senin flood yapmadığını bilyoruz. Altına benim yazdığım cevap da flood değildi... dolayısıyla orda şaka yaptığımı anlamanı, seni floodla suçladığımı düşünmemeni beklerdim. Kötü niyet taşımıyordum, inan. Ama oluyor yanlış anlaşılmalar...

*Düzeltme ve ekleme: Dostum "egom yok" derken sanırım "kendini kanıtlamaya ihtiyacı olan bir egom yok" demek istedin. Neyi kastettiğini anladım ben merak etme... Senin de bildiğin gibi "bilinçsel kişilik"demektir ego ve her bilinç sahibi insanın egosu vardır.

son_imparato
30-03-2007, 18:03
ben arasıra yapıyorum ama hiçbir moddan ses soluk çıkmıyo:D

BEN Flood YAPMAM

octavian
30-03-2007, 18:25
ben arasıra yapıyorum ama hiçbir moddan ses soluk çıkmıyo:D

BEN Flood YAPMAM

Hade canım... bu ne:D

Sonsuza
04-04-2007, 01:28
Nolmuş burda yahu... flood rüzgarları esmiş... :)

ferhat
05-04-2007, 01:23
ben yeni okudum nu konuyu bi daha yapmam 1 kez yapmıştımda :D

son_imparato
05-04-2007, 19:13
şaka bi yana flood yapmam zaten yapıca hemen millet başlıyo yok efendim flood yapmışsın yok efendim yasakmış falan ondan sadece bir kere yaptım onda da kurallara uyucak şekilde kendi konumda yapmıştım

isim kalmadı
05-04-2007, 21:24
flood ne yaw?

Sonsuza
05-04-2007, 21:48
flood ne yaw?
Boşver kardeş bilsen ne bilmesen ne...

Forumda zaten acayip tipler var,şunu şöyle yapma bunu böyle yapma habire mod. takılan... :D

Valla denk gelmedi bana ya çok okuyorum...

Bazen burda konular böyle şeylerle ilgili oluyo...

Entrikalar,ihtiras,hırs... :D

octavian
06-04-2007, 04:07
flood ne yaw?
bu başlığın ilk mesajını oku bence önce... sonra hala aklına takılan olursa sorarsın :)

Boşver kardeş bilsen ne bilmesen ne...

Forumda zaten acayip tipler var,şunu şöyle yapma bunu böyle yapma habire mod. takılan... :D

Valla denk gelmedi bana ya çok okuyorum...

Bazen burda konular böyle şeylerle ilgili oluyo...

Entrikalar,ihtiras,hırs... :D

Bu mesajın burada ne işi var ne alaka şimdi
Böyle yazılmaz mesaj....
Yasak bilmiyor musun?
Modlar kitler bunu...

(ciddiye almayın-şaka yapıyorum :D)

börekçi
06-04-2007, 18:57
çokkk saolun kardeşler aynı hatayı yapmıştım bi daha yapmam

ulasbjk
07-04-2007, 00:42
Bende foruma daha yeni üye oldum berkaytr çok sağol floodu açıkladığın için

bulentarli
08-04-2007, 19:53
Bende bugün üye oldum. Öğrendiğim iyi oldu...:rolleyes:
Ama şu ban anma ne onu kavrayamadım. ????????:confused:

msunlu
09-04-2007, 02:00
en güzeli konu hakkında önceden belirtilmemeiş fikir beyan edip kenara çekilmek, yok o ban, yok o flood.. nedir bu yawf

ANATOLİA
09-04-2007, 02:11
en güzeli konu hakkında önceden belirtilmemeiş fikir beyan edip kenara çekilmek, yok o ban, yok o flood.. nedir bu yawf

Forum kuralları bunlar serkan abi:). Uymadığın zaman ankaraya biletini kesiyorlar:D....

msunlu
09-04-2007, 02:54
Forum kuralları bunlar serkan abi:). Uymadığın zaman ankaraya biletini kesiyorlar:D....

o zaman kurallara uymamak mı lazım abisi:confused:

ANATOLİA
09-04-2007, 03:10
Yok abim sen kurallara uy, ben ankarayı yanına getireceğim senin :).

msunlu
09-04-2007, 03:13
bekliyorum sabırla ve ümitle:)

ANATOLİA
09-04-2007, 03:18
bekliyorum sabırla ve ümitle:)

Birde dua et serkan abi:)

msunlu
09-04-2007, 03:19

her zaman...

ANATOLİA
09-04-2007, 03:20
Abi offtopic e gel de mesaj sayını yükseltelim:D.

buray
09-04-2007, 23:47
BEN BİŞEY ANLAMADIM???:confused:

illegalist
10-04-2007, 00:45
ya bura hariç hiç bi yere mesaj yazamıyorum

help:)

msunlu
10-04-2007, 02:27

oyunla ilgisiz(off topic) diye biyer var. ya da şöyle söyleyim, forum ana sayfasindaki alttan 6. başlık:rolleyes:

*arslan*
10-04-2007, 03:19
Ben direk üye oldum heralde

djefsane
10-04-2007, 20:09
baska baska konulara yazsak oluyomu

hellnorn
14-04-2007, 22:47
iyi oldu bunu öğrendiğimiz

Themanyax
14-04-2007, 22:49

gel beraber edelim :D

msunlu
14-04-2007, 23:12
gel beraber edelim :D

biraz geciktin gibi ama, sen gönder duayı, yetişir o bana...
gerçi çok geç artık...Ankara bana gelemeyecek...

PaNdoRaS
15-04-2007, 21:48
teşekkürler...

Asiwarior131
15-04-2007, 23:19
nasıl asıl üye olcaz ne zaman yani???:p

üye adayları mesaj editleyebilir örnegin şimdi ben editleyerek yazdım burayı (kırmızı yeri)

İLKERG
15-04-2007, 23:26
bende deneyeyim bakimoldumu simdi yani

Asiwarior131
16-04-2007, 19:52

muahahah :):)

Crazy_Angel
17-04-2007, 17:27
Keşke herkes uysa bu kurallara

Vermilion
17-04-2007, 17:32
güzel kurallar

göçmen
18-04-2007, 14:40
ewt hakkaten güzel hee.forumun kurallarına uyarsak daha ne yenilikler olur.ama nerdeeee!!!

giresunspor
20-04-2007, 22:24
ya bn bi kere mi yaptım ama bunun yasak olduğunu bilmiyordum soorry

ByMostwanted
21-04-2007, 15:44
walla yaa FLOOD ne demek??herkes FLOOD deyip duruyor:(

reşato
21-04-2007, 20:23
bu bilginiz için çok teşekkür ederim

ByMostwanted
21-04-2007, 23:45
eeh beee.:D ne bu floooddddd :D:D!! http://www.travian.com.tr

anilcankaya
27-04-2007, 21:32

üye adayı olduğun için başka yere yazamıyosun bende aynı durumdayım
inşallah sen de ben de kurtuluruz şu üye adaylığından

ByMostwanted
27-04-2007, 21:48
Tmmm Flood'u Öğrendim sağolun:D:D

BurakA
28-04-2007, 11:52
Bende üniversite(sinavlarina Hazirlaniyom)

BEN DAHA 4.sınıfa hazırlanıyorum

BurakA
28-04-2007, 11:53
bi şey soracam mesela ben üye adayıyım asil üye olabiliyormuyum

YEDİ BELA
28-04-2007, 14:26
sakıncalı bencede

keremozcan
30-04-2007, 16:24
BEN BİŞEY ANLAMADIM???:confused:

Bu YAzıyı Gözümüze Sokmana Hiiçç Gerek Yok Anlamadıysan Eğer Mesajda Yazma.Forum Kirliliği Oluyor.

keremozcan
30-04-2007, 16:25
bi şey soracam mesela ben üye adayıyım asil üye olabiliyormuyum

Asil Üye Olman İçin Forum Kurallarına Uyman, Forum Kirliliği Yapmaman, Gereksiz Konu Açmaman Geeklidir..

keremozcan
30-04-2007, 16:26
eeh beee.:D ne bu floooddddd :D:D!! http://www.travian.com.tr

Link Vermek Yasaktır!!!

YEDİ BELA
30-04-2007, 18:30
ben neden mesaj atamıyorum anlamıyorum

herkes atıyor hatta sacma sapan mıllet mesaj atıyor. ben anlamadımkı..

sımdı ben sılmek ıstıyorum kaybımı ne yapmak lazım..

forum kullanmak ıstemıyorum artık..

bu neya mılletın tekelınde gıbı

iLLeGaL_53
02-05-2007, 10:10
Artık çogu kisi floodun ne oldugunu biliyor bunu yapanlar yasak oldusgunu bile bile yapiyor bende forum yonetiyorum ve aynı sorunlarla karsı karsıyayım

chucky_21tr
02-05-2007, 15:58
saol kardeş

_TanisBro_
02-05-2007, 21:08
Birisi lütfen yunus_kilic'a dur desin flood ötesi birşey yapıyor şu an forumda adam akıllı topic kullanamıyoruz... Bu mesajın yeri burası deilse özür dilerim...

crayzmert
06-05-2007, 01:06
berkaytr (http://forum.travian.com.tr/member.php?u=9699) teşşekür ederim..

Göktürkler
07-05-2007, 18:56
bilgi için teşekkürler bende yeni öğrendim

crayzmert
08-05-2007, 00:09
teşekkür ederim ne olduğunu öğrendim...

bu arada bende 7 ye giidorum:D

solomon2
08-05-2007, 00:24
flood yapmamalı yapanları uyarmalı:D

Devrim Bulur
08-05-2007, 12:34
Ve zaten buradaki çoğu insan bu floodu yapıyo

Ama yaptıkları Flood sayılmaz bence. Konu acılıyo cevap vermek gerekiyo bu cevaplar bazen bir kacı geciyo bunlara flood denmez bence diye düşünüyorum

cankurt_1
09-05-2007, 00:58
Bence önemli bir mevzu arkadaşa teşekkür ediyorum

ulukavak
09-05-2007, 19:58
arkadaşa teşekkürler

travio
10-05-2007, 20:43
çok teşekkürler berkaytr

efeox
11-05-2007, 17:00
teşekkürler

ByMostwanted
11-05-2007, 21:40
bende deneyim bumudur _???

volkan44
11-05-2007, 23:36
naber dostlar

frkn
12-05-2007, 09:56
msn den ayrı ayrı yazmaya alışık olanlar içinde bir düşünelim lütfen

dark_lord
14-05-2007, 13:23
bir lafın nesi var floodun sesi var:D

frkn
14-05-2007, 15:25
flood ne demekti bilmiyrdum iyi oldu

frkn
14-05-2007, 15:26
dark lod bence senin yaptığında flod yemeşimdi bizi

frkn
14-05-2007, 15:27
çocuk msj sayısını artırmak için hreyi yapıyor öle çocuklara ne diycezbiz şimdi onu sölermisiniz

frkn
14-05-2007, 15:27
by most wanted senin yaptığın flood

frkn
14-05-2007, 15:28
yani şu flod u yapınca ne oluyor yapanlara ceza varmı olmasın ben 2kez yapmıştım :)

frkn
14-05-2007, 15:28
dediğime cevap verin ltfn

frkn
14-05-2007, 15:29
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy biriniz cevap verinnnn lütfen arkadşlar

frkn
14-05-2007, 15:29
alooo cevap versenize berky çok saol gzl olmş

frkn
14-05-2007, 15:30
ıhı ıhı cevap verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

frkn
14-05-2007, 15:31
flood eng.de nedemek oluyor

frkn
14-05-2007, 15:31
yoksa türkçebir kelimemi:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
herşey vatan için:p

hackermax70
14-05-2007, 22:12
saol güsel bir çalışma

travian_05
19-05-2007, 14:04
frkn arkadaşım senin işte bu yaptığına flood derler.

grcn_delete
19-05-2007, 16:56
valla bilmiyordum bak bunu teşekkürler...

whiteman
24-05-2007, 20:43
şahsen msj sayımı üye konumuna gelene kadar artırmaya çalışıyorum (:

comonda2
27-05-2007, 19:34
teşekkür ederim

semender
29-05-2007, 18:18
saolasın dostum

berkealkim
29-05-2007, 19:28
bende 4 e hazırlanıyorum buralarda yeniyim

berkealkim
29-05-2007, 19:29
flood niye sizce çok sakıncalı

berkealkim
29-05-2007, 19:30
[quote=grcn_delete;220996]valla bilmiyordum bak bunu teşekkürler... bende bilmiyordum

berkealkim
29-05-2007, 19:32
Fllod ne sakıncaları ne

galya_kubi
30-05-2007, 15:51
Bende floodu burda öğrendim

BOZKURT545
31-05-2007, 14:23
HELE ŞÜKÜR ÖRENDİM::ddddddddddDDDDDDDDDDDDDDD

maxi
31-05-2007, 15:06
saol kardeş

eray_94
01-06-2007, 22:10
walla flood olunca noluo hiç annamam

millet msj sayısını artırıyorrrr...

Adil Can
01-06-2007, 22:27
çok sağolasın yaw hiç bilmiyordum

Adil Can
01-06-2007, 22:29
millet msj sayısını artırıyorrrr...

sana ne yaw görevliler halleder

whiteworld
01-06-2007, 23:11
Kardeş çok saol

dilodilo
03-06-2007, 16:05
çok saol flodun ne olduğunu bilmiyodum sonunda öğrendim

dilodilo
03-06-2007, 16:05
adil can flood yapmışsın bi daha yapma

reall
03-06-2007, 17:01
bnm mesaj konus acabılmemm ıcın neler yuapmam lazım

empati
04-06-2007, 23:53
bnm mesaj konus acabılmemm ıcın neler yuapmam lazım

bu baslık bu konunun yeri degıl aslında ama madem sordun acıklayayım.mesaj yaza gırıyosun en üstte başlık yazan yere ''konunla örtüşecek biçimde acık net anlasılır ''bir başlık yazıyosun.daha sonra alttakı alana da yıne aynı sekılde başlıkla örtüşecek bir soru veya başlıgının acıklamasını yazıyosun ve gonderıyosun

haydar
05-06-2007, 09:26
floodun ne demek olduğunu bilmiyordum.cok saol şimdi öğrendim.

fenerliçocuk
05-06-2007, 17:24
öğrendiğim iyi oldu paylaşım için teşekkürler:rolleyes:

SainTJeaN
06-06-2007, 22:31
Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu. :)

miracus
09-06-2007, 13:47
teşekkürler benim de kafama takılıyodu:)

pii
09-06-2007, 13:54
ilk mesajdan üye adayları mesajlarını düzenleyemiyo gibi bişey anladm..
ben üye adayıyım hatta 3-4 msaj fln attım şimdiye kadar,ama mesajlarımı düzenleyebiliyorum..o yüzden arkarkaya iki mesaj atınca direkt flood oluyo o zaman;)

kin_worm
09-06-2007, 15:37
troublance adlı arkadaşımız
Arkadaşlar tüm binaların yapılışları adlı başlıkta bol bol flood yapmış o zmn

eCu
09-06-2007, 15:49
troublance adlı arkadaşımız
Arkadaşlar tüm binaların yapılışları adlı başlıkta bol bol flood yapmış o zmn

Her ardarda atılan mesaj flood değildir... Mesajların belli bir harf kapasitesi ve resim kapasitesi vardır... Bir mesajda en fazla 4 resim koyabilirsiniz... Eğer 4 resim koyduysanız ve cevabınız bitmediyse bitene kadar mesaj atabilirsiniz...

Flood; gereksiz yere tek mesajda söylnebilecek şeyleri ardarda sanki msn kullanıyormuş gibi cevap atmaktır... Her ardarda gördüğünüz mesaj flood değildir...!!!

Es-queen(ra)
09-06-2007, 21:48
Malesef bu hatayı biraz önce yaptım ama aslında benim ikinci mesajım diğerinde unuttuklarımı söylemek ve oyunla ilgili derdimi daha iyi anlatabilmek içindi sorun olmaz herhalde:):):)

bakır
10-06-2007, 23:41
bilgi için saol kardeş:grin:

MaNgOsEr
11-06-2007, 11:16
bilgi için çok saol kardeş.

_Karasimsek_
11-06-2007, 11:28
vaybe floodun ne yan etkileri varmış be abi

kin_worm
12-06-2007, 11:24
Her ardarda atılan mesaj flood değildir... Mesajların belli bir harf kapasitesi ve resim kapasitesi vardır... Bir mesajda en fazla 4 resim koyabilirsiniz... Eğer 4 resim koyduysanız ve cevabınız bitmediyse bitene kadar mesaj atabilirsiniz...

Flood; gereksiz yere tek mesajda söylnebilecek şeyleri ardarda sanki msn kullanıyormuş gibi cevap atmaktır... Her ardarda gördüğünüz mesaj flood değildir...!!!

Bilgi için saol bende diorum neden bu flood yapanlara bişi denmiyor die.

:D

TiGeR
13-06-2007, 18:05
beyler ben hiç üye adayı olmadım üye adayı olunca ne oluyo ne gbi dezavantajlarınız oluo acaba

jix
13-06-2007, 20:57
saol kardeş

ustaoyuncu
13-06-2007, 23:52
sağol kardeş bilgilendirdiğin için .

omerbal
14-06-2007, 09:57

sağol abi sayende birşeyler daha öğrendik:D:D

cenko
15-06-2007, 14:02
Flood ne demektir?
Flood yaparsanız;
Eğer üye adayı iseniz;
Eğer asıl üyeyseniz;

Çok saol kardeş sayende bir şey daha öğrendim.

krallık
17-06-2007, 16:31
bilgi için sağol

utkan26
17-06-2007, 23:55
ben edit yapabiliyorum.

egehan44
18-06-2007, 00:12
saol kardeş

asi_ve_mavi
18-06-2007, 18:15
yok isimli kardes koyunun altındaki o koy bilgilerini nasıl yapıyon ayıptır sorması

İsmet
19-06-2007, 03:19
yapan arkadaşlarım var birşey olmadı şu ana kadar

sultanabdul
19-06-2007, 12:01
bence flood forum kirliliğinden başka bir şey değil fakat bu benim kendi düşüncem.flood yapan arkadaşlar çok mesaj atmış olmak için böyle bir şey yapmayın ben 20 mesaj atıpda üye olanları gördüm hem de 480 mesaj atıp da üye olamayan üye adaylığında kalmış kişileri gördüm bunun için çok mesaj atmak iyi değildir.

dex
19-06-2007, 22:47
tmm flood yapmıozda bn ne smn mesaj yazabilcem doğru düzgün cvblarsanız sewinirim

halooo
20-06-2007, 13:36
hmmm bildiğim iyi oldu saol:rolleyes:

yankizulu
21-06-2007, 12:31
eline sağlık dostum

J3aJ2anseI
21-06-2007, 12:37
ben üye adayıyken çok yaptım sonra burayı okuyunca :S oldum :D

black_love
21-06-2007, 14:08
saol kardeş...:D

behlul
22-06-2007, 18:33
Saol kardeş

djwecmccem
01-07-2007, 13:53
saol ama edit yapamıyormuyuz

comodor68
01-07-2007, 13:59
edit yapabliyoruz

ßarsi
05-07-2007, 23:50
teşekkürler

kral-soytarı
08-07-2007, 19:22
bence flood forum kirliliğinden başka bir şey değil fakat bu benim kendi düşüncem.flood yapan arkadaşlar çok mesaj atmış olmak için böyle bir şey yapmayın ben 20 mesaj atıpda üye olanları gördüm hem de 480 mesaj atıp da üye olamayan üye adaylığında kalmış kişileri gördüm bunun için çok mesaj atmak iyi değildir.

o bişey mi?ben (inanmayabilirsiniz ama) 2 mesajlı üye gördüm.heralde bi hata olmuştu o an için...

djefsane
08-07-2007, 19:32
hayır uye olmus daha sonra da forumları bırakmıs yazdıgı 2 mesajda hayırlı bırseyse uye olmus neden hemen kotuye yorumluyorsunuz.

denemek ısteyenler hesabını acsın bir iki soruya cevap yazsın sonra hesaptan cıksın aylarca gırmesın merak etmeyın uye olursunuz :D uye olmanın kaynagı gereksız mesaj ve konu acmamak caktın mı ? ;)

furkann
08-07-2007, 21:31
saol kardeş:cool:

cool.benf
09-07-2007, 00:20
premium üyelik yapılıyormu ?

Obi Wan
10-07-2007, 20:30
hayır uye olmus daha sonra da forumları bırakmıs yazdıgı 2 mesajda hayırlı bırseyse uye olmus neden hemen kotuye yorumluyorsunuz.

denemek ısteyenler hesabını acsın bir iki soruya cevap yazsın sonra hesaptan cıksın aylarca gırmesın merak etmeyın uye olursunuz :D uye olmanın kaynagı gereksız mesaj ve konu acmamak caktın mı ? ;)

pek sanmıyorum

Peluşkhan
10-07-2007, 20:53
alakası yok o adamın üyeligi tahminen bu üye adaylığı sistemi getirilmeden önce alınmıştır. bu forumda 2mesajla üye adaylıgından üye olacak adamın anlını karışlarım :D 2tane yararlı mesaj yazsan da 2sini de modların görmesi ve rep vermesi bir de üstüne bu repi adminin görüp seni üye yapması için aylardan daha fazla beklemen lazım :D

Obi Wan
10-07-2007, 21:19
alakası yok o adamın üyeligi tahminen bu üye adaylığı sistemi getirilmeden önce alınmıştır. bu forumda 2mesajla üye adaylıgından üye olacak adamın anlını karışlarım :D 2tane yararlı mesaj yazsan da 2sini de modların görmesi ve rep vermesi bir de üstüne bu repi adminin görüp seni üye yapması için aylardan daha fazla beklemen lazım :D

katılıyorum

mach
11-07-2007, 00:39
arkadaslar bu konuda adminlerimizin bir bildiği vardır muhakkak. sonucta + puanların - lerden daha fazla oldugunda üye olma fırsatı dogabiliyor . bunun msj sayısıyla ilgisi oldugunu düşünmüyorum. ki adminlerimizde açıklamalarında bunları dile getirmiştir.
saygılarımla

GuAn-Chi
16-07-2007, 13:03
Bence'de çok doğru flood yapınca sadece uyarı,10 günlük tatil,süresiz tatil oluyor ama flood'un daha ne demek olduğunu bilmeyenler var bence direk banlansa iyi olur.

samedow-456
19-07-2007, 10:28
Abi çok sağol çok iyisin allah senden razı olsun

ThrasHate
19-07-2007, 11:47
teşekkürler...

lordus
23-07-2007, 22:14
bilgilendirdiğiniz için teşşekkürlerr

kalkan3
27-07-2007, 18:40
çok teşekkürler...

ßurack
27-07-2007, 21:51
Forum Kullanıcılarının Çoğu Flood Nedir Bilmiyor...
Ama Çok Fazlada Flood Yapıyorlar...

emre35
10-08-2007, 21:57
Çok sağol flood yapmamaya gayret göstericez artık.

Dream
18-08-2007, 23:56
Bilgiler için sağol..

huseyinberko
23-08-2007, 13:06
cok sağol yardimlarin icin

By_SHiMSHeK
23-08-2007, 15:04
neden bu flood terimini türkçe karşılıgı anlamında kullanmıyoruz.

_TaNeR_(s4)
24-08-2007, 14:26
neyki flood un türkçe karşılığı.

asredas
24-08-2007, 20:30
Eyvallah Kardes Yardimlarin Icin Bi Bil Daha Ogrettigin Icin

kapıkulu
25-08-2007, 12:21
flood nedemek bilen varmı

fbkorayfb
29-08-2007, 15:36
Hmmm anladım Çok faydalı bir konu açmışsın

kubra
29-08-2007, 15:42
ewet çok harika konu açmışsın b,lgilendirdiğin için bizi saol çookk :)

doğuşş
30-08-2007, 16:01
Teşekkür ederiz.

anor
11-09-2007, 21:37
flood nedemek bilen varmı

arkadaş belki konu eski olabilir ama 1. mesaja bakarmısın artık seni Moderatör lere teslim ediyorum...

TiGeR-1
11-09-2007, 22:24
neyki flood un türkçe karşılığı.

Floodun Türkçe Karşılığı Sel Demek Arkadaşım

Manyakspider
11-09-2007, 22:45
üye adayları mesaj editleyebilir

abızıttırik
15-09-2007, 16:23
iyi ben yapmam flood

cilingir43
16-09-2007, 14:22
tüh be üye adaylarınında hiçbişiye yetkisi yok :D

YGR
16-09-2007, 14:26
Üye adaylarının mesajı editleyememesi eskidendi..artık editleyebiliyorlar..

Lightning
25-09-2007, 23:52
teşekkürler

aragorn05
26-09-2007, 11:01
saol saol saol

sampi1907
05-10-2007, 20:17
sağol kardeş eğer yaptıysam özür dilerim bi daha yapmam saol yeni öğrendim

sampi1907
05-10-2007, 20:18
Üye adaylarının mesajı editleyememesi eskidendi..artık editleyebiliyorlar..
edit şeymi düzenleme ben üye adayıyım ve yapabiliyorum

B.E
06-11-2007, 18:30
çok saol kardeş

minnie_bayb
11-12-2007, 21:21
çok Saol Sayende Aydinlandim Hep Floood Yapiomuşum Meyer Saol

bosseagle35
12-12-2007, 15:28
Arkadaşlar benim 5 ayrı serverda köyüm var.Buralara ard arda girip çıkıyorum.Bu serverlerdede mecburen ard arda mesaj yazdığım oluyor.Kimi zaman unutup aynı mesajı 2 defa çekiyorum veya sonradan mesaja ekleme yapıyorum.Benim sorum şu:Flood yapmış mı oluyorum? veya bunun bir zararı var mı?
Herkese şimdiden ilgisi için teşekkür ederim.İyi oyunlar.

grupeylulorg
17-12-2007, 03:00
paylaşım ve yol gösterimin için sağolasın

omermert
19-12-2007, 21:47
teşekkür ederim.bende msn alışkanlığım yüzünden eskiden hep flood yapıyodum