PDA

Tüm Versiyonu Göster : ışık

mustafa29
11-08-2008, 10:49
Yağmurlu bir havada kendimi dışarıya attım. Öyle kötü bir durumdayım ki her şey üstüme geliyor, ortalık karanlık, gökyüzü kapkara ,insanlar çıldırmışcasına kaçışıyor ben yürüyorum, hayata küsmüştüm.Artık hiçbir şey umrumda değildi tam o sırada hızla geçen araba yoluun kenarında birikmiş suyu üstüme fırlattı delirdim adama bağırarak küfrediyorum.artık ölmek istiyodum. Neydi yaşama amacın, ne için yaşıyordum aklımda soru işareti tam o sırada yine hızla geçen arabının önüne atlayacaktım ki aniden önüme gökyüzünü delerek gelen bir ışık gördüm evet bu ışık güneşindi, kapkara dağ gibi bulutları delmiş bana sanki dur dercesine önümü kesti düşündüm kapkara bir günde dağ gibi bulutları deliyor. Bir ışık ve hayata merhaba diyor. Neden ben demiyeyim işte o günden sonra hayata bağlandım aslıda beni hayata bağlayan kimdi bunu çok iyi biliyorum sizde sakın kötü gününüzde pes etmeyin milyonlarca ışık yılı uzaklıktaki güneş bile o dağ gibi bulutları delip hayata gülümsüyor biz hemen pes ediyoruz artık pes etmek yok!

mustafa

http://www.resimvadisi.com/data/media/1320/3d_landscapes_009.jpg