Tüm Versiyonu Göster : S4 saldırı ve savunma Raporları
http://img227.imageshack.us/img227/8990/2562je9.png
Bu Güzel savunma anka birliğinden.Çok yakın da kanlı saldırılarımızla da burda olacağız.
Herkes kendi birliğine ait savunma ve saldırı raporlarını bu başlık altında toplasın.
Herkese iyi oyunlar
Eğer Saldıran sizseniz savunanın adını savunan sizseniz saldıranın adını tamamen kapatmanız gerekir.... Aksi takdir de ceza alırsınız...
Ki bide şöyle bi durum var bu iki raporda sırf merkezdeki askerleri eritmek için yapılmış saldırılar :D
ayrıca ölen asker sayılarını niye kapattınız onu kavrayamadım :D çoğu ölmüş o askerlerin bas bas bağırıyorlar kapatmandan hadi ben biliyorum diyelim ama başkası bakınca normalde içerideki defans kapatılır verilen kayıp gösterilir ^^
Bu biraz hepsini kestik hobarey gaz moduna girmiş ^^
ben resmi göremiyorum.resim linkinde sorun olabilirmi?yoksa bendemi bi sıkıntı var? kontrol etmekte fayda var gibime geliyor.:D
ben resmi göremiyorum.resim linkinde sorun olabilirmi?yoksa bendemi bi sıkıntı var? kontrol etmekte fayda var gibime geliyor.:D
Arkadaş sanırım uyarımdan sonra isimleri düzeltmek için kaldırdı birazdan koyar raporları tekrar :)
bloodber
10-08-2008, 20:10
ya ben sana ne dıyım boyle adamlara gelmıs bı de prım verıyorsun umut forumda degıl oyunda gorelım o saldırıları kmın ne ıcın yaptıgını hepımız bılıyoruz
http://img525.imageshack.us/img525/8291/adszsm8.png
Sadece raporları izleyin.Farkımızı hissedin.Az laf Çok iş....
penner07
10-08-2008, 21:32
tebrikler ankaya sonunda savunma kurmayı başardılar:Dkaldı ki o çakıldığım köy 15 saat uzaklıkta ve ayrıca bile bile kes beni dercesine gidilmiş bi köy..yoksa organize geldiğimizde nasıl savunamadığınızıda gördük:Daz cok bişeyler kaptınız..ayrıca bizim gibi düşmanlarınız olduğu için şanslısınız..nedenine gelince bizim gibi rakipler kısmende olsa sizlere oynamayı öğretio..
buda 24 sattten gelen tek adaam anka savunması. pesıne gıren mancıları koymuyorum
ıstersen sılınen merkez raporlarınıdı koyabılırım mesela exodussıan merkez koyu nereye gıtmıs neden sıfırdan merekz koy kuruyomus merak edenler varsa. Asagıdakı rapor anka ana bırlık ılk sayfa oyuncusuna aıttır :)))
Konu: V.I.P. bu köye saldırıyor: ANKA
Varış zamanı: tarih: 09.08.08 saat 11:13:15 Saat
Saldıran VIP , köyü: V.I.P. [Hammadde gönder] [Saldırı] (42|0)
698610
417900
[Saldırı büyüklüğü] 1116510 [Kahraman]
Askerler 0 0 11525 0 0 2786 94 20 0 0 1
Kayıplar 0 0 316 0 0 76 3 1 0 0 0
Haber
Çit hasar gördü.yeni seviye:7, hasar öncesi seviye20
Haber
Tarla hasar gördü.yeni seviye:14, hasar öncesi seviye14
Haber
Tarla hasar gördü.yeni seviye:14, hasar öncesi seviye14
Ganimet [!RECURSO0!] 5448 [Odun] 1036 [Tuğla] 14016 [Demir] 134673 [Toplam] (155173)
Kayıp [Odun] 79180 [Tuğla] 79160 [Demir] 91850 [Tahıl] 28470 [Toplam] (-278660)
Kazanılan -80%
Verim 20%
Savunan ANKA , köyü: ANKA [Hammadde gönder] [Saldırı] (118|59)
[Yaya askere karşı toplam savunma gücü] 3520
[Süvariye karşı toplam savunma gücü] 4710
Askerler 45 27 0 15 0 8 0 0 0 0
Kayıplar 45 27 0 15 0 8 0 0 0 0
Kayıp [Odun] 17530 [Tuğla] 21610 [Demir] 16320 [Tahıl] 5230 [Toplam] (-60690)
http://img225.imageshack.us/img225/3201/adszqw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img225.imageshack.us/img225/3201/adszqw6.9199e9047e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=225&i=adszqw6.jpg)
Tek bir şey söyleyeceğim...
ANKA nın eniyi adamların kaç tanesinin merkezi haritadan silindi?
ANKA sıralamada 1. idi.. Şimdi neden 6. ?
Buraya gelipte rapor koyabiliyorsanız bişe demiyorum ^^
Tek bir şey söyleyeceğim...
ANKA nın eniyi adamların kaç tanesinin merkezi haritadan silindi?
ANKA sıralamada 1. idi.. Şimdi neden 6. ?
Buraya gelipte rapor koyabiliyorsanız bişe demiyorum ^^
Burda bişeyler söylemeye gerek yok veya tartışmaya.
Sadece raporlar konuşsun:D
ee sadece bukadarmı???
kaç ay geçti bunumu yaptınız?
=) zuahhaha ölüyorum gülmekten ^^
yaw sizi rakip olarak görsem buraya döşerim raporları ama gerek yok^^
offf V.İ.P. Birliği yıkılmıs:p
aynen ya vip bitmiş mafolmş :D
böle manyak raporlar olamaz pennerin ordularından 1i kesilmiş we vipten 2 adet reis kesilmiş
bu kdr sinirlendirmemeliidik bu adamları..al işte 10larca adamın merkezine girip 0larsan yada kullanılmaz hale getirirsen böyle gelirler wahada 2 tane reis kesiwerirler
werdikleri ceza çok büük olmş bize
üzülmeyin vipli kardeşlerim bu günler de geçer :D:D:D
bu arada lütfen bi daha vipten kimse yazmasın
saçma sapan tartışmalara gerek yok..
foruma rapor olayını yapsaıdık zaten şuan 110. sayfada fln olur konu yorumlar hariç düşündüm 110 diye :D
nyse kısaca sölemek gerekirse
REKLAMCI DİİL OYUNCUYUZ ;)
http://img162.imageshack.us/img162/3410/adszcj6.png
Burası ANKA burdan çıkış yok!!!
penner07
11-08-2008, 17:24
vay be bizim pckopatta cakılmış:D
Vay be Anka VIP i yıkıyor zuahahha ^^
Karşımıza nezaman ciddi bir rakip çıkacak, sıkıldım artık oyundan =)
delifako
11-08-2008, 19:56
Vay be Anka VIP i yıkıyor zuahahha ^^
Karşımıza nezaman ciddi bir rakip çıkacak, sıkıldım artık oyundan =)
1 senedir takip ediyorum senin bulunduğun birliğin karşısında durabilen bi birlik görmedim :)
s4 açılalı 7-8 ay oldu tahmin ediyorum çok cılız saldırı ve savunmalar 3-4 haftada basılacak asker sayısı bunlar düzgün saldırı raporunuz yokmu bakalım
offf V.İ.P. Birliği yıkılmıs:p
Farkındaysan savunma raporu o gördüklerin.Savunan biz saldıran x birliği olduğuna göre.x birliğinin yıkılması gibi bi durum olması imkansız.Ama senin bunu anlıycak yaşta olduğunu sanmıyorum tabiki:)
Aynı cevap #16 daki cevabı yazan arkadaş içinde geçerli.;)
bloodber
11-08-2008, 21:29
yaw bu hala mı konusuyor ya jugger bı de cevap mı verıyorsunuz sız buna bırakın eglensın cocuklar govde gosterısı yapıyo aklınca salla bunları hayatında hıc 3 sn de yıkılan merkez gormus mu dıye bı sorsana :D
yaw bu hala mı konusuyor ya jugger bı de cevap mı verıyorsunuz sız buna bırakın eglensın cocuklar govde gosterısı yapıyo aklınca salla bunları hayatında hıc 3 sn de yıkılan merkez gormus mu dıye bı sorsana :D
:D :D :D :D
penner07
12-08-2008, 00:45
umut sen insan değilsin hakkaten :D:D:D:D:D
Umut bırakta eğlenelim abi yaw^^
Bu adamları forumda rezil edip yerin dibine sokmasına bayılıyorum ^^
Buarada tabiki gördü 3 sn de haritadan silinen merkez... Adam ankada çünkü... Ankada 5-6 köyün merkezi yıkıldı çünkü buşekilde =)
bloodber
12-08-2008, 12:18
Umut bırakta eğlenelim abi yaw^^
Bu adamları forumda rezil edip yerin dibine sokmasına bayılıyorum ^^
Buarada tabiki gördü 3 sn de haritadan silinen merkez... Adam ankada çünkü... Ankada 5-6 köyün merkezi yıkıldı çünkü buşekilde =)
bu kafayla gıderlerse daha cookk gorecekler :D
penner07
12-08-2008, 13:56
s4 açılalı 7-8 ay oldu tahmin ediyorum çok cılız saldırı ve savunmalar 3-4 haftada basılacak asker sayısı bunlar düzgün saldırı raporunuz yokmu bakalım
BU ARKADAŞ BİZİM SERVERDA MI?BİZİM SERVERDA İSE HANGİ BİRLİKTE??
BU ARKADAŞ BİZİM SERVERDA MI?BİZİM SERVERDA İSE HANGİ BİRLİKTE??
Bizim serverda olsa bu şekilde konuşmaz...
Daha s4 ün nezaman açıldığını bilmiyor baksana ^^
bloodber
12-08-2008, 15:07
adam haklı ama abı ole demeyın kı eger vıp degılse asker sayısı alayında cılız hakvermek lazım:D
arkadaş speed oynuyo galiba :D
senin bilgisayardan bakınca öylemi gözüküyor
bu saldırı orduları 3-4 haftada basılacak ordular yani kötü ordular üzerinde tartışılacak mevzu değil sana iyi savaşlar
bi gün biri 100 binle gelir agzın açık burası speed mi diye bakarsın sonra beni hatırlarsın bana yazdığın cümlelerin arkasına bir daha sırıtma işareti koymazsan sevinirim
Dahaden hayatında 1000 askeri bi yerde görmemiş biri olarak senin konuşma hakkın yok burda.Devlerin arasına girme ezilirsin.;)
senin bilgisayardan bakınca öylemi gözüküyor
bu saldırı orduları 3-4 haftada basılacak ordular yani kötü ordular üzerinde tartışılacak mevzu değil sana iyi savaşlar
bi gün biri 100 binle gelir agzın açık burası speed mi diye bakarsın sonra beni hatırlarsın bana yazdığın cümlelerin arkasına bir daha sırıtma işareti koymazsan sevinirim
ben sana 100k ordu yapamazsın yada ben görmedim demedimki? 3 haftalık sürede merkezden kışla seviye 20de olsa boş durmasada o kadar asker çıkmaz bunu anlatmak istedim.
Konu: ------ bu köye saldırıyor: -------
Varış zamanı: tarih: 13.08.08 saat 09:13:34 Saat
Saldıran ---- , köyü: -----
[ [Kahraman] ]
Askerler 0 0 25000 0 0 9140 0 0 0 0 1
Kayıplar 0 0 22720 0 0 8306 0 0 0 0 1
Ganimet 12777 325 4133 62507
Savunan Destek
[ [Kahraman] ]
Askerler 1056 0 0 0 188 0 0 0 0 0 1
Kayıplar 1056 0 0 0 188 0 0 0 0 0 1
Savunan Destek
[ [Kahraman] ]
Askerler 3720 15389 0 50 0 99 0 0 0 0 2
Kayıplar 3720 15389 0 50 0 99 0 0 0 0 2
Savunan --- , köyü: -----
[ [Kahraman] ]
Askerler 0 16396 69 0 11319 0 0 0 0 0 5
Kayıplar 0 16396 69 0 11319 0 0 0 0 0 5
Basit bir rapor:)
Aferin wallace ii çakmışsın ankaya ^^
wallace :5
anka :0
nihahahaha^^ artık 19 ları 2 haftada bitirirsin =)
Sayın jugger bey.Sizi biraz daha hoşgörülü davranmaya ve kelimelirinizi biraz daha dikkatli seçmeye davet ediyorum.örn,; çakmak- döşemek gibi kullandığınız kelimeler hiç hoş değil.Herkes burda eğlenmeye çalışıyor.Burda sadece kendiniz varmış gibi davranmayın lütfen...
Saldırıda en iyiler
Oyuncular Nüfus Köyler Puanlar
1. wallace 7512 11 179605
180000 asker kesen başka adam war mı serverda?
ayrıca 180000 i de anka askeri..
öle yağmada fln asker kesmiorm ben çoluk çocuğun köylerinde..
o 180000 askerin yanında sadece defi kendimin kestiği yada önden girdiğim saldırıları hesaba katarsam kaç tane merkezde tarla bırakmadığımı kaç merkezi kullanılamaz hale getirdiğimi ben bile hatırlamıyorum..
silinen merkez çok sakız oldu dillere onu sölememe gerek bile yok..
ayrıca raporu oyun yönünden de incelersek defansı kesmişim ;)
defans öle yapılmaz..köyünde sonra ''hazır asker yok'' yazısı çıkar !!
bi allahın kulu da bu wallace çok saldırdı çok yıktı etti en azından feyk atalım şu adama desin!!
bi tane de mi yürekli adam yok koskoca birlikte
defans nası yapılır görsün.. gerçi göremicek ''hiçbi askerin geri'' raporunu özledim..
V.I.P. in 1 yıl boyunca en büyük haz duyduğu haber
madde kayıplarına bakarsak benm 23m defansın 27m madde kaybı war ;)
hala askerim war ;)
we oyunu silebilirdim aslında düşünüodm çok büyük ordular olmadan oynamaı sewmiorm sıkılıorm ama sana çok daha iilerini göstermek için dewam edicem
sadece 1 ay sonra bunun 3 katı asker olucak bende..sen de aaa acaba nasıl yaptı bu adam
tüm köylerinden 20-30k ordu nası çıkıo maddei nerden buluo nası beslio die bakıcaksın sadece
ayrıca wallace nedir? tek 1 adam..geride daha koskoca birlik war
1 adama bu kadar asker kestiriosn senede 1 kere sawundum die mutlu mu oluosn?
o kdr merkezi yıktırdıktan sonra..
çok da sağlam defans kesmişim he ayrıca :)))) 12000 palayla ne yağma yapardınız :D
gaza geldim şimdi kaçın :D
Sayın jugger bey.Sizi biraz daha hoşgörülü davranmaya ve kelimelirinizi biraz daha dikkatli seçmeye davet ediyorum.örn,; çakmak- döşemek gibi kullandığınız kelimeler hiç hoş değil.Herkes burda eğlenmeye çalışıyor.Burda sadece kendiniz varmış gibi davranmayın lütfen...
Sen beni hiçbirşeye davet edemessin malesef...
Senin davet ettiğin hiçbirşeylede ilgilenmem...
Çakmak kelimesinin farklı anlamları var...
Sen gidipte kötü olanını anlıyorsan bu benim sorunum değil =)
O en büyük ordularınızı bekliyorum.Yapınca bana gönderin.:D
ALAYINIZA İSYAN ÖLÜMÜNE ANKA!!!
dostum bi de sen yap da sen gönder
hep V.I.P. ten bekleme şu oyuna zevk getirmesini
şu oyunu insanlara oynanabilir kılmasını fln
hadi sen de gayret göster biraz sen de bas bişiler o kdr çok olmasına gerek yok
sen de saldır
sen de bişiler wermeye bişiler katmaya çalış oyuna
sadece konuşarak olmuo ;)
dostum bi de sen yap da sen gönder
hep V.I.P. ten bekleme şu oyuna zevk getirmesini
şu oyunu insanlara oynanabilir kılmasını fln
hadi sen de gayret göster biraz sen de bas bişiler o kdr çok olmasına gerek yok
sen de saldır
sen de bişiler wermeye bişiler katmaya çalış oyuna
sadece konuşarak olmuo ;)
Yaw cemal, biraz mantıklı ol yaw...
Deveden hendek atlamasını istesen daha kolay olur nihahaha =)
ayrıca arkadaşın imzası da güsel olmş..
önceden öle diildi sanırım..
bana gönderme şeklinde yazdıysan hakikaten zeka sewiyenden de şüphe duyarım..
ordaki efsane yazısı 3-5 anka askeri kestim 3-5 köy yıktım die yazılmadı ;)
ona anca şu şekilde cewap werebilirm
FASÜLYE DE KENDİNİ NİMETTEN SAYAR YA!!
ordaki yazıyı haketmek için çok daha fazlası gerekli
sen bilmessin ama bilenlerin wardır illa birliğinde..
o eski serverdan gelen bi söz..sen de öören istersen..
onu yazdırmak için ve özellikle V.I.P. gibi bi birlikte ( belki senin birliğinde 3-5 asker kesen efsane oluyodur bilemem) geceni gündüzünü wermen gerekli..
20 kişiyle serverın en iyi 6 birliğiyle sawaşıp kazanman gerekli
sadece 1 alt birlikle tüm rakiplerin 10-15 alt birlikle oynarken doğru stratejiler uygulayıp WoW kurman gerekli..
we en önemlisi değer görüp sewilmen gerekli ;)
yalandan da değil ;)
onu hissetmen gerekli..insanların senin için oynadığını bilmen gerekli ;)
daha bisürü özel şeyler war..çok damardan girince birliktekiler ağlıolar o yüsden yazmıcam..:D
ama öncelikle senin bazı şeyleri anlaman gerekli..
gerçi şunu anlasan yeterli..
jugger-wallace gibi adamlarla aynı sewiede asla olamassın..
we efsane neden dendiini asla anlayamassın..
sen önce büyük oyuncuyu da geçtim, oyuncu olmayı dene ;)
efsane olaylarını fln düşünmek için daha çok erken!!
ben sana 100k ordu yapamazsın yada ben görmedim demedimki? 3 haftalık sürede merkezden kışla seviye 20de olsa boş durmasada o kadar asker çıkmaz bunu anlatmak istedim.
20 seviye ahırdan günde 113 yanlış hatırlamıyosam toyton çıkıyor 10 günde 1130 eder 1 ay sonununda 4500 civarı olur yaya askeri atlının 2 katı çıktığına göre burda saldırılar 1 aylık asker önce hesapla sonra yaz
20 seviye ahırdan günde 113 yanlış hatırlamıyosam toyton çıkıyor 10 günde 1130 eder 1 ay sonununda 4500 civarı olur yaya askeri atlının 2 katı çıktığına göre burda saldırılar 1 aylık asker önce hesapla sonra yaz
Büyük kışla ve ahırı unutma..
Cemal sende ismi cismi belli olmayanlarla muhattap olma ya...
herkes kimin ne olduğunu biliyor...
Hayatı boyunca oyunu alt sıralarda 3-5 askerle oynayacak biri işte...
Tek yapabildiği ise burada boşboş konuşmak...
1 aylık 3 haftalık değil
bloodber
14-08-2008, 03:29
pirates arkadsım nerde benım onun bı surat ıfadesını gormek ıstıyorum ben ısımlerı gızlemıycem ve sadece rapor lınklerını verıcem en cok merak ettıgımde acaba kestıgı askerlerle gurur mu duyacak yoksa yıkılan tarlalar ıcın oturup aglyacak mı :D
aaaa: Kullanıcı isimlerini kapatıp raporları öyle koyunuz.
umut nie koyuosn kanka raporları ? ne gereği war
ben zate daa önce de sölemiştim
vip rapor koyarsa forum database inde sorunlar yaşanabilir aşırı yüklenmeden dolayı :D
o we onlar da biliyo zaten bunları..bunlar gibi 100lerce yıkım raporunu 2-3 sn. de
bunun yaptığı görmemişin raporu olmş tutmuş koymuş :p durumu
öle 6 ayda 1-2 tane raporları oldu o da güsel denicek raporlar da diil ama onlara göre güsel bırak koysun..aklı sıra reklam yapsın..sewinsin eğlensin mutlu olsn
kırma çocuun hewesini şewkini
bunlar da giderse kimi yıkcaz biz :D oyunu geçtim forumda kim eğlendircek bizi saçmalıklarıyla
az bunları da düşün kanka
arasıra ''süper raporlar'' fln demek lazım
kumar gibi düşün işte
bi adamın sürekli parasını alırsan oynamaz..arasıra da para wercen ki
KAÇMASIN ÖRDEK :D
Hard_game_06
14-08-2008, 13:27
Vip Vip Vip nerde bu vip ya ben serverda göremiyorum :confused: vip sadece forumda var ben serverda göremiyorum:confused:
neyini görmek istiosn sen V.I.P. in?
bölgen yanlış ;)
++ da olsan görürdün
nufus istiosan ilk sayfalara bakabilirsin..
saldırganlık istiosan ilk sayfalara bakman yeterli yine..
bizi görmek istiosan bizimkiler genelde vanessa yada cafe's te
oraya bi uğra sana bi de kawe ısmarlasınlar..
yok ben daa da fazlasını görmek isterim dersen yeri burası diil :D:D
http://img225.imageshack.us/img225/9066/vpvb9.jpg
he unutmadan belki ghibli yi de arıyo olabilirsin..
kahraman fln ya WoWunu kuran V.I.P. in şimdi nerde die merak etmişsindir..
jugger&ghibli nickiyle oynuo..hayran olduunuz kişi hala V.I.P. te yani ;)
Hard_game_06
14-08-2008, 14:32
sizin yeriniz forum, serverda boşsunuz. o kadar.
peki sen dolu ol arkadaşım..
siz süpersiniz..
başarılarının dewamı dileğiyle..
biz de belki az bişiler ööreniriz senden..
iyi oyunlar
aaaa: Kural ihlali olan mesajları alıntı yapmıyoruz!
Tebrik ediyorum kardeş.Emeği geçen herkese helal olsun ne diyim.Bazıları gibi sinir yapmaya gerek yok.Onlar bunun sadece bir oyun olduğunu anlıyamazlar asla.Onlar kendilerini tanrı görürler efsane görürler kendilerini.Sanki çok büyük bi iş yapmış gibi.Farkındaysan onlara cevap vermiyorum......
sizin yeriniz forum, serverda boşsunuz. o kadar.
Yaw gözlerinde sorunmu var senin .. saldırganlık listesini aç ve tektek bak.. hala göremiyorsan eğer sen başka serverdan bahsediyorsundur yada gözlerinde bi sorun vardır ^^Bukadar basit...
Tebrik ediyorum kardeş.Emeği geçen herkese helal olsun ne diyim.Bazıları gibi sinir yapmaya gerek yok.Onlar bunun sadece bir oyun olduğunu anlıyamazlar asla.Onlar kendilerini tanrı görürler efsane görürler kendilerini.Sanki çok büyük bi iş yapmış gibi.Farkındaysan onlara cevap vermiyorum......
Sen efsane nedir bilir misin? Senin gibi binlercesinin yapamayacağını tek başına yapanlara denir... Ve evet bizler birer efsaneyiz.. İtirazınmı var? Efsane biz değilsek sen misin peki=) bak wallace belgelemiş orada efsaneyi... Kocaman VIP yazıyor....
alperenler
14-08-2008, 19:36
Ya Arkadaslar neden kaale alıyorsunuz ki. Bu arkadaslar bir önceki server ve S6'da VİP Grubunun başarılarını çekemeyenler. Önemseyipde cevap vermeyin. Kendi hallerine yazsınlar çizsinler birşeytler yapsınlar işte yaw boşlverin cevap veripde forum'da kirlilik yaptırmayalım
penner07
15-08-2008, 02:39
yaya asker atlının iki katı deil hemen hemen 4 katı kadar fazla cıkar kışladan..400 küsür yane..ancak sanırım bi hata yapıosun..merkez köy 15 tarlalı ise ve sen bi yandan tarla basıosan o kadarda kolay asker cıkartamıosun(juggerin tarlaları 19 ladığını düşününce hele,bilmiorum sen hiç tarlaları 19 ladın mı 15 lik köyde ama)..4-4-4-6 lık köyde zaten asker besleyemezsin..bizler 2. köylerimizi 15 lik aldık..elimizde onu besleyecek kadar köy bile yokken..küçümseme gibi bi yaklaşım var sende anlaşılan..haklısın asker sayımız az..ancak saldırganlık ilk 20 den düşmüoruz hiç..sende gir ilk 20 ye,kes wallace kadar askeri sonra gel burada tekrar yazışalım seninle..bakalım sende ne kadar asker kalıo onun gibi asker kestikten sonra..bazı şeyleri yazarken en azından bi tarafına kimsiniz hangi serverda oynuosunuz onuda bi yazıverin sizlere zahmet..en azından kimle muhattap oluoz bilelim..unutmayınız ki bu bir oyun..askerdir kesilir kestirilir..ancak azcıkta objektif olun..laf atarken bu laf attığım adam neler yapmış ona bi bakın..hepiniz kendinizi wowa hazırlıosunuz..wowdan yada hammadde deposundan bi seviye aldığınız zaman sanki serverın kralı sizlermişsiniz gibi davranıosunuz..haklılık payınz var elbette...ancak savaşmadan oyunu nereye kadar oynayacaksınız??bu oyun wow yıkmaktan ibaret olsaydı o wow dediğiniz yapı oyunun başında cıkardı..savaşmıosunuz korkak oynuosunuz..bu işi cesurca yapanlarada laf atıosunuz...gecen gece ankadan makifin tarlaları sıfırlandı..pirates adlı kardeşim neden o raporlarıda koymuosun millet baksın azcık..burada ölümüne isyan alayına anka die bağrınmak hoş..azcıkta yıkım haberlerini gösterde bi bağrınalım..koymak zoruna gidio sanırım anka adı lekelenir..bunca güzel savunma raporlarından sonra onu koymak zor gelir tabe:Dankada sürekli görüştüğüm vede sevip saydığım bi abide 30000 baltalı 7000 toyton varmış..en azından ben o kadar olduğunu tahmin ediorum..saldırganlığına bakıorum daha 20000 asker kesmemiş..lafım ona değil yanlış anlaşılmasın..lafım burada asker sayısına laf atan yada alayına isyan ceken arkadaşa..biz 10000 balta 2000 atlı saldırırken neden sizin en iyi ordu dediğiniz abim halen daha 20000 asker kesemedi?neyi bekliosunuz?yazmışsın oraya bekleyin saldıracaz die hani nerde?madem yapamıosun yapmasını bileni takdir et...ama yok..çamur at izi kalsın anlayışı..sonra buradan cevap yazınca asabi sinirli ukala oluoruz...azcık vicdanlı olun..yanlı haber yapmayın..konuyu acan pirates kardeşim teşekkür ederim böyle bi başlığa herkesin ihtiyacı vardı..ancak nedense bu başlık altında hep vıp raporları var..ve sadece anka savunması:Dsizin birlik hiç saldırı almıo mu?yada toni kardeş sizin birlikte hiç saldırı yok mu?yaptığın yorumları azcıkta koyduğun raporlarla desteklesen?ama kime söylüoruz..kızım sana söylüorum gelinim sen dinle demi..komiksiniz gençler takılın kafanıza göre...
''V.I.P. NİN HALİ İTTEN BETER AMA KEYFİ PAŞADA YOK''
net bilgiyi wereyim ben
bilenler zaten biliodr da bilmeyenler de öğrensinler
kışla ahır 20 olarak düşünürsek (1ay 30 gün kabul edilecektir)
bir cermen
günde 425,615 balta ve 172,8 toyton basabilir ;)
ay bazında ele alırsak 1 ayda yaklaşık olarak 12770 balta 5184 toyton basılabilir
we yan köyde b.kışla b.ahır la birlikte basılırsa (bunların da seviye 20 olduğunu kabul ediyoruz) bunun 2 katı asker eder
kısaca tek köyden ayda 25540 balta ve 10368 toyton yapmak mümkündür ;)
tartışmalara son veren bilimsel yaklaşımım için tebriklerinizi ve teşekkürlerinizi şimdiden kabul ediyorum :D:D
penner07
15-08-2008, 15:16
cemal sen gitde kumda oyna..hadi bak juggera tırmığını kovasını almış nede güzel oynuo..hadi bi arkadaş olun kendisi ile..kardeş kardeş oynayın..kavga gürültü yok..
zuhahaha
sen de trawesti arkadaşlarınla mı oynican :D
raatsız etmezdik kanka seni
gece kuşu ezgiye slm söle ;) gerçek adı ne lem onun? hüsnü müydü :s
penner07
15-08-2008, 16:39
valla adını tam bilmiorum..ama 206 GTI var kendisinde..bide modifiye etmiş..hani içindeki erkekliği bırakmamış ezgiciğim..takılıoruz arasıra görünce aşkım naber cekio..tamda bizim arkadaşın evinin altında nöbet tutuo:Değlenioruz bakalım kendisi ile...sende o zaman bırak kumda oynamayı cık gel yanımıza..
valla adını tam bilmiorum..ama 206 GTI var kendisinde..bide modifiye etmiş..hani içindeki erkekliği bırakmamış ezgiciğim..takılıoruz arasıra görünce aşkım naber cekio..tamda bizim arkadaşın evinin altında nöbet tutuo:Değlenioruz bakalım kendisi ile...sende o zaman bırak kumda oynamayı cık gel yanımıza..
Mehmet lem daha düne kadar altını bezbezliyorlardı, bugün gelmişsin abi rolü yapıyorsun...
ne çabuk unuttun lem elinden şekerini aldıklarında '' anneeeee anneeee şekeyimi aldılayyy'' diye ağladığın günleri =)
ya bırak ci
uuraşma yazıktır
boynuz yemiş sanırım ondan bu asabieti :D
sewdii kıs terketmiş onu zuhahaha
ayrıca sen b*qunla oynarken biz travian oynuodk ;)
sawaşların peşinden koşuodk :p
we de bu başlığı fazla popüler yapmanın alemi yok
biz kendi V.I.P. başlığımızdan dewam edelim gençler
penner07
15-08-2008, 16:52
arkadaşım sen birliğinle ilgilensene bak yıkıolar birliğini..azcık ağzın çalışacağına elin çalışsın lütfen..cemal tam 8 kahraman kesmiş bu arada..saydım tektek..sen kaç kahraman kestin hayatında jugger?
haklı olduun yanların da war memo :)
benm güsel saldırılarımı takdir etmen senin adına güsel bi gelişme
ööreniosn yawaş yawaş olayları :D
arkadaşım sen birliğinle ilgilensene bak yıkıolar birliğini..azcık ağzın çalışacağına elin çalışsın lütfen..cemal tam 8 kahraman kesmiş bu arada..saydım tektek..sen kaç kahraman kestin hayatında jugger?
Lem ben sayamıyorum artık kaç kahraman kestim... kaç çocuğu babasız, kaç kadını kocasız bıraktım bilmiyorum malesef =)
bloodber
15-08-2008, 19:39
arkadaslar bu penner ıle gurkan dedeman otelınde henuz belırlenemeyen saaatte 2gun boyunca otelde cok guzel vakıtler gecırmıs bılgılerınıze:D
arkadaslar bu penner ıle gurkan dedeman otelınde henuz belırlenemeyen saaatte 2gun boyunca otelde cok guzel vakıtler gecırmıs bılgılerınıze:D
bu yazıyı yazdığın adam veya kadın dönüp senin 7 sülalene küfür etse yeridir adam gibi yazı yazamıyomusun
penner07
15-08-2008, 22:38
benim adıma konuşmak beni savunmak sana mı düştü toni?istediği gibi yazar adam sana noluo?sana mı söylendi o sözler?arkadaş kendi halince şaka yapmış..bi kaç post öncede wallace yazmış travesti falan die..ben takmıorum milletin ne dediğini sana noluosa..yapılan küçük bi şakaya 7 sülale karıştıracak kadar küçülmedim..herkes belli edio kişiliğini..sonrada biz kötü oluoruz..senin için önemli olmayan ancak bizim için saygı duyulan değerler vardır..ana-bacı-sülale gibi..bunlara asla küfür olmaz bizde..
bloodber
16-08-2008, 04:47
bu yazıyı yazdığın adam veya kadın dönüp senin 7 sülalene küfür etse yeridir adam gibi yazı yazamıyomusun
bunun ustune ben sana cok saglam bı kufur ederdım ama kalsın forum kurallarına uymaz burada senın adın gecıyor mu hayır senı baglıyan bı konu mu hayır bu senı ılgılendırır mı hayır demek kı ne yapıyorsun dalgana bakıyorsun hadı bakım
penner tam nerde nöbet tutuyo ezgi yaw merak ettim onu nette karşıma çıkıyo hep 100.yılda falanmı
penner tam nerde nöbet tutuyo ezgi yaw merak ettim onu nette karşıma çıkıyo hep 100.yılda falanmı
Burası s4 saldırı ve savunma raporları yeri farkındaysan. Geyik yeri değil.Git başka yerde muhabbetini yap...Zaten önüne gelen yazıyor.Raporunuz varsa koyun.(bazıları gibi kurallara aykırı rapor koymayında:) )Yoksa başka yerde muhabbetinizi yapın..
istediğim yerde istediğim kişi ile sohbet ederim.......
DeeJaY_KaaN
17-08-2008, 18:23
istediğim yerde istediğim kişi ile sohbet ederim.......
Tabi Edebilirsin Kim Karısıyo bakalım Sana İğne Yapayım Omna
Bu raporu koyamadan geçemeyeceğim çünkü savunamayan kim tahmin edin^^
Okadar konuştu konuştu durdu ama çıka çıka bukadar savunması çıktı 20 saat mesafedeki saldırıya ^^
http://img225.imageshack.us/img225/667/malpumach6.png
penner07
18-08-2008, 10:39
noldu yaw sesin cikmiyor at at nereye kadar konus konus nereye kadar bak koymus jugger rapor yokmu yorumun. 20 saate 8 tarla vah uzuldum valla
wpl
alperenler
19-08-2008, 12:49
Arkadaslar Raporların Tamamını koyalım sadece VIP degil diger VIP'lerden gelen raporlarida koyalım ki rapor nasıl olurmus görsünler. Bu arada Ankara'da ANKAmal var biliyormusunuz
Biraz da siz tarlasız oynayın bakalım.Cadalos operasyonun dan ilk görüntüler.=)
http://img527.imageshack.us/img527/2906/adokejw3.png
penner07
19-08-2008, 13:47
vıp-s e yaptığın saldırıyı mı koyuyosun?bu kadar düştün demek..hayırlı olsun sana:Dmerkez vıp ye gel:D
o da o adamları yıkıcak işte kendi çapında memo
gelip de seni yıkcak hali yok ya :D:D:D:D
bırak takılsın çocuk en azından saldırı yapmış bak
hewesini kırma
tebrik ederim arkadaşım süper raporlar..
vipateş2 de tek köylü arkadaşlar war hedef göstermek gibi olmasın ama onlarda da dene şansını yıkarsın heralde ii saldırıosn çünkü ;)
not: askerin çok az ama.ben daha 4-5 gün önce patladım sana göre ama toytonum senin 6 katın :D
Hard_game_06
19-08-2008, 15:29
Bu raporu koyamadan geçemeyeceğim çünkü savunamayan kim tahmin edin^^
Okadar konuştu konuştu durdu ama çıka çıka bukadar savunması çıktı 20 saat mesafedeki saldırıya ^^
http://img225.imageshack.us/img225/667/malpumach6.png
güzel photoshop çalışması. bu resmin direk linkini versene s4 deki direk linki istiyorum.
penner07
19-08-2008, 16:29
birak simdi vip-s e yaptigin saldiriyi 8 tarlayi almisin eline raporuda koyduk hala bi kelime etmedin. her sey hakkinda konusuyon atip tutuyonda kendi merkezinin yikildigi rapor hakkinda tek kelime edememisin. insan bari bi tebrik eder en aziindan 20 saate geldin yiktin tebrik ederim der...
wpl
Biraz da siz tarlasız oynayın bakalım.Cadalos operasyonun dan ilk görüntüler.=)
http://img527.imageshack.us/img527/2906/adokejw3.png
Multi birliğinizin multi köyleri yıkılınca nasıl da sinirleniyosunuz:D bayılıyorum size:D:D
penner07
19-08-2008, 17:08
sacma sapan konusma terbiyesiz, sensin multi kabiliyetin ve akil seviyen yetmiyo dimi yaptiklarimizi anlamaya multi diye soylenmeye basliyon hemen.
almis tarlalari eline bi de multi su bu konusuyo utanmadan sen once oyunu sonrada koyunu savunmayi ogren zeka seviyenin yetmedigi meseleleri anlamak icinde boyle multi bahaneleriyle avunmaya devam et malum cok zorlamamak lazim. anlamiyosan anlamiyosundur herkez anlayacak diye biseyde yok tabi
Multi birliğinizin multi köyleri yıkılınca nasıl da sinirleniyosunuz:D bayılıyorum size:D:D
Yine çok sinirlendin penner kardeş.Bir oyun için bu kadar gerginleşmeye gerek yok.Ayrıca o terbiyesiz lafını sana yedirtirdim ama kalsın.
penner07
19-08-2008, 17:54
sinirlenen penner degil wpl, bana bi halt edemezsin
teerbieysizlik yapmazsan sana kimse terbiyesiz demez. oyle forum ortamidir diyip koca birlige multi birlik koylerimize multi koy dersen sana neler derdimde ben neyse kalsin sadece terbiyesiz demekle yetinmisim
koysana teosdarin merekzin yikildigi raporlari ayni adam eps pese 2 gunde once senin merekz tarlalari sonra teosdarin emrekzin tarlalari indirdi. oyle vip s ten adaam saldirip koyuyonya rapor kendi koyunun yikildiklarini teosdarin az once inen tarlalarida koy buraya alt birliklerinizin raporlarini koysak yer karlmaz forumda sadece ust birlikleri koyuyoz o bile zoruna gidiyor. ilk sayfa kac oyuncunuzun emrekzini indirmisiz hala konusuyon koysana bi tane vip kafa adamina saldirip merkez yiktigin rapor ama nereye koyacan olmayan yapamayacaginiz bir raporu. bide burada forum acmissin anka saldirilariymis ancak vipin anka ana birlik yikim forumu olur bu forum
Yine çok sinirlendin penner kardeş.Bir oyun için bu kadar gerginleşmeye gerek yok.Ayrıca o terbiyesiz lafını sana yedirtirdim ama kalsın.
penner07
19-08-2008, 18:22
selamlar herkese..bu sefer yazan penner..zaten wpl benim accounttan yazınca altına wpl olduğunu belirtio..neyse uzatmayayım lafı..sevgili pirates kardeş eminim ki ankada da multicilik yapan oyuncular vardır..bizlere sorarsan sana yanlış bişeyler söyleyebilirzi..doğru söylesekte sen inanmazsın zaten..o yüzden sen en iyisi git zamanında ona buna msjlar atıpta köy isteyen,o köy bana yakın o köyü bana ver ben temsilden bakayım oradan kendime asker basayım diyen abilerine sor onlar sana anlatsın..konuyu verioırum sana konu üstünde derin bi araştırma yap..iice öğren sonra gel buraya öğrendiklerini yaz..bize inanmayan diğer ankalı arkadaşlarında öğrensinler..
hangi süpergerizekalı oyuncu multi köyünden ki hele hele romalı bi köy(senin kestiğin köyden bahsediorum) saldırı askeri basar?
vıp dekinin birinin multi köyü olsa o köy sen elini kolunu sallaya sallaya girebilir miydin o asker sayınla?
buraya boy boy ankanın savunma resimlerini koydun..güzel savunma raporları tebrik ederim..ancak sanırım sen sizin o raporlardaki savunma askeri kadar askeri(ve hatta daha fazlasını) koyamayacağımızı mı düşündün savunmaya?
bu konuları bi çğren sor araştır..yarın seni mülakata alıcam..
KÖYDE AYNI TARLADA ÇALIŞAN AYNI EKMEĞİ BÖLÜP AYNI TESTİDEN SU İÇEN 5 KİŞİDEN BİRİ KÖYÜN İHTİYAR HEYETİNE SECİLMİŞ VEDE DÖNÜP DİĞER 4 KİŞİYE:
-BENDE Bİ ZAMAN SİZLER GİBİYDİM DEMİŞ...
3-5 savunma askeri koyup bi kaç kişinin askerini kestiniz diye yada gidipte vıp-s den birini 8000 yaya 1000 atlı asker ile kestin diye kendinizi ihtiyar heyetine seçilmiş çiftçi zannetmeyin..gün gelir o 4 kişi ile bölüştüğün ekmeği,testiden içtiğin suyu arar olursunuz;)
güzel photoshop çalışması. bu resmin direk linkini versene s4 deki direk linki istiyorum.
bu arkadaşımda bi zahmet raporu piratesten istesin:Dbakalım o koyabilecek kadar delikanlı mı:D
VIP li arkadaşlar lütfen oyun kabileyeti ve mantığı 3. sınıf olan insanlarla muhattap olmayın...
Çocuk zaten yeteri kadar rezil rüsva oldu...
Bırakın eğlensin kendi başına...
Zaten herkes gördü nekadar boş konuşan biri olduğunu...
Gelin merkezime dalın diyeli 1 hafta olmadan merkezini tek bir kişi 28 saatte gidip hiç zorlanmadan rahatlıkla yıkmıştır...
Çocuktur ne yapsa yeridir...
lem senin zeka harbi kısıtlı sanırım :D:D
öldüm yaw gülmekten
yıkılan adam burda bişe demio..bu gelmş photoshop fln dio zuhahaha..çok bilio ya oyunu
bide zaten önce şunu öğren direkt linki koysalar da sen göremessin ;)
sadece birliktekiler görebilir..sen kendi birliğinin raporlarına bak e mi abisi?
herşeye de atlama öle..bigün yanlış bişiie atlarsın dönüşü olmaz bi daa :D
VIP li arkadaşlar lütfen oyun kabileyeti ve mantığı 3. sınıf olan insanlarla muhattap olmayın...
Çocuk zaten yeteri kadar rezil rüsva oldu...
Bırakın eğlensin kendi başına...
Zaten herkes gördü nekadar boş konuşan biri olduğunu...
Gelin merkezime dalın diyeli 1 hafta olmadan merkezini tek bir kişi 28 saatte gidip hiç zorlanmadan rahatlıkla yıkmıştır...
Çocuktur ne yapsa yeridir...
Rakamları abartmak gibi huyunuz yine devam ediyor.5i 10 görmek yada benim demediğim lafları demiş gibi göstermekle kendinizi kandırmaya devam edin.Rezil olmak konusuna gelince bu oyunda ben yada sizin kazanmış olmanız benim yada sizin rezil olduğunuz anlamına gelmez.Artık buraya bişe yazmama kararı aldım bu tartışma bitcek gibi değil çünkü.Şimdi ben sizi başbaşa bırakıyorum.Kendiniz çalın kendiniz oynayın.Hepinize kolay gele...
O en büyük ordularınızı bekliyorum.Yapınca bana gönderin.:D
Bu da başka bi prates sanırım ^^
Bunları sen demedin evet haklısın =)
Biz yaşlandık, hayal görüyoruz ^^
Bu konu hiç açılmamış bu tartışmalar hiç yaşanmamış olmalıydı.. :( Oyun bu kimin iyi olduğu oyunun sonunda mutlak suretle belli olacaktır..
penner07
20-08-2008, 02:25
ulaşım reel hayatta bile bunca silah tüccarı varken barış olması imkansız..kaldı ki savaş oyununda tartışma olmasın;)
ulaşım reel hayatta bile bunca silah tüccarı varken barış olması imkansız..kaldı ki savaş oyununda tartışma olmasın;)
Bir yönden haklısın mehmet abi ancak biz biraz fazla önemsiyoruz sanki bu oyunu..? Bilemiyorum bana öyle gibi geliyor...
penner07
20-08-2008, 09:25
biz mi ciddiye alıoruz ulaş?ciddiye almış olsak sessiz sakin ilerleriz zate..oyunu zevkini çıkara çıkara oynuoruz..var mı daha ötesi?birlikten daha bir kişiye şuna dalmayın buna dalmayın demedik..buradaki tartışmalarda hep birilerinin konulara aynı yaklaşmamasından kaynaklanıo..biz raporlar konulmasın demioruz konulsun..ancak hep aynı birliğin raporları konulmasın..sanki sadece o malum birlik çalışıo bizler yatıomuşuz gibi lanse edilio durum..yada başka birliklerden elemanlar gelip küçümsüolar..daha kendilerinin raporları yok başlığın s4 saldırı vede savunma raporları olmasına rağmen..emin ol millet azcık elini vicdanına koysa burada bu kadar tartışma dönmez..
biz mi ciddiye alıoruz ulaş?ciddiye almış olsak sessiz sakin ilerleriz zate..oyunu zevkini çıkara çıkara oynuoruz..var mı daha ötesi?birlikten daha bir kişiye şuna dalmayın buna dalmayın demedik..buradaki tartışmalarda hep birilerinin konulara aynı yaklaşmamasından kaynaklanıo..biz raporlar konulmasın demioruz konulsun..ancak hep aynı birliğin raporları konulmasın..sanki sadece o malum birlik çalışıo bizler yatıomuşuz gibi lanse edilio durum..yada başka birliklerden elemanlar gelip küçümsüolar..daha kendilerinin raporları yok başlığın s4 saldırı vede savunma raporları olmasına rağmen..emin ol millet azcık elini vicdanına koysa burada bu kadar tartışma dönmez..
Abi yanlış anladın beni oyun anlayışı bakımından demiyorum :D Ayrıca sana hak veriyorum insanlar vicdanlı olmalı :D Yanlız en merak ettiğim konu bu bizim ANKA ile V.İ.P neden savaşıyor? Neden sevişmiyoruzda savaşıyoruz :D
penner07
21-08-2008, 17:53
wpl nin asker kesişini vede yıkılan 15 liği gördünüz mü:D
hahahahayyyyyyyyttttt.........
güüüümmmmmmmmmmmmmm:D
O adamı yir =)
http://img239.imageshack.us/img239/7643/wplam4.png
penner07
21-08-2008, 20:03
saldırdıgım arkadası tebrık edıyorum olgun davranısı ve benı tebrık etmesınden dolayı. kesıtıgm def ve kaybettıgım asker sanırım asker sayımım 40k uzerı oldugunu oyun bılenlere gosterecektır bunun arkasına gıren 1600 mancınık ve yapılan yıkımı tahmın edebılrısınız. sıyah bırlıgıne tebrıkler yonetıcılerınden bırını yıkmama ragmen ne bır ters mesaj nede bır hakaret gordum sadece tebrık bende kendılerını tebrık ederım
wpl
O adamı yir =)
http://img239.imageshack.us/img239/7643/wplam4.png
Hard_game_06
22-08-2008, 07:48
lem senin zeka harbi kısıtlı sanırım :D:D
öldüm yaw gülmekten
yıkılan adam burda bişe demio..bu gelmş photoshop fln dio zuhahaha..çok bilio ya oyunu
bide zaten önce şunu öğren direkt linki koysalar da sen göremessin ;)
sadece birliktekiler görebilir..sen kendi birliğinin raporlarına bak e mi abisi?
herşeye de atlama öle..bigün yanlış bişiie atlarsın dönüşü olmaz bi daa :D
lem sana kemik atanmı oldu süpergerizekalı, ben seni gülmekten değil başka bişey yaparak öldürürüm. Sahab sabah ağzımı bozdurma bana.
alperenler
22-08-2008, 12:03
Abi bu raporlara sapka çıkartılır :))
penner07
22-08-2008, 15:02
belki daha güzel orduları vardır siyah birliğinin yada daha sonra daha organize olup beni şaşırtabilirler ama yiğidi öldür hakkını ver hesabı asıl rakip ankaymış bunu anladım..bunun yanında anka ile vıp birleşse tüm serverı ezer gecermiş bunuda anladım..server başından beri savaşta olan iki birlik(vıp-anka) buna rağmen bunca asker sayısı bunca organize saldırı aklım almıyor gercekten..dünkü saldırılardan ötürü anka birliğini,BANA GÖRE başarısız olsada siyah birliğini kutluyorum..uzun süre sonra aldığımız saldırılardan sonra şunuda anladım ki 6-7 kişiye yığdığımız 100000 üzeri savunma askeri halen yetersizmiş..ancak tabiki adgar alan poe nin tatilde olması temsilcisininde saldırıları gece 1de fark etmesi bunun üzerine elimizde tek yapılması gereken asker kaçırmak olduğu gibi çeşitli nedenlerinde yaptığımız savunmada başarısız olduğumuzun bi göstergesi oldu..tabiki bu nedenlerin altına sığınmıoruz..gercekten anka güzel organize oldu..en azından ve yine BANA GÖRE vıp nin serverdaki tek rakibi olduğunu kanıtladı..belki cok sevdiğim ittihat(kaan) abimin wow kuramayız biz düşüncesi dün gece yaptıkları organize saldırılar sonucunda sarsılmıştır..tüm servera dün geceki heyecanı bizlere yaşattığı için canı gönülden teşekkür ediyorum..
pennerın yazısında neredeyse hepimizin aynı görüştüğe olduğu noktalar var..
bunları da kendi aramızda sanırım uzun uzun konuşmamız gerekiyor..günah ve sevaplarımızla..
V.I.P. bir kez daha yenilmez olduğunu kanıtlayabilirdi belki de öyle oldu kimimize göre ama yıkılan köy ve denildiği gibi 1 tek defans olmaması orda saldırının haber alınamaması gibi nerdenlere sığınmayarak V.I.P. in de geçilebileceği düşündürtebilir bizlere..
öncelikle karamsar olduğumuz bir noktada bile totaldeinanılmaz bir defans çıkartabilmemiz en azından 3-4 köyün 150şer k biraz üstü veya altı olabilir askerlerle savunulmuş olması fena değildi..
öncelikle savaşmayan, savaşmayı bilmeyenlerin acizliğini gördük yine..gerçekten komik saldırılar ve komik askerlerle ki en iyi orduları (benim yeni kesilmiş olmama rağmen ve 183k gibi bir saldırı puanına sahip olmama rağmen) şuanki asker sayıma yakın bişeydi..
kendi bölgemiz için konuşmak için gerekirse öncelikle güzel saldırılardı..asker sayıları zaten ++ da çok yüksek en çok savaş gören bölge olmasına rağmen :) VIP ten öğrendikleri çok şey olduğuna inanıyorum..kimse ukalalık olarak algılamasın ama VIPle savaşan bir birlik gerçekten birlik olma bilincine rahat kavuşabiliyor..
asker basmayı, saldırı yapmayı üst seviyelere taşıyor..
kayıp var evet ama biz bunlar gibi sayısını hatırlayamadığımız kadarını yaptık..
saldıranları tebrik etmekle birlikle VIP için pek fazla bir kayıp teşkil etmeyeceğini düşünüyorum..
birlik isimleri vermedim tartışma ortamı yaratılmasın diye gerçi zaten herkes olayın içinde olanlar neyin ne olduğunu biliyorlar..
dediğim gibi ++ VIP ten çok şey öğrenmiştir..
ve bu kdr övgünün yanında bundan sonrası için umarım yine hiçkimse tartışma yaratmaz..
bu bundan sonra olamayacak birşey en azından uzun bir süre..
farklı bölgelere karşı aynı anda savaşmak çok zordur..imkansıza yakın birşeydir..ve bunu çok üst düzeyde birliklerin yapabileceğine inanıyorum..
ve asıl mesele bir daha tekrarlanmayacak olması konusu uzun bir süre..
çünkü bir daha aynı şekilde defansı çok dağıtabilecek bir askeri yapılanma kalmadı birden çok bölge açısından düşündüğümüzde..
o yüzden bundan sonra bu ++ bu kdr rahat gelemeyecek..
neyse stratejik yönler bir tarafa düşüncemi tekrarlamak istiyorum.. VIPle savaşmak değil aslında VIPle yaşamak çok şey kazandırıyor ;)
ve ++ daki rakibimiz şuanda VIP olmasa serverda en büyük wow adayıdır..ve ++ da kimi düşünürseniz düşünün servera çok rahat kafa tutacaktır biz yada diğerleri..
ve wow konusunda da en büyük aday zaten VIPtir ama ++ dan WoW kuran çıkmayacak gbi geliyor bana..
++ da artık yıkılmadan server sonunu gören şanslıdır :)
ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim.. bunu da herkes biliyor..VIP muhteşem 20-25 gün oynadı 2 hafta öncesine kadar..
fakat yine eski serverda da olan şey başımıza geldi..rehavet, doymuşluk, umursamazlık..
20-25 gün boyunca inanılmaz oynadık gerçekten yıktık ettik kestik doğradık..
sonrasında yine herkesin rakipsiziz biz düşüncesine kapılması ve bir boşvermişliğe girmeleri biraz kötü oldu..
ama bu olaylar biraz bizi silkeledi kendimize getirdi..
bundan sonra tekrar oynayan uğraşan VIP olacağız ;) VIP gibi olacağız ;)
wallace ve penner a katılmamak elde değil...
VIP olarak bence dün kesinlikle çok başarılıydık...
hernekadar serverın başındaki gibi istekli arzulu VIP olmasada bu kadar başarılı olmak bence harika...
bende siyah ve anka ya teşekkürederim saldırılarından dolayı...
birlikteki rehavet artık kalkacaktır...
yakında eski VIP i tekrar göreceksiniz...
beni tanıyan tanır, hırs yaptğımda imkanısızı başarmayı herzaman denemiş ve yapmışımdır...
gardınızı alın ^^
caggırrrrrr büüksün ;)
exodussian arkadaşım oyundan mesaj attı foruma katkıda bulunmak istemiş fakat üye olmadığı için benden yazısını yayımlamamı istedi..
orjinal haliyle koyuyorum..
exodussian yazdı:
Forumdaki yazınızı okudum buna istineaden birşeyler karalamak istedim foruma lakin tam üye olmak gibi bir zerzevat varmış yazdıklarımı adıma oraya eklersen sevinirim :
Öncelikle ANKA-VIP savaşının bizlere çok şey kazandırdığını bilmenizi isterim, eş zamanlı saldırma olayını 2005 senesinde ogame evren 1 de 60-70 kişi uyguluyorduk, burada ilk defa VIP ten saldırı geldiğinde hatırladım , vallahi eş zamanlı operasyon kavramını unutmuşum. Bu oyunu ilk kez oynuyorum , daha evvel bir 20 günlük s15 maceram olmuştu sadece. Herhalde defans basarım bu server sonuna kadar giderim falan şeklinde, ekonomi nüfus ağırlıklı oynuyordum, ta ki benim merkez köy yıkılana kadar ( bildiin yerle bir olmak) , daha sonrasında nufusum artmadı sadece gerekli düzenlemeler yaptım ve sadece asker bastım , ve inanıyorumki ANKA içinde de bu tarz çok kişi vardır.
VIP ten çok şey öğrendiğim kendi adıma doğru olmakla beraber birliğimi tenzih ederim. Birliğimizde çok tecrübeli oyuncular var.
Adgar operasyonunu 3 kişi planladık , hedefi o piti piti ile seçtik, yanlız yapılan operasyonlarda casusa takılmak, gibi durumlardan dolayı oldukça sınırlı sayıda arkadaşla yaptık, belki 1-2 kişi daha olsa o merkez yıkılırdı.
Her neyse VIP ile savaşmak güzel, ama tek sorunum nacizane kendinizi çok üstün görüyorsunuz.
İnşallah dengeli bir üslup ve düzenekle bu server sonlanır herkez olan bitenden memnun ayrılır wow u kurar yada kuramaz , (Dip not : ben şahsen wow sürecinden bi haberim)
Saygılar exo
sanırım o kısmı yanlış anlamışsın bir de
oyuncu olarak tabiki de kimseye birşey öğretemeyiz..zaten basit bir oyun
hammadde geliştir asker bas sawaş ve sonunda VIP kazansın :p
şaka bi yana oyuncularınızı da biliyorum..diğer serverlarda da başarılı olmuş oyunu bilen tecrübeli oyuncular var tabiki de..
ama benim söylemek istediğim birliğe çok şeyler öğrettiğiydi ;)
oyuncu zaten oyunu az çok bilir mühim olan birliğin oyunu öğrenmesidir birlik olarak ;)
umarım şimdi anlaşılmıştır..
V.İ.P ve ANKA birliğini savaşta olan iki birlik olarak verdiği demeçlerden ötürü tebrik ve teşekkür ederim..
UlasO7
Evet kendimizi üstün görüyoruz... haklısın... peki biz haksızmıyız? insanın kendisini üstünken üstün görmesi bence normal birşey... sana göre yanlış olabilir... ayırca üstünüz derken biz de insanız yanlış anlaşılmasın.. üstünüz ama oyun bilgisi ve tecrübe olarak üstünüz... üstün olmasak saldırganlık listsinin birçoğu VIP olmazdı... büyük ordular bizden çıkmazdı... birliğimi tanıyorum ve biliyorum... şu bıkmış sıkılmış usanmış haldeyken bile harika oynuyorlar... eski istek ve arzuları olsaydı emin olun ++ da anka olmazdı.. amacım tartışma yaratmak değil... ama bunlar gerçekler...
ve şunu eklemek istiyorum.. peki siz bizi ankadanüstün görmüyor musunuz? evet görüyorsunuz... görüyorsunuz çünkü teketek savaşta kaybedeceğinizi biliyorsunuz ki gidipte siyah birliği ile beraber saldırı yapıyorsunuz!!! biliyorsunuzki güç dengesi anca bu şekilde eşit olacak... ama yinede VIP > (Anka + Siyah )
ayrıca dün okadar saldırı almamıza rağmen oluşan bu savunma sanırım herşeyi açıklıyor
http://img392.imageshack.us/img392/7503/juggerkn0.png
Artık serverde dengeler değişti.Herkes ANKA nında istediği zaman birini yerle bir edeceğini gördü. Bugün güneş bir başka doğdu ufuktan.
Çok büyüksün ANKA!!!!
Kendinizi üstün görmeye devam edin vipcikler.Bu raporu buraya koyuyosunda.Adgarın yıkılma raporunu niye koyamıyosun.Artık serverde dengeler değişti.Herkes ANKA nında istediği zaman birini yerle bir edeceğini gördü. Bugün güneş bir başka doğdu ufuktan.
Çok büyüksün ANKA!!!!
Ben bugüne kadar sizin merkezlerinizi yıktığımız raporları koydum mu?
ee daha ne ötüyorsun =)
:(
lütfen yine tartışma olmasın ya
vrnk dostum ne alaka? sana yıkmadın diyen oldu mu?
laf söyleyen oldu mu?
sadece mazaret değil belirtildi zaten de orda savunma yoktu saldırılardan bihaberdi tüm birlik..
jugger da ''bana saldırı var'' diyen herkeste gerekli savunmanın kurulduğunu göstermiş..
o kdr saldırı warken o kdr çok köyde defans yapıldığını belirtmiş..
ki zaten siyah birliğinin çoğu oyuncusu çakıldı hem de 2 farklı köyde yine..
heryeri sawunduk haberimiz olan heryeri ;)
seni tebrik etmiorm ama birliğini ediorm..senin amacın farklı çünkü
oke?
ayrıca biz bunu çok yaptık güneş hergün aynı doğdu ;) 1 saldırı güneşi farklı yapmaz
sadece 1 köye büyük ölçüde hasar werdiğinde güneşin farklı doğdunu düşünmen senin kendini küçük görmendir ;)
zihniyet farkı işte..
biz o yüzden yıldızız ;) herzaman.. sadece 1 gün değil ;)
Yaw Cemal hani olur ya görmemişin bilmem neyi olmuş felan =)
Bununkide o hesap işte.. server başından bi köy yıktılar, güneş batıdan doğdu biranda =)
alperenler
22-08-2008, 18:18
Artık serverde dengeler değişti.Herkes ANKA nında istediği zaman birini yerle bir edeceğini gördü. Bugün güneş bir başka doğdu ufuktan.
Çok büyüksün ANKA!!!!
Anka bu zamana kadar yapamadigi saldırıları nereye koysun? Server basladigindan bu zamana kadar saldırı yapamadınız 1 saldırı yapmısınız onunla konusuyorsunuz. Yıkılan Merkez köylerinizi ve Silinen hesapları düsünürsek eger sizin yaptıgınız saldırının lafini dahi edememeniz gerek. Ama kücükler her zaman kücük seylerle mutlu olurlar lafını doğrulamış oluyorsunuz
neyse geçmişe mazi geleceğe niyazi :D
bundan sonrasına bakcaz
tekrar tebrikler..tartışmasın vipten kimse artık forumda..
oyunda konuşalım sadece..askerler,sayılar,köyler savaşsın..kişiler değil..
oyun bilgisi, askeri, cesareti yüreği olan kazansın ;)
onlar da başlasın saldırılara ;) çok yakında forum kullanılmayacak zaten merak etme alperenler ;)
alperenler
22-08-2008, 18:55
Sende felaket tellalı gibisin abi. Forum kapanıyormu yaw. Ben cok geriden mi takip ediyorum ne
:):)
yok yazacak durumda olamayacak çok kişi olacak anlamında söyledim..
öle ileri geri konuşamıcak kimse anlamında
yoksa forum kapanmasın :) iletişimin güsel yollarından biri
+ rep :D modum saygılar :p
Hadi ankaya ve siyaha saldırı yapalım msn e gelin ^^
Hadi ankaya ve siyaha saldırı yapalım msn e gelin ^^
Hadi WoW'u dikelim msn e gelin ^^ der gibi bi'şi oldu . (:
penner07
23-08-2008, 03:07
normaldır adam kac wow kurdu jugger ıcın o kadar basıt yanı olay
bosuna tr serverlarının en ıısıı demıolar jugger ve wallace a ııkı ıkısıde vıp teler adamlar fantazı yapıp oyun ılk sayfa adamdan 1 sn yede koy alıyolar yanı sen dusun ne durumda bu adamlar. asmıslar artık olayı zevk yapıolar
Hadi WoW'u dikelim msn e gelin ^^ der gibi bi'şi oldu . (:
Bu siyahların başkanı ne kadar komik biri böle^^
Acıyorum siyah birliklerine...
Atılan ally mesajlar insanı şok ediyor...
Bir birlik bukadar mı saf yerine konur ve kandırılır?
Gerçekten yazık...
penner07
23-08-2008, 13:37
hiç kimse kandırıldığını düşünmez:D
hiç kimse kandırıldığını düşünmez:D
Bencede ^^
Ben böle rakiplerimizin gerçekçi olmasını istiyorum...
Yıktılarmı sevinsinler, yıkıldılarmı kabul etsinler...
Mesela Anka öyle değil... bikaçı hariç tabi^^
Ama siyah için bunu sölemek zor...
Bu yüzden siyah out, anka in =)
eet darklardan sonra vipin en ii rakibi olmuştur anka
darklar yıkıdıktan sonra kurtlar fln gibi saçmalıklar çıkmıştı başımıza..
10 ay boyunca yalakalıkla yan gelip yatan birlik son 1-2 ay adamız sanmıştı
sene boyunca sawaşan yıpranmış birliğe bişe yapamamıştı ve üstelik wow kurmuştuk..
zate bu serverda baştan sawaşınca 2 hafta bile sürmedi
gerçekten güsel bi rakip
aslında bence siyah da fena diildi ama onlar da kandırıldı die düşünüorm..
her zaman böle söylentiler çıkar sawaştıımız adamlar tarafından çıkarılır vipte asker kalmadı köylerini sawunamıolar yada hucum askeri yok kalmadı merak etmein feyk şeklinde
ama sonrasında gaza gelenler gerçei her zaman görür
gerçek de şudur ki vipte asla ve asla asker bitmez ;) sonra o defans yok dedikleri birlik aynı birliğin 230k askerini doğrayıwerir 2 günde :D yada hucum askeri yok dedikleri adamlar yönetici mönetici bakmadan giriwerirler merkeze bi bakmışsın tarla yok :D
acaba hangisi bugüne kadar 1 asker kaybetmişti..server başından beri bastıkları ordular komik
sonra elin oğlu geliwerir merkezine 50k ya yakın askerle şok olursunuz ;)
50k orduları olan birliğe hucum askeri yok deniliyorsa onlrın halini düşünemiorm bile
asker sayıları - lerde olmalı :D
we iddia ediorm bilenler boş konuşmadıımı bilir..eski s4te de aynısı olmuştu serverın en ii ordularını izletcez herkese dedim..öle de oldu..herkes şok oldu
şimdi de iddia ediorm serverın en ii 10 ordusundan 7si şuanda vipte
daha gün yüzüne çıkmamış gerçek VIP kadrosundan öle adamlar var ki
yine şok olucak herkes
sadece sabır ;)
ha bu arada eski s4ü bilenler için alpertuna olduumu da söliim..sölediklerimi hatırlaanlar warsa ne kdr gerçekçi olduumu da hatırlıolardır ...
penner07
23-08-2008, 21:22
wallaceım alpertunam benım :d
su oyunu oynama sebeplerımden en buyugu sensnın yaw bıde penner her ne kadar penner ı.nelık yapıp ılgılenmıosada onunda yerı baska :)) yaw sen bole yazdıkca bana gaz oluor :D
wpl
ayrıca 230 k yazmışım az önceki mesajımda.. 1 saat önceki rakammış bu
rejiden uyardılar 270k ymış 3 köyde kesilen beyaz askerler :D
abi herşey tekila için :D
sen hep 1 şişe getiriosn
3 şişe getir 3 günde serverı yıkarım walla :p
Bu siyahların başkanı ne kadar komik biri böle^^
Acıyorum siyah birliklerine...
Atılan ally mesajlar insanı şok ediyor...
Bir birlik bukadar mı saf yerine konur ve kandırılır?
Gerçekten yazık...
Çok güzel bir noktaya değinmişsin :D
penner07
23-08-2008, 23:03
kanka hem benim üyeliği kullanıosun hem bana küfrediosun..bu aynen yediğin kabı pisletmek gibi bişi..yokta sayın modlar üyeliği banlıcaklar yazamıcaksın bi daha..yoksa üyelik senin köpeen olsun..umrumda olmaz..ama dediğim gibi genel forumda küfür yok..cocuk coluk dolu burası hele hele s4 forumu o yüzden lütfen küfür yazma bi daha..ssevgili arkadaşlarımdan vede coluk cocuktan cok ama cok özür dilerim kendi adıma..wpl sanırım bizim oyunun forumu zannetmiş burayı coşmuş:D
Abi benim accound u kullanabilirsin pennera küfretmek için ^^
Ama dikkat et ban yemiyelim =)
alperenler
26-08-2008, 15:34
http://img525.imageshack.us/img525/8291/adszsm8.png
Sadece raporları izleyin.Farkımızı hissedin.Az laf Çok iş....
Sadece Raporları izliyoruz. Yıkılıyorsunuz :))
Jennger hadi costuralım ortaligi raporlarla. Topladıgın raporları koy suraya'da VİP gücünü görsünler :) Cok laf az iş yapıyorlar biz bunu yapmayalım. Dizi dizi raporları sunalım
http://img528.imageshack.us/img528/2577/wicked1ng3.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/4505/wicked2hq2.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/4985/wicked3lq9.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/9788/wicked4za7.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/945/wicked5oi0.jpg
Bunlarda benden olsun :)
http://img528.imageshack.us/img528/2577/wicked1ng3.jpg
Bunlarda benden olsun :)
Biraz Atlı biraz da koçbaşı olsa bu saldırıda bu kadar çok kayıp vermezdin :)
16k kesilmiş, sanırım bi 20k da vardır yanına niye o kadar az atlı ve koçbaşı onu kavrayamadım :confused:
atlılarımı defansta kullandım haliyle kahramanımda mefta düşünce vatan millet sakarya nidalarıyla saldırdım :)
atlılarımı defansta kullandım haliyle kahramanımda mefta düşünce vatan millet sakarya nidalarıyla saldırdım :)
Sen söyleyince fark ettim kahramanın olmadığını :D
Bari savunurken baltalarıda koysandın dengeli bi savunma olsaydı :D
Baltalara kıyamadım.
Nasıl olsa ölen toytonların tükettiği tahılla onlari yeniden yapabilirim ama baltaları o sayıya ulaştırmak 3 4 ayımı alacaektı neyseki 1 ayla kurtardım :)
penner07
29-08-2008, 03:14
sen eski s4 cüsün..bilmen lazım bunları..neden hiç tarla vurmadın?saçma salak yerler vurmuşsun(sen salaksın anlamı cıkmasın..vurduğun yerler saçma vede salakça)...öğretmemiş size zıpzıp nereyi vuracağınızı sanırım..
sen eski s4 cüsün..bilmen lazım bunları..neden hiç tarla vurmadın?saçma salak yerler vurmuşsun(sen salaksın anlamı cıkmasın..vurduğun yerler saçma vede salakça)...öğretmemiş size zıpzıp nereyi vuracağınızı sanırım..
Asabiyiz biraz; Jugger'miyiz WOw köyünün tahıllarını 18'e çıkar diyen: )
.ULTRAVİOLE.
29-08-2008, 18:36
http://img392.imageshack.us/my.php?image=roketatarwu6.png
Arkadaşlar fazla söze gerek yok. Bu adam artık degil roket taş bile atamaz kikiki
Arkadaşlar fazla söze gerek yok. Bu adam artık degil roket taş bile atamaz kikiki
sadece kışla ahır yıktıysanız boşu boşuna asker kaybı olmuş..bari tarla yıksaydınız..:rolleyes:
tabi tarlaları da yıktıysanız diyecek lafım yok :D
penner07
29-08-2008, 19:37
güzel kesim olmuş tebrikler..
İyi saldırı...
Guzel Savas olmus iki tarafida tebrik ederim
Güzel bi saldırı olmuş tebrikler ama tamamen amaçsızca yapılmış... Sadece kışla ve ahır yıkmak için ordusunu heba etmiş...Madem ordunu riske atacaksın, arkasına dizili mancınları koymassan ne anlamı kalır ki?
Güzel bi saldırı olmuş tebrikler ama tamamen amaçsızca yapılmış... Sadece kışla ve ahır yıkmak için ordusunu heba etmiş...Madem ordunu riske atacaksın, arkasına dizili mancınları koymassan ne anlamı kalır ki?
Çok haklı... +1
.ULTRAVİOLE.
29-08-2008, 23:03
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ( VesteL ) RekLam Koktu SanKi :)
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ( VesteL ) RekLam Koktu SanKi :)
Evet şuana kadar yaptığınız êniyi saldırı gerçektende bu oldu =)
Diğerlerinin hepsi çakılmıştı haklısın zuhahaha ^^
KaşgarLı
30-08-2008, 02:00
S4'te oynamam. Olanlar nedir bilmem. Ama size tavsiye edebileceğim tek şey basit bir oyun için, birbirinizin kalbini kırmaya değmez.
barisgecer
30-08-2008, 02:07
http://img162.imageshack.us/img162/3410/adszcj6.png
Burası ANKA burdan çıkış yok!!!
hehe bi de bundan 1 gün önce gaddara yaptıgım saldırıyı koysana:D
Size herzaman dedim VIP > ( Anka + Siyah ).. VIP ten korkanlar, tek başına savaşmaya cesaret edemedi... Çünkü karşılarında bu oyunun profesyonelleri VIP vardı... Nasıl yıkmalıydılar VIP i ?Nasıl aşabilirlerdi bu büyük zorlu engeli? Tabiki VIP in düşmanlarıyla iş birliği yaparak... Çünkü biliyorlardı teketek savaşta kesinlikle kaybedeceklerdi... Ama ne yapacaklarsa yapsınlar bunun sonucunda hüsran olacağı kesindi... Çünkü karşılarında tamamen bu oyunu profesyonelce oynayan ve birbirine kardeş derecesinde yakın oyunculardan oluşuyordu VIP... Önce siyahlar denedi şansını... enkidu felan geldi... hepsi çakıldı... Daha sonra siyahlar doymadı bu sefer tekrar geldi... Onlarda çakıldı... Bu sırada Anka ise 2 arkadaşımızın merkezine girmişti... Ama derler ya çekirge 1 zıplar 2 zıplar ve 3. de.... 3. de ne mi olur? işte bu olur =)
Raporlar kurallara uygun olmadığından kaldırılmıştır
Diana...
penner07
31-08-2008, 07:04
ben adamı yırım
wpl
Size herzaman dedim VIP > ( Anka + Siyah ).. VIP ten korkanlar, tek başına savaşmaya cesaret edemedi... Çünkü karşılarında bu oyunun profesyonelleri VIP vardı... Nasıl yıkmalıydılar VIP i ?Nasıl aşabilirlerdi bu büyük zorlu engeli? Tabiki VIP in düşmanlarıyla iş birliği yaparak... Çünkü biliyorlardı teketek savaşta kesinlikle kaybedeceklerdi... Ama ne yapacaklarsa yapsınlar bunun sonucunda hüsran olacağı kesindi... Çünkü karşılarında tamamen bu oyunu profesyonelce oynayan ve birbirine kardeş derecesinde yakın oyunculardan oluşuyordu VIP... Önce siyahlar denedi şansını... enkidu felan geldi... hepsi çakıldı... Daha sonra siyahlar doymadı bu sefer tekrar geldi... Onlarda çakıldı... Bu sırada Anka ise 2 arkadaşımızın merkezine girmişti... Ama derler ya çekirge 1 zıplar 2 zıplar ve 3. de.... 3. de ne mi olur? işte bu olur =)
Raporlar kurallara uygun olmadığından kaldırılmıştır
Diana...
özel kuvvetler komutanı sen çok yaşa :D:D:D:D
Zuahahhahah
Anka sen gerçekmisin?
''Vıpte savunma kalmadı'' , '' VIP dağılıyor'' , '' VIP bitti '' diye ally atan bazı yalancılara sesleniyorum... Allah'tan bittik, ya bitmeseydik ?
KORKMAYIN ÇOCUKLAR BİŞEY YAPMİYCAZ :D:D:D:D
dipnot: bence korkun ;)
Nihahahaha ^^ Gelin bakalım buraya , kaçmayınnnnn =)
Acaba önce hangisini yesek? Ankayımı yoksa siyahımı =) nihahahahhaha ^^
siyah la alakamız asla olmasın ci
en azından benim
sadece anka yıkalım
bu aralar çok istiormmmmm :D:D
penner07
31-08-2008, 07:23
gecen senede yaşanmıştı böyle bir olay..kanlı pazar adını koymuştuk..tarih tekerrür etti yine..o zaman durum biraz farklıydı..amatördük..6 seviye tahıl ambarı ile 100k dan fazla asker kesilmişti..şimdi sanırım daha profesyoneliz..500000 asker kestik bir haftada..gecen hafta olduğu gibi..ne dedim tarih tekerrürden ibarettir..yalnız burada su soruyuda sormak lazım..bu askeri vıp mi kesti yoksa kini gözünü bürümüş kendi birliğini satan bi insan mı kestirtmişti?belkide her ikiside..zamanında bükemedikleri bilekleri öpecekler dediklerim benle dalga gecmişti..hala daha dalga geciolardır eminim..vede gececeklerdirde..ama bileğimizi öperken.. yapılan bu saldırılara katılan arkadaşları vede savunma askeri hızlı cıksın diye yan köyüne 2. kışlayı kurupta köyünde tek kalan askeri bile yollayan bununla yetinmeyipte benim köy giderse gitsin sorun diil yeterki arkadaşımın köyüne bişey olmasın diye düşünen ve hatta olayı abartıp elimdeki tüm savunmayı gönderdim isterseniz saldırı askerlerinide destek atayım diyen tüm vıp li kardeşlerime tebrikler..son söz olarak..
''KUŞ YADA ZENCİ OLABİLİRSİNİZ..ASKERİNİZ BOL VE HATTA VIP DEN COK OLABİLİR..ANCAK HİÇBİR ZAMAN VIP KADAR OLAMAZSINIZ..ERİŞİLMEZ DEĞİLİZ YENİLMEZİZ..ERİŞEBİLİRSİNİZ..ANCAK YENEMEZSİNİZ''
Bizim efsanemiz nesilden nesile akacaktır... Bizim efsanemizin kaderini biz çizeriz, bizden başka kimsenin gücü bunu değiştirmeye yetmez!!!!
penner07
31-08-2008, 07:44
bızle boy olcusmek herkezın haddı degıldır bu boyle bılıne hem sıyahı hem ankayı 1 haftada gomduk herkez baksın dalgasına vıp ısmını agzına alacak olanda once bı besmele ceksın
wpl
özel kuvvetler komutanı sen çok yaşa :D:D:D:D
anka bi yana bu özel kuvvetler komutanı çin ordusunu bitirir :D
VİP'e kırgınım ve hatta çok kızdım...
Madalyamın katilisiniz...
Gerçekten tebrik ederim iyi bir savunma kurulmuş sur yıkılsada gelen bütün askerler kesilmiş..
Bu arada karşı tarafıda tebrik etmek gerek iyi bir organize olmuşlar..
Aşıkların Atışması gibi olmuş birlik profilleri...
Bakın ne demiş anka;
"кαяdαη αdαмℓαяıη sαℓтαηαтı
güηєşi göяüηcєує кαdαяdıя!"
VIP ten yanıt;
KARDAN ADAM DEĞİL BUZDAĞI ;)
VE KUTUPLARDA ASLA GÜNEŞ DOĞMAZ ;)
SADECE 3 GÜNLÜK OYUN ZEKANIZLA KÜÇÜCÜK BİR KIVILCIMI GÜNEŞ SANARSINIZ ;)
İdialı konuşmuş arkadaş;
** HER EFSANENİN BİR SONU VARDIR ,
EFSANELERİ BİZ YARATIR VE BİZ BİTİRİRİZ **
Vermişler Ağzının payını ;)
V.I.P. i YIKMAK BİTİRMEK BU KADAR KOLAY OLSAYDI İNANIN SİZDEN ÖNCE 19 AY BOYUNCA BİRİLERİ BUNU YAPARDI..
ÇÜNKÜ ONLAR DA SİZİN KADAR HIRSLIYDI..KİN VE ÖFKE DOLUYDU..SON ÇIRPINIŞLARI OLDUĞUNU BİLİYORLARDI..KORKUYORLARDI..
AMA EFSANELER ASLA BİTMEZ..
Nere gitiik biz lan
Askerlerin nerde lan. Bune lan, noluyo yaw :D
Saat beş sularındaki çakılmamız üzerine şol fakirin apoletine takılan madalyayı yalancı dostumuza müjdelik niyetine ithaf ediyorum. :) Arzu ettiği gibi istimâl edebilir. Bu ihaneti ömür boyu yakasında bir onursuzluk rozeti gibi taşıyacaktır. Birliğini, aynı saflarda savaştığı dostlarını satan neleri satmaz ki… Veyl o şerefsize. Vallahû âlem…
Herkez Haddini Bilecek....
BİZ SİZLERİN OYNAMASINA İZİN VERDİ İSEK BENCİLLİK YAPIP KENDİMİZİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN VERMİŞİZDİR..ÇÜNKÜ BİZDE ASKER BİTMEYECEKTİR..ASKR BİTMEDİĞİ İÇİN SÜREKLİ TAHIL İHTİYACIMIZ VARDIR..VEDE BİZ KENDİ ASKERİMİZİ DÜŞMANDA BULUNAN TEK ŞEY YANİ TAHIL İLE BESLERİZ..DÜŞMAN TAHILI BİZİM ASKERLERİMİZ İÇİN VARDIR...
barisgecer
31-08-2008, 13:04
hll olsun bize savunmada 1.liği witch alcaktı ama:D olmadı
barisgecer
31-08-2008, 13:15
Geceleri uyutmaz. ڪےİyαH
Birkaç oyuncusuyla bile komple bir birliğin savunmasını keser. ڪےİyαH
Reklama ihtiyaç duymaz. ڪےİyαH
Ve en önemlisi; Adına şaibe karışmamıştır.ڪےİyαH
barisgecer
31-08-2008, 13:16
Eski S4 Teki Röwanş Için
2 Defa Wow Tamamlıyan Ekip Bir Defada Satılan We Unutmayanlar Birliği...siyah®
Kemal Başer
01-09-2008, 01:18
tebrikler güzel raporlar...
12 saatte 350 bin saldırı askeri kesmekle rekor bende hala ama :)
1 haftada kestiğimi yazmıyorum :P
s2 COF
12 saatte 350k da çok güzel bir rakam dostum..
ama burdakiler 12 sn fln :D
12 sn de 200k ve üzeri raporlar..
asla seninkini küçümsemek gibi bi niyetim de yok yanlış anlama ;)
tebrikler güzel raporlar...
12 saatte 350 bin saldırı askeri kesmekle rekor bende hala ama :)
1 haftada kestiğimi yazmıyorum :P
s2 COF
Reklam kokan hareketler bunlar :rolleyes:
Sizlerin raporlarınıda görmek isteriz
Sadece bizi izleyin Dünyanın kacbucak oldugunu sizlere tatrıacağız tehdit ediyoruz sizi varmı itirazı olan ? evet biz rakiple alay ederiz kaile almayız tınlamayız sallarız yıkar geçeriz... o kadar.
barisgecer
01-09-2008, 11:28
yürü be kim tutar seni:D
işin ilginç yanı bu konuyu kuşlar açmıştı :D
bir çakılamadık şöyle yaws :D savunma da çıkmaz oldu karşımıza :D
Buda VİPATEŞ birliğinden KIPIRTI'nın savunma raporu(Tüm biliğe teşekkürler destekleri için;)):
http://travian-reports.net/tr/raport.php?id=b15324b05
.ULTRAVİOLE.
01-09-2008, 23:00
Osman05 sen eski s4 te oynadın mı ?
slayerize
01-09-2008, 23:31
ben oynadım hayırdır?? we ne alaka??:D
Evet oynadım G.Ü.Ç birliğindeydim.
bloodber
02-09-2008, 01:17
yaw wallace.jugger.wpl.penner sız ne bıcım adamsınz be kardesım adamların 4ay da bastıgı askerı 12 sn de kestınız bı de gelmıs burada adamlarla dalga gecıyorsunuz hıc yakıstıramadım sızlere:D:D
Kemal Başer
02-09-2008, 01:34
Reklam kokan hareketler bunlar :rolleyes:
Sizlerin raporlarınıda görmek isteriz
benim raporlarımı görmek isteyen youtube COF Birliği Kemal Başer s2 vs yazabilirler.
geçen sene s2 wow dikildiğinden forumda temizlendi haliyle.
neyse sizlere başarılar :)
barisgecer
02-09-2008, 02:21
isimiz yok onla mı ugrascaz yav buraya koysaydın ...
benim raporlarımı görmek isteyen youtube COF Birliği Kemal Başer s2 vs yazabilirler.
geçen sene s2 wow dikildiğinden forumda temizlendi haliyle.
neyse sizlere başarılar :)
Pardon Kemal abi sizin ününüzü biz biliyoruz Gençlere ders niteliğinde olurdu o bakımdan.
Yoksa cofu bilmeyen mi var? :D
.ULTRAVİOLE.
02-09-2008, 04:41
Evet oynadım G.Ü.Ç birliğindeydim.
olum beni hatırlamadın mı :) ben seni arıyordum ya eski msn de falan bakıyordum kara_miras ben. GÜÇ birliginden. Ö.m. Atıyorum.
olum beni hatırlamadın mı :) ben seni arıyordum ya eski msn de falan bakıyordum kara_miras ben. GÜÇ birliginden. Ö.m. Atıyorum.
Facebook a güzelim orada buluşun
vip>cof
cof deyip geçme ortak açılımını bilmiyorum ama böyle komplike bişey gibin duruyo.
Gerçi cop olsa daha bi manadar olurmuş ama
penner07
02-09-2008, 07:44
yaw işiniz gücünüz yok cofa laf mı atıosunuz..herkes kendi serverından sorumlu olsun..kemal abimede laf atmayın..ben onu sürekli takip ediorum..adamın sinirini(yani benim sinirimi) bozmayın yıkarım hepinizi:D:D
vıp kadar asla olamaz ama cofu da seviorum..
tomartıcı07
02-09-2008, 17:05
burda muhabbet iyi ama milleti tanımıyom ondan anlamsız oluyo raporumda yokki öle ses getirecek koysam neyse kolay gelsin millet
tomartıcı07
03-10-2008, 14:23
İspatlanmamış durunlar için hiç kimseye hakaret etme gibi bir lüksünüz bulunmamaktadır.
DeathLess
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.