PDA

Tüm Versiyonu Göster : S5 Birlikleri

Testes
10-08-2008, 17:42
Arkadaşlar merhaba;
S5 birlik bölümü diğer serverlara göre daha cansız.Bende mesaj yazma gereksinimi duydum bu yüzden.Bana göre S5de en sakat bölge olarak +/- bölgesi gözükmektedir.Bu bölgede Azazel,Tahr!bat,İnfiNity birliği baş göstermekte.İlk 10 içinde 3 ve ilk 20 içinde 5 +/- bölgesinden birlik bulunmaktadır.Bu bölgede bir birleşme yapılırsa hem wow içinde sağlam bir adım atılmış olur hemde diğer birliklere göre wow yarışında 1 adım önde olurlar.Diğer bölgedede durumlar aslında +/- den farklı değil ama diğer bölgedeki birlikler yeni yeni yapılanmaya başladığı için bir birleşmenin olacağını sanmıyorum.Bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

delifako
11-08-2008, 20:09
Kabul etmek lazım en hareketsiz server forumu s5 :) +/- bünyesinde barındırdığı güçlü birliklerle dikkat çekiyo ama bence bu birlikler bi birleşmeden çok, güzel bi savaş çıkaracak gibi görünüyo.

Memat
11-08-2008, 20:54
Natarlar gelsinde siz görün pasif forumu :D Geçen WoW 'da sayfalarca yazmıştık :D Çok eğlenceli oluyo :D

Testes
12-08-2008, 12:33
Delifako hiç belli olmaz.Bir birleşme olursa serverın kaderi değişmiş olur.Bununda herkes aslında farkında.