PDA

Tüm Versiyonu Göster : Üsküdar Selimiyede Patlama

berkco99
07-08-2008, 13:19
Üsküdarda Patlama

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, belediyenin Selimiye'deki ek hizmet binası yakınında 3 patlama meydana geldiğini belirterek, patlamaların ikisinin Karacaahmet Mezarlığı, birinin de çöp kamyonunun içinde olduğunu bildirdi.

Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlamaların belediyenin Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yer aldığı Selimiye'deki hizmet binasının yakınında olduğunu kaydetti.

''Bana ulaşan bilgilere göre 3 adet patlama olmuş. 2'si binanın yakınındaki Karacaahmet Mezarlığı'nın içinde, biri ise park alanında bulunan çöp kamyonunda meydana gelmiş'' diyen Çakır, park alanındaki araçlarda önemli bir hasarın meydana gelmediğini, binanında sadece bir camının çatladığını kendisine ilettiklerini söyledi.

Çakır, emniyet güçlerinin, patlamaya neyin neden olduğuna ilişkin araştırmasını sürdürdüğünü de ifade ederek, can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Üsküdar Belediyesine bomba atıldı

Selimiye'de bulunan ek hizmet binasının önündeki çöp bidonunun arka kısmında, saat 09.25 sıralarında 4 ayrı meydana geldi. Patlamalarda hayatını kaybeden olmazken, bir kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Görgü tanıkları, patlama sonrası biri kadın iki kişinin olay yerinden motosikletle uzaklaştığını gördüklerini açıkladı.

Üsküdar'da belediye ek hizmet binasının da içerisinde bulunduğu bölgede 4 ayrı patlama meydana geldi. Patlamalar sonrasında bir vatandaş hafif şekilde yaralandı. Çevrede bulunan bazı işyerlerinin ve araçların da camları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre; Selimiye Mahallesi Atelyeler Caddesi üzerinde Üsküdar Belediyesi Ek Hizmet Binası'nın da bulunduğu bölgede 4 ayrı patlama meydana geldi. Sebebi bilinmeyen patlamaların ilk 3'ü Karacaahmet Mezarlığı'nda oldu. 4. patlama ise Ek Hizmet Binası'nda bulunan bir temizlik aracının üzerinde meydana geldi. Patlamaların sebebi henüz tespit edilemezken, bir vatandaş da bacağına isabet eden taş dolayısıyla hafif bir şekilde yaralandı. Patlamalar sonrasında çevre binalar ve araçların camları kırıldı.

Olayın hemen ardından bölgeye gelen polis güvenlik kordonu oluşturdu. Yeni bir patlama olması ihtimali üzerine ek hizmet binası ve çevredeki binalar boşaltıldı. Patlamanın ardından olay yerinden motosikletle kaçtığı öne sürülen biri kadın 2 kişi aranıyor. Anadolu yakasındaki polis birimleri alarma geçirildi.

Bizim burada yaşandı bende olay anında dışarıdaydım :(

PİNCIR38
07-08-2008, 13:21
Bende yakın sayılırım ama ses felan duymadım. GEÇMİŞ OLSUN.

Merciless
07-08-2008, 13:21
Geçmiş olsun :(

Bkz: Travian Gazetesi (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=44527&highlight=travian+gazetesi)

forkos
07-08-2008, 13:22
Geçmiş olsun.:(

berkco99
Geçmiş olsun :( Yine canlar yanmaya başladı..

Bkz: Travian Gazetesi (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=44527&highlight=travian+gazetesi)

Oraya yazcaktım fakat orada yorum yazılamıyor diye yazmadım.

telteper
Lanet olsun

Oguzmoli
07-08-2008, 13:23
Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

.PAINKILLER
07-08-2008, 13:25
..... olsun

O kelimeyi bir daha kullanmamanı tavsiye ederim.

Merciless
07-08-2008, 13:27
O kelimeyi bir daha kullanmamanı tavsiye ederim.

Ne var ki bunda güngören patlamasında edilen lafların yanında bir hiç

göktürklü
07-08-2008, 13:31
antalyada güngörende şurda burda başamadılar sıra üsküdarda allah cezalarını verecek onların ahirete saklıyor allah büyük yere saklıyor.

stifler
07-08-2008, 13:31
Ne Zaman Atıldı Bilginiz Varmı?Geçmiş Olsun:(

berkco99
07-08-2008, 13:32
Ne Zaman Atıldı Bilginiz Varmı?Geçmiş Olsun:(

09.25 sıralarında.

berkco99
07-08-2008, 20:44
Meğerse bomba Kışlaya atılacakmış.Fakat isabet atamamışlar , haberlerden aldığım bilgilere göre