Tüm Versiyonu Göster : PsP Hakkında Bilgisi Olan?
Selam arkadaşlar.. PsP hakkında bilgisi olan varsa birkaç soru sormam gerekiyor.. :)
1)Oyun CDm var fakat Memory Strick im yok..Oyun çalışırmı.. yani oyniyabilirmiyim?
2)Sizce downlanger (ismini yalnış söylemiş olabilirim) yaptırmamı tavsiye eder misiniz?
Aklıma geldikçe sorularıma devam edicem..
(Bunları bi PSP forumuna yazdım ama 3 gündür konuma bakan olmadı..Sizden yardım bekliyorum.. )
DePReSiF
06-08-2008, 23:26
1)Çalışır.
2)Türkçesi nedir onun?Versiyon kırdırmaktan mı bahsediyorsun?
1)Çalışır.
2)Türkçesi nedir onun?Versiyon kırdırmaktan mı bahsediyorsun?
Evet..Versiyon kırdırmak
DePReSiF
06-08-2008, 23:30
Evet, yaptır.Ama garanti dışına çıkacak ve bir de hafıza kartı alman gerekecek.
Oyuna vereceğin 200-300 milyon yerine internetten yüklersin direk, rahat olur.
Sonracığıma oyun, müzik, MSN, film...Kebap.
versionu bir kere kırdır son sürümü yüklet sürekli değiştirme bu psp yi olumsuz yönde etkiler ilk soruna arkadaş cevap vermiş zaten evet oynıyabilirsin eğer pc den iso atarak oynamak istersen hafıza kartı olmalı;)
Evet, yaptır.Ama garanti dışına çıkacak ve bir de hafıza kartı alman gerekecek.
Oyuna vereceğin 200-300 milyon yerine internetten yüklersin direk, rahat olur.
Sonracığıma oyun, müzik, MSN, film...Kebap.
Benim oynamak istediğim 2 tane oyun var zaten..(NFS Carbon ve FİFA 08 )
Benim düşüncem şöyle;
2 oyunu alıp garantisi bittikten sonra versiyon kırdırmak.. (2 yıl)
...
Zaten ben antakya'da yaşadığım için burda pek yok o işi yapan..Şehirdışına çıktığım zaman..
Tavsite ettiğin oyunlar varmı?..Senin psp varsa hafıza kartı kaçlık?
DePReSiF
06-08-2008, 23:36
Benim düşüncem şöyle;
...
Zaten ben antakya'da yaşadığım için burda pek yok o işi yapan..Şehirdışına çıktığım zaman..
4.
Elbette orada da vardır o işleri yapan.İnternet cafe'ciler bile yapmaya başladı.
2 yıl boyunca 2 oyun mu oynayacaksın?Monotonlaşır artık.
God Of War, POP Rival Swords, NFS Pro Street, Tekken Dark Evoulation(Yanlış olabilir.) bunlar süper oyunlardır.;)
Benim düşüncem şöyle;
...
sana tavsiyem istanbulda bazı güvenilir yerler var 350 tane oyun verio 30 ytl ye kargo ile alabiliosuuz 30 ytl falan dı.nfs fifa falan hepsi oluo;)350 oyun işte 28 tane dvd ye atılmış oluo iso lar usb den atarsın bi oyuna o kadar para verceğine 350 oyun al bide hafıza kartı al sıkıldıkça değiş;)
God Of War, bende öneririm psp deki en güzel oyun easy modda çok kolay harda bitirmeye çalış harda 1 haftamı aldı nerdeyse bitirmek:Dsüper bi oyun.
DePReSiF
06-08-2008, 23:39
sana tavsiyem istanbulda bazı güvenilir yerler var 350 tane oyun verio 30 ytl ye kargo ile alabiliosuuz 30 ytl falan dı.nfs fifa falan hepsi oluo;)350 oyun işte 28 tane dvd ye atılmış oluo iso lar usb den atarsın bi oyuna o kadar para verceğine 350 oyun al bide hafıza kartı al sıkıldıkça değiş;)
Onun için versiyon kırılması ve hafı kartı gerekiyor işte...
Ama, 2 yıl kırmamayı düşünüyormuş.
30 lira verene kadar netten yükler .(:
4.
Elbette orada da vardır o işleri yapan.İnternet cafe'ciler bile yapmaya başladı.
2 yıl boyunca 2 oyun mu oynayacaksın?Monotonlaşır artık.
God Of War, POP Rival Swords, NFS Pro Street, Tekken Dark Evoulation(Yanlış olabilir.) bunlar süper oyunlardır.;)
Sanmıyorum burada olacağını..
Bugünlerde Adanaya gitme ihtimalimiz var..Belki orda olabilir..
God Of War, bende öneririm psp deki en güzel oyun easy modda çok kolay harda bitirmeye çalış harda 1 haftamı aldı nerdeyse bitirmek:Dsüper bi oyun.
O kargo işine pek güvenmiyorum ben.. :rolleyes:
Onun için versiyon kırılması ve hafı kartı gerekiyor işte...
Ama, 2 yıl kırmamayı düşünüyormuş.
30 lira verene kadar netten yükler .(:
netten sorun çıkabilio bildiğin gibi oyun açılmıo veya kota lı ise kota dolar 2 yıl boyunca aynı oyunu oynayamazssın dostum çok sıkılırsın bana 1 oyun 1 hafta ancak yetio:D
Püff..Kararsız kaldım..
Annem felanda kırdırma diyor sana oyun almanda yardım ederim diyor ama belli olmaz işleri :rolleyes:
Püff..Kararsız kaldım..
Annem felanda kırdırma diyor sana oyun almanda yardım ederim diyor ama belli olmaz işleri :rolleyes:
kararınızı etkilemek istemem ama
2 oyuna 200 ytl versen kırdırdıktan sonra psp bozulsa tamiri o kadar etmez sanırım:D
kararınızı etkilemek istemem ama
2 oyuna 200 ytl versen kırdırdıktan sonra psp bozulsa tamiri o kadar etmez sanırım:D
Nerde kırdırıcam ben versiyonu Antakyada yavs.. :rolleyes:
Ama hala tam emin değilim..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.