PDA

Tüm Versiyonu Göster : hacker olmak istermiydiniz......

mavisimtrak
06-08-2008, 22:38
EC-Council'in Türkiye temsilcisi olan AcademyTech, dünyanın en yaygın güvenlik eğitim programı CEH (Certified Ethical Hacker - Sertifikalı Etik Hacker) için bireysel katılımcılara yönelik yaz kampanyası düzenledi.

Ağustos ve Eylül aylarında her hafta düzenlenecek eğitimler, kariyerlerini bilgi teknolojileri güvenliği alanında devam ettirmek isteyenler için çok önemli bir fırsat sunuyor. Bilgi teknolojileri alanında en önemli açık yetişmiş bilgi teknolojileri güvenliğinde personeli konusunda bulunuyor. AcademyTech'in CEH eğitimine katılarak tüm dünyada geçerli olan CEH sertifikasını almaya hak kazanan katılımcılar, kariyerlerini bilgi teknolojileri güvenliği alanda devam ettirebiliyorlar.

Dünya genelinde en çok kabul gören bilgi teknolojileri güvenliği sertifikasyon programı CEH'e katılanlar, bilgisayar korsanlarının nasıl düşündüklerini öğrenerek çalıştıkları kurumların bilgi sistemlerini bilgisayar korsanlarının saldırılarından ve diğer güvenlik tehditlerinden koruyabiliyorlar.

18 Ağustos'ta başlayacak CEH eğitimleri, AcademyTech'in Kadıköy, Mecidiyeköy ve Ankara merkezlerinde dönüşümlü olarak düzenlenecek. Hafta içi eğitimlerine ek olarak 16 Ağustos'da İstanbul'da ve 8 Eylül'de Ankara'da açılacak sınıflarda ise eğitimler 3 haftasonu boyunca devam edecek.

CEH eğitimine katılabilmek için temel düzeyde işletim sistemi ve ağ bilgisine sahip olmak yeterli. 2 ay boyunca sürecek eğitimlerin bedeli ise 1000 dolar + KDV.

stifler
06-08-2008, 22:40
indirim yaparlarmı acep:D
yaş sınırı varmı?

Şeboist_genc
06-08-2008, 22:41
1000 dolar hayatta vermem:D

mert789
06-08-2008, 22:42
boşverin hackerliği sonra yakalanınca kötü oluyor...

zapataist
06-08-2008, 22:44
link vermek yassak amma şöyle diyim turkhackteam.org ta öğrendiklerim bana yetiyor,hemide bedava,çok yakından ilgileniyorlar tabi iyi hackerlardan birine özel mesajdan msn istersen geri çevirmezler, sorunda olmuyor, I.p gizleyip yapıyorsun işi,kimi siteler 1 saatte çökeltirilirken kimileri 15 günü buluyor ha bunu ellerle yapıyorsunuz,15 gün boyunca ellerini çalıştırıyorsun ;)

mavisimtrak
06-08-2008, 22:44

amacımız gelecekte pc hacklemek deyil güvenlik duvarları yapabilmek tabi bunları yapmak için önce hacklemek gerekiyor diye düşünüyorum

zapataist
06-08-2008, 22:45

Ip gizleyici var googledan bulabilirsin ama bi yan etkisi var mynet daha önce bu hackerlardan çok çektiği için ıp'n gizli halde mynete giremiyorsun :D

mavisimtrak
06-08-2008, 22:46
ya istiklal ya ölum türk hackerlerinden iyisini tanımam ama site kurucularından biri geçen günlerde hayatını kaybetti sitede bir süreliğine durduruldu
ayt ;)

stifler
06-08-2008, 22:47
Ip Değişirsin Başkasının Ip Sini Verirsin Onlar Kolay İş:)
Diğer Aşamalar Zor Çökertmek Falan:D

zapataist
06-08-2008, 22:51
sitenin sunucusunu bulmak için 10 saat yerinden kalkmayan adamlar tanıyorum ha bu arada kürt hackerlarda ColdHackers ismiyle nam saldı,tsk nın sitesine saldırı düzenleyip çökelttiler aynı zamanda bol bol türk milliyetçiliği yapan siteleri çökeltip pkk ve abdullah öcalan resimleri koyuyorlar

stifler
06-08-2008, 22:55
sitenin sunucusunu bulmak için 10 saat yerinden kalkmayan adamlar tanıyorum ha bu arada kürt hackerlarda ColdHackers ismiyle nam saldı,tsk nın sitesine saldırı düzenleyip çökelttiler aynı zamanda bol bol türk milliyetçiliği yapan siteleri çökeltip pkk ve abdullah öcalan resimleri koyuyorlar
ColdHackers çökertildi die biliorum..

zapataist
06-08-2008, 22:55
Linkler editlendi

reis.26
06-08-2008, 23:03
2 ay boyunca sürecek eğitimlerin bedeli ise 1000 dolar + KDV.

yuuuuuuh demin kadın aradı ben seni arasam dakikası 8 kuruştan saati 5 lira yapmıyo

khsh
06-08-2008, 23:09
ya istiklal ya ölum türk hackerlerinden iyisini tanımam ama site kurucularından biri geçen günlerde hayatını kaybetti sitede bir süreliğine durduruldu
ayt ;)

ayt yi bende biliyorum Ay Yıldız Team

baya yabancı siteleri hackliyorlar 10 binleri buluyor üstlerine Türk bayrağı falan koyuyorlar o siteye

2 ay boyunca sürecek eğitimlerin bedeli ise 1000 dolar + KDV.

yuuuuuuh demin kadın aradı ben seni arasam dakikası 8 kuruştan saati 5 lira yapmıyo

hehe he he hangi kadın :D

CaLadionS
06-08-2008, 23:14
ayt yi bende biliyorum Ay Yıldız Team

baya yabancı siteleri hackliyorlar 10 binleri buluyor üstlerine Türk bayrağı falan koyuyorlar o siteye

Turkcell'den Bebişim :D

reis.26
06-08-2008, 23:23

Turkcell'den Bebişim :D

pınar :D:D

mavisimtrak
06-08-2008, 23:39
[quote=khsh;1569417]ayt yi bende biliyorum Ay Yıldız Team

tam üstüne bastın ;)

Jumpp
07-08-2008, 00:22
İstemezdim.

mavisimtrak
07-08-2008, 09:43
İstemezdim.

en iyisini yapardın herbaba yığıdın harcı deyil zaten bosu bosuna kafa patlatmaya gerek yok ;)

potter
07-08-2008, 10:01
hacker olmak yakalanınca ömür boyu hapis ediyorlardı:(

mavisimtrak
07-08-2008, 10:17
hacker olmak yakalanınca ömür boyu hapis ediyorlardı:(

kendini saldırı olarak deyilde savunma olarak geliştir neden yasa dışı işler yapıpta ömür boyu hapis yatacaksın ki?