Tüm Versiyonu Göster : Bamya Sevmeyenler Fun Club
Bamya sevmiyor musunuz?O sivri şeyin boğazdan geçerken boğazı tahriş edip mideye saplanıp daha da ileri gittiğinde vereceği zararların bilincinde misiniz?Görüntüsü mü hoşunuza gitmiyor?Ya da en azından sadece sevmiyor musunuz?O zaman hemen fun clube üye olun.
Kurallar:
1-)Bamya yemeyeceksiniz.
2-)Kuralları sevmem bu kadarı çok bile.
Burada kurucu-başkan-yardımcı vs. yok herkesin sıfatı üye herkes üye olabilir üye adayları da öm atarsa adını yazarım:)Bir de üyelerden ricam şunu avatarlarına koysunlar:http://img144.imageshack.us/img144/8839/nobamyakl4.jpg
Avatar koyma yerinin URL bölümüne şu kodu yazabilirsiniz:
http://img144.imageshack.us/img144/8839/nobamyakl4.jpg
Birde imzalarını buraya yönlendirirlerse sevinirim.
Ayrıca bakınız ilgili konu:Niçin Bamya Yememeliyiz? (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?p=1583401#post1583401)
Üyeler:
1-)Haunter
2-)pıspır
3-)DePReSiF
4-)RüZgAr_GüLü
5-)rebeL_pretty
6-)Kamikaze
7-)berkco99
8-)CuBe
9-)asi_ve_mavi
10-)bjkhakan1903
11-)CaLadionS
12-)crazy turk
13-)Jumpp
14-)CurCuna
15-)PİNCIR38
16-)tanse26
17-)capo_07
18-)crescent449
19-)..:lion_boy:..
20-)telteper
21-)bledachelik
22-)_NO_
23-)aksi26
24-)2.bölük
25-)htc
26-)TheLeqenDTR
27-)Ekspress
28-)cezas
29-)TcTe
30-)GirayKapaN17
31-)MARTYR
32-)black_hawks
33-)SLİPKNOT
34-)emrullah64
35-)Heduan_
36-)sabrican
37-)saral
38-)456
39-)feV
40-)sonic47
41-)tugberk123
42-)Empires
43-)batuhan97
44-)dogabeey
45-)-CoNsuRaL-
46-)hako67
47-)yettiartık
48-)gurcantolga
49-)MeTaLlİcA
50-)FiReRLy
51-)K@rakurt
52-)Tombakos98
53-)makberistan
54-)BadBlazzerd
55-)elamdanmahru
56-)PumPitaX
57-)şabaran
58-)aragorn10
59-)rapatak
60-)angel_ds
61-)huntelaar
62-)tang88
63-)GalyalıCaner
64-)darkwander
65-)
66-)
67-)
68-)
69-)
70-)
Ben ben ben:D
Hatta serverlarda Anit-Bamya Tim adı altında birlikler bile kuralım hatta Türkiyede yürüyüşler yapıp funımıza üye topalyalım.Hatta Nasanın uzay araçlarına amblemimiz olan ''Bamya Yasaktır' işaretini yapıştıralım ki uzaylılarda üye olabilsin.
bamya sevilmez mi yahu :D bamyasız hayata lanet olsun :D
Şeboist_genc
06-08-2008, 21:24
hahahaha ben bamya seviyorum:D:D:D
DePReSiF
06-08-2008, 21:24
Ve Nohut.
Formatı genişletelim.:D
Ben ben ben:D
Hatta serverlarda Anit-Bamya Tim adı altında birlikler bile kuralım hatta Türkiyede yürüyüşler yapıp funımıza üye topalyalım.Hatta Nasanın uzay araçlarına amblemimiz olan ''Bamya Yasaktır' işaretini yapıştıralım ki uzaylılarsa üye olabilsin.
Kafa dengim benim canım abim:)
Haklısın bende bamya sevmem 1 kere yemeği denedim sonu kötü bitti ama böyle yerlere üye olmam ve bu tür konuların forum kirliliği olduğunu düşünüyorum..
hatta yararlalırını bile buldum bakın...... onu bulamayanlarda var :D
BAMYA: Daha çok ılıman iklimlerde yetişen Bamya, meyvesi yuvarlak, oval ve yeşil; yaprakları asma yaprağı şeklinde bir bitkidir.
Bamyanın Faydaları: Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasını sağlayarak sindirim sistemine yardımcı olur. Lif oranı yüksek bir besin olan Bamya, idrar söktürücüdür ve kabızlığı gidermekte faydalıdır. Mineraller açısından da zengin bir sebze olan Bamya, halsizliğe iyi gelir.
Bamya Nasıl Kullanılır ve Tüketilir? Bamya, iyice olgunlaşıp kartlaşmadan taze olarak toplanmalı ve tüketilmelidir. Yaş ya da kuru olarak tüketilebilir. Bamyanın çiçeği de faydalıdır. Çiçekleri ezilip kaynatılarak suyu içilirse göğsü rahatlatır ve yumuşatır.
Ve Nohut.
Tamam abi ama şimdilik idare et saat geç oldu:)
Seven arkadaşlar diyorum bi insanın en sevdiği yemek baaamya olabilir mi?:DGidin konudan bi çoğalalım da görürsünüz şimdi rahat bırakın:)
RüZgAr_GüLü
06-08-2008, 21:26
Beni de üye yapın ! Lütfen lütfen ! Çok istiyorum bunu !
Şeboist_genc
06-08-2008, 21:27
canım sırf gıcıklığına bamya çekti:D:D:D olsada yesek dimi club:D
I love this Bamya.
Bamya sevilmezmi hiç.
Haklısın bende bamya sevmem 1 kere yemeği denedim sonu kötü bitti ama böyle yerlere üye olmam ve bu tür konuların forum kirliliği olduğunu düşünüyorum..
Düşün düşün felakettir işin:DÜye ol ya nolcak lütfen bak kimseye zararı yok:)
Kafa dengim benim canım abim:)
Fikir benden eylem senden:D
Git yapıştır bakaıym yiyosa o ablemi NASA'nın mekiklerine:D
Denemeye kalkarsan yarın ki haber başlıklarını düşünemiyorum.
Bazıları şöyle olur sanırım:D
Böylesini sadece Türkler dener.
Türklerin Fun Club aşkı.
Bir Türk Fun Clubu dünyaya bedel.
Türkün cesareti.
NASA araçlarına işaret yağıştırmak isteyen ilk insan.
Haunter şov.
Az kalsın yapıştıracaktı.
Hadi Türkler hepiniz Haunterı desteklemek için 3450'ye Haunter yazıp yollayın:D
Kamikaze
06-08-2008, 21:28
Yaz beni de Haunter...
Bamya yerine pırasa bile yemeye razıyım yani..:D
Pırasa Sevmeyenler Fun Club ta ben mi açsam acabaa.. :p
blackbala
06-08-2008, 21:29
ya arkadaşım yaz günlerinin vazgeçilmez yemeğidir sevilmez mi bu bir de üstüne limon sık ha tamam yanına da bir kaşık pilav koy :D
Yeah!İşte budur halkı bamyadan soğutmalıyız Türkiye'ye sahte bamya girdi!Yiyen ölüyor sakın bamya almayın!:D
berkco99
06-08-2008, 21:29
Bende !!! :)
Yeah!İşte budur halkı bamyadan soğutmalıyız Türkiye'ye sahte bamya girdi!Yiyen ölüyor sakın bamya almayın!:D
Sahte bamyayı gerçeğinden ayırmanın tek yolu denemek.Ama ölüm riski %50.Sizce denemeye değer mi.
Tabiki hayır!!!
Öyleyse hep beraber 3 kere bammyaya hayırr bammyaya hayırr bammyaya hayırr...
Şeboist_genc
06-08-2008, 21:32
bamya sevenler hadi dağıtalım burayı:D:D:D:p
Offf.Bi de sulu sulu olacak.Gidecen taptaze halk ekmeğini bandıra bandıra yiyecen.
Sizin anneniz yapamadığı için sevmiyonuzdur.Gelinde görün annemin bamyasını :cool:
İsterse piri yapsın kardeşim sevmiyorum başka kapıya gidiniz:)
asi_ve_mavi
06-08-2008, 21:36
bende sevmiom:)
ekle benide.
ekşi ekşide bi tadı var:S
Şeboist_genc
06-08-2008, 21:36
hahahaha şu güzelliğe bakın be:D
http://img364.imageshack.us/img364/8664/3615303295463cb555le1.jpg (http://imageshack.us)
Şeboist genç kardeşim bak etme gitme bamya yeme hem şeboistliğinden hem gençliğinden olursun:D
Şeboist_genc
06-08-2008, 21:40
Şeboist genç kardeşim bak etme gitme bamya yeme hem şeboistliğinden hem gençliğinden olursun:D
ben gayet memnum bamyadan:D:D bırakamam bağımlısı oldum :D
ben gayet memnum bamyadan:D:D bırakamam bağımlısı oldum :D
+1 :D
Pırasa sevmiyenler fun clup olsaydı seve seve :D
Şeboist_genc
06-08-2008, 21:41
+1 :D
Pırasa sevmiyenler fun clup olsaydı seve seve :D
ama ben pırasada seviyorum:D:D
...HaKaN...
06-08-2008, 21:43
Beni yaz beni :D
ama ben pırasada seviyorum:D:D
Reziiiillll... :p :D:D
Şeboist_genc
06-08-2008, 21:44
Reziiiillll... :p :D:D
pırasa sevenler klübü açarım bak:D:D
Arkadaşlar yarın faaliyetlere geçeriz bir de yöneticilerden bamya sevmeyen bulabiliresek iş güzel.Saat biraz geç oldu aslında yarın yapsam daha iyi olcaktı da neyse hem kafamızda birşeyler kurgulayalım:)
...HaKaN...
06-08-2008, 21:45
Beni yazsana avatarımıda değiştirdim bak :mad::D
Beni yazsana avatarımıda değiştirdim bak :mad::D
Pardon arada gitmiş:(Görmediklerim varsa kusura bakmasın tekrar yazsın yoksa herkese açıktır:)
CaLadionS
06-08-2008, 22:25
Benide Ekle Hiç Sevmem Ööö :D
hughandsinem
06-08-2008, 23:43
Pırasadan nefret ederim ama bamya mis gibi yemek ya.Böyle bol domatesli ve ekşili yemeğini yaptın mı süper olur.Herkes güzel yapamaz onu sümüklü filan:DAma annem süper yapıyor.En sevdiğim yemeklerdendir bamya:D
Bamya,pırasa,kabak üçlüsü benden uzak olsun.:D
Kamikaze
06-08-2008, 23:52
Pırasadan nefret ederim ama bamya mis gibi yemek ya.Böyle bol domatesli ve ekşili yemeğini yaptın mı süper olur.Herkes güzel yapamaz onu sümüklü filan:DAma annem süper yapıyor.En sevdiğim yemeklerdendir bamya:D
Şu dediklerinizi anneme de söylermisiniz..:D Pırasayı kimse sevmiyor işte..:D
Yani yazıyım mı buraya?
Axcess kızı reklamlarındaki gibi:Bir insanın en sevdiği yemek baaamya olabilir mi?
Şeboist_genc
07-08-2008, 00:10
bütün sebze yemeklerini seviyorum özelliklede bamya ve pırasa:D:D
DePReSiF
07-08-2008, 00:10
Yani yazıyım mı buraya?
Axcess kızı reklamlarındaki gibi:Bir insanın en sevdiği yemek baaamya olabilir mi?
O sıradan bi' kız değil!:mad:O Özgü Namal.:mad:
Ya annem yapmaya kaldımı çok güzel yapar eminim ama ben kendimi bildim bileli hiç yemedim bi kere tiksinmişim dünyanın en iyi aşçısı yapsa yine yiyemem.Küçüklüğümde zorla yedirmişler ama hatırlamıyorum.
Tamam abi Özgü Namal o:)Özür dilerim affet hata ettik:)Ben Özgü Namal deyince herkesin aklına gelmeyebilir o reklam diye şeyi şey ettiydim:)
Faruuuk cama vuruyom,tık tık tık,iyi misin tosunum?
Böyle gereksiz bişeyden celallenmeye gerek yok tosunum...
Bamyaya Bayılırım mmmm Canım Çekti :D
DePReSiF
07-08-2008, 00:21
Böyle gereksiz bişeyden celallenmeye gerek yok tosunum...
Hafif hafif sinir katsayımı arttırmaya başlıyorsun, dilerim farkındasındır.;)
Patlama olmasın.
Gayet iyiyim gel seni alalım fun clube.
crazy turk
07-08-2008, 00:24
Benide yazarmısın :D
Hafif hafif sinir katsayımı arttırmaya başlıyorsun, dilerim farkındasındır.;)
Patlama olmasın.
Sen de benim!!...
Ohohoooo patlama olsun hadi havai fişek falan lütfeeeenn...
DePReSiF
07-08-2008, 00:27
Sen de benim!!...
Ohohoooo patlama olsun hadi havai fişek falan lütfeeeenn...
Samimi olmadıklarımın laubali davranışlarını sevmem.
Gerekçe budur tosuncum.
Arkadaşınmışım gibi davranmazsan sevinirim.;)
Backstabber
07-08-2008, 00:27
Yemesi kadar onu satması ve yemek yaparken dokunmasıda kötü bir şey:D Akşamam elleriniz mahvolur:D
Bööhh !
Benide yazsana =))
Gerek yok arkadaşlar biriniz alttan alsın bak Muhammed bamya yemeseydin böyle olmucaktı bırak bamyayı bize katıl hayatını yaşa:)
Samimi olmadıklarımın laubali davranışlarını sevmem.
Gerekçe budur tosuncum.
Ben asla laubali bi davranış yapmadım.Ben sevdiğim insanlara öyle derim ve onlardan böyle yanıtlar beklemem.Onlardan isteksel yanıtlar beklerim...
Sandığıma göre sevilmiyorum.Ama ben yine de severim...
Yemesi kadar onu satması ve yemek yaparken dokunmasıda kötü bir şey:D Akşamam elleriniz mahvolur:D
Yazıyım mı yani?
Ben asla laubali bi davranış yapmadım.Ben sevdiğim insanlara öyle derim ve onlardan böyle yanıtlar beklemem.Onlardan isteksel yanıtlar beklerim...
Sandığıma göre sevilmiyorum.Ama ben yine de severim...
Seviliyorsun , ama lütfen tartışmayın:)
Seviliyorsun , ama lütfen tartışmayın:)
Seven ayrı sevmeyen ayrı.Boşver.Bana siz yetersiniz Faruk.
;););););)
Seven ayrı sevmeyen ayrı.Boşver.Bana siz yetersiniz Faruk.
;););););)
Sen de bize yet karşılıklı yetelim , yetişelim gel bırak bamyayı hem sağlığını kurtar hem aramıza katıl yazıyım senide listeye:p
bamya mı:D
bamyaya bu kadar karşı olan tek forum:D
ben tüm yeşillikleri sevmem:D
Sen de bize yet karşılıklı yetelim , yetişelim gel bırak bamyayı hem sağlığını kurtar hem aramıza katıl yazıyım senide:p
Yazma beni.O da bir nimet sonuçta:)...
Backstabber
07-08-2008, 00:34
Yazıyım mı yani?
Yok bamya'yı seviyorum sadece kısa bi not geçtim:D Kusura bakma rahatsızlık verdim biraz...:) Ben bamya'yı dış yüzeyi olarak sevmiyorum yemesini severim:D İstersen yaz sonuçta sevmediğim bi yanı var:D
bamya mı:D
bamyaya bu kadar karşı olan tek forum:D
ben tüm yeşillikleri sevmem:D
O zaman yazıyorum?Mu acaba?
CaLadionS
07-08-2008, 00:35
+1.0000000 :) Katılıyorum Sonuna Kadar
Yok bamya'yı seviyorum sadece kısa bi not geçtim:D Kusura bakma rahatsızlık verdim biraz...:) Ben bamya'yı dış yüzeyi olarak sevmiyorum yemesini severim:D İstersen yaz sonuçta sevmediğim bi yanı var:D
Ne rahatsızlığı canım bundan sonra yemezsin olur biter hem sağlığın yerine gelir:)
O zaman yazıyorum?Mu acaba?
anlamadım dediğinden:D
anlamadım dediğinden:D
Listeye alıyım mı seni yani?:)
Patlıcan sevmem..
Pırasa sevmem..
Kabak sevmem..
Ama Bamya severim.. :D
Annenize söyleyin güzel yapsın..Antakya usülü yapmayı öğrensin..Barmağlarınızı yirsiniz :D
Patlıcan sevmem..
Pırasa sevmem..
Kabak sevmem..
Ama Bamya severim.. :D
Annenize söyleyin güzel yapsın..Antakya usülü yapmayı öğrensin..Barmağlarınızı yirsiniz :D
Tövbe tövbe insanın içinden gelecek mesela FB'liler GS'lileri sevmez ama bu GS kötü olduğu için değil içinde sevgi yok karşıt ona anlayın lütfen:)
Tövbe tövbe insanın içinden gelecek mesela FB'liler GS'lileri sevmez ama bu GS kötü olduğu için değil içinde sevgi yok karşıt ona anlayın lütfen:)
hmm..Bamyalarla düşünceleriniz uymuyor yani.. :D
hmm..Bamyalarla düşünceleriniz uymuyor yani.. :D
Bi nevi öyle de denilebilir:DMisyonlarımız farklı:D
Faruk,bamya tarlasında çalış e mi innnnnnşallah:D...
Faruk,bamya tarlasında çalış e mi innnnnnşallah:D...
Büyük beddua etme Muhammed:)
Bi nevi öyle de denilebilir:DMisyonlarımız farklı:D
bamyalar seni çok seviyo ama.. :o
Büyük beddua etme Muhammed:)
Beddua değil akıllanasın diye:D...
bamyalar seni çok seviyo ama.. :o
Onlar insanların sağlığını bozuyo ben ise insanları onlardan kurtarmak istiyorum;)
Beddua değil akıllanasın diye:D...
Sen akıllanda bamya yeme;)Benden 20 sene önce ölünce görürsün:D
Bamya kazanının içine düşersin inşallah..:D
Onlar insanların sağlığını bozuyo ben ise insanları onlardan kurtarmak istiyorum;)
Ne alakası var lan niye bozsun saçmalama...
Teessüf ederim size Muhammed sen bilinçsizce tıkınıyosun tabi ki de bamya sağlığa zararlı boğazları tahriş ediyo mideye saplanıyo boşaltım için geçtiği yollarda yolları çize çize geçiyo sen ye dur bakalım:)İç kanama olucan bütün bölgelerinde:)
Teessüf ederim size Muhammed sen bilinçsizce tıkınıyosun tabi ki de bamya sağlığa zararlı boğazları tahriş ediyo mideye saplanıyo boşaltım için geçtiği yollarda yolları çize çize geçiyo sen ye dur bakalım:)
Saçmalama yaahu..
Pişirdikten sonra yersen batmaz boğazına..:rolleyes:
Teessüf ederim size Muhammed sen bilinçsizce tıkınıyosun tabi ki de bamya sağlığa zararlı boğazları tahriş ediyo mideye saplanıyo boşaltım için geçtiği yollarda yolları çize çize geçiyo sen ye dur bakalım:)İç kanama olucan bütün bölgelerinde:)
Tabiii tabiii biz o sert ekmekleri yerken aslında midemiz parçalanıyo değil mi?
Bamya da taş gibi ya,çiğneyemiyoruz,direk yutuyoruz,üstüne nefes alamadığımız için boğulmuyoruz:):D...
Saçmalama yaahu..
Pişirdikten sonra yersen batmaz boğazına..:rolleyes:
Abi envai çeşit zararı var yarın anasayfada hepsini anlatıcam şimdi anlatmaya zaman yok:)
Tabiii tabiii biz o sert ekmekleri yerken aslında midemiz parçalanıyo değil mi?
Bamya da taş gibi ya,çiğneyemiyoruz,direk yutuyoruz,üstüne nefes alamadığımız için boğulmuyoruz:):D...
Muhammed sadece öyle kalsa iyi yarını bekle;)
Faruk senin şu dellenmiş haline çok gülüyorum heryerde bamya yemeyin deyip duruyorsun:D...
Haberlere çıkacaksın yakında:D...
Faruk senin şu dellenmiş haline çok gülüyorum heryerde bamya yemeyin deyip duruyorsun:D...
Haberlere çıkacaksın yakında:D...
anti-bamya tişörtümle boy gösterip 1 kişinin daha hayatını kurtarabilsem bile yeter bugün yolda herkese bamya yemeyin diyorum anlıyorum seni diyo herkes görmeliydin tam bir rezillikti:D
Listeye alıyım mı seni yani?:)
yoh almıyım
aslında girmek isterim ama ben bu fun clubların daha ne yaptığını bilmiyorum..
dünyayı kurtarırsınız inş.:p
anti-bamya tişörtümle boy gösterip 1 kişinin daha hayatını kurtarabilsem bile yeter bugün yolda herkese bamya yemeyin diyorum anlıyorum seni diyo herkes görmeliydin tam bir rezillikti:D
Hahahahhahahahah:D
Yemin et inanmıyorum:D....
yoh almıyım
aslında girmek isterim ama ben bu fun clubların daha ne yaptığını bilmiyorum..
dünyayı kurtarırsınız inş.:p
Birşey yapmıyoruz yarın faaliyet listesini yollarım fun-clube gir de sen:)İnsanları bamya terörünün içinden kurtarmaya çalışıyoruz sadece:)
Hahahahhahahahah:D
Yemin et inanmıyorum:D....
Valla ya otobüste tanımadığım insanlara bile söyledim:)
Yemin ett.. :D:D:D
Birşey yapmıyoruz yarın faaliyet listesini yollarım fun-clube gir de sen:)İnsanları bamya terörünün içinden kurtarmaya çalışıyoruz sadece
faaliyet listesi de mi varmış
kime saldırıyoruz:D
bamba üretiminde Fransa 1.ymiş:p:D
bamya terörü mü:D?
seni anneme sölicem:pxD
Yemin ett.. :D:D:D
Abi valla ya:)Siz de hayat kurtarmak için bunu yapabilirsiniz:)
Abi valla ya:)Siz de hayat kurtarmak için bunu yapabilirsiniz:)
Dayak yemedinmi kimseden :D
Faruk,telefon rehberini aç,B'ye bak.Bakırköy Akıl ve Ruh Sinir hastalıkları hastanesini bul.Telefonu aç.Numarayı çevir ve de ki "Ben deliyim,ben manyağım,gelin beni alın.".
Sonra da adresi ver.Tamam mı?
Hadi iyi kudurmalar sana Faruk:)...
Dayak yemedinmi kimseden :D
Yok canım baya anlayışlılar:DBazıları helal sana tam benim kafadansın dedi aslında onlara Fun Clubü açtıktan sonra ulaşabilseydim:)
Faruk,telefon rehberini aç,B'ye bak.Bakırköy Akıl ve Ruh Sinir hastalıkları hastanesini bul.Telefonu aç.Numarayı çevir ve de ki "Ben deliyim,ben manyağım,gelin beni alın.".
başka bir cümle sözcük yada harf bulamıyorum:D
+1
Ama gelip seni almaları için "Ben deli değilim..Ben deli değilim" diceksin..Tamam mı? Hadi göreyim seni :D
başka bir cümle sözcük yada harf bulamıyorum:D
Ne demek istedin bugün idrak yollarım tıkandı biraz:D...
Seni destekliyorum dediysen "1" yaz,tam tersi ise "3,145632521356" yaz:D...
Muhammet Galileo Galilei'de Dünya'nın Güneş etrafında döndüğünü söyleyince kimse inanmamıştı bak bende çığır açıcam bir devri kapatıcam:DBamya sağlığa zararlıdır Türkiye temiz hava sahasına girdi lütfen bamyaları atın çoluğunuza çocuğunuza yedirip onları kendi ellerinizle zehirlemeyin Türkiye geleceğinin o taze zehirlenmemiş (bamya görmemiş) beyinlerine ihtiyacı var:)
Muhammet Galileo Galilei'de Dünya'nın Güneş etrafında döndüğünü söyleyince kimse inanmamıştı bak bende çığır açıcam bir devri kapatıcam:DBamya sağlığa zararlıdır Türkiye temiz hava sahasına girdi lütfen bamyaları atın çoluğunuza çocuğunuza yedirip onları kendi ellerinizle zehirlemeyin Türkiye geleceğinin o taze zehirlenmemiş (bamya görmemiş) beyinlerine ihtiyacı var:)
Faruk msnden adresini ver.Bakırköyü ben arayacağım:)...
Tehlikeli ve silahlı,ne yapacağı belli olmayan falan dersem hiç değilse oraya daha çabuk varırlar.:D
Ne demek istedin bugün idrak yollarım tıkandı biraz:D...
Seni destekliyorum dediysen "1" yaz,tam tersi ise "3,145632521356" yaz:D...
:D
3.145632521356 yazmıyorum:D
onun yerine 14791209401297409127094702170412079412089412894214 71204071701741270407142074071249742124129704079127 9021
ne anlarsan:D
Faruk msnden adresini ver.Bakırköyü ben arayacağım:)...
Tehlikeli ve silahlı,ne yapacağı belli olmayan falan dersem hiç değilse oraya daha çabuk varırlar.:D
Hayat kurtarmaya çalışan falan de bari ben b.köyü ararsam adamlar bamyadan nefret eder:D
0212 543 6565
Ara şu numarayı ..Lütfen rica ediyorum..
0212 543 6565
Sen de insanların hayatlarını tehlikeye atmak istiyosun lütfen halkın sağlıyla oynama bunu deneme bile! :D
0212 543 6565
Orası bakırköy mü??:D
Ben arıyacağım:D...
Ama daha adresi alamadım:D...
Sen de insanların hayatlarını tehlikeye atmak istiyosun lütfen halkın sağlıyla oynama bunu deneme bile! :D
Ara sen şu numarayı.. :D
"Bamya yemeyin" de tamam mı.. :D Onlar sohpeti kurar merak etme..
0212 543 6565
Faruk sevgilisinden ayrıldığı için gece gece içmiş.Aklına getirmeyi nasıl becerdiyse bamya getirmiş.Şimdi nefretini bamyaya kusuyor arkadaşlar.Ayrılalım buradan o az bişey daha delirsin zaten sonra köpürür.Sonra da acı son.Offline olunca 3 gulhü bir elham okuruz...
Faruk sevgilisinden ayrıldığı için gece gece içmiş.Aklına getirmeyi nasıl becerdiyse bamya getirmiş.Şimdi nefretini bamyaya kusuyor arkadaşlar.Ayrılalım buradan o az bişey daha delirsin zaten sonra köpürür.Sonra da acı son.Offline olunca 3 gulhü bir elham okuruz...
Benim hiç sevgilim olmadı ki:)Bak bamya yemeyin yedirtmeyin diyorum başka bir şey demiyorum:)
Mozilla bu akşam beni çok güldürdün. :D:D:D
Tamam dağılın burdan.. :D
Mozilla bu akşam beni çok güldürdün. :D:D:D
Tamam dağılın burdan.. :D
Ben iyi espri yapamam aslında:D...
Bi gariplik var...
Faruk,sen biraz fazla radyasyon yayıyorsun.İkinci nükleer sızıntı olacak.Git yat uyu biraz sen.
Lan faruk özelden küfretmeye başlayacam şimdi git yat len:mad:...
Bamyalı börek ye sen.Rüyanda bamyalar kuşatsın çevreni.Annen 200000 kilo bamya alsın pazardan hayatınızın sonuna kadar bamya tüketin e miiiii!!!
Bende uyumaya geçicem :D
Zaten şu anda bulundugum odada fare mi var ne var ..Kıprışıyo :D :p
Ben iyi espri yapamam aslında:D...
Bi gariplik var...
Faruk,sen biraz fazla radyasyon yayıyorsun.İkinci nükleer sızıntı olacak.Git yat uyu biraz sen.
Lan faruk özelden küfretmeye başlayacam şimdi git yat len:mad:...
Ya kardeşim kendi kendime hayat kurtarıyorum şimdi noluyo sana Allah Allah:S
Bende uyumaya geçicem :D
Zaten şu anda bulundugum odada fare mi var ne var ..Kıprışıyo :D :p
Bamyadır bamya:D:D:D(şakaydı)
Sen de biraz şakayı şeye şaaaaptın ama olsun yine de zararlı falan deme.Hiçbir nimet gereğinden fazla tüketilmedikçe zararlı değildir!!
Bamyadır bamya:D:D:D(şakaydı)
Ne içtin lan sen.. HI ne içtin :mad:
dcorleone
07-08-2008, 01:41
bamya en sevdiğim yemeklerdendir laf söyletmem:)
Ne içtin lan sen.. HI ne içtin :mad:
Bamya birası içmiş:D:D:D...
daha bugün yedim valla herkese tavsiye ederim ekşili ekşili ekmeği bandıra bandıra yiyeceksin şahane:D
daha bugün yedim valla herkese tavsiye ederim ekşili ekşili ekmeği bandıra bandıra yiyeceksin şahane:D
Evet süper olur.. :D Ekşi ekşi.. Immm :D
..:lion_boy:..
07-08-2008, 03:41
Bamyadan nefret ederim , hayatımda büyük ısrarlara karşın hiç bamya yemedim... :D
Üye olmak istiyorum...
Hatta ağzına bamya değmemiş olmaktan gurur duyan biri olarak yönetici bile olmaya hazırım :D
junior10der
07-08-2008, 03:43
Son 2-3 gündür evde bamya yiyoruz ve bıktım artık:D Beni de alın clube:D
Son 2-3 gündür evde bamya yiyoruz ve bıktım artık:D Beni de alın clube:D
Bir daha yememeye özen göster yinede sevmediğini gören bi izlenim alamadım negatif enerji yayıyosun fun clubte:DDikkatli beslenmene (bamya yememeye) özen gösterirsen olur:DSöyle hemen alalım senide:p
telteper
07-08-2008, 12:49
pırasayı da ekleyin geleyim fana:p
ayrıca patlıcan ayrıca fasulye ayrıca...
Ölme eşeğim ölme sen bamya sevmezsen alalım :cool:
bledachelik
07-08-2008, 13:34
benide yaz hoca nefret ederim gıyyy
telteper
07-08-2008, 13:41
Ölme eşeğim ölme sen bamya sevmezsen alalım :cool:
sevmem yoksa burda işim ne:cool:
..:lion_boy:..
07-08-2008, 14:53
Bamya , fasulye , patlıcan , nohut , ıspanak , yahni , ciğer :D , böbrek , dalak , beyin , kol , bacak , işkenbe çorbası , kelle-paça , vs. vs.
Yukarıdakilerin hepsinden de aşırı bir şekilde nefret ederim :D
sevmediğim yemekler bamya karnıyarık karnı bahar(tam yazılışını bilmiyorum)türlü mantar vs.
Vlademir
07-08-2008, 18:00
Aç kaldığınız zaman yersiniz :);)
Yemezleeeeeeeeeeer:D:D:D
Ne doğru söyledin:)
Ne doğru söyledin:)
Yemezler:p
Abi başka şey yerim çağımızda hele günümüzde öyle aç kalıp bamyaya talim etmek çok zor Türkiye baya gelişmiş , aç kalmayız:)
turgutreisfb
07-08-2008, 23:42
bende sevimiyorum ama bu şekilde yapmakda doğru değil
her besinin bir faydası vardır dışarıda
yol kenarlarında gördüğünüz çoğu otlar
başta kanser olmak üzere bir çok hastalığa ilaç oluyor
ayrıca aramızdaki küçük arkadaşlarımızada bu şekilde kötü örnek oluşturuyoruz
buda hiç doğru değil
biraz fazla sert çıktım galiba :)
ama güzel konu bayağıda geyik yapılmış:D
düzenleme : vlademir %100 haklısın;)
Yemezler:p
Abi başka şey yerim çağımızda hele günümüzde öyle aç kalıp bamyaya talim etmek çok zor Türkiye baya gelişmiş , aç kalmayız:)
Onu biz bilemeyiz.Bugün varsın,yarın yoksun,Faruk...
Onu biz bilemeyiz.Bugün varsın,yarın yoksun,Faruk...
Sende bana bi silahlı saldırıya geçmedin:)Kal getirdin ha...
bende sevimiyorum ama bu şekilde yapmakda doğru değil
her besinin bir faydası vardır dışarıda
yol kenarlarında gördüğünüz çoğu otlar
başta kanser olmak üzere bir çok hastalığa ilaç oluyor
ayrıca aramızdaki küçük arkadaşlarımızada bu şekilde kötü örnek oluşturuyoruz
buda hiç doğru değil
biraz fazla sert çıktım galiba :)
ama güzel konu bayağıda geyik yapılmış:D
düzenleme : vlademir %100 haklısın;)
Sağolasında bundan sonra böyle yorumlara kulak şapırdatıvericem boşuna yazmayın:D ilaç olsun olmasın tiksinti işte sevmiyorum:)Bir de istersen sen de gel fun clube...
Farukçuğum 0212 543 65 65...Ararmısın lütfen... :D
Numarayı ezberledim valla :D
Farukçuğum 0212 543 65 65...Ararmısın lütfen... :D
Numarayı ezberledim valla :D
mi- kal geldi:DAyrıca isim ne senin mi- mi- demekle olmuyokine:p
Bana numarayı değil adresi verin adamlar buraya kadar yorulmasın beni almak için ben giderim:)
Bayılırım bamyaya :D
Sen karpuz ye aynı şey:D
TheLeqenDTR
08-08-2008, 00:25
Neffret ederımm BBeeenn :D
Sen karpuz ye aynı şey:D
bırak da ne yiyeceğime ben karar veriyim, ben sana zorla bamya yediriyor muyum? :D
bırak da ne yiyeceğime ben karar veriyim, ben sana zorla bamya yediriyor muyum? :D
Tahrik ediyosun:D
sende beni, sana zorla bamya yedirmeye tahrik ediyorsun :rolleyes:
sende beni, sana zorla bamya yedirmeye tahrik ediyorsun :rolleyes:
Tamam ben sadece duruyorum o zaman:)
Edit........................
asi_ve_mavi
08-08-2008, 01:04
Edit........................
haunter başlığa ekleme yapsan:D
örneğin;
bamyanın zararları
niçin bamya yememeliyiz?
haunter başlığa ekleme yapsan:D
örneğin;
bamyanın zararları
niçin bamya yememeliyiz?
Aslında bugün baya bi ekleme yapacaktım çok güzel fikirlerim var ama bugün okula gittim laf lafı açtı eve geç geldim yapamadım onları yeni konular altında vericem maksat forum ahalisi eğlensin:)
Ekspress
08-08-2008, 01:24
Haunter beni kesin ekle buraya:D:D
Arkadaşlar hemen anasayfadaki biberfun clube koşun büyük kavga var:)
Bende sevmiyorum :DGülmekten öldüm. :D hahahahha :D
dcorleone
08-08-2008, 01:45
bamya en güzel yemektir YAŞASIN BAMYA
bende buranın eylemcisi olayım bi protesto ediyim dedim:D ama cidden güzel şey bamya
bamyadan nefret ederim. genelde hiç bir sebze yemeğini sevmem aslında benide ekle
Vlademir
08-08-2008, 09:12
Yemezler: p
Abi başka şey yerim çağımızda hele günümüzde öyle aç kalıp bamyaya talim etmek çok zor Türkiye baya gelişmiş , aç kalmayız: )
Ya durum tersine dönerse? Ya dünya üzerinde sadece bamya bitkisi kalırsa? :):) Böyle boğazına kaçıyor uzun uzun iplikleri yiyince... İki saat aksırıp tıksırıyorsun onu atabilmek için :):)
Ya durum tersine dönerse? Ya dünya üzerinde sadece bamya bitkisi kalırsa? :):) Böyle boğazına kaçıyor uzun uzun iplikleri yiyince... İki saat aksırıp tıksırıyorsun onu atabilmek için :):)
Abi dediklerin zor gibi imkansız olmasada ama neyse:)...
Madem aksırtıp tıksırtıp duruyo atamıyosun yeme bamyayı , durma , yaşa hayatı:)
benide yaz bende sevmem
Tamam senide aldım bir de avataarına anti-bamyayı koyduğun için sağol:)
black_hawks
08-08-2008, 17:57
anti-bamya avatarı kullanmamak kaydıyla benide alın aranıza:D
anti-bamya avatarı kullanmamak kaydıyla benide alın aranıza:D
Ama nedeeeen?
Tamam hemen aldım bir de avatarı alsan tam süper olcaktı fakat bunada şükür:)
black_hawks
08-08-2008, 18:00
fark burda..bamya sevmiyorum ama bellide etmiyorum..yani bamya sevenler tarafından suikasta felan kurban gitmeyelim..rap savaş odasında düşman çok..bide bamyacılarla boğuşamam :p :D:D
fark burda..bamya sevmiyorum ama bellide etmiyorum..yani bamya sevenler tarafından suikasta felan kurban gitmeyelim..rap savaş odasında düşman çok..bide bamyacılarla boğuşamam :p :D:D
Ya bişey olmaz bende de var hiç bir olumsuz etkisini görmedim aksine bazı yerlerde faydasını bile gördüm:)
black_hawks
08-08-2008, 18:07
ben memnunum kartalımdan ;) ben zaten anti-sebzeciyim:Dpatlıcan,bamya,ıspanak,kabak,vs. sevmem ve yemem:D
ben memnunum kartalımdan ;) ben zaten anti-sebzeciyim:Dpatlıcan,bamya,ıspanak,kabak,vs. sevmem ve yemem:D
Vejeteryanlığın tersi diyosun:)
Vejsebzeteryan:D
black_hawks
08-08-2008, 18:15
Omnivor takılıyom canım..Gerektiğinde ot,gerektiğinde et..Hepçilim diyebiliriz..(hepçil ne demekse:D):D:D
Omnivor takılıyom canım..Gerektiğinde ot,gerektiğinde et..Hepçilim diyebiliriz..(hepçil ne demekse:D):D:D
Ot , et ayırmam taştan yumuşağını yerim fakat benim genlerimin arasında anti-bamya geni var sadece bamya yemem:)
Bamya forever bamya forever bamya forever bamya forever:D
Şeboist_genc
08-08-2008, 19:45
Bamya forever bamya forever bamya forever bamya forever:D
+1 bamya forever bamya forever:D:D
Bamya forever deyenler saat 7'de forumda olun mükemmel bir sürprizim var travianın anasayfasını görüntüleyin:D
Bamya yenmez mi yaw . Acayip lezzetli. :p
asi_ve_mavi
08-08-2008, 20:07
Bamya yenmez mi yaw . Acayip lezzetli. :p
yenmez:D
sağlığa zararlı.
yiyoken gidersin.
dersin işte o an.
ah yemeseydim su bamyayı:)
Bamya 4ever bamya 4ever isyan var :D
Bamya 4ever bamya 4ever isyan var :D
Bir kamyon kömür arasında bir tane kömür yere düşse kimse onu almak için uğraşmaz çaba sarfetmez:)
Bir kamyon kömür arasında bir tane kömür yere düşse kimse onu almak için uğraşmaz çaba sarfetmez:)
Karanlıkköyün hasrettin hocasından selamlar :D
ENTROJEN
08-08-2008, 21:16
Karanlıkköyün hasrettin hocasından selamlar :D
aleyküm selam:Dkaranlıkköyüme dokunmaa:D
Siz selamlaşın kendi kendinize biz zaten geçiyoduk sadece:)
Bamyayı çok seviyorum:DAma nohutu hayır!:D
babam köyüne veda etti..:D
server:speed 3x(trx)
kullancı adı:babamın köyü
şifre:123456
nüfus:97
babam köyüne veda etti..:D
server:speed 3x(trx)
kullancı adı:babamın köyü
şifre:123456
nüfus:97
Ah canım kardeşim ya bamya sevmeyenler fun clubdekilere vermiş , ama inan hiç gerek yoktu:)
Bir de burada niye verdin valla çok merak ettim şimdi:)
emrullah64
12-08-2008, 00:30
Beni de ekle beni de :D
Neden bamya yememeliyiz süper olmuş ;)
bıçaklar elimizde
bamyalar önümüzde
biz keseriz bamyaları
hey bamyalarııııı..
Beni de ekle beni de :D
Neden bamya yememeliyiz süper olmuş ;)
bıçaklar elimizde
bamyalar önümüzde
biz keseriz bamyaları
hey bamyalarııııı..
Çok güzel aslında ilgili konulara böyle şarkı konusunu açıpta koyabiliriz biraz daha şarkı yazmaya bakalım misyonumuz , vizyonumuz , ulaşılan kitlemiz genişlesin:)
Bamya sevmiyor musunuz?O sivri şeyin boğazdan geçerken boğazı tahriş edip mideye saplanıp daha da ileri gittiğinde vereceği zararların bilincinde misiniz?Görüntüsü mü hoşunuza gitmiyor?Ya da en azından sadece sevmiyor musunuz?O zaman hemen fun clube üye olun.
Kurallar:
1-)Bamya yemeyeceksiniz.
2-)Kuralları sevmem bu kadarı çok bile.
Burada kurucu-başkan-yardımcı vs. yok herkesin sıfatı üye herkes üye olabilir üye adayları da öm atarsa adını yazarım:)Bir de üyelerden ricam şunu avatarlarına koysunlar:http://img144.imageshack.us/img144/8839/nobamyakl4.jpg
Avatar koyma yerinin URL bölümüne şu kodu yazabilirsiniz:
http://img144.imageshack.us/img144/8839/nobamyakl4.jpg
Birde imzalarını buraya yönlendirirlerse sevinirim.
Ayrıca bakınız ilgili konu:Niçin Bamya Yememeliyiz? (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?p=1583401#post1583401)
Üyeler:
1-)Haunter
2-)pıspır
3-)DePReSiF
4-)RüZgAr_GüLü
5-)rebeL_pretty
6-)Kamikaze
7-)berkco99
8-)CuBe
9-)asi_ve_mavi
10-)bjkhakan1903
11-)CaLadionS
12-)crazy turk
13-)Jumpp
14-)CurCuna
15-)PİNCIR38
16-)tanse26
17-)capo_07
18-)crescent449
19-)..:lion_boy:..
20-)telteper
21-)bledachelik
22-)_NO_
23-)aksi26
24-)2.bölük
25-)htc
26-)TheLeqenDTR
27-)Ekspress
28-)cezas
29-)TcTe
30-)GirayKapaN17
31-)MARTYR
32-)black_hawks
33-)hacı_507
34-)emrullah64
35-)Heduan_
36-)sabrican
37-)
38-)
39-)
40-)
Benide üye yap
İçimdeki Bamya sevgisine Lanet Olsun ...
:D :D :D
tudoshikame
22-08-2008, 08:03
BaMyA SeVeNLeR DeRnEğİ kurucam:D
batuhan97
22-08-2008, 17:05
üye olamk istiyoruuuum o tiksindirici iğrenç seyi sevmiyorum
dogabeey
22-08-2008, 17:14
Aklına böyle bir fan clup kurmak gelen kişiliği can-ı gönülden tebrik ediyor ve ben de üye olmak istiyorum.
Aklına böyle bir fan clup kurmak gelen kişiliği can-ı gönülden tebrik ediyor ve ben de üye olmak istiyorum.
Teşekkür ederim:)
-CoNsuRaL-
22-08-2008, 18:41
Beni de ekleyin :)
Bamyayı görmek bile midemi bulandırır.
Heimdall
24-08-2008, 03:03
Bamya sevilmez mi ya? Yanına yoğurt, somun ekmek, soğan. Valla yoksul ülkelerdeki çocuklara bakıyorum birde bu fun club'lara. Yemeği seçmeyin onu bulamayanlarda var.
.PAINKILLER
25-08-2008, 15:35
Bamya, nohut hiç ayrım yapmam!
batuhan97
25-08-2008, 19:49
bu akşam yemekte BAMYA var ve ben galiba yemeğe zorlanacam :(
Aha tam benlik bamyadan Nefret Ederim :) Allahın Nimeti ama mide kaldırmıyor kardeşim.
maniacatalay
27-08-2008, 13:22
Ve Nohut.
patlıcanda dahil artı kuru fasülle (fasülye)
patlıcanda dahil artı kuru fasülle (fasülye)
Şimdi alalım mı almayalım mı onu söyle?
BadBlazzerd
05-09-2008, 17:38
Beni de yaz =)
Kastamonya
05-09-2008, 18:00
Ben bamyayı severim özellikle boğazımdan geçerken boğazımı gıdıklamasını :D
Sayın Kastamonulu hemşerim sana hiç yakıştıramadım:D
efsane_taskı
05-09-2008, 22:49
allahımya gülmekten mıdeme agrılar girdi :D:D
Arkadaşlar malumunuz Ramazan ayı geldi iftarda misafirliğe gitmeler falan çoğaldı iftarda genellikle:çorba,herhangi bir et yemeği,pilav ve (malesef) bamya yapılır.
Benim gibi bamya sevmeyen arkadaşlara sorulan "bamya döküyorum" sorusuna verilebilecek alternatif cevapları buraya yazıyorum:
-Bamya yer misin?
-Yemezleeeeer.
-Bamya döküyorum.
-Benim tabağa dökmede nereye dökersen dök.
Arkadaşlar bu arada , malesef ben artık forumda olamayacağım okulun yatılısında kalıcam , emanet sizde arkadaşlar bamya yok , bamyaya hayır:D
asi_ve_mavi
14-09-2008, 01:30
-Bamya yer misin?
-Yemezleeeeer.
-Bamya döküyorum.
-Benim tabağa dökmede nereye dökersen dök.
bu ikisini kullancam:p
aragorn10
05-10-2008, 14:40
Benide benide hiç sevmem bamya yı hele limonlusunu hiç sevmem
GalyalıCaner
29-10-2008, 11:06
Beni de al beni de!!!
turan_38
12-11-2008, 17:45
Allah'ın verdiği her şeye şükretmeliyiz.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.