PDA

Tüm Versiyonu Göster : Beklenen Büyük Savas Start Aldı...

VEOSSA
06-08-2008, 20:05
İNTİFADA Birliği tek basına ANADOLU Birliklerini yıkamayacağını anlayınca Lords Birliği ille ittifak kurup savasın baslangcını resmen kabul ettiler...

Uzun zamandır s1 de olmayan heyecan yeniden alevlenecek gibi ... Herkese basarılar dilerim...Ama harbiden Lords bu yola girerek kendine cok yazık etmistir. simdiden gecmis olsun diyorum kendilerine..

O BİR EFSANE VEOSSA...bunu herkes anlayacak...

UO7
06-08-2008, 20:06
İNTİFADA Birliği tek basına ANADOLU Birliklerini yıkamayacağını anlayınca Lords Birliği ille ittifak kurup savasın baslangcını resmen kabul ettiler...

Uzun zamandır s1 de olmayan heyecan yeniden alevlenecek gibi ... Herkese basarılar dilerim...Ama harbiden Lords bu yola girerek kendine cok yazık etmistir. simdiden gecmis olsun diyorum kendilerine..

Savaşan tüm birliklere başarılar dilerim.

alonso2682
06-08-2008, 20:06
açıldı be osman ...

http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=108003

VEOSSA
06-08-2008, 20:10
açıldı be osman ...

http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=108003

bende göremeyince actım bee neyse bisey olmaz benimkisi daha iyi olmus:D

asi_ve_mavi
06-08-2008, 20:12
bol cesetli olması dileğiyle.
bol bol ceset istiyoruz:D

Avcı..
06-08-2008, 20:26

kime göre? neye göre?

fabregas
06-08-2008, 20:44
kime göre? neye göre?

Veossa'ya Göre:D

0sman..;)

M@gic
06-08-2008, 21:29
kime göre? neye göre?

bana göre yaptığı işlere göre

UUR62
06-08-2008, 22:01

Sana göreyse durum çok kötü

M@gic
06-08-2008, 22:02
Sana göreyse durum çok kötü

kimsin sen necisin reşit oldunmu buraya yazı yazıyorsun git fuatın kumunda oyna

kuntizzella
06-08-2008, 22:08
ben en iyisi susayım :D
raporlarımla gelirim yarın :D

fabregas
06-08-2008, 22:13
ben en iyisi susayım :D
raporlarımla gelirim yarın :D

Kunti Yalwarırım Bu Sawaşta Tartışmayalım:D

0sman..;)

kuntizzella
06-08-2008, 22:24
ben türkçeyi düzgün yazanlarla tartışma taraftarıyım

Avcı..
06-08-2008, 22:30

iş derken? Herkes efsane olmuş travianda. İyi ki bırakmışız

M@gic
06-08-2008, 22:38
iş derken? Herkes efsane olmuş travianda. İyi ki bırakmışız

Evet kimi efsane olur kimide savaşta duman olur bırakır iyiki bırakmışsın ;)

Avcı..
06-08-2008, 22:40
Evet kimi efsane olur kimide savaşta duman olur bırakır iyiki bırakmışsın ;)

evet aynen öle savaşta bi duman oldukki sorma:)
büyüksünüz üstadlar

delifako
06-08-2008, 23:12
İyiler mutlaka kazanır...
Kötülerin kazanması dileğiyle.
İnşallah bu savaşta her iki tarafta raporları sergiler.

UUR62
07-08-2008, 01:00
kimsin sen necisin reşit oldunmu buraya yazı yazıyorsun git fuatın kumunda oyna

Ben reşit olmasına reşitimde ne alaka ?

En iyisi daha fazla saçmalama!!

taka
07-08-2008, 11:49
birilerinin canı yanıcak :rolleyes:

telteper
07-08-2008, 11:53
an ları yıkmak için sonunda bizden(lodos) yardım isteyecekler

taka
07-08-2008, 11:56

isterseniz tüm serveri toplayın

Anadolu birlikleri tek birliktir!!!!!!!!!!

M@gic
07-08-2008, 12:33
Ben reşit olmasına reşitimde ne alaka ?

En iyisi daha fazla saçmalama!!

çoluk çocukla uğraşmaktan bıktımda ondan yazdım gerçi seninde pek farkın yok ;)

shadowfox
07-08-2008, 14:04
bundan günler önce konusmama kararı almıştım ve bu kararımda ısrarlı davranarak bu güzel savasımızda konusmayarak sadece birbirinden harika raporlarımızı sergilicem

buyrun ilk saldırı raporumuz!!!

http://www.loadtr.com/k-263866-rapor.jpg (http://www.loadtr.com/263866-rapor.htm)

volkanbey
07-08-2008, 14:28
bundan günler önce konusmama kararı almıştım ve bu kararımda ısrarlı davranarak bu güzel savasımızda konusmayarak sadece birbirinden harika raporlarımızı sergilicem

buyrun ilk saldırı raporumuz!!!

http://www.loadtr.com/k-263866-rapor.jpg (http://www.loadtr.com/263866-rapor.htm)

özür dilicem bizde buraya raporları koysakmı cok oldu bide köy reisledik ya başında savaşın cok eglencelı olcak dıye ama bence guzel raporlar koyalım bende boyle 10 tane rapor var shawfox cok askerınız var saklıyorsunuz onuda biliyoruz ama bizimde yabana atılmayacak kadar askerımız var bunu hakanugur da iyi biliyor hehehe :))

kuntizzella
07-08-2008, 15:11
anadolu birlikleri buraya rapor koymasınlar raporlar kendi birlik sitemize konuşsun ordana takip edilsin biz showmen değiliz sadece savaşırız
rapor koyacak arkadaşların bu konuyu gö zönünd ebulubudrsunlar

saygılar
kuntizzella

UUR62
07-08-2008, 15:48
anadolu birlikleri buraya rapor koymasınlar raporlar kendi birlik sitemize konuşsun ordana takip edilsin biz showmen değiliz sadece savaşırız

saygılar
kuntizzella

Reklam yapmasana :D

volkanbey
07-08-2008, 15:53

saygılar
kuntizzella

Olsun Uur cum etkiliyiciydi. Sadece Savaşmak konusuna gelince bu oyun savaş oyunu buda forum sitesi aynı oyunun yazıcaz konuscaz tartıscaz gülücez.. ozaman bende bundan sonra birligim adına kimse bu forumda konusmasın kımse kısıtlanamaz herkez özgürdür diledigini yapabilir. biz bir bütünüz .. :)

kuntizzella
07-08-2008, 21:13
sözüm size değil ama bu forumda saygısız isimler var
geçmişteki problemleri yaşamk istemiyoruz

Vacancy
07-08-2008, 22:24

zaten sız lordslara savas acacaktınız ıntıfade korkudan deıldır

VEOSSA
07-08-2008, 23:01

Zaten sizdeki lords casuslarıda bize karsı saldırlarını baslattılar .... adamlar icinizde önce onu cözün

UUR62
07-08-2008, 23:16
Zaten sizdeki lords casuslarıda bize karsı saldırlarını baslattılar .... adamlar icinizde önce onu cözün

Çok güzel entrikalar yaratıyorsunuz kafanızda :D

O bişey değil sonra birde size inanıyolar, yapmayın gözünüzü seveyim..

volkanbey
07-08-2008, 23:20
sözüm size değil ama bu forumda saygısız isimler var
geçmişteki problemleri yaşamk istemiyoruz

kötü anlamda soylemedım bende sızın forma uyeyım hehe girerim ordan konusurus orda da admınler var fatu yanlıs soz falan hemen kitler hesabı hehehe :)))

XenopHobia
07-08-2008, 23:22

ben 2 yıl LODOS ta oynadım sanmıyorum kı LODOS böyle bir savası desteklesin burhan yalnış taşlara basmaz bence oda iyi bilirdi eski düşmandan hiç bir zaman dost olmaz...

VEOSSA
07-08-2008, 23:28
ben 2 yıl LODOS ta oynadım sanmıyorum kı LODOS böyle bir savası desteklesin burhan yalnış taşlara basmaz bence oda iyi bilirdi eski düşmandan hiç bir zaman dost olmaz...

Burhann ın haberi oldugunu sanmıyorum ama maalesef bu bir gercek ...

eger ki (qwert ) bu adam düsmanınız casusu değilse bende bisey bilmiyorum.

XenopHobia
07-08-2008, 23:36
Burhann ın haberi oldugunu sanmıyorum ama maalesef bu bir gercek ...

eger ki (qwert ) bu adam düsmanınız casusu değilse bende bisey bilmiyorum.

burhanda izinde ortalarda yok adam:)

VEOSSA
08-08-2008, 00:09
zaten sız lordslara savas acacaktınız ıntıfade korkudan deıldır

Zamanında aksu yu destekleyen bizdik birliği değil... bunu kendiside cok iyi biliyor ... gerek makina gerek kahve ve bir kac kisi daha onlar ile az güzel sohbetler etmedik.

Savas bizim tayinimiz değil ...Söylerim size kac tane birliği server 1 de tarihe gömdünüz... Demek sizlerde sonunuzun onlarla aynı olmasını kabullenmissiniz...

Server acıldıgında her taraf lords idi Simdi bir bakın...Her taraf ANADOLU nedeni cok acık kendine güvenen ve oyunu benimsemis birbirini satmayan gercek oyuncularla oynamayı tercih ediyorlar ...

Baska söze gerek varsa sizin eksikliğiniz diyim artık... aaaa illa bir kac cikita cıkar aradan o her yerde olan bisey ama sadece düstükleri yakarlar...

Bunu ben değil server 1 tarihi söylüyor....:):):)

XenopHobia
08-08-2008, 00:16
valla eksiksiz bir yazı... sen msne gelde kardeş öle devam edelim burada pek sessiz kalındı galiba gerşekleri anlatmamız bazı kısıleri susturdu :)

UUR62
08-08-2008, 01:26
Zamanında aksu yu destekleyen bizdik birliği değil... bunu kendiside cok iyi biliyor ... gerek makina gerek kahve ve bir kac kisi daha onlar ile az güzel sohbetler etmedik.

Savas bizim tayinimiz değil ...Söylerim size kac tane birliği server 1 de tarihe gömdünüz... Demek sizlerde sonunuzun onlarla aynı olmasını kabullenmissiniz...

Server acıldıgında her taraf lords idi Simdi bir bakın...Her taraf ANADOLU nedeni cok acık kendine güvenen ve oyunu benimsemis birbirini satmayan gercek oyuncularla oynamayı tercih ediyorlar ...

Baska söze gerek varsa sizin eksikliğiniz diyim artık... aaaa illa bir kac cikita cıkar aradan o her yerde olan bisey ama sadece düstükleri yakarlar...

Bunu ben değil server 1 tarihi söylüyor....:):):)

s1' i çok iyi bildiğini söylüyorsun.savaştıgınız birliklerin yok olduğunu söylüyorsun.

peki şuan savaşa girdiğiniz birliğin kimlerle savaştığından kimleri yok ettiğinden de bahset biraz..

söyleyebilceğini sanmıyorum hatta cevap veremiyceğin için bu yazıyı da görmezden gelmiş gibi yapcaksın. bakalım görcez yaptığın yorumlarda ne kadar gerçekçi olduğunu!!

eflatun
08-08-2008, 10:06
lodos birliginden anadolu birligine saldırı çıkaran iki hesap içimizden atılmıştır.konunun takipcisiyiz bu saldırılar neden çıktı yakında ortaya çıkar..

kuntizzella
08-08-2008, 10:26
lodos birliginden anadolu birligine saldırı çıkaran iki hesap içimizden atılmıştır.konunun takipcisiyiz bu saldırılar neden çıktı yakında ortaya çıkar..

bu hareketinizi takdir eder saygı ile selamlarım

saygılar
kuntizzella

makina01
08-08-2008, 10:30

Bulent agbı hemen coz olayı sakın siz savasa girmeyin at o adamlari birlikten:)

Vacancy
08-08-2008, 11:30
Bulent agbı hemen coz olayı sakın siz savasa girmeyin at o adamlari birlikten:)
makina dogru söledi bazıları gıbı üst birliklerinden yardım isteyenler var bize yardım gerekli deil lordsların önünde 7 güçlü birlik var hepsi ilk 15de bakalım ne olacak :)

kuntizzella
08-08-2008, 13:38
raporlar keni forumumuzda

UUR62
11-08-2008, 21:54
travianın resmi sitesinde farklı bi forum sitesi reklamı yasak arkadaslar lütfen kurallara uyalım uymayanları uyaralım

O kurallar herkese işlemez kardeşim...

akrep kral58
11-08-2008, 22:58
O kurallar herkese işlemez kardeşim...

slm:

ayrıcalıklı oyuncularmı var???

efeerdemir
11-08-2008, 23:49
dört yılı dolduran,2 yabancı ve 2 tr serverda oynayanlara ayrıcalık tanınır

akrep kral58
11-08-2008, 23:51
dört yılı dolduran,2 yabancı ve 2 tr serverda oynayanlara ayrıcalık tanınır

slm:
nedir bu ayrıcalıklar??

efeerdemir
11-08-2008, 23:54
saniyede 10 saldırı

akrep kral58
11-08-2008, 23:56
saniyede 10 saldırı

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused:

UUR62
12-08-2008, 01:19
slm:
nedir bu ayrıcalıklar??

forumda link vermek (kaldırıldı denmesin hiç boşuna forumda 1 hafta duran linki moderatörlerin görmemesi imkansız üstelik moderatörlerin en çok rağbet ettiği server burası)

akrep kral58
12-08-2008, 10:07
forumda link vermek (kaldırıldı denmesin hiç boşuna forumda 1 hafta duran linki moderatörlerin görmemesi imkansız üstelik moderatörlerin en çok rağbet ettiği server burası)

slm:

evet bu konuda size katılıyorum,,muhtemelen o link sayesinde özel forumun reytigi baya bir çoğalmıştır!