Tüm Versiyonu Göster : Foruma N'oluyor?
msarikaya94
06-08-2008, 14:14
Arkadaşlar ne bu forumun hali biri atamıza küfür eder, diğeri ban ister, diğeri mod.lara küfür eder. Bu ne hal böyle?? Önüne geçilsin artık bu tür olayların gerekirse forum kilitlendirilsin 15 dk. hiç bir şey yapılmasın ama bitsin küfür olayaları!!
Şeboist_genc
06-08-2008, 14:15
evet son günlerde kötü olaylar yaşanıyor ama geçer :D
yüzükkankalı
06-08-2008, 14:15
haklısın arkadaşım
Yeniçeri_038
06-08-2008, 14:16
Konuyu Amacından saptırmayalım
Diana...
Nihat Can
06-08-2008, 14:16
kardes inan ayni konuyu acmayi dusunuyordum forumun kalitesi cok dustu
asi_ve_mavi
06-08-2008, 14:17
forumu cocuklar bastı.
neden bu
bi tanesi hikaye yazıyor tuttuu hurraaa herkes hikaye.
bi tanesi anket yapar tuttumu konu herkes anket.
forumun tadı iyice kaçmadan göçmek lazım:)
RüZgAr_GüLü
06-08-2008, 14:17
Onlar, onları yapanların acizliği.Hepsi de cezasını alıyor..
Bu olayların bitmesi için hala birşeyleri kavrayamamış olan bu insanların idam edilmesi tek çare..Bu da imkansız olduğundan devam edecektir bunlar:)
Foruma birşey olduğu yok, insanlar kendilerini bilmiyor..
Ekspress
06-08-2008, 14:18
Çoğu zaman düşüyor ama tekrar düzeliyor:)
Foruma bir şey değil insanlara bir şeyler olmaya başladı...
Şeboist_genc
06-08-2008, 14:19
geçer geçer buda geçer bir an gelir bu da geçer:D:D
Kamikaze
06-08-2008, 14:20
Herkes kendi çapında takılıyor işte...
Böyle konular açarak başlarının göğe erdiğini sanıyolar ama yanılıyolar.
En iyisi onları hiç takmamak.Açtıkları konulara cevap gelmediğini görünce ne de olsa pes ederler.
Onlar öyle diyolar diye biz öyle mi düşünüyoruz hayır tabiki dee...
evet niye herkes küfür ediyor
evet kardeşim katılıyorum bu küfürlerin,hele YÜCE ATAMIZA yapılan hakaretlerin engellenmesi lazım
F.a.T.m.A
06-08-2008, 14:21
evet niye herkes küfür ediyor
herkes deme herkes kelimesi insanlar için kullanılır küfür edeneler insanlık dışı yaratık
bence böyle forumu kirleten kişiler uyarı almaalı bir daha yaparlarsa ı.p adresinden banlanmalılar...
msarikaya94
06-08-2008, 14:25
herkes deme herkes kelimesi insanlar için kullanılır küfür edeneler insanlık dışı yaratık
haklısın. onlara insan diyen yoktur herhalde. gerçek hayatları da burdakinden pek farklı değildir
biz de cevap olarak avatarlarımıza atatürk resmi koyalı benimkini isteyen koyabilir. sağ tıklayıp özelliklere basın sonra oradaki linki avatarınıza yapıştırın
Başkasına saygısı olmayanın kendine hiç faydası olmaz.. Küfür eden kendine eder.
tr_özgür
06-08-2008, 14:26
Reputation geldi mertlik bozuldu
bence sıcaktan herkesin kafası dumanlandı:D
CaLadionS
06-08-2008, 14:34
Foruma Birşey Olmadı ki... Üyeler Problemli... Önüne Geçilmeye Çalışılıyor... Yapılacak Tekşey Ban Zaten...
msarikaya94
06-08-2008, 14:35
ban yeseler de yine üye olurlar. yine yazarlar aynı konulardan.
B u c k é Y é
06-08-2008, 14:44
TC kimlik no ile üyelik sistemi getirilsin...
İsim soy isim kuralı da koyulsun...
Yaş sınırı uygulaması getirilsin ve üye alımları,belli periyotlar halinde olsun...
Forum forumluktan çıktı. Öyle bişey tekrar görürsem bırakacam ben bu forumu.
msarikaya94
06-08-2008, 14:50
TC kimlik no ile üyelik sistemi getirilsin...
İsim soy isim kuralı da koyulsun...
Yaş sınırı uygulaması getirilsin ve üye alımları,belli periyotlar halinde olsun...
yaş sınırı olmasın çünkü 20 yaşındaki de küfür eder, 10 yaşındaki de. bu bir şeyi değiştirmez. tc kimlik işi de uygun değil. adam tc kimlik nosunu sallar. onun kime ait olduğunu da öğrenirsin. adı da ona göre yapar. girer:D
B u c k é Y é
06-08-2008, 14:52
yaş sınırı olmasın çünkü 20 yaşındaki de küfür eder, 10 yaşındaki de. bu bir şeyi değiştirmez. tc kimlik işi de uygun değil. adam tc kimlik nosunu sallar. onun kime ait olduğunu da öğrenirsin. adı da ona göre yapar. girer:D
Kolaydı TC kimlik no olayı... ;)
Sen rahat ol..O kadar basit değil.
Disadvantage
06-08-2008, 15:38
Arkadaşlar ben gün boyunca hiç küfür etmiyorum diyeniniz var mı?Ülkemizde küfürsüz gün geçiren kişi yoktur.Ancak herşeyin yeri ve zamanı var.Ben günlük hayatımda çok kullanırım mesela küfürlü kelimeleri özellikle arkadaşlara karşı ama forumda hiçbir zaman üslubumu bozmamışımdır.Bu sadece forum için de değil yani herşeyin yeri zamanı var.Arkadaş ortamında küfür çok edilir ancak oyundur forumdur bu gibi yerlerde küfür eden insanlar acizdir.Ayrıca küfür forumlarda ve oyunlarda engellenemez kolay kolay.Dün akşam TNT kanalında bir film vardı akşam 11 civarlarında.Sansürsüz onun bunun çocukları ve birçok küfür edildi.Bugün baktım TNT de ceza filan yok.Ben bu rtük ün işleyişinide anlamadım.En azından forumumuzda küfür edenler cezalarını buluyor.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.