Tüm Versiyonu Göster : Anadolu Birlikleri İNTİFADA ve Lordslara Karşı
FührerPain
06-08-2008, 01:21
Fazla söze gerek duymuyorum...
...HaKaN...
06-08-2008, 01:22
Ben duyuyorum bir açıklama gibi birşey :rolleyes:
kuntizzella
06-08-2008, 02:02
savaş bu gece saa 22:00 itibari ile başlamıştır iki tarafada başarılar umarım son derece kanlı ve adil bir savaş olur
Her tarafa başarılar dilerim iyi olan kazansın :)
volkanbey
06-08-2008, 02:20
Oyunun sevk i cıkması dileğiyle :)
gönlüm intifada ve lordslardan yana iyi olan kazansın
Çok kan dökülecek çok. :) İyi olan kazansın kaçınılmaz bi savaştı zaten erken başladı.
paderborn
06-08-2008, 04:23
Ne savası ya :P
ben daha tarlamı 13. seviyeye yeni getirdim savas cıktı :P ben savasa ortak olmam melodiden destek isticem :P atmazsa uguru üstüne yollarım :P
Buhranda makinaya destek atsın haksızlık olmasın diye .P
Bakalım ne olcak görcez :)
hakanugur
06-08-2008, 04:29
hahahaha tebi ya ne güzel savaşma seviş demişler daha 14 e anca getırdım tarla sevıyesını aksu 18 yaptıda ne oldu abi Allah aşkına elin oglu geldı yıktı adamı hayır bırde yanlış mı hatırlıyorum ne aksu profılıne 19 yazdıgında bende daha 11 idi tarla seviyelerı ınanmayanlar punishercana sorabılırler onda temsılcılık vardı zuhahahahahaha bende asker masker yok ne ıntıfada savası resmen lordslar yıkılıyor dıye ıntıfada gırdı savasa pat kut adamların savas oldugundan haberı yok mısal sadece bıze yenı katılan eskı tufekler tayfası lordslara atak yapıyor bızde daha tık yok hahaha zaten zamanımızda yok ıkı fake atarız bıter savas melodıye mesaj attım bana cevap vermedı abı cok mutsuzum cok hahahahahahaha:P
Valla Savaş Başladıda Noldu Asker yok tahıl cok İhtiyacı Olanlara Yollanır :P
BuRSaSPoR_16
06-08-2008, 11:34
3 gün ayrı kaldım savaş çıkmış :rolleyes:
aylardır saldırı almayan köyümde kırmızı kılıçlar yanıp söner oldu :p
adem & fatih abi tahminimce sizin payınız var bu savaşta :D (şaka) :)
hadi hayırlısı diyelim iyi olan kazansın :cool:
top 20 deki birliklerin %90 ı savaşta. Ne güzel server :)
3-5 asker yapsaydıkta savaşta olsaydık bare, şimdi anca raporlara bakıp imrenip durcaz
XenopHobia
08-08-2008, 01:03
3 gün ayrı kaldım savaş çıkmış :rolleyes:
aylardır saldırı almayan köyümde kırmızı kılıçlar yanıp söner oldu :p
adem & fatih abi tahminimce sizin payınız var bu savaşta :D (şaka) :)
hadi hayırlısı diyelim iyi olan kazansın :cool:
hehe... sna hoşgeldin partıosı yapalım istedik suçmu ettik
BuRSaSPoR_16
08-08-2008, 01:32
hehe... sna hoşgeldin partıosı yapalım istedik suçmu ettik
eğlenceli bi parti geçirdik :cool: hasar alsakta bas gaza ........ bas gaza :p
__ErSiN__
08-08-2008, 03:13
Anadolunun karşısında olan bütün birliklere başarılar dilerim.Ne demişler üste çıktım diye sevinme alta düştüm diye üzülme gibi yada gün döner devran döner hesap döner sap döner gibi bunun gibi laflar edebiliriz hadi bakalım hayırlısı...
paderborn
08-08-2008, 03:53
Lodoslar iki köyümüzü yıktılar ...
Hakanugurun temsilcisiydim köyü yıkıldı hemde buhrana okadar destek ve yardım etmis ugur zamanında sasırmadım ama karsılıgını alırlar hic merak etmesinler ...
kahve ve yanındaki tüm yönetimi yıkılmıstır merkezlerini agır darbe aldılar sadece an-as taki bi köyde 100k lık asker kaybettiler vede defans hala var gecemiyorlar orayı raporlar konur vede an-as ta cakılan belki bir iki ordu varsa var ...
gecilmeyen defans yok lordstaki kahvelerin birligindeki kafa oyuncular indirildi dahada saldırılar yolda ...
simdi ben sadece sunu söylicem bu serverda mow wow umrumda olmıcak ben ve tanıdıgım kişilerin burda bazı insanları yıkmak icin oynıyacagımız anlamına geliyor zevkli bi server olcaktır eminim ...
herkese bol tahıllı günler ;)
DoğuKağaN
08-08-2008, 04:20
tabi server başında beri savaşlarımız hep 1-2 gün sürdü... tarihten ders alan zeki kişiler bu sefer aynı anda savaş ilanı açtılar. ama unuttukları bişey var 1-2 gün süren savaş şimdi 7 tane savaş açmış birlikler sayesinde 9-10 gün sürecek yani yok oluşan kurtuluş yok...
isterseniz tüm travianı arkanıza alın ne olacak ateş olsanız cümmün kadr yer yakarsınız biz anadolu ateşiyiz yanmayız yakarız-sömeyiz söndürürüz
ve sizinde sönüşünüzü izlemek çok zevk verecek...
bu gidişle wow zamanı natar alacilecek bi birlik kalmayacak
lazibere53
08-08-2008, 04:36
megalomanlıkta son nokta hahahahaha .Bu birlikleri oyuncuları tanımamda bu oyunda hala böyleleri varmış şaştım . bu saatte güldürdünüz ya beni Allah size savaşınızda güç versin :D
savaştaki birliklere başarılar.
Fırtınalar Kopuyor ..Bu Fırtına Durmuyacak :)
alonso2682
08-08-2008, 08:36
sabah sabah şöle bi top10 a bakim dedim ne göreyim alt ust olmuş ufak bi inceleme bizim birlik (an-as) dağıtmış ortalığı yine 7-8 hedefe girilmiş hepsindende çıklmış.
garip bi durumda savunma 1. si olan arkadaş savunma 2. sini yavaş yavaş yıkıyor :)
Molon_Labe
08-08-2008, 13:39
Benim anlamadığım, bu büyük oyuncular, sıralı mancınıklara nasıl defans çıkarmaz,, bir hesap gelip merkezi duman eder..
Aksu'nun merkezinin ne duruma düştüğünü daha geçen gördük, şaştım kalım.. 30 saatten gelen mancınık saldırısı,,, garip..
makina01
08-08-2008, 13:51
arkadaşla
lodos birliginden iki hesapdan anas oyuncularına saldırılar çıkmıştır.bu iki hesapda bizim degerli oyuncularımızdı.fakat özel işleri dolayısıyla temsilcileri bakıyordu..temsilcilikler iptal edilmiş şifreler çalınmışdır.bu hesaplar kimin elinde bilmiyoruz.bütün server karışık ve bizide bu karışıklıgın içerisine çekmek isteyenler alicengiz oyunları çeviren şahsiyetsiz oyuncular var.
iki hesapda konu açıklıga kavuşana kadar içimizden çıkarılmışlardır.
arkamızdan oyunlar çeviren delikanlı olamayan bu oyunculara lanetler yagdırıyorum.
Bu konunun bızımle ılgısı olmadıgı halde yazma geregı duyuyorum cunku sabah ogrendıgımız bu olay baktımkı bızım uztumuze atılmıs bu olayda lords bırlıgı tarafından bole bısey yapılmıs olsa hbrım olurdu mh admın nasıl cozulucekse cozulsun eger olayla lords bırlıgının bı alakası varsa dırek oyunu sılmeye alırım Kimsenin lords birligine bole bı ıtamda bulunmaya hakkı yoktur.
DeathLess
08-08-2008, 13:52
Benim anlamadığım, bu büyük oyuncular, sıralı mancınıklara nasıl defans çıkarmaz,, bir hesap gelip merkezi duman eder..
Aksu'nun merkezinin ne duruma düştüğünü daha geçen gördük, şaştım kalım.. 30 saatten gelen mancınık saldırısı,,, garip..
Acemi şansı işte :)
Arkadaşın biri şimdiye kadar hangi birlikleri yıktınız diyordu galiba, biz sayamadık ama bayağı oldu galiba dün gecede kendilerinden çoooook korktuğumuz hatta altımaz kaçırdığımız bir birlik eş zamanlı muhteşem saldırılarla bitme noktasına gelmiştir kendilerine geçmiş olsun diyoruz :D
paderborn
08-08-2008, 20:08
hahahaha tebi ya ne güzel savaşma seviş demişler daha 14 e anca getırdım tarla sevıyesını aksu 18 yaptıda ne oldu abi Allah aşkına elin oglu geldı yıktı adamı hayır bırde yanlış mı hatırlıyorum ne aksu profılıne 19 yazdıgında bende daha 11 idi tarla seviyelerı ınanmayanlar punishercana sorabılırler onda temsılcılık vardı zuhahahahahaha bende asker masker yok ne ıntıfada savası resmen lordslar yıkılıyor dıye ıntıfada gırdı savasa pat kut adamların savas oldugundan haberı yok mısal sadece bıze yenı katılan eskı tufekler tayfası lordslara atak yapıyor bızde daha tık yok hahaha zaten zamanımızda yok ıkı fake atarız bıter savas melodıye mesaj attım bana cevap vermedı abı cok mutsuzum cok hahahahahahaha:P
fake atma ugur dedim sana yıkarlar diye dinlemedin :D
köyünü yıktılar konusuyon iki tarla basmıssın 14 . seviye onuda yıktılar hahahaha
sen onları yap hele .... ben 13ler bitti 14 bastım qupta dalga gecerek diyorki bana ; hammadde atayımda tarlalarını 15 yap bari ::: millet dalga gecer oldu :P
nese işimize bakalım daha tarlalar icin hammadde topluyorum 14 yapacam cok işimiz var cok ..............
Ugurun orda Bütün tarlalarda Yıkılsa Koymaz Ona .. Ugur işini Biliyor Ne Diyeyim Gercekten Oyunun Nasıl Oynandıgını Cok iyi Biliyor ..
akrep kral58
09-08-2008, 01:16
Acemi şansı işte :)
slm:
Bazen hiç bişey göründüğü gibi olmayabilir,belki de suç u atacak birlik(ve başkan ı) hazır diye kendilerinden 2 köyü feda etmiş olabilirler,
yoksa acemilik mi haş a,mümkün değildir;)
kuntizzella
09-08-2008, 01:30
Birazda rapor görsek:D
raporlar burda değil kardeşim kendi forumumuzda
DoğuKağaN
09-08-2008, 01:31
rapor editlemek isim saklamakla uğraşmak istemiyoruz kim nereye ne zaman ne kadar askerle saldırmış görmek istediğimiz için kendi forumumuza koyuyoruz
YAŞASIN FORUM ÖZGÜRLÜĞÜ :D
hakanugur
09-08-2008, 01:52
evet lodos'tan ıkı kişi birisi benim digeri veossa kardeşimin merkezine girdi sorun orda düşen sanal rakamlar değil benim için fakat daha önemli birşey var ameliyatım olduğu için o gün online degildım ha bunu kim yaptı lodos mu lords mu?herkesın aklına böyle saçma şeyler gelıyor bazılarına gore lodos bazılarına göre lords bence ıkısıde degıl bunu yapan kişi muhtemel ya çok multısı olan bırısı ve tatıle gıden arkadasların şifrelerını multısınden elegecırerek bıze saldırı cıkaran birisi yada forumda atıp tutan lastık kahramanlardan birisi bizi çekemeyen eger ikincisi ise lodos sucludur ama birincisi ise belki gercek bırlıgındekı arkadaslarına o rapoları gosterek böbürlenıyordur ama bilmezki okadar haysıyetsiz oldugunu ve kendi pişkinliğine güldüklerini sonuçta bu iş olmuş arkadaşlar kimin yaptıgını bilemem ben fakat bazı gerizekalılarda yok değil işte şu oyuncunun temsilcisi yada köyüne bakan xx adlı kişi mh imiş o yapmıştır arkadaşlar bu oyunun mh'leri eger sizler gibi düşünse idi bu işin içinden çıkılmazdı ve artık millet mh yada ona buna çamur atmayı bıraksın sözleri uzatmaya gerekte yok dediğim gibi olan olmuş bize laf düşmez bundan sonrasında sıra ile herkesi yoklamak var
raporlar burda değil kardeşim kendi forumumuzda
baktm foruma ama güzel olmıyan raporlarda war biraz da buraya rapor koyun
Maksiboard
09-08-2008, 10:56
Adnan Sen Savaşa Seyircimi Kaldın Senin Saldırıların Yok :p:p yoksa kafamı yaptın benle :P
DeathLess
09-08-2008, 11:06
slm:
Bazen hiç bişey göründüğü gibi olmayabilir,belki de suç u atacak birlik(ve başkan ı) hazır diye kendilerinden 2 köyü feda etmiş olabilirler,
yoksa acemilik mi haş a,mümkün değildir;)
Neden acemi şansı dediğimi anlamamışsın sanırım ;)
Ben de ANADOLU üyesiyim ;)
alonso2682
09-08-2008, 21:30
~Lords~ bu oyuncu ile savaşı bitirdi:[AN-AS] 09.08.08 18:54
kaç saat oldu acaba ben tam hesaplayamadım kunti buralara gelirse o iyi bilir :)
üstüne bir bardak SU ve bir fincan KAHVE içsinler
alonso2682
09-08-2008, 21:48
üstüne bir bardak SU ve bir fincan KAHVE içsinler
soğuk olsun su buz gibi ohhhh.... :D
Tatile çıkıyorum savaş kopuyor :)
Tarafsızım bu savaş tr1 in taşlarını yerine oturtacak bir savaş olacak iyi olan kazansın
Tatile çıkıyorum savaş kopuyor :)
Tarafsızım bu savaş tr1 in taşlarını yerine oturtacak bir savaş olacak iyi olan kazansın
savaş bitti biz kazandık (anadolu) :D
Tebrikler o zaman daha yeni pc başına geçince bişeyden haberimiz yok :)
alonso2682
10-08-2008, 19:29
savaş bitti biz kazandık (anadolu) :D
afedersinde kim bitirdi savaşı şuanki durum lordsların bir birliği yıkılmıştır...
Daha bize savaş açan diğer birlikler var henuz savaş bitmedi..
alonso2682
11-08-2008, 01:29
Wlla bilmiyorum da makina'nın birliğine dokunmak biraz yorar sizi.. Kolay sandınız sanırım oralardan atıp tutmayı.. :rolleyes:
kolayına zoruna bakacaz artık savaşı ilan eden onlar...
zaten tarlaları baya basmışlar 18-19
biz daha 15 leri basmaya çalışıyoz e haliyle zorlucak tabiii :)
bizim etimiz ne budumuz ne 100 tokmak bastım yanınınada 50 mancınık basabilirsem makineye dalacam hahaha zor oluyor ama köy sayım az bi yardım eden olsa olacakta işte olmuyor....
bu arada ilk 10 da bi ~Lords~ birliği vardı ne oldu bilgin varmı acaba....
5. di galiba
edit : alla alla 17. liğe düşmüş birden ne olduki...
Hala mı aynı bu server yaa. Ben seni yıktım sen beni öptün.
bu server 2.5 yıldır aynı ben bu serverı bildim bileli serverı yönlendiren oyuncuları degişmedi degişmezde kimse tr1 den başka serverı tercih etmiyor seviyor herkez burada oynamayı
DeathLess
11-08-2008, 10:40
Wlla bilmiyorum da makina'nın birliğine dokunmak biraz yorar sizi.. Kolay sandınız sanırım oralardan atıp tutmayı.. :rolleyes:
Çok geç dokunduk bile :)
Makina saldıramazsınız diyordu.
Sonuç;
Aksu'nun 19 olan tarlaları indi.
Kahve'nin merkezi indi
-Su-'nun merkezi indi.
fırtına16'nın merkezi indi
Tyılmaz'ın merkezi indi
Dadaştan'ın 15 tarlalı merkezi sıfırlanınca hesap sildi.
Murtiçi_07'nin merkez defansı silindi.
Mad Doc'un merkezi yıkıldı
Pandaren'ın 15-16 olan tarlalarından geriye eser kalmadı
sparta32'den köy alındı
votann'ın merkezi indirildi
Ters Köşe'nin tarlalarından geriye birşey kalmadı
HYMMS'nin merkezi yıkıldı.
Bütün bunlar Lords birliklerine ait oyuncular :)
Not: Biz tatildeydik bahanesini kabul etmiyoruz.
Not 2: Sadece merkezlerine saldırı yapılan oyuncuları yazdım. malûm, yan köylere saldırmak basit işmiş. Yan köylerin önemi yokmuş :)
Aksu ve Kahve tebriklerini iletti. Göstermiş oldukları erdemlikten dolayı da onlara da teşekkür ediyorum.
ANADOLU - DeathLess
hakan ın olayı ne lords kaynaklı nede adı geçen diğer birlikler tamamen alakasız bir birlikten, savaşa mudahil olmuyacaz demelerine rağmen atılan sadlırılar sonucu biraz zahiyat olmuştur..
yara sarmasınıda yara açmasınıda biliriz....
hakan ve diğer arkadaşa lodos birliğinden 2 arkadaşın hesaplarından saldırı çıkmıştı bütün bu olaylar kontrolümüz haricinde gelişti bunu defaatle anlattık ama hala tehditvari konuşmalar geçiyor forumda bizim samimiyetimize güveniniz yoksa tehdit etmeyin gerekeni yapın
Çok geç dokunduk bile :)
Makina saldıramazsınız diyordu.
Sonuç;
Aksu'nun 19 olan tarlaları indi.
Kahve'nin merkezi indi
-Su-'nun merkezi indi.
fırtına16'nın merkezi indi
Tyılmaz'ın merkezi indi
Dadaştan'ın 15 tarlalı merkezi sıfırlanınca hesap sildi.
Murtiçi_07'nin merkez defansı silindi.
Mad Doc'un merkezi yıkıldı
Pandaren'ın 15-16 olan tarlalarından geriye eser kalmadı
sparta32'den köy alındı
votann'ın merkezi indirildi
Ters Köşe'nin tarlalarından geriye birşey kalmadı
HYMMS'nin merkezi yıkıldı.
Bütün bunlar Lords birliklerine ait oyuncular :)
Not: Biz tatildeydik bahanesini kabul etmiyoruz.
Not 2: Sadece merkezlerine saldırı yapılan oyuncuları yazdım. malûm, yan köylere saldırmak basit işmiş. Yan köylerin önemi yokmuş :)
Aksu ve Kahve tebriklerini iletti. Göstermiş oldukları erdemlikten dolayı da onlara da teşekkür ediyorum.
ANADOLU - DeathLess
hocam soyledıgın yıkılan merkezlerın 5 de bırı degıl emın ol:)
DeathLess
11-08-2008, 16:41
hocam soyledıgın yıkılan merkezlerın 5 de bırı degıl emın ol:)
Bunlar sadece raporlarla paylaşılan merkezler :)
Rapor olarak yayınlanmayanlar da mevcut :)
Ayrıca ~Lords~ birliğinin savaşı tek taraflı olarak bitirdiğini de herkes gördü.
Lâkin biz bitirmedik :)
ZiyaPaşa
11-08-2008, 16:42
azıcık sakin noluyoz ya altı üstü oyun savas bu kaybaden de olacak kazananda yıkılmanın veya yıkmanın zevkini cıkarın.imalı cümleler laf sokmalar hakaret etmeler ne kadar kötü degilmi ? şahsen bana öle geliyor.Tabiki yazılarınıza karısmama nacizane düsncem bu yöndedir.
başarılar
hakan ve diğer arkadaşa lodos birliğinden 2 arkadaşın hesaplarından saldırı çıkmıştı bütün bu olaylar kontrolümüz haricinde gelişti bunu defaatle anlattık ama hala tehditvari konuşmalar geçiyor forumda bizim samimiyetimize güveniniz yoksa tehdit etmeyin gerekeni yapın
dostum mevzu bahs olan samımıyet meselesı degıl eger varsa boyle bırsey mh ye gıdıp admıne gıdıp olayı acıklıga kavusturmak sızın ısınız bunu yaptınız mı merak edıyorum? eger yapılmadıysa neden samımıyetımıze guvenmıyorsunuz dersın kı?
olabılır bırılerı bırsey yapmıstır sızıde bır yere cekmek acısından ama bunu yapanlar lords a bılelım yok sızın oyuncularınızsa emın olun casusturlar vede yıkmasıda sıze duser samımıyetınızıde gormus olur tum server sadece bız degıl
herkese ıyı oyunlar
Bunlar sadece raporlarla paylaşılan merkezler :)
Rapor olarak yayınlanmayanlar da mevcut :)
Ayrıca ~Lords~ birliğinin savaşı tek taraflı olarak bitirdiğini de herkes gördü.
Lâkin biz bitirmedik :)
eyvallah hocam:)
slm:
15 tarlalı köyün 113 k ya kadar üretim yapabileceği doğrudur,
nook merkez köyünün gördüğü vaha ve nufusuna istinaden böyle bir ihtimal olmadığını sende çok iyi biliyorsun,(muhtemelen 30-35k tahıl üretebilir)
ayrıca sürekli npc yapıp basabileceği doğrudur fakat bu seferde çıkan askerler tahıl tüketimine başlayacağı için yine çok zordur asker basmaya devam etmek.
bu durumda 3 seçenek kalıyor
1-çıkan askerleri arkadaşlarının birinin köyünde besliyordu
2-dostcul saldırı yapıyordu
3-sürekli yağmaya çıkıyordu(haftanın en iyi yağmacılarında ilk 3 de olması lazım)
DOMİ
Cık :) yanlışın var abi. 3 köyü olan birisi bile tarlalarını 15-16'ya rahatlıkla çıkarabilir. Ama oyunun bu devresinde hala 5 köyü olan biri yapabilmesi düşük ihtimal. Ha bu düşük ihtimal onun multi olduğunu göstermez o da ayrı.
Ama tabi herkesin kendi oyun stili vardır ben de mesela 25-30'dan sonra köy kurmam daha fazlasıyla ilgilenmek zor oluyor. O da belki 5 köyle oynamayı tercih ediyordur.
İkinci olarak düşük köy sayılı multi hesaplardan saldırı değil savunma basılır :) onu da hatırlatayım.
Ha varsa şüpheniz mh bir mesaj kadar yakın şikayet edin olsun bitsin.
Yine ek olarak kendinden düşük nüfuslu birine saatlik üretiminin 3 katını yollayabilirsin. Bu şekilde 25 köyü olan 3-4 kişi madde yollasa o askerler çok rahat basılır. Bu da kurallara aykırı değil. Kimse böyle bir şey yapmaz diyen varsa gerçek bir "birlik" görmemiş demektir. :)
Bu arada şimdi bana sen AN'lısın ondan böyle konuşuyorsun diyenler olacaktır. Ben donatello hesabımdan sonra yaklaşık 2-3 farklı hesapta daha oynadım. Hatta lords'ta oynayıp lodos'a karşı savaştım. O yüzden bana bari karalama düzeyinde cevaplar vermeyin.
Multidir ya da değildir ben bilmem. Ha 5 köyde o kadar asker şüphe götürür, şikayetinizi edip bekleyin.
DeNyOuSSeTİ
11-08-2008, 19:52
Bu savaş rakipelrimiz için ii oldu ama sıra sizlere de gelecek :)
ZiyaPaşa
11-08-2008, 23:25
ya pardon ben yoktum konumuma göre salakça kaçcak ama savaş neden çıktı ?
yani bir düşmanlık olduğu aşikar ama hangi olay yüzünden patlak verdi bu savaş ?
Benim 4 saniyeye sığdırdığım 48 saldırım var. Normal bir net ile yapılmış saldırılar üstelik. Fakat pratik ister herkes yapamaz öyle. :)
Bana sormayın ben anlatmam :) 2 senenin tecrübesi emeği var. Forum ortamında paylaşılacak şeyler değil bunlar.
akrep kral58
11-08-2008, 23:49
Benim 4 saniyeye sığdırdığım 48 saldırım var. Normal bir net ile yapılmış saldırılar üstelik. Fakat pratik ister herkes yapamaz öyle. :)
Bana sormayın ben anlatmam :) 2 senenin tecrübesi emeği var. Forum ortamında paylaşılacak şeyler değil bunlar.
slm:
saygıdeğer mod um,yanlış konudan bahsetmiyoruz umarım,,ben aynı kışladan sıralı asker göndermekten bahsediyorum!
slm:
saygıdeğer mod um,yanlış konudan bahsetmiyoruz umarım,,ben aynı kışladan sıralı asker göndermekten bahsediyorum!
Ben de :)
slm:
saygıdeğer mod'um bana bu konuda yardımcı olabilirmisin:)
http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=71201
slm:
zaten firefox kullanıyorum!!
explorer daha hızlıdır.
Ama dediğim gibi uzun uğraşlar gerektirir. İlk çıkardıklarınızda muhtemelen 2-3 tane falan çıkacaktır.
sayın sharklen hesaplamıs giderini bende küçük çapta bir hesap yaptım
18k baltacı için
2.340.000 odun
2.160.000 tugla
3.060.000 demir
1.260.000 tahıl lazım
7k toyton için
3.150.000 odun
3.605.000 tugla
3.360.000 demir
560.000 tahıl lazım
nook abinin köylerine gelince 2normal köy 2 15 tarlalı 1de 9 tarlalı
onuda hesaplayalım
15 tarlalı köylerin tahıl dısında bir üretimi yok ha npc diyebilir o kadar askere 650 nufuslu yerde bakılırmı bilinmez..
9 tarlalı tekköyde üretim 750 baska yok hammadde üretimi
yukarıda asker giderleri yazılı ve yagmada hiç listede yok saldırıda yook gecen haftaya kadar nerden bu kadar hammadde açıklasın bakalım??? bide köylerin hepsi aynı anda kuruldu dedigine göre ???? 5 köyü varya ondan dedim
hocam basıt bır muhendıslık zekası ıle bunun mumkun odlguu acıktır ha degıl dıyorsanız o sızın gercekten sayısal yonden ne kadar zayıf oldugunuzu gosterır neyse kımse kımseye hıcbırsey acıklamak durumunda degıldır kı dıger sayfada acıklamsı arkadas
sayın şarklen onların hepsini hesapladım ben tek tek ve hesap makinası ile o üretimle o asker ve 650 nufusla o askere bakılması sencede garip gelmiyormu biraz bu....
ben zaten belirttim altında kişisel görüsüm oldugunu. ama sizin savunmanızı anlayamadım 5 köy ve o kadar asker bide hepsi aynı anda kurulu deil ve seviyeleri fuulmü bilmem ha bide tarlalrın normal köy olmaması ilginç...
ayrıca nook abimiz şimdiye kadar hiç saldırı ve yagmada görülmemiş birisi.
eger yaptıysa helal olsun diyecek birseyim yok. tebrik ederim ama sizinde cıkıpda savunmanızı anlamadım dogrusu ...
savunması bırlık savunmasıdır bunda anlamıcak hıcbır sey yok gıbı bence:S
ufukumsu
12-08-2008, 10:54
nook bu konuya cevabını e.t lords savasının oldugu yerde cevap vermistir ve sizleride bükemediiginiz bilegi artık öpmeye davet ediyorum camur at izi kalsın mantıgı ile bu oyunda hic bir yere varılamaz
akrep kral58
12-08-2008, 11:03
nook bu konuya cevabını e.t lords savasının oldugu yerde cevap vermistir ve sizleride bükemediiginiz bilegi artık öpmeye davet ediyorum camur at izi kalsın mantıgı ile bu oyunda hic bir yere varılamaz
slm:
nook dostum,bükemediğiniz derken?
başarılı savaştın,ama merkezinde askerinde yok artık,,ama mücadelen olağanüstüydü
ufukumsu
12-08-2008, 11:11
öncelikle ben nook değilim kendisi üye adayları yerinde buraya gelmek icin didiniyor onun adına ben yazıyoruum:d
bükemediginiz bilek derken beni multi yapıyor iddalarının icine atan ve bunuda elinde hesap makinası ile kanıtladıgını sananlara yazdım
evet merkezimde asker kalmadı ama sonucta savs yani nasıl bazılarınn merkezinde asker bırakmıyosak benmde merkezimde asker kalmayabilir ama bn kimseyi multikle itham etmiyorum seviyeli savsımızdan dolayı tüm rakiplerimizi tebrik ediyorum ve bunun bir oyun oldugunu bilerek oyuna oyun kadar deger verenleri ktluyorum
telteper
12-08-2008, 11:32
bİrlik forumlarına bakarsanız nook a akıl almaz asker, çoğunluklada hammadde yardımı yapılmıştır.Bu çocuk o sayede bastı o kadar askeri ve server n en büyüğünü gafil avladı.
Lodos Telteper
Not:jugger bildiğim en büyük oyuncudur ama o da multi yapıyor
Hala aynı muhabbetler. :rolleyes:
Kahve'yi yazısından dolayı tebrik ediyorum. Sırf yazısındaki "yenildik" kelimesi bile bence bu tebriği hakediyor zaten. Yenilmeyi hazmetmek büyük erdem.
Link olayına gelince, normalde ben de s1 konularına müdahele etmiyorum ama dün linki gördüğümde düzenledim. Şu an link düzenli durumda isteyen bakabilir.
kuntizzella
12-08-2008, 13:16
sadece mevcut askerleri basmak için gerekli hammaddeyi hesaplıyarak değil-o askeri basacak üretimleri geliştirmek için kullanılan-we 2700 nufusa gelmek için gerekli hammaddeyi kimse kaale almıyor anlaşılan..
o askerleri 15 tarlalı köyde beslemek için gerekli olan 18-19 tarla sewiyelerine gelmek için(ki tarlalar 19daymış)..
merkezdeki taşçının 20 sewiyeye gelmesi için harcanan hammaddeler-siz çok bilmişlerin hesaplarına göre kendi üretimlerinden geldiyse we dostçul yağma yapmadıysa-asker basacak hammaddeyi bulamaz-demek ki neymiş....
NOOK hammadde desteği almıştır....(ya birileri multiköyüne hammadde yollamıştır-yada kendisi kendi multi köyünü yağmalamıştır)
bundan sonraki açıklamalar çocuk kandırmaya yönelik olacaktır...
son not: NOOK çok başarılı bir oyuncu olabilir-ama bu onun multi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez
sayın hellguard önce türkçemizi düzeltelim değilmi 'w' harfi türkçede yok bildiğim kadarı ile:)
sayın hellguard önce türkçemizi düzeltelim değilmi 'w' harfi türkçede yok bildiğim kadarı ile:)
Kunti bırakta önce köyünü düzeltsin galiba 5-10 tokmak basmış bu arkadaş ondan 18 bin balta basılmaz diyor :D
makina01
12-08-2008, 15:02
Alıntı:
hellguard tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
2 birlik arasında geçen-sizlerin savaş olarak nitelendirdiğiniz-benim ise gördüğüm kadarıyla-çatışma dahi olarak adlandırılmıyacak-olaya bu kadar yorum yapmanız,okurken dahi beni fazlasıyla yordu...
incelediğim raporlar sonucu vardığım nokta ise [AN-] birliklerinde fazlasıyla multi oyuncu olduğudur...
NOOK denen oyuncu 2700 nufusuyla 18k baltalı we 7k toytonu basacak hammaddeyi 5 köyünden çıkaramıyacağına göre-hem asker basacak hemde merkezindeki tarlaları 18-19 seviyelerine getirmek için gerekli hammaddeyi sadece ve sadece ''dostçul'' saldırılarla temin edeceği,bu oyuna en yeni başlayanların dahi aklına gelebilecek,oyun kurallarına aykırı bir davranıştır...
mh ların özellikle nook un hangi köyleden hammadde temin ettiğine,hangi oyuncunun multi köyü olduğuna iyicene bakmalarını öneririm...
bu mesaja gelecek '' nook multi oyuncu değildir '' ''nook bu oyundaki en dürüsr oyuncudur'' '' nooku şahsen tanırım,asla böyle bir şey yapmaz'' veya
'' sen kim oluyorsun da,dışarıdan ahkam kesiyorsun'' cewapları-bu gerçeği değiştirmiyecektir...
eski s1 oyuncularına-yeni serverlarında başarı dilerken,tüm multi oyuncuları,oyunun aseletini ayaklar altına aldıkları için kınıyorum
------------------------------------------------------------------------------------
NOOK : 20/01/2008 :20:59 tarhinde kayıt oldu
AKSU: 09/01/2008 11:14 tarihinde kayıt oldu
Arkadaşlar ben bu konuyu ne kadar kapatmaya çalışsamda sürekli bir cevap hakkım doğduğu için maalesef AKSU ismini zikretmek zorunda kalıyorum bunun için öncelikle AKSU 'dan beni mazur görmesini temenni ediyorum.. Öncelikle yukarıdaki tarihlerdende belli olduğu gibi iki köy arasındaki kuruluş farkı 11 gündür ki ben oyuna başladığımda en büyük köyün nüfusu 250 idi.. Senin göçmen bastığın yerlerde biz turnuva yerinde kılıç kalkan oynuyorduk Öncelikle herşeyin nüfus olduğunu düşünen zihniyetlere karşı polemiğe girmeyi sevmesemde nihayetinde bize etten kemikten ilikten insanlarıız ve bizimde bi tahammül noktamız var.. asker sayım 18 k değil 28 k baltacı 8 k toyton ve 1,2k mancınıktır.. mesajda bahsedildiği gibi tarlalarımın sevileri 18 - 19 değil 5 tanes, 16 geri kalanlar 15 tir.. Helhuard denen üye nin bir başka art niyetli yaklaşımı ise [an-] birliklerinde fazlasıyla multi oyuncunun olması imiş.. Bu tamamen onun kişisel ön yargısıdır ve bir yere kadar saygı duyulur ama provokasyon amaçlı yazıldığı her halinden bellidir.. Ayrıca nüfusun ister 20k isterse 2k olsun kışla ahır tamirhane seviyelerin 20 ise 20k nüfuslu oyuncuda bir günde aynı askeri basar 0,5k nüfuslu oyuncuda ve helhuard denen üyenin bir başka provokasyon girişimi bu bilimsel verilerle çürütülmüştür.. Multihunterlerin özellikle özellikle helhuard'ın bu oyunu nasıl oynadığını hangi akla hizmet ettiğini zoruna giden olayın ne olduğunu iyi araştırmalarını istemiyorum zira amerikayı yeniden keşfetmeye çalışmanın bi anlamı yok..
Bu mesaja gelecek "helhuard provakör değildir" "helhuard bu oyunun kitabını yazdı" " helhuard şöyleydi helhuard böyleydi" cevaplarını duyar gibiyim..
Sana sen kim oluyorsun demiyorum. gerçek olduğunu düşündüğün şeyler her ne kadar hayal görmek için oldukça erken bir saat olsa da gerçek olamayacak kadar fantezi ve hayal ürününden ibaret olduğu için Sana kim oluyorsun demiyorum kim olduğunu zaten biliyorum..
Bütün travian oyuncularına eski yeni gözetmeksizin oyunlarında başarılar dilerken .. Başarınızı gölgelemeye çalışacak yer yer size çamur atmaya çalışacak oyuncular her zaman karşınıza şimdi benim karşıma çıktığı gibi çıkacaktır.. Kütlesi sizden büyük olan köylere saldırmaktan çekinmeyin sizler buzdağının görünmeyen kısımlarısınızdır belkide..
Bu oyunun asaletini ayaklar altına alan tanımadığı bilmediği görmediği insanlar hakkında yorum yapmaya çalışan ve en önemliside ağzı olan herkezin konuşmasını kınıyorum...
Saygılarımla NOOK ..
Oncelıkle bolesı tarlası kucuk olan bı koyde okadar askerı beslemek zor ama bırlık arkadaslarından sureklı uretımlerı dogrultusunda alınan tahılla bırlıkte bu askerı beslıyebılırlerdı burası bızı ılgılendırmez nufusun onemı yok derken ne kadar cok nufus okadar cok kp nekadar cok kp okadar cok koy nekadar cok koyun varsa okadar cok defans ve yankoylerınden cekıcegın tahılla okadar cok asker besleme sansımız var ayrıca aksu yıkıldı noldu 24 yan koy merkeze cekıldı tarlalarını tekrar bastı saldırı askerı duruyodu sımdı server boyunca asker basmıs nook arkadasımız noldu bıttı olay bundan ıbarettır nook bırdaha kendını toparlıyabılırmı burası tartısılır ama aksu kendını topladı bıle burdan oyunun ne sadece nufus ne sadece asker oldugunu anlamak cok mumkun koyun multı olup olmaması onemlı degıl koy bırlıgımız tarfından kullanılmaz hale gelmıstır
ufukumsu
12-08-2008, 15:06
80 biine yakım hücum askeri harcayarak sadece merkez köyümü kullanılmaz hale getirdiniz... Aksu kendini toplardıysa şimdi pagana biraz yardımcı olun ..
makina01
12-08-2008, 15:18
80 biine yakım hücum askeri harcayarak sadece merkez köyümü kullanılmaz hale getirdiniz... Aksu kendini toplardıysa şimdi pagana biraz yardımcı olun ..
paganda kendını toparlıcak sevıyede gereksız tartısmaya gerek yok ozaman sız tum bırlıge destek olun destek olmaya gerek kalmıyan merkez varsa ozelden mesaj yaz onada ben destek olurum ayrıca kesılen tum defans asker an bırlıklerının askerıydı benı nevı savasta oldugumuz bırlıgın askerını kestık :) ama bak sen kendını toparla ıyı oyuncusun sılme koyunu
ufukumsu
12-08-2008, 15:26
paganda kendını toparlıcak sevıyede gereksız tartısmaya gerek yok ozaman sız tum bırlıge destek olun destek olmaya gerek kalmıyan merkez varsa ozelden mesaj yaz onada ben destek olurum ayrıca kesılen tum defans asker an bırlıklerının askerıydı benı nevı savasta oldugumuz bırlıgın askerını kestık :) ama bak sen kendını toparla ıyı oyuncusun sılme koyunu
yok canım daha wow yıkıcaz silmeyis üstad merak etme:) lord birlikelrinden herhani bir oyuncuya istemeden de olsa bi saygısızlık yaptıysam kusura bakmayın arkadaşlar.. Şahsıma yönelik eleştiri dozajını aşan ithamlar karşısında suskunluğumu korumaya çalışsamda bazen agresif olabiliyorum.. Hepinize iyi oyunlar...
makina01
12-08-2008, 15:36
Ben sadece bana yazılan bölümlere cevap vereyim.
Merkezlerimize giremezsiniz diyen sen değilsin. Ki ben zaten şahıs ismi vermedim.
Bu cümleyi kuranlar şimdi okumuşlardır.
Lords birlikleri üyesi Makina yan köy yıkımının önemsiz olduğunu söylemesi üzerine (Bkz ilk sayfalar) Ben de yıkım yapılan bazı merkezleri yazdım. Demek ki sadece yan köy değil, merkez de yıkabiliyormuşuz. Görsün istedim. -ki orada yazmadığım daha kaç merkez var-
Tatildeyim bahanesine yalan demedim. Biz bu bahaneyi kabul etmiyoruz dedim.
~Lords~ birliklerinin savaşı tek taraflı bitirdiğini yazarken herhangi bir sebep belirttim mi?
Sadece savaşın sizin tarafınızdan bitirildiğini. Bizim için hâlâ devam ettiğini yazdım.
Birlikten ayrılan arkadaşınız için de hiçbir yorum yapmadım. Çıktı veya çıkarıldı dedim. Zaten iki ihtimalden biridir. Başka alternatifi var mı? Ya birlikten çıkarsın, ya da birlikten çıkarılırsın. Açık ve net.
Savaş teklifini kabul eden kişinin kim olduğu aslında pek önemli değil. Zira birlik adına savaş açılır, kabul eden de birlik adına kabul eder.
Belki kabul eden sen değildin. Ama ~Lords~ birlik diplomasisi yetkisine sahip olan, birlik yöneticisi sıfatındaki bir kişi tarafından kabul edilmiş bir savaştı.
Ayrıca sana karşı herhangi bir lafım olmadığı gibi göstermiş olduğun erdemlikten dolayı teşekkür bile ettim.
Gelelim foruma.
s1 oyuncusu olduğumdan dolayı forumdaki s1 başlıklarında hiçbir şekilde yetki kullanmıyorum. Çünkü s1 bölümlerinde küfür eden insanı bile banlasam suçlunun ben olduğumu iddia edecek o kadar çok kullanıcı var ki...
Konu ile ilgili rahatsızlığınızı s1 oyun dünyasında oynamayan forum yetkililerinden birine yazdığınızda gerekli incelemeyi yapacaktır.
Saygılar, sevgiler.
ANADOLU - DeathLess
Oncelıklı olarak yazdıgım seylerı nasıl buralara cektınız anlamıs degılım eger yazılanları net bı sekılde okuyup konuya hakım olsaydınız emınım yazdıgınız seyler bu kadar anlamsız olmıycaktı oncelıkle an kar bırlıgı oyuncularının genelı toplu olarak tum yan koylerıme saldırı duzenlemıstır bende savas anında yan koylerıme yapılan saldırılara destek ıstemedım veya savunmadım bunun yapmamım sebebı bırlıgın savunma askerını yan koye baglamaktı ve yan koy 20 tane var hangı bırı savunabılnır neyse bunun yanında kast ettıgım benım merkezıme gelınmemesıydı herkezı merkezımde kabul ederım buyrun gelın dedım :) sonra sız sevgılı modumuz bunu cekıp savas boyunca su su merkeze gırdıgınıze cektınız e.t bırlıgıne kucak acıp ısım veren sızler pekı bu bırlıkte kactane merkez var suan saglam bunu sorguladınızmı hayır dımı ama bıyerden konusmayı alıp baska bı yere cekmek kolay oluyo neyse bence sızın tek bı mesaja odaklanarak bıseyler yazmanız yanlıstır konunun once ıcerıgını anlıyabılmek ıcın bıkac mesaj oncesını takıp edersenız sevınırım lords bırlıgı -- de onune atılan lokmayı yemıs ve ıstedıgını almıstır forumda yazılıp bıcılenler onemı yok hepsını kulak arkası yapıp yolumuza devam edıyoruz ayrıca bı yazımda an kar ıle olan savasta an kar oyuncuları 3 saldırı yaptıktan sonra forumu senlık alanına dondurduler ardından yıkılan 20 merkez sonunda agızlarını bıcak acmadı ama nedense olay sureklı an kar lords yıkıyo olarak nuksedıldı bu sonucta bı oyun bende dedımkı bızı gercekten yıktınız cok akıllıca savastınız tebrık ederım bunu bıle arkadasın bırı alıntı yapıp bambaskanetlerde bambaska yerlere cekmıs:)
Molon_Labe
12-08-2008, 16:06
AN-KAR - Lords savaşını özetleyen bi yazı..
nook abi gerekli açıklamaları yapmıs. birde aksudan bi kaç gün sonra kayıt olmus ve kayıt oldugu günden bu yana asker basmıstır. ve asker sayısıda sanıldıgından fazladır 28k balta 8k toyton ve 1.2 mancınık buda 15 tarla seviyesiyle bakılmıstır 7 ay ve köyleri 9 ve 15 tarladan ibarettir. o askere okadar hammddeyi bulup o orduyu kurmak haddinden fazla şüphelidir.
kimse kimseyi kandırmasın lütfen herkes açıkca sölesin ne yaptıysa...
birde provokasyon fln demişler burası forum. forumda böyle tartışmaların olması gayet normal. birde burası savas raporu yeri diyosunuz hiç rapor yok eee kimse buraya yazmayacaksa forumun anlamı ne herkes kendi forumunu kursun orda versin burası kapansın bir geregi yok bence öyle olacaksa...
ufukumsu
12-08-2008, 20:32
nook abi gerekli açıklamaları yapmıs. birde aksudan bi kaç gün sonra kayıt olmus ve kayıt oldugu günden bu yana asker basmıstır. ve asker sayısıda sanıldıgından fazladır 28k balta 8k toyton ve 1.2 mancınık buda 15 tarla seviyesiyle bakılmıstır 7 ay ve köyleri 9 ve 15 tarladan ibarettir. o askere okadar hammddeyi bulup o orduyu kurmak haddinden fazla şüphelidir.
kimse kimseyi kandırmasın lütfen herkes açıkca sölesin ne yaptıysa...
birde provokasyon fln demişler burası forum. forumda böyle tartışmaların olması gayet normal. birde burası savas raporu yeri diyosunuz hiç rapor yok eee kimse buraya yazmayacaksa forumun anlamı ne herkes kendi forumunu kursun orda versin burası kapansın bir geregi yok bence öyle olacaksa...
ne yaptıysak sölüyoruz ama burdaki bay oyun dehası sahsiyetleri bir türlü inandıramıyoruz burası evet bir forum ama forumu oyunun icinde bükemediginz bilekleri basbaska yolardan bükmek icin kulllanırsanız o iş haddini aşmıştır.
ne yaptıysak sölüyoruz ama burdaki bay oyun dehası sahsiyetleri bir türlü inandıramıyoruz burası evet bir forum ama forumu oyunun icinde bükemediginz bilekleri basbaska yolardan bükmek icin kulllanırsanız o iş haddini aşmıştır.
kardesim benim böyle bir amacım yok çamur atma vs kimseye öle bişeyde düşünmedim ama hiçde inandırıcı bişey degil bu olay o yüzden diorum yoksa kimseyi karalamk diye bir derdim yok oyun sonucta niye kendimi düşüreyimki aynısı senin içinde gecerli çekemedigimden de degil sadece insanın inanası gelmiyor o kadar asker o nufusta o köylerde nasıl basıldı diye istersen bir anket yap neler yaptıgını açıkça yaz oraya oylayalım bence ozaman hersey açıklanır
ufukumsu
12-08-2008, 20:43
askerlere mesir macunu bal serbet karısımı yedirdim nasıl inandıırıcımı alla herkesin oyun anlayısı vardır birisi nüfusun gözüne vurur 20 köyle en üstelerde yer alır onun bo oyunda fantezisi budur bnmkide durmadan o kısladan asker basmaktır biri günde 10 asker 10 nüfüs yapıyosa ben 20 asker 5 nüfus yapmısımdır keske biraz daha kasabilseydim ama belki fan kluplarımız kurulurdu :d
askerlere mesir macunu bal serbet karısımı yedirdim nasıl inandıırıcımı alla herkesin oyun anlayısı vardır birisi nüfusun gözüne vurur 20 köyle en üstelerde yer alır onun bo oyunda fantezisi budur bnmkide durmadan o kısladan asker basmaktır biri günde 10 asker 10 nüfüs yapıyosa ben 20 asker 5 nüfus yapmısımdır keske biraz daha kasabilseydim ama belki fan kluplarımız kurulurdu :d
ya bırak yemeyi kardesim be kısla ahır vs belli zaten savunmana gerek yok herkes biliyordur kimse burda yeni degil
o askerin nasıl basıldıgını anlamıstır bosuna yorma kendini :)
ufukumsu
12-08-2008, 20:56
ii vallla herkes biliyosa kapatalım bu konuyu ben korkmaya basladım yakında cıa fbı falan dikiceksiniz kapıma ama olabilir bugun matematik dehası gibi ordumu didk didik hesap edenler bunuda yaprlar
ii vallla herkes biliyosa kapatalım bu konuyu ben korkmaya basladım yakında cıa fbı falan dikiceksiniz kapıma ama olabilir bugun matematik dehası gibi ordumu didk didik hesap edenler bunuda yaprlar
Hocam hiç bunlarla uğraşma sen anlama kabiliyetleri kıt daha 1 köyden saatlik 4500 hammadde üretilebileceğini bile bilmiyor. Sadece 1 köyün üretimi ile o askerin 2 ayda basılabileceğini nasıl anlatacaksın ne deseler he deyip geç sen onlar düşüne dursun bende 10 tokmak var bu adamda niye bu kadar çok asker var :D
Hocam hiç bunlarla uğraşma sen anlama kabiliyetleri kıt daha 1 köyden saatlik 4500 hammadde üretilebileceğini bile bilmiyor. Sadece 1 köyün üretimi ile o askerin 2 ayda basılabileceğini nasıl anlatacaksın ne deseler he deyip geç sen onlar düşüne dursun bende 10 tokmak var bu adamda niye bu kadar çok asker var :D
dostum sen hesaptan anlıyorum diosun ama ben pek buna ihtimal vermiyorum 1.köyün üretimi ile nerde basılıyomus acıklada bende bileyim
1baltacı 170 demirle cıkıyo ve 28k baltacı 4.760.000 ile cıkıyo (demir üzerinden hesaplıyorum en fazla demir gidiyor ya ondan :)
şimdi diger hesaba geçelim günde 24k demir üretimi ayda 720.000 üretim yapıyo 2 ayda 1.440.bin anladın buraları deilmi geçiyorum
2 ayda demir üretimi 1.440 bin yapıyo 1.köyün diger köyüde aynı seviyeden alıyorum 2.880 yapıyor yani
2 köyden demir üretimi 2 ayda 2.880.000
28k baltacıda 4.760.000 yapıyor
ayrıca o köyde hiç ahır kısla depo vs hammadde giderlerini hiç saymıyorum
hesabı dogru yap sonra gel
dostum sen hesaptan anlıyorum diosun ama ben pek buna ihtimal vermiyorum 1.köyün üretimi ile nerde basılıyomus acıklada bende bileyim
1baltacı 170 demirle cıkıyo ve 28k baltacı 4.760.000 ile cıkıyo (demir üzerinden hesaplıyorum en fazla demir gidiyor ya ondan :)
şimdi diger hesaba geçelim günde 24k demir üretimi ayda 720.000 üretim yapıyo 2 ayda 1.440.bin anladın buraları deilmi geçiyorum
2 ayda demir üretimi 1.440 bin yapıyo 1.köyün diger köyüde aynı seviyeden alıyorum 2.880 yapıyor yani
Niye öyle diyorsun belki o köyde kışla ahır tarla vs. kuruludur hesap açıldığında
Travian ekibi sağolsun npc diye bir özellik ayarlamış zaten o orduda npc yapılmadan basılmaz npc ile o ordu 1 köyün üretimi ile çoooook rahat basılabiliyor çünkü hep yaptığımız iş 1 köyün üretimi ile ordu basarız veya 2 köyün kalan köylerimizlede merkezi geliştiririz biz böyle öğrendik bu oyunu :D sen daha iyisini biliyorsan anlat bende öğreneyim
Travian ekibi sağolsun npc diye bir özellik ayarlamış zaten o orduda npc yapılmadan basılmaz npc ile o ordu 1 köyün üretimi ile çoooook rahat basılabiliyor çünkü hep yaptığımız iş 1 köyün üretimi ile ordu basarız veya 2 köyün kalan köylerimizlede merkezi geliştiririz biz böyle öğrendik bu oyunu :D sen daha iyisini biliyorsan anlat bende öğreneyim
tamam dostum sen bu oyunun kralısın ne diiim ama açıklaman yetersiz bence tahıl konusunuda söylemiyorum neyse gereksiz uzadı bu konu kapatalım artık :D
Niye öyle diyorsun belki o köyde kışla ahır tarla vs. kuruludur hesap açıldığında
vaay be ne hesapmıs dogustan kurulu :D
DeathLess
12-08-2008, 22:12
Oncelıklı olarak yazdıgım seylerı nasıl buralara cektınız anlamıs degılım eger yazılanları net bı sekılde okuyup konuya hakım olsaydınız emınım yazdıgınız seyler bu kadar anlamsız olmıycaktı oncelıkle an kar bırlıgı oyuncularının genelı toplu olarak tum yan koylerıme saldırı duzenlemıstır bende savas anında yan koylerıme yapılan saldırılara destek ıstemedım veya savunmadım bunun yapmamım sebebı bırlıgın savunma askerını yan koye baglamaktı ve yan koy 20 tane var hangı bırı savunabılnır neyse bunun yanında kast ettıgım benım merkezıme gelınmemesıydı herkezı merkezımde kabul ederım buyrun gelın dedım :) sonra sız sevgılı modumuz bunu cekıp savas boyunca su su merkeze gırdıgınıze cektınız e.t bırlıgıne kucak acıp ısım veren sızler pekı bu bırlıkte kactane merkez var suan saglam bunu sorguladınızmı hayır dımı ama bıyerden konusmayı alıp baska bı yere cekmek kolay oluyo neyse bence sızın tek bı mesaja odaklanarak bıseyler yazmanız yanlıstır konunun once ıcerıgını anlıyabılmek ıcın bıkac mesaj oncesını takıp edersenız sevınırım lords bırlıgı -- de onune atılan lokmayı yemıs ve ıstedıgını almıstır forumda yazılıp bıcılenler onemı yok hepsını kulak arkası yapıp yolumuza devam edıyoruz ayrıca bı yazımda an kar ıle olan savasta an kar oyuncuları 3 saldırı yaptıktan sonra forumu senlık alanına dondurduler ardından yıkılan 20 merkez sonunda agızlarını bıcak acmadı ama nedense olay sureklı an kar lords yıkıyo olarak nuksedıldı bu sonucta bı oyun bende dedımkı bızı gercekten yıktınız cok akıllıca savastınız tebrık ederım bunu bıle arkadasın bırı alıntı yapıp bambaskanetlerde bambaska yerlere cekmıs:)
:) nbende soktayım napmıs ya 20 yan koyum var ıstedıgıne gelsın gırsın onemı yok benım ıcın :) elımızdekı merkezyıkımlerını koysak senlenır heralde burası buraya onların her yan koy yımına bı merkez yıkımı koyarım:) kı benım yan koyumdekı yıkımda 2 tugla 1 odun tarlasıdır onlarıda yerıne koydum
Altı çizili yeri iyi okuyun Sayın Makina.
Yan köy yıkımının önemsiz olduğunu kim söylemiş?
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa söylememiş.
Evet, senin merkezine gelmedik. Ama senin ''acemice'' diye adlandırdığın bir saldırı ile nüfus olarak senden daha büyük oyuncunun merkezine girildi.
Sana saldırı gelmemesi birliğindeki diğer oyuncuların yıkılmadığı anlamını taşımaz.
Sana saldırının gelmemesi bir zamanlar birleşmeniz olan ~Lords~ birliği oyuncularından bazılarının merkezlerinin yıkıldığı anlamına gelmemektedir.
Aşağıdaki yazımın tamamı genele yazılmıştır. Hiçkimse üzerine alınmasın ve bu lafımı başka yere çekmeye çalışmasın. Çünkü açık ve net yazacağım.
Her ne kadar birlikleri oyuncular kursa da birlik olmadan oyuncu tek başına bir hiçtir.
Herhangi bir server'da herhangi bir oyuncu ne kadar mükemmel oynarsa oynasın eğer ki birliği yoksa ve/veya başka birliklerde destek alabileceği oyuncu yoksa her zaman yenilmeye mahkûmdur.
Rica ediyorum multi suçlamalarınızı burada yapmayınız. Oyun içindeki rakiplerimizin aleyhine de olsa forum üzerinden yapılan multi suçlamalarına izin veremem.
Bu konuda lütfen daha duyarlı olun. S1 oyuncusu olmam sebebiyle iniyiteyimi kullanarak yetki kullanmayışımı suistimal etmeyin. Rica ediyorum.
makina01
12-08-2008, 22:34
Altı çizili yeri iyi okuyun Sayın Makina.
Yan köy yıkımının önemsiz olduğunu kim söylemiş?
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa söylememiş.
Evet, senin merkezine gelmedik. Ama senin ''acemice'' diye adlandırdığın bir saldırı ile nüfus olarak senden daha büyük oyuncunun merkezine girildi.
Sana saldırı gelmemesi birliğindeki diğer oyuncuların yıkılmadığı anlamını taşımaz.
Sana saldırının gelmemesi bir zamanlar birleşmeniz olan ~Lords~ birliği oyuncularından bazılarının merkezlerinin yıkıldığı anlamına gelmemektedir.
Aşağıdaki yazımın tamamı genele yazılmıştır. Hiçkimse üzerine alınmasın ve bu lafımı başka yere çekmeye çalışmasın. Çünkü açık ve net yazacağım.
Her ne kadar birlikleri oyuncular kursa da birlik olmadan oyuncu tek başına bir hiçtir.
Herhangi bir server'da herhangi bir oyuncu ne kadar mükemmel oynarsa oynasın eğer ki birliği yoksa ve/veya başka birliklerde destek alabileceği oyuncu yoksa her zaman yenilmeye mahkûmdur.
Rica ediyorum multi suçlamalarınızı burada yapmayınız. Oyun içindeki rakiplerimizin aleyhine de olsa forum üzerinden yapılan multi suçlamalarına izin veremem.
Bu konuda lütfen daha duyarlı olun. S1 oyuncusu olmam sebebiyle iniyiteyimi kullanarak yetki kullanmayışımı suistimal etmeyin. Rica ediyorum.
yan koyun onemlı olmadıgını hala soluyorum bunu ınkar etmedımkı sımdı olayı yıne baska yere cekmıssınız sayın modum kımseyede burda multı muamelesı yaptıgımı hatırlamıyorum benım yazdıgım bu yazının oncesınde gecen mesajları okursanız bı ara ne demek ıstedıgımı anlarsınız heralde neyse sız yıne anladıgınız gıbı davranmaya devam edıyosunuz madem ole daha fazla bısey yazmama gerek yok
ufukumsu
12-08-2008, 23:27
kardes bosver zenginin malı zügürtün cenesini yorar bunlara ayrı server accan savas mavas yapmıcaklar sadece sabahtan aksama kadar konuscaklar
DeathLess
12-08-2008, 23:49
yan koyun onemlı olmadıgını hala soluyorum bunu ınkar etmedımkı sımdı olayı yıne baska yere cekmıssınız sayın modum kımseyede burda multı muamelesı yaptıgımı hatırlamıyorum benım yazdıgım bu yazının oncesınde gecen mesajları okursanız bı ara ne demek ıstedıgımı anlarsınız heralde neyse sız yıne anladıgınız gıbı davranmaya devam edıyosunuz madem ole daha fazla bısey yazmama gerek yok
Bana söylüyorsun ama yazılarımı okumuyorsun makina.
Benim ne yazdığım aşağıda belli.
Aşağıdaki yazımın tamamı genele yazılmıştır. Hiçkimse üzerine alınmasın ve bu lafımı başka yere çekmeye çalışmasın.
Rica ediyorum multi suçlamalarınızı burada yapmayınız. Oyun içindeki rakiplerimizin aleyhine de olsa forum üzerinden yapılan multi suçlamalarına izin veremem.Çünkü açık ve net yazacağım.
Eğer ki sen kimseyi multicilikle suçlamıyorsan bu söylediklerimi üzerine alınmana, kendini savunma amaçlı yazı yazmana ihtiyaç yoktur. Sen kendinden emin isen bırak yazımı hak edenler düşünsün, cevaplasın.
Ha şunu söyleyeyim;
Biri kalkıp ta bu başlık altında ''makina multi yapıyor'' dese yine aynı tepkiyi veririm. Bu konuda içiniz ferah olsun...
alonso2682
13-08-2008, 02:20
son 4 sayfadır nook multimidir değilmidir bu tartışılmış bazıları aklınca hesaba kitaba girmiş kanıtlamak için...
bırakalım bu işleri birinin multi olup olmadığını tartışma yeri değil burası burda ispatlasanız bile mh burayı kanıt olarak almaz bu hesapları onlara yapın buraya değil incelenir kural dışı bi durum varsa inanın ceza verilir defalarca şikayette bulundum ve ilgili hesaplar cezalandırıldı...
lütfen bundan sonra ne bizden nede başka birliklerden birilerinin multi olup olmadığını tartışmayın bu başlıkta savaşla ilgili söyeleyecek sözünüz varsa söyleyin yoksa hiç konuşmayın....
Bence artık başlıgı deiştirin... Anadolu Birlikleri ve İNTİFADALAR Lordslara Karşı olsun :)
İntifadalara saldırıldıgında Anadolu birliklerinden oyuncularından msj atılması ilginçtir....
DeNyOuSSeTİ
13-08-2008, 18:17
evet benım multı koyum:) sacmalıyorsun sanada sunu soyleyım bu serverın ılk oyuncularınımdandır sen yokken bız vardık herkesde bılır su an serverın bır cogunun merkezlerını tgarla koye cekmesındekı sebeblerde bızızdır
tr serverında ılk tarla merkez kullanıp 19 sevıyelerı goren vede bunu herkese anlatan bızız bızım yaptıklarımızı emın ol aklın dahı cozemez :) eskı serverda olmadıgın ıcın bılmıyorsun
benım bıldıgım eskı oyuncularımızdan 4k populasyonlu 30k baltacısı 1k toytonu olan sahısta var merkezı su an 90 k tahıl uretıyor o yuzden senın su soyledıklerıne serverın yarısı su an guluyor bıle:)
senın bıldıklerını bız unuttuk bıle :D lafına neyse bırsey ıspatlamaya calısmama gerek yok yaptıklarımızı herkes bılıyor kaldıkı ben sharlken degılım ondan bıle bır habersın :)
sharlken sadece benım oyun martelıtemden esınlenmıs yada onun hesabında savas sırasında bekledıgım ıcın vefa borcu olarak ısmıme benzer bır sekılde ısım almıs cok durust cok saglam bır ınsandır
bundanda gocunmuyorum yanlıs anlasılmasın severım onuda
neyse sen bılmedıgın ıcın atıp tutarsın anca
Sende erkan abicim böyle anlatmasaydın keşke :)
Bence artık başlıgı deiştirin... Anadolu Birlikleri ve İNTİFADALAR Lordslara Karşı olsun :)
İntifadalara saldırıldıgında Anadolu birliklerinden oyuncularından msj atılması ilginçtir....
O ne demek ya? Ortalığı karıstırmak için yapılanlara bak :)
Birleşmeler:
ANTİM-B
[AN_KAR]
[ANTiM]S
[AN-KAP]
[AN-VA]
[ANTiM]C
[ANTiM]B
[ANTiM]A
[AN-BÖC]
[AN-ŞAH]
[AN-KUR]
[AN-PAR]
[AN-AS]
Ateşkes anlaşmaları:
-
Savaşta olduğunuz oyuncular:
noname
İNT!FADA
İNTİFAD@
Lords
!NTİFADA
İNTİFADA
DRAGON
sayın anadoluların savasta oldugu birliklerden lords dısında bir degişiklik yok savasmıcaksanız niye savas ilanı yapıyorsunuzki sadece sayfada görün bakın biz bu kadar birlikle savasıyoruz demek içinmi????
paderborn
13-08-2008, 19:58
Birleşmeler:
ANTİM-B
[AN_KAR]
[ANTiM]S
[AN-KAP]
[AN-VA]
[ANTiM]C
[ANTiM]B
[ANTiM]A
[AN-BÖC]
[AN-ŞAH]
[AN-KUR]
[AN-PAR]
[AN-AS]
Ateşkes anlaşmaları:
-
noname
İNT!FADA
İNTİFAD@
Lords
!NTİFADA
İNTİFADA
DRAGON
sayın anadoluların savasta oldugu birliklerden lords dısında bir degişiklik yok savasmıcaksanız niye savas ilanı yapıyorsunuzki sadece sayfada görün bakın biz bu kadar birlikle savasıyoruz demek içinmi????
Burdada mı anadoluları sucluyorsunuz anlamadım
savas ilanını vermissiniz iste ?
alonso2682
13-08-2008, 19:59
arkadaşın dünyadan haberi yok savaşı açan birlikler intifada ve lordslar
biz başlığı açtık....
DeathLess
13-08-2008, 20:25
biz başlığı açtık....
Ben balığa gideceğim. Gelen var mı? (Uyan da balığa gidelim misali)
alonso sen üzerine alınma :)
biz başlığı açtık....
sayın alonso savas ilanı var ise savaşacaksın kimin niye açtıgı önemli degil eger orda görünüyosa ve sende kabul etmişsen savasıyorsun demektir ama bu sadece görsel olarak galiba sizde?
abi savas ilanı kabul edilmişse savsıyorsunuz demektir ama hiç kimsede ses yok lords dısında sadece orda adları olsun die mi kabul ediliyor orasını anlamıyorum
DeeJaY_KaaN
13-08-2008, 21:26
intifafa Nın Eski Ismi Neydi
Konu gereksiz tartışmalar içeren msjlardan arındırılmıştır.
Lütfen burada forum kuralları dahilinde tartışınız.
Taraflara başarılar.
Birleşmeler:
ANTİM-B
[AN_KAR]
[ANTiM]S
[AN-KAP]
[AN-VA]
[ANTiM]C
[ANTiM]B
[ANTiM]A
[AN-BÖC]
[AN-ŞAH]
[AN-KUR]
[AN-PAR]
[AN-AS]
Ateşkes anlaşmaları:
-
noname
İNT!FADA
İNTİFAD@
Lords
!NTİFADA
İNTİFADA
DRAGON
Bir insan dedikleriyle bu kadarmı çelişir anlamıyorum birşey bilmeden körü körüne konuşuyor arkadaş önce savaş ilan ettiniz niye savaşmıyorsunuz diyor sonrada kabul ettiniz savaşın diyor.Peki travian tarihinin en seçkin birliği lordslar!!! niye bize saldırmıyor? yada intifadalar bunu sorgulamaz kendiside lord olmuş ya biz savaşıyoruz ama bu arkadaşa uğramamışız galiba ondan burda atıp tutuyor
[QUOTE=M@gic;1616584]Bir insan dedikleriyle bu kadarmı çelişir anlamıyorum birşey bilmeden körü körüne konuşuyor arkadaş önce savaş ilan ettiniz niye savaşmıyorsunuz diyor sonrada kabul ettiniz savaşın diyor.Peki travian tarihinin en seçkin birliği lordslar!!! niye bize saldırmıyor? yada intifadalar bunu sorgulamaz kendiside lord olmuş ya biz savaşıyoruz ama bu arkadaşa uğramamışız galiba ondan burda atıp tutuyor[/QUOTE
sayın magic onlar savas ilan ettiyse sende kabul etmişindir illa savası ilan edenin saldırıcak die bir kaide yok yanılmıosam sadece lordlarla savastasınız ama altta(savasta oldugunuz oyuncular) birçok birlik var onlara tek bir saldırı yok gibi neden acaba o kadar savası kaldıramayız diyemi korkuyorsunuz????
savasmıcaksanız bosyere onunla bununla savasıyoruz demeyin ayrıca konunun baslıgınıda degiştirin lords ve anadolu olsun benim teklifim budur.
Bir insan dedikleriyle bu kadarmı çelişir anlamıyorum birşey bilmeden körü körüne konuşuyor arkadaş önce savaş ilan ettiniz niye savaşmıyorsunuz diyor sonrada kabul ettiniz savaşın diyor.Peki travian tarihinin en seçkin birliği lordslar!!! niye bize saldırmıyor? yada intifadalar bunu sorgulamaz kendiside lord olmuş ya biz savaşıyoruz ama bu arkadaşa uğramamışız galiba ondan burda atıp tutuyor
sayın magic onlar savas ilan ettiyse sende kabul etmişindir illa savası ilan edenin saldırıcak die bir kaide yok yanılmıosam sadece lordlarla savastasınız ama altta(savasta oldugunuz oyuncular) birçok birlik var onlara tek bir saldırı yok gibi neden acaba o kadar savası kaldıramayız diyemi korkuyorsunuz????
savasmıcaksanız bosyere onunla bununla savasıyoruz demeyin ayrıca konunun baslıgınıda degiştirin lords ve anadolu olsun benim teklifim budur.
Tamam ya sen haklısın katılıyorum sana zaten biz birlik sayfası kalabalık olsun diye kabul ettik o savaş ilanları yoksa biz savaştan çok korkuyoruz 10 tokmağımız var onlarda kesilir mesilir savaşta hesap sileriz artık :D
Tamam ya sen haklısın katılıyorum sana zaten biz birlik sayfası kalabalık olsun diye kabul ettik o savaş ilanları yoksa biz savaştan çok korkuyoruz 10 tokmağımız var onlarda kesilir mesilir savaşta hesap sileriz artık :D
yok yav öyle bir kötülügü yapmazsınz s1e siz olmasanız kim konuscak forumda oyunda öle diilmi :)
yok yav öyle bir kötülügü yapmazsınz s1e siz olmasanız kim konuscak forumda oyunda öle diilmi :)
Valla sen bizim yerimizede konuşursun artık senin için pek zor olmaz sanırım :D
Valla sen bizim yerimizede konuşursun artık senin için pek zor olmaz sanırım :D
olur ortak ya niye olmasın canım sıkılıyo zaten sigorta yaparsan yeter mayiş fln istemiom :D
abi savas ilanı kabul edilmişse savsıyorsunuz demektir ama hiç kimsede ses yok lords dısında sadece orda adları olsun die mi kabul ediliyor orasını anlamıyorum
o bıze kalmıs atak yok dıyorsun bır bırlıgınız uctu bıle daha atak yok dıyorsun ta gıdıpde 80 saat mesafede savasacak deılız ya yanımızdakıler varken
[QUOTE=M@gic;1616584]Bir insan dedikleriyle bu kadarmı çelişir anlamıyorum birşey bilmeden körü körüne konuşuyor arkadaş önce savaş ilan ettiniz niye savaşmıyorsunuz diyor sonrada kabul ettiniz savaşın diyor.Peki travian tarihinin en seçkin birliği lordslar!!! niye bize saldırmıyor? yada intifadalar bunu sorgulamaz kendiside lord olmuş ya biz savaşıyoruz ama bu arkadaşa uğramamışız galiba ondan burda atıp tutuyor[/QUOTE
kaldırılmayacak savas ılanı kabul edılmez sanırsam ? savası ılanı veren sızsınız vede saldırıyoruz acele gıden ecele gıder savas ılanı vermek normalde su manaya gelır ben sana saldıracam
bızde buyur ettık
madem bu kadar konusacaktın neden ıntıfadalarla ısbırlıgı yaparak savas ılanı verdınız? tek basınıza kaldıramayacagınızdan mı korktunuz:) kaldıkı bız su an tek bırlık aktıf saldırı yaptık
ayrıca bırakta stratejımızı bız belırleyelım sen degıl
korkanlar bellı
lords bılrıgının bırlesmelerı
Birleşmeler:
YENİ
KATLİAM~
Lords++2
LRDS KT
!NTİFADA
Lords++1
İNT!FADA
İNTİF@D@
İNTİFADA
İNTİFAD@
G.T.
Lords--2
DRAGON H
DRAGONHR
!VATAN!
DRAGON
Lords!!
Lords--3
Lords--1
Lords++
Lords--4
yanı anadolular harıc herkes:) acaba neden lkendı bırlıklerıne sadık kalmadılar sadece korktular mı?:)
demek ıstıcegım o kı lords lar herkesle bırlesme yaparak tek baslarına savas ılan edemeyerek nıyetlerını bellı etmıslerdır bızde tek taraflı asılıyoruz oda bıze kalsın bırakın
aaaa: Msn'e çevirmeden. Ne yazacaksak tek mesajda :) Mesajlar birleştirilmiştir.
shadowfox
14-08-2008, 02:47
konuyu birisi özetlermi ?
yoksa An birliklerinden yöneticileri gelip burda olayları özetlesinlermi ?
lütfen bizim kendi sitemizde bulunan savaş raporlarını inceleyin ondan sonra kim saldırıyor kim savaşı kabul ediyor kim etmiyor kim saldırmıyor görün!!!!!
önce etrafımızı temizleriz sonra 60-80 saat uzaktaki oyuncuları
varsa güvenen burda değilde oyunda karşımıza cıksın.
fazla laf kalabalığı cildi bozar :)
lords birlikleri ve biz intifada birlikleri sürekli savaş halindeyken sayın an birlikleri planlarını iyi şekilde uyguladılar lendilerini takdir ediyorum ,sürekli onlinelar (ne hikmetse)inanın travian tarihine geçerler online sürelerinde !! herneyse an birliklerinin planı tıkır tıkır işledi lords ve intifada birlikleri mazur görürsenizki savaştan yeni çıktılar anadolu birliklerinin tuzağına bir çok birlik düştü bunlar lendilerini iyi biliyorlar ,her neyse foruma 2 saattir bakıyorumda hep aynı şeyler yazılıp çiziliyor anadolulu arkadaşlar iyi bir sayfa hazırlamışlar ve tüm raporlarını koyuyorlar en doğal hakları buda,fakat bazı yönetici arkadaşlar benden önce yazan arkadaş hodri meydan falan yazmış yaa allahınızı severseniz bu bir savaş oyunu köy kaybederiz köylerimiz yıkılır bunlar sanal ama dikkat edelimde insanlığımızı kaybetmeyelim dikkat edelimde yaşamlar yıkılmasın polemiklerden inannın sıkıldım ky birlikleriyle savaştaydık o kadar uzun süe savaştıkki bir çok oyuncu ile güzel dostluklar kurduk ,sonuç olarak herkese savaşta başarılar ama şunu unutmayın ummadık taş baş yarar :D ayrıca sayın mod makinanın üstüne bence fazla gitme :D yazılanları bide tersten okuyun sanırım düzden okuyunca bişey anlamıyorsunuz.
o bıze kalmıs atak yok dıyorsun bır bırlıgınız uctu bıle daha atak yok dıyorsun ta gıdıpde 80 saat mesafede savasacak deılız ya yanımızdakıler varken
[QUOTE=unnick;1616794]
kaldırılmayacak savas ılanı kabul edılmez sanırsam ? savası ılanı veren sızsınız vede saldırıyoruz acele gıden ecele gıder savas ılanı vermek normalde su manaya gelır ben sana saldıracam
bızde buyur ettık
[QUOTE=unnick;1616794]
madem bu kadar konusacaktın neden ıntıfadalarla ısbırlıgı yaparak savas ılanı verdınız? tek basınıza kaldıramayacagınızdan mı korktunuz:) kaldıkı bız su an tek bırlık aktıf saldırı yaptık
[QUOTE=unnick;1616794]
korkanlar bellı
lords bılrıgının bırlesmelerı
Birleşmeler:
YENİ
KATLİAM~
Lords++2
LRDS KT
!NTİFADA
Lords++1
İNT!FADA
İNTİF@D@
İNTİFADA
İNTİFAD@
G.T.
Lords--2
DRAGON H
DRAGONHR
!VATAN!
DRAGON
Lords!!
Lords--3
Lords--1
Lords++
Lords--4
yanı anadolular harıc herkes:) acaba neden lkendı bırlıklerıne sadık kalmadılar sadece korktular mı?:)
demek ıstıcegım o kı lords lar herkesle bırlesme yaparak tek baslarına savas ılan edemeyerek nıyetlerını bellı etmıslerdır bızde tek taraflı asılıyoruz oda bıze kalsın bırakın
aaaa: Msn'e çevirmeden. Ne yazacaksak tek mesajda :) Mesajlar birleştirilmiştir.
sayın şarklen hemende anadolu oldunuz . siz ANKAR yani eski adıyla ETler savası kaldıramayacagınızı düşünüp anadolularıda işin içine soktunuz bu sizin taraf seçiminizi gösterir sizden baskada kimse birligini degiştirmedi hemen AN oluverdiniz... bu sizin ne durumda oldugunuzu gösterir...
savas ilanına gelince ben sadece anadolular için demedim lord intifadalar içinde dedim . savas yoksa orda görünmesinin bi anlamı yok savası bitirin savasmadıgınız (orda gereksiz duran birlikler) birliklerle...
shadowfox
14-08-2008, 12:31
lords birlikleri ve biz intifada birlikleri sürekli savaş halindeyken sayın an birlikleri planlarını iyi şekilde uyguladılar lendilerini takdir ediyorum ,sürekli onlinelar (ne hikmetse)inanın travian tarihine geçerler online sürelerinde !! herneyse an birliklerinin planı tıkır tıkır işledi lords ve intifada birlikleri mazur görürsenizki savaştan yeni çıktılar anadolu birliklerinin tuzağına bir çok birlik düştü bunlar lendilerini iyi biliyorlar ,her neyse foruma 2 saattir bakıyorumda hep aynı şeyler yazılıp çiziliyor anadolulu arkadaşlar iyi bir sayfa hazırlamışlar ve tüm raporlarını koyuyorlar en doğal hakları buda,fakat bazı yönetici arkadaşlar benden önce yazan arkadaş hodri meydan falan yazmış yaa allahınızı severseniz bu bir savaş oyunu köy kaybederiz köylerimiz yıkılır bunlar sanal ama dikkat edelimde insanlığımızı kaybetmeyelim dikkat edelimde yaşamlar yıkılmasın polemiklerden inannın sıkıldım ky birlikleriyle savaştaydık o kadar uzun süe savaştıkki bir çok oyuncu ile güzel dostluklar kurduk ,sonuç olarak herkese savaşta başarılar ama şunu unutmayın ummadık taş baş yarar :D ayrıca sayın mod makinanın üstüne bence fazla gitme :D yazılanları bide tersten okuyun sanırım düzden okuyunca bişey anlamıyorsunuz.
ky birliklerine destek oldugumuz günleri sana hatırlatarak tüm intifada(kanuni) birliklerinin baskanları bana yazdılar
anlayan anlar daha bişey demiyorum.
ben oyun oldugunun farkındayım eger farkında olmasaydım ilk önce gider kuntu ayaklarından vurur sonra veossanın kafasını kopartıp beni msnden engelleyen sharlkene yedirirdim :)))))
DeeJaY_KaaN
14-08-2008, 12:33
Anadoluya Cesaretinden Dolayı Tbrkler
hexagram
14-08-2008, 13:21
Anadolu bırlıklerı cok basarılı ve ıyı oyunculardan kurulu onlara tek tavsıyem wow a ordu bıraksınlar yoksa bu oyunun esas amacının wow oldugunu ve wow zamanı ellerı kolları baglı ızlemek acıkcası bana zevk vermez ..
Jesse James
alonso2682
14-08-2008, 13:45
Anadolu bırlıklerı cok basarılı ve ıyı oyunculardan kurulu onlara tek tavsıyem wow a ordu bıraksınlar yoksa bu oyunun esas amacının wow oldugunu ve wow zamanı ellerı kolları baglı ızlemek acıkcası bana zevk vermez ..
Jesse James
kimi wow için oynar senin gibi wow a ordu biriktirir kimi aksu gibi nufus kasar, kimi saldırganlığa oynar sürekli saldırı askeri basar ilyada gibi, kimi severda sadece kayıtlı oyuncudur...
anadoluda da wow için oynayan oyuncular var ordularını hiç piyasaya çıkarmamış.
ama yinede orduları kaybetsek bile;
istedikten sonra natarada, savaşada ordu basılır...
yan köyden basarsın tokmak tayton ordusu 3 ayda wowa dalış yapacak bi ordu çıkar. yeterki iste.
wow dedeğin süre 2 ay zaten yaklaşık, natar çıkmadan bi ay önce başlasan rahat basarsın yani...
Hala aynı muhabbetler. :rolleyes:
Kahve'yi yazısından dolayı tebrik ediyorum. Sırf yazısındaki "yenildik" kelimesi bile bence bu tebriği hakediyor zaten. Yenilmeyi hazmetmek büyük erdem.
Link olayına gelince, normalde ben de s1 konularına müdahele etmiyorum ama dün linki gördüğümde düzenledim. Şu an link düzenli durumda isteyen bakabilir.
KAhveyi yazısından dolayı sen tebrik ediyorsun ama o yazı malesef siliniyor gereksiz tartısma olarak görülmüş ... Ayrıca fatunun alıntısında da link hala duruyor....
Konu gereksiz tartışmalar içeren msjlardan arındırılmıştır.
Lütfen burada forum kuralları dahilinde tartışınız.
Taraflara başarılar.
HElal olsun size başkada bişey demeyeceğim...
Demek o yazıların hepsi gerekliydi benim yazdıgım gereksiz tartışma oldu ... Sonra çifte standart deyin ce suclu oluyoruz. BAna göre bununda başka bir adı yoktur...
Devam edin eminim bu sizi başarılıkılar...
hexagram
14-08-2008, 14:02
kimi wow için oynar senin gibi wow a ordu biriktirir kimi aksu gibi nufus kasar, kimi saldırganlığa oynar sürekli saldırı askeri basar ilyada gibi, kimi severda sadece kayıtlı oyuncudur...
yan köyden basarsın tokmak tayton ordusu 3 ayda wowa dalış yapacak bi ordu çıkar. yeterki iste.
wow dedeğin süre 2 ay zaten yaklaşık, natar çıkmadan bi ay önce başlasan rahat basarsın yani...
Ozaman Siz 10 aylık wow ordsu degılde 2 3 aylık wow ordusununda ısınızı gorebılcegınızı umuyorsunuz hesabla 3 ayda max kac mancınık cıkarabılırsın mancınıksız wow ordusunu cope at... benımkısı tavsıyedır kımse ustune alınmasın kapım herkese acık buyrun gelın...
alonso2682
14-08-2008, 14:08
Ozaman Siz 10 aylık wow ordsu degılde 2 3 aylık wow ordusununda ısınızı gorebılcegınızı umuyorsunuz hesabla 3 ayda max kac mancınık cıkarabılırsın mancınıksız wow ordusunu cope at... benımkısı tavsıyedır kımse ustune alınmasın kapım herkese acık buyrun gelın...
3 ayda 6300 mancnık 64k tokmak 30k tayton çıkar...
zaten benim yazdığım en kötümser senaryo dediğim gibi wow için ordu biriktirenler var...
ve kolay kolay ortaya çıkaracak gibi değiller ordularını...
akrep kral58
14-08-2008, 14:16
slm:
gün geçmesinki laf atmayasın:)
aksu saldırganlıkta iyi bir noktada,hala da süper bir asker e sahip.
jesse james sadece wow a asker saklamaz,zamanı gelince göreceğiz.
ilyada sadece saldırgan değil ilk 20 içinde ve baya iyi nufusa sahip.
alonso2682
14-08-2008, 14:19
slm:
gün geçmesinki laf atmayasın:)
aksu saldırganlıkta iyi bir noktada,hala da süper bir asker e sahip.
jesse james sadece wow a asker saklamaz,zamanı gelince göreceğiz.
ilyada sadece saldırgan değil ilk 20 içinde ve baya iyi nufusa sahip.
sen girmeseydin araya olmazdı zaten :)
saldırı 2. sinin nufusuna bak bide aksuya bak bana göre kötü yeri
jesse james in kendi söylemi yukarda 10 aylık wow ordusu iş görür diye 10 ay ordu basıp sağa sola harcamıcak heralde..
bak ilyada da haklısın baya nufusu varmış :)
akrep kral58
14-08-2008, 14:45
sen girmeseydin araya olmazdı zaten :)
saldırı 2. sinin nufusuna bak bide aksuya bak bana göre kötü yeri
jesse james in kendi söylemi yukarda 10 aylık wow ordusu iş görür diye 10 ay ordu basıp sağa sola harcamıcak heralde..
bak ilyada da haklısın baya nufusu varmış :)
sanki senin nufusun az,,:)
yememiş içmemiş çiftçilik yapmışsın:)
alonso2682
14-08-2008, 14:52
sanki senin nufusun az,,:)
yememiş içmemiş çiftçilik yapmışsın:)
iyidir ya çifçilik domates patlıcan biber ekecem tarlalara artık tahıl para etmiyor.. :D
volkanbey
14-08-2008, 17:03
BUNUN ACIKLAMASINI YAPARSAN SEVİNECEGİM ???
bosverrr herkes konusuyor ıste sacmalıyor yan yana oldukları elemanlara zarar veremeyınce sanırsam sızden 80 saatten bıze saldırı beklıyorlar:S
[QUOTE=ŞARLKEN;1617368]o bıze kalmıs atak yok dıyorsun bır bırlıgınız uctu bıle daha atak yok dıyorsun ta gıdıpde 80 saat mesafede savasacak deılız ya yanımızdakıler varken
[QUOTE=unnick;1616794]
bızde buyur ettık
[QUOTE=unnick;1616794]
sayın şarklen hemende anadolu oldunuz . siz ANKAR yani eski adıyla ETler savası kaldıramayacagınızı düşünüp anadolularıda işin içine soktunuz bu sizin taraf seçiminizi gösterir sizden baskada kimse birligini degiştirmedi hemen AN oluverdiniz... bu sizin ne durumda oldugunuzu gösterir...
savas ilanına gelince ben sadece anadolular için demedim lord intifadalar içinde dedim . savas yoksa orda görünmesinin bi anlamı yok savası bitirin savasmadıgınız (orda gereksiz duran birlikler) birliklerle...
hocam benı sharlken le karsıtırmayın Ben ŞARLKEN bunu her defasında acıklamayayım yanı dıcegım okı ben an-kar ın bır uyesı degıl bırlıksel manada
bırlıksel manada an-as de oyle takılıyorum 1 aya kadarda bırakacagım zaten
he as lı oldugum kadar an-kar lıda goruyorum kendımı anadolu bırlıklerınde eskı bır cok uyemız
METAL bırlıgını bılmezsınız onun baskanıydım
he tr serverlarında gelmıs gecmıs en saglam bırlık olduguda suphe goturmez(METAL BIRLIGI )
ama o defterı kapattık vede sımdı yenıden onumuze bakıyoruz
neyse ıyı oyunlar hocam
paderborn
14-08-2008, 17:57
sagol tavsiyen icin sen ordunu bas wow zamanı bizden ne ordular cıkar görürsün
benden sana tavsiye buralarda sözlü tartısmalara girme efendice ordunu bas sonra bu tartısmalar basına dert acar ...
Ortagını severim ondan sana cok laf söylemicem :p
YApayım... İntifadaya saldırıyorsun an lardan neden saldırıyorsun diye msj geliyor... Birisi intifadalara msj atıyor anlardan bi oyuncu bu oyuncuları birlikten cıkarın diye msj atıyor...
Cıkarmayın ca beraber saldırılar düzenliyorlar siz savaşta değilmisiniz size ne dediğimizde asıl hedef sizsiniz orda cok sevdiğimiz saydıgımız dostlarımız var deniliyor acıklama yeterlimi _?
bosverrr herkes konusuyor ıste sacmalıyor yan yana oldukları elemanlara zarar veremeyınce sanırsam sızden 80 saatten bıze saldırı beklıyorlar:S
Bilip bilmeden konusmamak gerekiyor sanırım...Kimseden bişey beklediğimiz yok. Beklesekte cok dogaldır cok normaldir vede seni zerre kadar ilgilendirmez savaş ilanı yapan bi birliğin saldırı yapmasını beklemek kadar dogal bişiy de yoktur bence.... Ama dediğim gibi bu sadece sana bir cvptı kimseden bişey bekledğimiz yok...
volkanbey
14-08-2008, 18:08
YApayım... İntifadaya saldırıyorsun an lardan neden saldırıyorsun diye msj geliyor... Birisi intifadalara msj atıyor anlardan bi oyuncu bu oyuncuları birlikten cıkarın diye msj atıyor...
Cıkarmayın ca beraber saldırılar düzenliyorlar siz savaşta değilmisiniz size ne dediğimizde asıl hedef sizsiniz orda cok sevdiğimiz saydıgımız dostlarımız var deniliyor acıklama yeterlimi _?
Walla Oskurr dediginden hiç birşey anlamadım bende İntifada yönetimindeyim böyle bir dialog dan mutlaka haberım olurdu saldırmayın vs. yok oyuncu cıkartın komık seyler ama işin aslını istersen özel msj la at oyundan burdan fark etmez cidden merak ettim burdada acıklaya bılırsın gizlimiz saklımız yok allaha şükür..
sahsım adıma wow ıcın oynamadıgımıda belırteyı buradan ama wow yıkabılırız orası ayrı ıllakı yık derslerse neden olmasın?
Bilip bilmeden konusmamak gerekiyor sanırım...Kimseden bişey beklediğimiz yok. Beklesekte cok dogaldır cok normaldir vede seni zerre kadar ilgilendirmez savaş ilanı yapan bi birliğin saldırı yapmasını beklemek kadar dogal bişiy de yoktur bence.... Ama dediğim gibi bu sadece sana bir cvptı kimseden bişey bekledğimiz yok...
senın mantıgına gore ıntıfada bıze savas ılanı vermıs bız saldırmamız lazım :S senı ılgılendırmez bu oda bıze kalsın o yuzden bosver rapor koy stratejılerı kurcalama
hakanugur
14-08-2008, 18:28
bir gün gelcek makina ile digerleri arasında lords tek başına kalcak ozaman merak ediyorum kim hangisini savuncak yani birisi asker basar dalar digerinde wow ordusu kalmaz :) sonra yazdıklarınada baya pişman olur adamı kıbleye yatırırlar 4 reisle köyünü alıverirler heleki birde nufus çok ise bu adamın dimi arkadaşlar
artı burdan görevli arkadaşlara sesleniyorum neden yardımcı program kullanılmasına izin veriyorsunuz olayın üzerinde neden durulmuyor lordsta program kullanan arkadaşlar bir hayli fazla ,)bakalım mh arkadaşımız köyü silcek mi?
hile oyunu kazandırsada kaderi değiştirmez,görcez wow zamanı kimde ordu olup yada olmuyacagını
DeathLess
14-08-2008, 18:31
bir gün gelcek makina ile digerleri arasında lors tek başına kalcak ozaman merak ediyorum kim hangisini savuncak yani birisi asker basar dalar digerinde wow ordusu kalmaz :) sonra yazdıklarınada baya pişman olur adamı kıbleye yatırırlar 4 reisle köyünü alıverirler heleki birde nufus çok ise bu adamın dimi arkadaşlar
artı burdan görevli arkadaşlara sesleniyorum neden yardımcı program kullanılmasına izin veriyorsunuz olayın üzerinde neden durulmuyor lordsta program kullanan arkadaşlar bir hayli fazla ,)bakalım mh arkadaşımız köyü silcek mi?
hile oyunu kazandırsada kaderi değiştirmez,görcez wow zamanı kimde ordu olup yada olmuyacagını
hakanugur rica ediyorum oyuncularla ilgili şikayet mesajlarınızı burada yoruma açmayınız.
MH'ye bildirimde bulunduğunuza dair bilgi notu haricinde burada yorum yapmamanızı rica ediyorum.
Böyle birşey varsa eğer mh gereken işlemi yapacaktır.
Ve mh'nin kararı ne olursa olsun saygı duymamız gerekir diye düşünüyorum.
senın mantıgına gore ıntıfada bıze savas ılanı vermıs bız saldırmamız lazım :S senı ılgılendırmez bu oda bıze kalsın o yuzden bosver rapor koy stratejılerı kurcalama
BEnim mantıgımı anlamadıgın belli oluyor kendi kafandan bişiler kurup ben sölemişim gibi yazma. Savaş ilanı eden taraf saldırır genelde. Kabul eden taraf saldırır saldırmaz ben konuda bişey sölemedim kimsenin kimseye saldırmasınıda beklediğim falan yok bunu 3. kez belirtiyorum. Kimseden bi beklentim yok ok bu konuda anlaştıkmı _?
Ayrıca buda değişik bir post kasma yöntemi olsa gerek. Arka arkaya sürekli msjlar bu sölediklerini tek msj dada anlata bilirsin...
Amam sende de suç yok ne hikmettir ki forumun bu konusu denetimden muhaf tutuluyor başka konulara anında müdahale ediilirken okadar mod burda yazmasına rağmen bu konu malesef denetim dısşı. Tanımadıgın insalar olunca sil hemen msj ları yapıstır birleştir linkleri kaldır hakaretten banla Tanıdık insanlar yapınca bunları görmezden gel bunun adına iltimas geçmek denmez de ne denir atık ...
DeathLess
14-08-2008, 18:45
Amam sende de suç yok ne hikmettir ki forumun bu konusu denetimden muhaf tutuluyor başka konulara anında müdahale ediilirken okadar mod burda yazmasına rağmen bu konu malesef denetim dısşı. Tanımadıgın insalar olunca sil hemen msj ları yapıstır birleştir linkleri kaldır hakaretten banla Tanıdık insanlar yapınca bunları görmezden gel bunun adına iltimas geçmek denmez de ne denir atık ...
Şunu öğrenin lütfen.
Hiçbir forum yetkilisi oynadığı server'ların diplomasi başlıklarında küfür harici yaptırım uygulayamaz. Hatta bazı modların oynadığı server'ların diplomasi başlıklarındaki yazılardan ötürü ceza verme, mesaj editleme yetkisi bile yoktur. Hâlâ dönüp dönüp aynı şeyi yazmayın.
Yöneticilerle ilgili varsa bir sıkıntınız dwarfish (http://forum.travian.com.tr/private.php?do=newpm&u=10) ile irtibata geçin.
Nokta
hakanugur
14-08-2008, 18:50
amaç dürüst olmak kimseyi suçlamıyoruz oyunun bir mh'si var bakalım o ne karar vercek bügüne kadar ne dedik sanki mh şöle böle mi dedik yani daha yeni şifresi çalınmış bir hesaptan(dediklerine göre) köyüme saldırı oldu ve bazıları gibi mh ve modları suçlamak yerine hesap sahibinden biliyoruz yani olayın bilincinde olan kişileriz bunu plus alan kişilerle almayanları ayırmak için yaptıgınıza göre neden haksız bir durumda iken ve konu başlığındada olay olmuş ise neden dile getirmeyim siz sonuçta mh'lerle ve birbirinizle yakın ilişkileri olan kişilersiniz derdimi sizede anlatamıcaksam ne gerek var böyle bir forum ortamının olmasına herşeyi dile getirip tartışıp dogru yolu bulamıcaksak konuşmamızın ne anlamı var,yani hemen birşey oldugu zaman zap diye mesajı atıyorsunuz ve diyorsunuzki forum kuralları forum kurallarını okdugumuzda benim şurda yazdıklarımın bir kusuru olmadıgını görürsünüz her neyse konuyuda uzatmadan kapatalım birşey yazmaya gelmiyor
Şunu öğrenin lütfen.
Hiçbir forum yetkilisi oynadığı server'ların diplomasi başlıklarında küfür harici yaptırım uygulayamaz. Hatta bazı modların oynadığı server'ların diplomasi başlıklarındaki yazılardan ötürü ceza verme, mesaj editleme yetkisi bile yoktur. Hâlâ dönüp dönüp aynı şeyi yazmayın.
Yöneticilerle ilgili varsa bir sıkıntınız dwarfish (http://forum.travian.com.tr/private.php?do=newpm&u=10) ile irtibata geçin.
Nokta
Siz neden üstünüze alınıyorsunuz bunu ben zaten biliyorum.... Siz den veya diğer S1 de oynayan yöneticiler dışşında başka yönetici yok mu bu konuları denetleyecek_??? dwarfish le gerekli irtibatı kurdum konuyla ilgilenen modlara yazmamı söyledi konuyla kim ilgileniyor kim s1 de kim değil ben nerden bileyim... Konu gereksiz tartısmlardan arındırılmış sözde ne olmuş benim ilk yazdıgım msj silinmiş süpersiniz.... Gerek siz tartışma olrak görülmüş yazdıkalrım ama forum linki silinmemiş üstüste atılan msj lara dokunulmuyor.
Ayrıca sizn bu forumda yetkilerinizi madem kullanmayacaksınız madem normal bir üyeden farksız sınız bu konu başlıgı altında Onu yazmayın bunu yazmayın deme gibi bir hakkınız da yok sanırım. Nokta virgül koymanız için Mod kimliğinizle yazmanız lazım onu da kullanmıyorsanız bu tavrınızı başka konularda takının ozaman...
amaç dürüst olmak kimseyi suçlamıyoruz oyunun bir mh'si var bakalım o ne karar vercek bügüne kadar ne dedik sanki mh şöle böle mi dedik yani daha yeni şifresi çalınmış bir hesaptan(dediklerine göre) köyüme saldırı oldu ve bazıları gibi mh ve modları suçlamak yerine hesap sahibinden biliyoruz yani olayın bilincinde olan kişileriz bunu plus alan kişilerle almayanları ayırmak için yaptıgınıza göre neden haksız bir durumda iken ve konu başlığındada olay olmuş ise neden dile getirmeyim siz sonuçta mh'lerle ve birbirinizle yakın ilişkileri olan kişilersiniz derdimi sizede anlatamıcaksam ne gerek var böyle bir forum ortamının olmasına herşeyi dile getirip tartışıp dogru yolu bulamıcaksak konuşmamızın ne anlamı var,yani hemen birşey oldugu zaman zap diye mesajı atıyorsunuz ve diyorsunuzki forum kuralları forum kurallarını okdugumuzda benim şurda yazdıklarımın bir kusuru olmadıgını görürsünüz her neyse konuyuda uzatmadan kapatalım birşey yazmaya gelmiyor
Dostum bu söylediklerini de sonuna kadar destekliyorum...............
BEnim mantıgımı anlamadıgın belli oluyor kendi kafandan bişiler kurup ben sölemişim gibi yazma. Savaş ilanı eden taraf saldırır genelde. Kabul eden taraf saldırır saldırmaz ben konuda bişey sölemedim kimsenin kimseye saldırmasınıda beklediğim falan yok bunu 3. kez belirtiyorum. Kimseden bi beklentim yok ok bu konuda anlaştıkmı _?
Ayrıca buda değişik bir post kasma yöntemi olsa gerek. Arka arkaya sürekli msjlar bu sölediklerini tek msj dada anlata bilirsin...
evet var yok mu dedım kı ıstedıgım bu bu sekıl yazmak ıstıyırum belkı:)
hellguard
14-08-2008, 19:23
hakanugur arkadaşım-hangi birlikte olduğunu bilmiyorum ama-buna benzer bir şikayeti burada dile getirdiğimde,sana yaklaşıldığı gibi yaklaşılmadı bana-sen gene iyi kurtardın diyebilirim :)
sonuçta şıracı ve bozacıların arasında kalınmış,herkes yavuz hırsızlığa soyunmuş,niyetleri belli ki üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...
oyunun etiğinden sapıp,her türlü hileye onay veren ve destekliyenleri bir kez daha kınıyorum...
machiavelist bir yaklaşımla ''başarıya giden her yol mübahtır'' düşüncesini destekliyenler bu oyunu kirletenlerdir
ufukumsu
14-08-2008, 19:33
matematik dısında felsefen de varmıs ama ne yazıkki ne matematik ne felsefe hayalleri belirli cerceveler icinde kalan, dogmatik düsüncelerini yenemeyen ve düsündügünden ileri gidenleri hemn yalancılk ve düzenbazlıkla suclyan kişileri kurtarmaya yetmez
[QUOTE=unnick;1618483][QUOTE=ŞARLKEN;1617368]o bıze kalmıs atak yok dıyorsun bır bırlıgınız uctu bıle daha atak yok dıyorsun ta gıdıpde 80 saat mesafede savasacak deılız ya yanımızdakıler varken
[QUOTE=unnick;1616794]
bızde buyur ettık
hocam benı sharlken le karsıtırmayın Ben ŞARLKEN bunu her defasında acıklamayayım yanı dıcegım okı ben an-kar ın bır uyesı degıl bırlıksel manada
bırlıksel manada an-as de oyle takılıyorum 1 aya kadarda bırakacagım zaten
he as lı oldugum kadar an-kar lıda goruyorum kendımı anadolu bırlıklerınde eskı bır cok uyemız
METAL bırlıgını bılmezsınız onun baskanıydım
he tr serverlarında gelmıs gecmıs en saglam bırlık olduguda suphe goturmez(METAL BIRLIGI )
ama o defterı kapattık vede sımdı yenıden onumuze bakıyoruz
neyse ıyı oyunlar hocam
nedense millet övünüp duruyo ne varsa yok metal birligi yok su yok bu arkadasım onların hepsi geride kaldı. yeni seyler söylemek lazım ok. geçmişe takılırsan ilerleyemezsin :D bide baskan olmakla fazla bişey degişmiyo sanırım herkes bişeyin baskanı zaten seninde olman gayet normal :)
ufukumsu
14-08-2008, 21:43
5 adet 16 ve 10 adet 15 tarlalı %25 plus %75 vaha %25 değirmen ve %25 ekmek fırını ile köyde asker olmadığını varsayarsak merkez köyde saatlik 35 bin adet tahıl basabiliriz. buda günlük 840 bin civarı tahıl yapar ki npc yaparsanız 210 ar bin tane bu da kışlaya günde 1000 e yakın asker verebilirsiniz anlamına geliyor.. geriye kalan 4 köyümden her gün 100 bin tane hammaddeyi yağmaladığım takdirde günde 1500 e yakın asker basma şansım var.. Askerlimi birliğimdeki başka köylere göndermeyip kendi köyleerimde baktığım için bu rakam günde 600 askerle sınırlı kaldı.. Şimdi isteyen inanır isteyen inanmaz deyip kestirip atabilirim ama eleştirler hakarey boyutuna varınca insan ister istemez tepki vermek istiyorus.. Uslubüm için beni bağışlayın ama.. Namussuzluk, hırsızlık , hak yeme gibi normal bir insanın kaldıramayacağı hakretlere maruz kalan biri olarak tepkimi belirtmek zorundayım.. Bunun için lütfen beni bağışlayın..Küçük balığın büyük balığı yemesini hazmedemeyen, var olan bir başarıya çamur atarak geçimini sağlayan , ağzı olupta konuşmaya çalışan , küçük oyunlar peşinden koşupta yorulan , hayal gücüne 28 k baltacıyı sığdıramayan arkadaşlar... LÜTFEN KÖPEKLERİNİZE SAHİP ÇIKIN..
penthos1
14-08-2008, 22:18
bir belgesel tadında yazılmış bu yazıya,hayvanlar aleminden isimler ile renklendirerek,olaya çok güzel bir boyut vermişsin..
cevap hakkı doğanlar da şimdi,aynı emsalde,hayvanlar aleminden sıfatlarla ''ayı,eşşek,domuz,it,sıpa'' gibi sana cevap vermesi,forumun güzelliğini bozacağından,her fırsatta bu serverda oynadıkları için foruma müdahale etmiyeceklerini,yalnızca ''küfür'' halinde müdahil olacaklarını belirten sayın moderatörlere,yukarıdaki yazıyı mercek altına almalarını,ve gerekli müdahlaleyi yapmalarını rica ediyorum
kuntizzella
14-08-2008, 23:16
sonunda benide çilecen çıakrdınız ya hll olsun bakın güzel arkadaşalrım oyuna başladığım günden beri bu tür çirkin ve çirkef tartışmaları çok gördüm helebi g.t vardı ki off çamura yatmakta üstlerine yoktu karakterlerinize sahip çıkın arkadaşlar çok sevdiğim bir kardeşimin dediği gibi
BAZI ŞEYLERİMİZİ KAYBETMİŞİZ BARİ EFENDİLİĞİMİZDEN TAVİZ VERMEYELİM ama görüyorum ki siz efendiliğinizide kaybetmişsinin burayı gereksiz mesajlaral kadınlar hamamına çevirmişsiniz varsa bi şikayetiniz sayın lords ve yardakçıla rgidip paşpaşa multiye şikayetinzi yaparsınız sizi ama salar ama sallama zonu bilmem ama kimseye çamur atmaya hakkınız yok sizin gibileri çok gördük biz bu oyunu oynarken siz kumda oynuyordunuz beyler travianı kimden öğrendiniz ilk serverdakiler bilir kimin ne olduğunu yoksa diğer serverlardan gelipte bu serverı iyi tanıyoruz bu oyuncular multi demek ne kaadr kolay değilmi!!!!!
nerak etmeyin travian sizin gibileir çok gördü
hepside tozlu raflarda yerlerini aldı
sayın modlardan ricam bu konu ağlama duvarına dönmüştür lords ve türevlerinin konuyu mızmıza taşımaları
saygıla r
kuntizzella
sonunda benide çilecen çıakrdınız ya hll olsun bakın güzel arkadaşalrım oyuna başladığım günden beri bu tür çirkin ve çirkef tartışmaları çok gördüm helebi g.t vardı ki off çamura yatmakta üstlerine yoktu karakterlerinize sahip çıkın arkadaşlar çok sevdiğim bir kardeşimin dediği gibi
BAZI ŞEYLERİMİZİ KAYBETMİŞİZ BARİ EFENDİLİĞİMİZDEN TAVİZ VERMEYELİM ama görüyorum ki siz efendiliğinizide kaybetmişsinin burayı gereksiz mesajlaral kadınlar hamamına çevirmişsiniz varsa bi şikayetiniz sayın lords ve yardakçıla rgidip paşpaşa multiye şikayetinzi yaparsınız sizi ama salar ama sallama zonu bilmem ama kimseye çamur atmaya hakkınız yok sizin gibileri çok gördük biz bu oyunu oynarken siz kumda oynuyordunuz beyler travianı kimden öğrendiniz ilk serverdakiler bilir kimin ne olduğunu yoksa diğer serverlardan gelipte bu serverı iyi tanıyoruz bu oyuncular multi demek ne kaadr kolay değilmi!!!!!
sayın modlardan ricam bu konu ağlama duvarına dönmüştür lords ve türevlerinin konuyu mızmıza taşımaları
saygıla r
kuntizzella
sayın kunti burası forum deilmi burada hersey konuslur rapor koyun onları konusalım ozaman rapor koydunuzda bizmi konusmadık???? sende basladın bazıları kim yok kumda oynuyodunuz yok daha cocukdunuz gibi lafları bırakın. sanki cok bişey ögrendiniz ya oyundan ardı önü oyun hepsini bilsen ne işine yarıcak sanki haksızsam haksızsın de? kimse kimsenin yardakçısı falanda deil sözlerini seçerek konusursan sevinirim buradaki herkes kendini biliyordur eminim herkesin belli bir yaşı statüsü var ve siz oyun için onların kişilikleri hakkında yorum yapamazsınız ama görüyorum ki siz herkesin karakteri hakkında atıp tutmaya bayılıyorsunuz.
burasının forum oldgunu birkez daha söylemek isterim ve herkes belirli kurallar dahilinde istedigi konuda görüslerini düsüncelerini iletebilir. biraz saygıya davet ediyorum sizi
saygılarımla...
akrep kral58
15-08-2008, 01:54
saygıla r
kuntizzella
LAHAVLEVELAKUVVETEİLLABİLLAYÜLALİYÜLAZİM!
5 adet 16 ve 10 adet 15 tarlalı %25 plus %75 vaha %25 değirmen ve %25 ekmek fırını ile köyde asker olmadığını varsayarsak merkez köyde saatlik 35 bin adet tahıl basabiliriz. buda günlük 840 bin civarı tahıl yapar ki npc yaparsanız 210 ar bin tane bu da kışlaya günde 1000 e yakın asker verebilirsiniz anlamına geliyor.. geriye kalan 4 köyümden her gün 100 bin tane hammaddeyi yağmaladığım takdirde günde 1500 e yakın asker basma şansım var.. Askerlimi birliğimdeki başka köylere göndermeyip kendi köyleerimde baktığım için bu rakam günde 600 askerle sınırlı kaldı.. Şimdi isteyen inanır isteyen inanmaz deyip kestirip atabilirim ama eleştirler hakarey boyutuna varınca insan ister istemez tepki vermek istiyorus.. Uslubüm için beni bağışlayın ama.. Namussuzluk, hırsızlık , hak yeme gibi normal bir insanın kaldıramayacağı hakretlere maruz kalan biri olarak tepkimi belirtmek zorundayım.. Bunun için lütfen beni bağışlayın..Küçük balığın büyük balığı yemesini hazmedemeyen, var olan bir başarıya çamur atarak geçimini sağlayan , ağzı olupta konuşmaya çalışan , küçük oyunlar peşinden koşupta yorulan , hayal gücüne 28 k baltacıyı sığdıramayan arkadaşlar... LÜTFEN KÖPEKLERİNİZE SAHİP ÇIKIN..
Yaklaşık 30 msj dır kimse sana birşey söylememiş neden tekrar bunları yazma gereği duydun inan bana anlamış değilim... Yapmadım diyorsan herhangibir kuraldışı hareket yaptıgının kanıtlanana kadar yapmamıssındır. Kimsenin kimseye hesap kitap yamasına gerek yok sanırım...
Son sölediğinde laf olmuş büyük laf etmişssin onu söleyince. Müdahale edlimiyor nasıl olsa meydan boş deyip işin dozunu kaçırmayalım arkadaşlar. Sanal bir ortam dahi olsa burda herkez kendi söylediği sözlerden sadece forum da değil kanun karsısındada sorumludur ve ağzınızdan cıkacak kötü hertürlü söz sizleri suçlu durumuna düşürebilir bunu unutmayınız. Umarım bununbir oyun oldugunun tekrar farkına varırısınız..
saygıla r
kuntizzella
Bişey sölerken dikkat etmek lazım burda bişeylerden şikayet eden sadece lords lar değil .Kendi arkadaşların dan bazılarına da laf sölüyorsun ama farkında değilsin. Fazla sinir yapmamak lazım Öfke insanı hataya sürükler ...
__ErSiN__
15-08-2008, 03:22
saygıla r
kuntizzella
Maziyi çorba gibi karıştır dur g.t. yi niye katıyorsun arkadaşım konunun başlığı ne asıl sen efendi ol ve savaştığın birlikler için güzel birkaç rapor koy bu senin için daha faydalı olacaktır...
volkanbey
15-08-2008, 03:35
hakanugur walla dedıgıne bende katılıyorum 3 saldırı AN bırlıklerınden bır arkadas gonderdi mh ye sıkayette ettım dedım eger bu yasal bır programsa bana cvp verın bende seve seve kullanırım bu nimeti sonucta... LORDS, AN-birlikleri,İNTİFADA birligi önemli degil kimse kullanmasın. ŞAhsi degil Genel konusmak lazım arkadasım .. bu arada mh den hiç bir cvp vs alamadım o arkadasta pasa pasa oynuyor boyle devam ederse bende bulur yuklerım ohhh bı elım yagda bı elım balda oynarım...
volkanbey
15-08-2008, 03:43
saygıla r
kuntizzella
BAZI ŞEYLERİMİZİ KAYBETMİŞİZ BARİ EFENDİLİĞİMİZDEN TAVİZ VERMEYELİM. bu sözü ne guzel yazmıssın arkadasım pekı burda sence birlik ismi soylemek yok g.t. yok lords yok yardakcı guzel bır terım mı efendı gozukuyordun yazılarında ama demekkı butun msjlarını dıkkate almak lazımmıs suskunlugunu bozdun fakat saygı ve sevgi icersinde degil. seninde Genel konusmanı tavsıye ederım. bu tip bahsedılen multi sikayetlerınden butun bırlıkler sıkayetcı her savas ta her oyun dunyasında mevcut bıze s1 e ozel bırsey degıl. hee bu arada kadınlar hamamına katıldıgın ıcın sende hoşgeldın herkeze kapımız acık SAYGILI olsun herkez yeter.
Dip not: Bu arada bu baslık altına msj atan arkadaslar cok tartısıp cok kırıyorsunuz bırbırınızı bır oyun ıcın degermı 3-5 asker 3-5 koy Hayat bıtmedı ya REKABET Evet güzel birşey Başarı Hedeflerı olması mukemmel birşey iş ve sosyal hayat ıcın cok onemlı kendımısı savunmamızda başarımızda. Başarı Gönüllerde Olur dillerde meydanlarda sokaklarda bakkallarda cakallarda degil...
Bakıyorum Burda Herkes Birbirini Yiyor ..
1. Baştan Beri dediğimiz Gibi BURAYA RAPOR KOYMUYACAGIZ Raporlar Birliğimizin Forumunda .
2. Paşalar Gibi Savaşıyoruz Bırakın Kimse Kimseye Camur Atmasın Lordslarda Dostlarımız Var Halada Dostlarımızdır Fakat bu Bir Oyun Yıkınca veya Yıkılınca Kimse Kimseye Darılmasın ki zaten Yıkılanların Burda Ona Buna Camur attıgını veya Kızdıgını Şikayet ettiğini Görmüyorum Şikayet edenler Hep farklı Kişiler Kardeşim Adam Birşey Demiyor sana Ne Oluyor Derim :)
3. İlk Baştan Dediğimiz Gibi Savaşı Anadolu Birlikleri Başlatmamıştır Teklif Lords ve İntifadadan gelmiştir.
4. İster Durmadan Birbirimize Saldırırız İster Hic Saldırmayız Şuan Savaş İlan Edilmiş Durumda Birbirimize Saldırdıgımızda Kimse Cıkıp Neden Saldırılıyorda Diyemez Savaş ilanı Var Cünki Günde 15 Kerede Saldırırız Haftada 1 kerede Saldırırız Kime Ne ?
Lordslarada İntifadalarada Bu Oyunda Başarılar Diliyorum Dilerim Hep beraber Son Güne Kadar bu Oyunun Tadını Cıkartırız .. Savaş Cıkmadan Önce Nasıl Kimse Program var Multi Var şu var bu var demiyorsa Savaş Cıktıktan Sonrada Denilmesin...
Saygılarımla Archangel..