Tüm Versiyonu Göster : Anarchy
Husrevaga
05-08-2008, 03:06
Merhaba
Anarchy Birligi gercek kurucuları ve ekibi ile tekrar her zaman ki gibi güneydoguda yapılanmasını tamamlamıştır ...
Varlıgımız yadsınamaz, gorunmesekte nefes alısımız yeter
Tarıh herseyı hatırlatır
Ölümsüzler meclısıne hosgeldiniz ....
Anarchy Rules !!!
Anarchy Birlikleri başkanı Mujox un tanıtım mesajıdır :)
efelerefesii
06-08-2008, 10:20
eski haline döner biraz mütevazi bir cümle...
eskisinden daha güçlü ve eskisinden daha tecrübeli..
eski s3 bize çok şey öğretti.
karwalla
08-08-2008, 00:12
hayırlı olsun ama sizin isimlerinizi artık karıştırıyorum sürekli yenı yapılanmalardasınız
Merhabalar..
Anlı sanlı Anarchy .. Çok Buyuksunuz ve Inanılmaz Oyuncu taktığınız ve ekıbınız var..
sistemı Mujax a bıraktım.Gd yı Klas a bıraktım..
Ortaya cıkan sonucmu? Anarchy
hepinize Gülüyorum Çoğu zaman..Abı abı dedıler benımle yatıp benımle kalktılar Hesabımı verdım askere gıdıyorum dıye..Hesabımdakı askerlerı Oldurmeye kalktılar:) Sustum..
GD ye baskan oldum Yıne..mujox ıle Konustum anlastım Bırlestık Beyınde kafalarda.. Eh artık bır tatıl yarasır dedım..Gıttım alanyaya.. Net bır hafta sonra dondum Kı Benım tatıle gıttığım Gun ANLI Şanlı Anarchy savas acmıs GD ye
EEEE GD nın komutanı baskanı benım ya:) SAVASICAK organıze yapıcak Kımse yok.Nasıl Oynasın:) Dağılmıs haklı olarak.. BASKAN mujox benım haberım yok bılgım yok benden habersız olmus dedı:) SUSTUM..
gd bırlığınde 70.sırada 2 3 kısı yanlızca kaldım.. Sustum:)
TR bırlığı baskanı storer buyur gel sana ıhtıyacımız var dedı..Eh bır selam edeyım dedım.. Hanı dısarda Kalıcağıma Bıraz Nufus ve puanımla sıra atlasın dedım TR bırlığıne gırdım..Benı seven azız dostum JAX ta sen nerdeysen ordayım dıyıp gelmıs. eee Hosgelmıs:)
Bu aksam Gırdım Oyuna Baktım Kı Bırlıkten atmıs benı storer Nedenı ıse Anarchy mehdy I bırlıkten atın Yoksa savas atarım demıs:) Mehdy Oynamıyorkı:) Oyle bakınıyor atsanız Ne olucak. ) Oynarsam Kımse kalmaz oralarda Guney doğuda Hangı ekıp Ben oynarken DIRENEBILRDI . ) Ben oysanam Hepınız Köpük gibi dağılırsınız..Oda ayrı kavram. )Atmıs bırlıkten Anarchy In baskısıyla dostum jax ve benı..Bu sefer susmadım.. Cunku JAX ı da atmıs O arkadas..
Ya sımdı sorarım sıze ve Anarchy ekıbıne..Dune kadar etrafımda kısılık abıdesı Olan ınsanlar neden Kısılıklerınızı astınız..SİZE bıraktım Oyunu Karısmıyorum Kurcalamıyorum ne yapıyorsunuz?.. AHDE VEFA nedır Bılmezmısınız?
hıc utanmazmısınız Kı ben sızın Genel baskanınızdım ve hepınızı Bır koseye alıp abı kardes sohbetı yaptım..Yasınızdan basınızdan Utanın dıyeceğım Fakat Maalesf.. Lutfen Bır Oyun ıcın Satmayın Kısılıklerınızı Krakterlerınızı.. Ben bu Oyunda sırf ıhtıyacı var dıye bır cok Kısıye borc vermıs Bır cok Kısıyle dost Olmus ve her zaman basımın ustunde yer acmıs bırıyım.. bır Oyun ıcın satmayın krakterlerınızı..
anlı sanlı Anarchy ..Gecmısı temız ola. ) Bi gidin ALLAH aşkınıza. )
eh size Kolay gelsin
not: Saldıran mujox , köyü: Spartans
Savunan kobox , köyü: 6
Saldıran mujox , köyü: Spartans
Savunan kobox , köyü: know as mehdy
Bişimi dedik? ASLA.. Bırakın Bu İşleri ve Oyun dünyanızda hayal'e devam edin.. EH kolay gelsın. )
bu oyun strateji oyunu gerekli oldugu zaman birlikler birbiri ile savaşır senin tatilden dönmeni beklemez... güneydoğu da stratejik olarak yapılanmaya gidildi ve bu gerekli idi iki birlik 1 bölgede barınamazdı ve anarchy olarak bizde gd yi devirip hedefimize ulaştık...
oyunda gerçek hayatındaki arkadaslarınla da savaşabiliosun... Onun için oyun aykırı bişey olmadıkça hile multi vesaire yapmadan hesaplarımızı yaptık ve uyguladık...
Ha sen tatile gittiysen ve senden başka o birliği yönetebilecek kimse yoksa ve senin birliğindeki oyuncular anarchy e geliyorlarsa sen zaten oturmuş bir birlik deilsindir... Onun için sayın mehdy sen veya başkası gd de olsa yada olmasa anarchy güneydogunun hakimi zaten olacaktı...
DORUK
Anarchy RULES !!!
Husrevaga
08-08-2008, 03:20
Oooo known as Mehdy abimiz gelmiş başlığa önümüzü ilikleyelim.
Pardon ama nerden known as bilader? İlk S1 ve S3 lerde ilk 3 teki birliklerde yer aldım ama hiç mehdy diye bir oyuncu ismi görmedim? Geçmiş geçmiştir ve artistlik yapmayı gerektirmez geçmişteki başarılar etrafına bakarsan görürsün eski Anarchy ekibindeki arkadaşlarım nasıl tanınır nasıl oyun oynar.
Bu servera ısrar üzerine başlamıştım ve açıkcası okul ve iş yoğunluğumdan yeteri kadar destek olamadım arkadaşlarıma hele hele politakadan çok uzak kaldım. Ama sağolsunlar arkadaşlarım eski başkan olarak msn de online yakaladıkça beni de konuşmalara aldılar kaçamadık :) Bir konuşmanızda GD ve Anarchy ayrılırsa her 2 başkan da hesap silecek yazmıştınız hatırlanıdınız mı büyük oyuncu? GD yi Anarchy den ayıran isim olarak seni biliyorum ben (yanlış olabilir) ee nerde verilen sözler?
Askere gidiyormuşsun hayırlı teskereler ben de askere gidiyorum ama bunun bir oyun olduğunun farkındayım ve WOW süreci yaşamış birisi olarak kimseye madalya verilmediğini de bildiğim için senin gibi ona buna laf atarak ego tatmin etmeye çalışmıyorum.
Şimdi hesabını silecekmisin yoksa devredecek misin yap, askerliğe konsantre ol. Merak etme travian her zaman var olur ve S3 te Güney Doğuda her zaman Anarchy kurulacaktır. Bu felsefeyi içinde bulunmayanlar anlayamaz.
(Birlik tanıtım forumunda kişisel polemiğe girmeyelim, özel mesaj tercihimdir)
Bide kendi görüşümü yazayım...
Sayın mehdy
Anladığım kadarı ile anarchy beni arkadan vurdu diosun... Madem anarchy seni arkadan vurdu GD nin anarchy i yinede devirecek askeri yok muydu... GD ilk sıralarda iken anarchy 9. 10. sıralarda idi ve askeri olarak da GD çok üstündü... Neden anarchy i deviremediniz... Sen diosun ki benim birliğimi benden başka yönetecek adam yoktu onun için yenildik... Bu nasıl bir birliktir GD dediğin birlik bukadar tecrübesiz miydi... Bu kadar tecrübesiz ise iyi ki güneydoguyu GD ye bırakmamışız...
Mehdy i marka yapmaya çalışıosun ve bencillik yapıosun ben gd isminden çok mehdy ismini çok duydum... Bir oyuncu asla bir birlikten üstün olamaz... Belkide senin yaptıgın hata da buydu... Yoksa hiçbir birlik ki GD iyi birliklerden biri idi, başkanı 1 hafta tatilde die dagılmaz...
Anarchy de 3 oyuncu gider 5 oyuncu gelir 5 oyuncu gider 1 oyuncu gelir ama herzaman Anarchy Anarchy dir...
Ve her zaman
Anarchy RULES ;)
Kelime Cambazlığı ise Mevzu Çok ıyı kelımele Oynatırım... loglar ise kayıtlı.)
Ben Mehdy..çok FAZLA ukala Bır tavır sergılemeden Bu travıanda statejıyı en Iyı beceren ve statejık Oynayan Oyunculardan bırıyım.) Sizi yanıma aldığımda hepınız Ufak Ufak Oyunculardınız.) BAKINIZ
Birliğimiz 11. sıradadır
Sonunda adımızı Anarchy olarak değiştirmiş bulunuyoruz :)
Guneydoğuda devrım+ KC+ AKINCI+ moğollar Bırlıklerı Ile Bası dık ve Statatejık taktıkle savasan bır GD ekıbı ve topluluğu vardı..
BASKANINIZ kardesım gıbı bırseydı.) Kı hala Oyledır..Hata yapar cocuklar Buyukler susar.) Yanıma aldım.Buyuttum ve destekledım..
Savas actık devrıme YDKya temızledık Yıktık.. +- dekı KC ıle sorun yasadık Hallettık..Ortaya akıncı cıktı..2.sırada ıdı sanırım.. 1 HAFTA sonra Yok oldu..Moğollar ortaya cıktı ve Onlarada GEREKLI olan statejıyı Uyguladık.. SONUC mu GD guneydoğuya hakım ve
Bakınız?
GÜÇLER BİRLİGİ
300
GD
ANARCHY
bugune kadar belkıde server tarıhınde boyle bır birleşme gorulmedı cunku hepsı son derece deneyımlı ve güçlü ... sistemleri tek amaçları ortak tek bır seye hızmet edecekler hep beraber adım atmak ....
ANARCHY başkan tolkien .... ( Oyunu bırakan bırınden hesap aldı ve Mujox adlı hesabı Kullanıyor?)
Bakınız?
Merhabalar s3..
GD & Anarchy olarak.. AKINCI birliklerini Bitirmek için kolları sıvamış Bulunmaktayız..
AKINCI BİRLİKLERİ SAYGI değer Oyunculardan kurulu son derece elit Bir birliktir..Akıncı İle savasımız kısısel Husumetten ziyade Statejık noktaların ele gecırılmesı ve GD & Anarchy hukumdarlığını +/- de yakalamak İçin baslamıs savastır..
GD & Anarchy birlikleri sistem başkanı Olarak Dün baskanınızdım Bugun dusmanınız.) kahpe dostum Olucağına Delıkanlı dusmanım Olsun lafı BIRAZ özel bır laf.)
SAVASIN TÜM +/- ye hayırlı olmasını dılıyorum.. yıktık ezdık GECTIK.. Bız GD yız ya.)
Zafer olmadan Barış olmaz
Bakınız Anarchy sıralamasına? GD nın Koltuk altında kardes gıbı kendını sevdırmeye calısırken:.)
http://img398.imageshack.us/img398/679/79504588oh1.png
Yani Özetlemek Gerekirse bİLEN bİliyor.)
mehdy..!
VE SON goruntuye bakın Lutfen Anarchy kacıncı sırada.) Tebrık ederız Berrak ve soft Bır basarı.)
Bende diorum ki bukadar iyi bir birlikti GD neden bukadar kolay dagıldı... Sen 1 hafta oyuna bakamadıgın için mi :)
Bukadar basit miydi yani GD yi yıkmak...
Walla böyle hesaplar önceden yapılıo stratejik hesaplar çok önceden yapılıo sen biliosundur ;)
Anarchy nin stratejisi daha iyiymiş ki kendinden kat ve kat iyi bir birliği devirmiş ;)
Bunlar senin söylediklerin...
Sana da şunu söylüyeyim Anarchy kimseye kendini sevidrmeye çalışmadı sadece sen biraz rüya görüodun uyandırdık ;)
Bende diorum ki bukadar iyi bir birlikti GD neden bukadar kolay dagıldı... Sen 1 hafta oyuna bakamadıgın için mi :)
Bukadar basit miydi yani GD yi yıkmak...
Walla böyle hesaplar önceden yapılıo stratejik hesaplar çok önceden yapılıo sen biliosundur ;)
Anarchy nin stratejisi daha iyiymiş ki kendinden kat ve kat iyi bir birliği devirmiş ;)
Bunlar senin söylediklerin...
Sana da şunu söylüyeyim Anarchy kimseye kendini sevidrmeye çalışmadı sadece sen biraz rüya görüodun uyandırdık ;)
GD dağılmadı..
GD yı başkanınıza verdim..DEDIM YA oyunu bıraktım sızın yonetıCİnız mozukaya hesabımı verdım..Bu gece oylesıne gırıyım dedım bıde ne goreyım...askerlerı sakladığım 6 nokta var ve Bu noktalara mujoxtan saldırı var.) yanı hem hesabım Onlarda hemde hesabıma saldırıyorlar..Hemde ben Oynamıyorum.) Anarchy işte Bu.)yaw GD dağılsa ne olur dağılmasa ne olur..SIZE KAYGANLIĞı GOSTERIYORUM.. !!!
Oyunu bıraktım ve GD yı Klas e verdım ve Anarchy ve GD baskanlığını mujox a verdım.)
SONRA bır selam vereyım dedım cocuklar bırbırıne dusmus kavga etmıs.) Mevkı makam kavgası.) Yapmayın etmeyın derken AYRILMISLAR.)
ayrılanlar BIR KISMI Anarchy ye gecmıs kalanlar ıse GD kalmıs..Kalan GD ye Anarchy savas acmıs Ve yıkmıs dağıtmıs..SIZ ınanıyormusunuz Kı travıanda Hıc savas kaybetmeyen benı yenıceksınız? burda olsaydım el atardım elbet...
Ha bu arada çok değerlı baskanınız Ufakl ve mınık bır Namus sozu vermıstı GD ve Anarchy savasırsa hesap sıleceğım Bunu namusum ve serefım uzerıne yemın ederek SOYLUYORUM mehdy abı Cumlesını hatırlatın Pls..
Benım kızdığım Nokta aslında Neden Bunlar oldu Neden Bunlar OLuyor değil..Travıan zaten Kaygan bır zemın ustune oturmus Kısılıklerı henuz kaygan Olan 15 yasından 50 yasına kadar adamlarla dolu Hayatın buyuk Bolumlerınde Kendıne yer edınemeyen ınsanların Bulustuğu yer..bU INSANLARIN benım GİBİ akilane İnsanlara verdıklerı zarar Boyutları Umurumda bıle değil ki zaten Kalıtesı dusuk bır ortam..Bu ortamda kalıtelı ınsan beklemeyemessın..ADAM vermıs namus sozunu Kalıtelı adamsa sıler Hesabını ceker gıder Bırlıklerıde dağıtır..) SIMDI ondan ne kalıtesı bekleyeceğım.
Benım Kızdığım nokta hala neden ustumden Oyun oynuyorsunuz.? Benı Oyunamı baslatmak ıstıyorsunuz? Bırlığınızdekı Top 30 EN yakın arkadaslarım Kurulu nerdeyse..
Bır sozume bır cumleme bakmazlarmı.) Ustumden ıs yapmayın ve AHDE VEFANIZI kaybetmeyın..
bEN BIR INSANDAN her zaman sunu beklerım..Bır adam Pustsa pustum kardesım der..Bır adam durustse Durustum kardesım der..AMA bır adam pustsa ben durustum derse sınırlenırım..Bır adam durustse ben pustum derse sınırlenırım.. herkes ne olduğunu bılsın ve ona gore yasasın..Mesela baskanınız desınkı Ben verdığım namus ve seref hassıyet onur sozunu tutamadım Demekkı ben SIFATLARDAN mahrumum desın.. ZITTINI soylemesın .)
efelerefesii
08-08-2008, 03:51
birden eski günleri hatırladım..
kaymakmıydı neydi adı :))
Anarchy yönetimindeki arkadaşlar siz en doğrusunu yaptınız tebrik ederim. eski s3 te benimde oyunu bırakmamdan kaynaklanan hatalar zincirinde kendinizden başka bir birliği yaşattınız. dostlar arkadan vurmaz ama dostunun arkadaş sandıkları her türlü dönekliği yapabilir. keşke o günlerde benide yıksaydınız ve bende dost sandıklarımla yola devam etmeseydim. bu tecrübeden çıkan sonuç bir bölgede bir baş olmalı. iki baş varsa biri kopmalı sayın mehdy.
Yok senin üzerinden oyun oynamıyoruz ama sen bizi kızdıracak laflar söylüyorsun... Kaygan kalitesiz ve kahpe gibi laflar söyleyerek kendi seviyene çekmeye çalışıyorsun... Önce düzgün konuşsan ve saygılı olsan sorun olmucak düzenli şekilde tartışma olucak... Ama bir oyun için bu kadar laflar söyledikten sonra kendini akılane ve kaliteli diye tanıtma lütfen...
Ha bide buyur dön oyuna madem bukadar güçlüsün neden oyunu bırakıosun. Bırakma ve anarchy i yık :) Bize de bir eğlence olur... Oyunun en heyecanlı yerinde neden bırakıosun ki madem yenilmezsin buyur gel anarchy i yen...
Bak Efelerefesi kardeşim de bize gecen server dan bir tecrübe yaşattı... Belki de onun yüzünden oyunu kaybettik server ı ama arkadasız sonuç olarak... Bileğimizi bükene de ilk tebriği biz gönderdik ne kadar küfür vesaire eden adamları da olsa helal olsun dedik...
Biz bunun oyun oldugunun farkındayız... Sende biraz farkına var...
Husrevaga
08-08-2008, 04:01
.SIZ ınanıyormusunuz Kı travıanda Hıc savas kaybetmeyen benı yenıceksınız? burda olsaydım el atardım elbet...
[/COLOR] Neden Bunlar oldu Neden Bunlar OLuyor değil..Travıan zaten Kaygan bır zemın ustune oturmus Kısılıklerı henuz kaygan Olan 15 yasından 50 yasına kadar adamlarla dolu Hayatın buyuk Bolumlerınde Kendıne yer edınemeyen ınsanların Bulustuğu yer..bU INSANLARIN benım GİBİ akilane İnsanlara verdıklerı zarar Boyutları Umurumda bıle değil ki zaten Kalıtesı dusuk bır ortam..Bu ortamda kalıtelı ınsan beklemeyemessın..
@mehdy
ahahaha arkadaşım sen gecenin nöbetçi şovmeni misin? bu nasıl bir narsitliktir ya yoksa kafan mı kıyak?
elbette yazdığın gibi insanlar da oynuyor bu oyunu bir saldırı aldığı anda küfürler yağdıran, aylarca oynayıp saldırı-savunma askeri nedir bilmeyen, vs vs.
ama emin ol Anarchy deki arkadaşlarım senin gibi akilane bir insanı cebinden çıkartır :)
@efelerefesi
Hasancım dert etme, geçmiş geçmişte kaldı zamanında yok etmeyip dost bildiğimiz adamlar bizi son anda arkamızdan hançerledi ama biz geçmişten ders aldık. aslında traviana ve s3 e geri dönmeyecektik ama aykut organize etti önemli isimleri zaman içinde geri getirdi sonra kendi askere gitti kerata. bu sefer kaçarı yok herkes görecek oyun sonunu mehdy abimiz de kısa dönem giderse o zamana geri gelir görür neler oluyor :) ha bu arada iyiki hatırlattın ya yalçınkaymak abimizi bu mehdy o olmasın sakın? :)
Husrevaga
08-08-2008, 04:04
Bugune dek Mehdy trawıanda sawas kaybetmemıs olabılırsın ....
Ta ki bızımle karsılasana kadar ... bırlık senın degıl ıdı ... senn cevırdıgın dolapları duymayan kalmadı ben olsam foruma yazmazdım sende haklısın egonu tatmın etmekten daha guzel bı yol olamaz ....
sen mutlu olmaya devam et ...herseyı tarıh acıklar ... ımpratorlugun coktu anarchy karsısında
the end
(Mujox un cevabıdır ricası üzerine eklenmiştir.)
Ha bu arada herkes bir gün kaybeder dostum, şeytanın avukatını izle izlemediysen :)
Ya Anarchy Birligindeki Arkadaslar Gercekten Cok Komiksiniz =)..Mehdy Bi Laf Söylüyor...Daha Sonra Siz Lafı Aynı Yere Cekmeyi Gayet İyi Beceriyorsunuz Sizleri Tebrik Ederim...Bildiginiz Tek Sey Su Biz Anarchy Birlikleri Olarak GD'yi Devirdik...Siz Rüyanızda Bile GD'yi Deviremesiniz =)...Oyunun Daha Basında İken GD İsteseydi Sizi Oyundan Kazırdı...Ama Malesef Cok Büyük Hata Yaptılar Sizinle Birlestiler...Daha Sonra GDyi Sırtından Vurdunuz Yani Sizin Delikanlılıgınız Bu...Sonra Buraya Gelip İlkOkul Cocukları Gibi Seviniyorsunuz...Acıncak Haldesiniz=)
DeathLess
08-08-2008, 16:07
Ya Anarchy Birligindeki Arkadaslar Gercekten Cok Komiksiniz =)..Mehdy Bi Laf Söylüyor...Daha Sonra Siz Lafı Aynı Yere Cekmeyi Gayet İyi Beceriyorsunuz Sizleri Tebrik Ederim...Bildiginiz Tek Sey Su Biz Anarchy Birlikleri Olarak GD'yi Devirdik...Siz Rüyanızda Bile GD'yi Deviremesiniz =)...Oyunun Daha Basında İken GD İsteseydi Sizi Oyundan Kazırdı...Ama Malesef Cok Büyük Hata Yaptılar Sizinle Birlestiler...Daha Sonra GDyi Sırtından Vurdunuz Yani Sizin Delikanlılıgınız Bu...Sonra Buraya Gelip İlkOkul Cocukları Gibi Seviniyorsunuz...Acıncak Haldesiniz=)
Besle kargayı, oysun gözünü muhabbeti mi?
Ama şu da bir gerçektir ki;
Herşeyin mûbah sayıldığı yerlerden biri de savaşlardır. (Bkz: Tarihteki Truva Savaşı)
Savaşların sonunda kimin kimi arkadan vurduğu değil, kimin yendiği konuşulur. (Bu cümlem kim bilir nerelere çekilecek. Hayırlısıyla görelim)
Thelast biraz saygılı konuşsan... Savaş oyunu oynuyoruz istese yapardı istese şöyle olurdu böyle olurduyu geç artık biz kazandık ve gd bitti... Arkadan vurma dediğin de mehdy yokken saldırmamız mı... Sıralamayı gördün mü mehdy nin gönderdiği bi önceki sayfada okadar arada güç farkı varken arkadan vursan işlemez... Bu mehdy nin beceriksizliği...
"Siz Rüyanızda Bile GD'yi Deviremesiniz =)..." evet deviremedik malesef onun için gd bilmem kaçıncı sırada anarchy bilmem kaçıncı sırada :) hala deviremezsiniz dio ya :) Devirdik kardeşim uyan biraz...
Biz stratejimizi çok önceden yaptık ve kendimizden çok üstün bir birliği tereyağından kıl çeker gibi yendik temizledik... Bunun adı BAŞARI... Tabi hazmedemeyenler de olacak. Senin gibi mehdy gibi.
Hani bi laf vardır... Düşmanına dostundan daha yakın ol mu ne... Hah işte aynen ondan... Bunun adı da STRATEJİ... oynadıgımız oyunda bir strateji oyunu ;)
Bunun yanında bizim GD yi devirelimiz baya bi zaman oldu... Forumda bununla ilgili tek laf etmedik... Gelip buraya yazı yazıp ortalıgı bulandıran mehdy... Mehdy yazmasa buraya biz gd yi devirdik die bişe yazmazdık... Şov peşinde olsak GD den iyi de malzeme olmaz şov yapmak için... Şimdiye forumu boyamıştık ;)
Biz stratejimizi çok önceden yaptık ve kendimizden çok üstün bir birliği tereyağından kıl çeker gibi yendik temizledik... Bunun adı BAŞARI...; Valla Bu bir başarı değil.. Belki SİZİN oralarda basarı ama Bızım Buralarda kaypaklık.. Sen sımdı Boyle bır seyı Ovune ovune anlatıyorsun Oylemı Vallahı Bravo.)
Hani bi laf vardır... Düşmanına dostundan daha yakın ol mu ne... Hah işte aynen ondan... Bunun adı da STRATEJİ... oynadıgımız oyunda bir strateji oyunu ;)...; Yaw Buda statejı değil ki Bu tamamen İki yuzluluk ve Haınlık.. ZATEN bızım derdımız tamamen Bu.. Yoksa ne dıyelım Bunları kabul edın:) Kendı ağzınla soyledın Gercı.) Çok komık bu yazdıkların ve Kendınızı aşağılamaktan baska bır sey değil..
Statejı Nedir?.Statejı Öngörü ve zekanın Bır araya gelıp.. Savastığın ekıplerle SAVAS ESNASINDA oyun seklıne gore kıvrak bır akıl Ile Oyuna yon vermedır..DOSTUN ıle sohbet ederken Ben bunu dost edıp sonra bana bıraksın ben STATEJI ıle bırlığını elınden alayım değıldır AZİZ dostum ABİDİN! pek TE KIZMIYORUM hanı..kullanıcı ısmınle Uygun bır yasantı seklı.)
TRAVIAN forum admının avatar kısmında Soyle bır yazı var Ve cok Hosuma gıder..
Onurunla Kaybet..!! FAKAT onurunla..
Elbet var Bır dusuncem.)
Know as mehdy..
Thelast biraz saygılı konuşsan... Savaş oyunu oynuyoruz istese yapardı istese şöyle olurdu böyle olurduyu geç artık biz kazandık ve gd bitti... Arkadan vurma dediğin de mehdy yokken saldırmamız mı... Sıralamayı gördün mü mehdy nin gönderdiği bi önceki sayfada okadar arada güç farkı varken arkadan vursan işlemez... Bu mehdy nin beceriksizliği...
"Siz Rüyanızda Bile GD'yi Deviremesiniz =)..." evet deviremedik malesef onun için gd bilmem kaçıncı sırada anarchy bilmem kaçıncı sırada :) hala deviremezsiniz dio ya :) Devirdik kardeşim uyan biraz...
Biz stratejimizi çok önceden yaptık ve kendimizden çok üstün bir birliği tereyağından kıl çeker gibi yendik temizledik... Bunun adı BAŞARI... Tabi hazmedemeyenler de olacak. Senin gibi mehdy gibi.
Hani bi laf vardır... Düşmanına dostundan daha yakın ol mu ne... Hah işte aynen ondan... Bunun adı da STRATEJİ... oynadıgımız oyunda bir strateji oyunu ;)
Bunun yanında bizim GD yi devirelimiz baya bi zaman oldu... Forumda bununla ilgili tek laf etmedik... Gelip buraya yazı yazıp ortalıgı bulandıran mehdy... Mehdy yazmasa buraya biz gd yi devirdik die bişe yazmazdık... Şov peşinde olsak GD den iyi de malzeme olmaz şov yapmak için... Şimdiye forumu boyamıştık ;)
Ben Zaten Saygılı Konusuyorum...Ben Yine Bişey Dedim Sen Hemen Konuyu Yine Aynı Yere Cekmeyi Basardın...Hani Derler Ya Tencit Pilavı Gibi Önümüze Isıtıp Isıtıp Koyuyorusun...Nasıl Basarıyorsun Gercekten Tebrik Edilecek Bi Durum (=...Peki GD ile Savasıcaktınız Niye Oyunun Basında GDye Dost Gözüktünüz ? Peki Verilmiş Sözler Nerede. ? Daha Oynun Baslarında GD 2.nci Sıradayken Siz Kacıncı Sıradaydınız Sorarım Size ?...Hepiniz Oyunun Basında Mehdy'e Abi Derken Sizin Kardesliginiz Nerde Kaldı ? Bir Oyun İcin Kendi Karakterinizde Ödün Vermeyin...
efelerefesii
09-08-2008, 12:24
ya mehdy kardeşim bilmem başlığa tıklarken farkettinmi ama bu başlığın adı Anarchy. yani bu ne demek oluyor Anarchy ve birleşmeli birliklerinin bir araya geldiği ve geyik yapıp sohbet ettikleri bir başlık. sana önerim bak üye adayıda değilsin. yani üyeler başlık açabiliyor. GD-Anarchy savaşı diye bir başlık aç. orada yazalım görüşlerimizi. hani diyosanki hazır buldum bu başlıkta laf atacak bikaç elaman diye hiç canını sıkma biz o başlığada gelir yazarız düşüncelerimizi. ve hatta müthiş gd nin raporlarını. bu başlığın amacını saptırmaya çalışmayalım mehdy ye de açacağı başlıkta cevap verelim dostlar. açmayı bilmiyosa biz ona bir başlık açalım :))
anarchy birliğindeki arkadaşlar gd birliği diyor ki bizle birleşip güçlendikten sonra saldırdılar (gerçi anarchy güçlendide siz o arada ne yaptınız merak etmedim degil)sonra anarchy birlik başkanı demişki size bizden biri saldıracak olursa ben hesabımı silerim bunun doğruluk payı varmı mehty arkadaş diyorki köyümü verdim anarchy birliğine askerlerim 6 köyde ve o altı köye saldırı oluyodu şimdi burda anlayamadığım anarchy size saldırıyosa sen köyünü onlara niye veriyosun sende onlara saldır yalan rüzgarı dizisi gibi oldu anarchy birlik yöneticilerini bizi aydınlatmaları için buraya bekliyoruz
anarchy birliğindeki arkadaşlar gd birliği diyor ki bizle birleşip güçlendikten sonra saldırdılar (gerçi anarchy güçlendide siz o arada ne yaptınız merak etmedim degil)sonra anarchy birlik başkanı demişki size bizden biri saldıracak olursa ben hesabımı silerim bunun doğruluk payı varmı mehty arkadaş diyorki köyümü verdim anarchy birliğine askerlerim 6 köyde ve o altı köye saldırı oluyodu şimdi burda anlayamadığım anarchy size saldırıyosa sen köyünü onlara niye veriyosun sende onlara saldır yalan rüzgarı dizisi gibi oldu anarchy birlik yöneticilerini bizi aydınlatmaları için buraya bekliyoruz
Dostum O Verilen Sözler Dogru...Ama Su Bir Gercekki GD oyun Basından Beri Anarchy'nin Yanındaydı Bunu Tüm S3 Bilir...Anarchy İle Nice Savaslara Girdiler...+ - De Tehdit Olusturabilecek Birlik Bırakmadı Mehdy...Her Zaman Dedigim Gibi GD ilk Sıralardayken Anarchy 9 - 11 bu sıralardaydı...Su anda Anarchy Birligini Olusturan Üyeler Eski GD Birligindeki Oyuncular ;)
Dostum O Verilen Sözler Dogru...Ama Su Bir Gercekki GD oyun Basından Beri Anarchy'nin Yanındaydı Bunu Tüm S3 Bilir...Anarchy İle Nice Savaslara Girdiler...+ - De Tehdit Olusturabilecek Birlik Bırakmadı Mehdy...Her Zaman Dedigim Gibi GD ilk Sıralardayken Anarchy 9 - 11 bu sıralardaydı...Su anda Anarchy Birligini Olusturan Üyeler Eski GD Birligindeki Oyuncular ;)
burda anlaşılması çok zor bi durum var diyorsun ki gd birliğindekiler şuan anarchy birliğinde ve anarchy sıralamada bu yüzden yukarlarda ozaman insanlar demezmi sizin elemanlar ne arıyor orda madem anarchy sizi sattıysa sizin oyuncuların orda bulunması bana komik geldi hem sattılar bizi diyosunuz hem aynı birliktesiniz anlamak gerçekten zor anarchy yönetiminin bu konu hakkında bi açıklama yapmasını bekliyoruz
burda anlaşılması çok zor bi durum var diyorsun ki gd birliğindekiler şuan anarchy birliğinde ve anarchy sıralamada bu yüzden yukarlarda ozaman insanlar demezmi sizin elemanlar ne arıyor orda madem anarchy sizi sattıysa sizin oyuncuların orda bulunması bana komik geldi hem sattılar bizi diyosunuz hem aynı birliktesiniz anlamak gerçekten zor anarchy yönetiminin bu konu hakkında bi açıklama yapmasını bekliyoruz
Dostum Bu 2 Birlikteki Arkadaslar Zaman İcerisinde Kardes Gibi Oldular.Anarchy Birligindeki Oyuncuların GD'de Cok Yakın Arkadasları Vardı.GD'ninde Anarchy Birliginde Cok Yakın Dostları Vardı..Anarchy Gd İle Savastı GD yenildi (= Daha Sonra Savasın Sonunda GD'nin Bazı Oyuncuları Acıkta Kaldı ..Bazıları Anarchy Gecip Tek Bir Catı Altında Toplandı.Bazı Eski GD'liler TR Birliklerinde Toplandı Mehdy Hala TR Birlİginde.
Dostum Bu 2 Birlikteki Arkadaslar Zaman İcerisinde Kardes Gibi Oldular.Anarchy Birligindeki Oyuncuların GD'de Cok Yakın Arkadasları Vardı.GD'ninde Anarchy Birliginde Cok Yakın Dostları Vardı..Anarchy Gd İle Savastı GD yenildi (= Daha Sonra Savasın Sonunda GD'nin Bazı Oyuncuları Acıkta Kaldı ..Bazıları Anarchy Gecip Tek Bir Catı Altında Toplandı.Bazı Eski GD'liler TR Birliklerinde Toplandı Mehdy Hala TR Birlİginde.
burda polomik yaratmak istemiyorum ama yani girilmiyecek gibi değil mehty köyünü anarchy birliğinden birine vermiş yukarda yazıyor köyümü veriyorum demek s3 de oyun oynamıyacağım demektir köyü alan kişi isterse askeri heryere yollamakta serbest çünkü köyü devralmış akşam köye baktım diyor 6 noktada askerim var verdiğin köye niye bakıyosun anlamış değilim anarchy birliğinde kalan arkadaşlar demekki bi satılmışlık göremedi ki ordalar mehty tr birliğinin başında ise ordularını yollasın anarchy birliğine kim daha büyük birlikse o ayakta kalır zaten mehty ve sen bize haksızlık yapıldı diyosunuz ama sizden başka kimse çıkıp 2 kelam etmiyor burda burdan eski gd birlik üyelerinede seslenelim onlarda bize bu olayın iç yüzünü anlatsın herkes neyin ne olduğunu anlasın
UnspokeN
09-08-2008, 14:29
Mehdyyi ilk s2 den tanırım. mehdy nin bu zamana kadar savaş kaybetmediği doğru değildir. kendine bağlı 20 birlikle 1 birliğe saldırdığı savaşı bile kazanamamıştır. önceden aynı serverde oynadık ve mehdy orda gene hesap sildi. benim bildiğim kadarıyla mehdy tüm oynadığı serverlerde server birincisi birliklerin başkanı oldu ve ne hikmetse o birliklerde hep dağıldı. 100 seviye wow yüzü göremediler.
the lasta pek vaktim yok hemen kısa yazıcam...
Bu olanlar mehdy nin başarısızlığı anarchynin de stratejisi... Bu oyun böyle oynanıyor...
Gecen s3 başında Siyah Anarchy ve 300 ittifaktı oyun basında... Oyunun sonunda da bunun böyle devam etmiyecegini herkes biliyordu.... Sana daha ne dememi bekliyorsun...
Oyuna da daha yeni başlamışsın bu tür büyük stratejileri anlamaman gayet doğal...
"Varsayılan 1.köyümdeki kahramanım ile 2.köyüme vaha baglayabilirmiyim?
evet arkadaslar soru gayet acık ben 2.köyüme vaha almak istiyorum...2.köyüm 1.köyümün hemen yanımda 2.köyüme alıcagım vaha 1.köyümün 7*7 bulunmaktadır şimdi sorum su olucak 2.köyde kahraman cıkarmam gerekirmi? yoksa 1.köydeki kahraman ile 2.köyüme vaha baglayabilirmiyim?
yardımlarınız icin şimdiden tessekürler.."
Bu sorunun cevabını daha 1 hafta önce ögrenmişsin bende seni oyunu bilen biri sanıp cevap yazıyorum...
Sen komple bir server başından sonuna kadar oynamadan yok böyle yaptılar yok şöyle yaptılar diosun... Biraz oyunu öğren biraz birlik yöneticiliği yap biraz stratejileri öğren ondan sonra gel karşıma tartış...
Boş boş konuşup durma ondan sonra karşımda...
Toni s3 de hesabın varsa mujox a oyun içi mesaj geçip ayrıntıları öğrenebilirsin... Zira bu başlık birlik tanıtım ve bildirileri başlığı... Burada konuşulmaması gereken şeyler konuşuluyor... Mehdy saolsun... O kadar tecrübesi(!)ne ragmen hala forumda neyi nereye yazacağını öğrenememiş...
Mehdyyi ilk s2 den tanırım. mehdy nin bu zamana kadar savaş kaybetmediği doğru değildir. kendine bağlı 20 birlikle 1 birliğe saldırdığı savaşı bile kazanamamıştır. önceden aynı serverde oynadık ve mehdy orda gene hesap sildi. benim bildiğim kadarıyla mehdy tüm oynadığı serverlerde server birincisi birliklerin başkanı oldu ve ne hikmetse o birliklerde hep dağıldı. 100 seviye wow yüzü göremediler.
walla ben tanımam diger serverlarda mehdy i ama bu oyunda beceriksiz olduğunu görebiliyorum... O kadar büyük gd onun yüzünden yalan oldu...
the lasta pek vaktim yok hemen kısa yazıcam...
Bu olanlar mehdy nin başarısızlığı anarchynin de stratejisi... Bu oyun böyle oynanıyor...
Gecen s3 başında Siyah Anarchy ve 300 ittifaktı oyun basında... Oyunun sonunda da bunun böyle devam etmiyecegini herkes biliyordu.... Sana daha ne dememi bekliyorsun...
Oyuna da daha yeni başlamışsın bu tür büyük stratejileri anlamaman gayet doğal...
"Varsayılan 1.köyümdeki kahramanım ile 2.köyüme vaha baglayabilirmiyim?
evet arkadaslar soru gayet acık ben 2.köyüme vaha almak istiyorum...2.köyüm 1.köyümün hemen yanımda 2.köyüme alıcagım vaha 1.köyümün 7*7 bulunmaktadır şimdi sorum su olucak 2.köyde kahraman cıkarmam gerekirmi? yoksa 1.köydeki kahraman ile 2.köyüme vaha baglayabilirmiyim?
yardımlarınız icin şimdiden tessekürler.."
Bu sorunun cevabını daha 1 hafta önce ögrenmişsin bende seni oyunu bilen biri sanıp cevap yazıyorum...
Sen komple bir server başından sonuna kadar oynamadan yok böyle yaptılar yok şöyle yaptılar diosun... Biraz oyunu öğren biraz birlik yöneticiliği yap biraz stratejileri öğren ondan sonra gel karşıma tartış...
Boş boş konuşup durma ondan sonra karşımda...
Toni s3 de hesabın varsa mujox a oyun içi mesaj geçip ayrıntıları öğrenebilirsin... Zira bu başlık birlik tanıtım ve bildirileri başlığı... Burada konuşulmaması gereken şeyler konuşuluyor... Mehdy saolsun... O kadar tecrübesi(!)ne ragmen hala forumda neyi nereye yazacağını öğrenememiş...
Herkesin Bilmedigi Bir Konu Vardır Dostum Sen Buna Bakarak Oyunda Benim Tecrübesiz Oldugumu Söyliyemessin...Kahraman Kıslası İle Bilmedigim Bi Konu Vardı Foruma Konu ACtım Saolsun Arkadaslar Yardımcı OLdu Bilmedigim Bi Konu Hakkında Bilgi Sahibi Oldum. Eminim Seninde Bilmediğin Nler Vardır...Neyse Artık Daha Fazla Msj Yazmıcam Bu Konu Sıktı...Ne Kadar Konursan Konus Boş
Herkesin Bilmedigi Bir Konu Vardır Dostum Sen Buna Bakarak Oyunda Benim Tecrübesiz Oldugumu Söyliyemessin...Kahraman Kıslası İle Bilmedigim Bi Konu Vardı Foruma Konu ACtım Saolsun Arkadaslar Yardımcı OLdu Bilmedigim Bi Konu Hakkında Bilgi Sahibi Oldum. Eminim Seninde Bilmediğin Nler Vardır...Neyse Artık Daha Fazla Msj Yazmıcam Bu Konu Sıktı...Ne Kadar Konursan Konus Boş
Buna bakarak tabi söylerim tecrübesiz oldugunu :) Senin bilmediğin konu çok basit temel birşey... Ha tebrik etmek lazım sorup öğrenmişsin... İlerde belki iyi oyuncu olursun ama şimdi biraz okuyup öğrenmeye bak ;) Benim bilmediğim birşey yok merak etme ;) Daha fazla da yazma zaten. yada vazgeçtim yaz benim için daha iyi... Bana geyik malzemesi çıkıyor... Gecen serverda ümituslu şenlendiriodu bizi bu serverda da senin sayende geyik yaparız :D
Buna bakarak tabi söylerim tecrübesiz oldugunu :) Senin bilmediğin konu çok basit temel birşey... Ha tebrik etmek lazım sorup öğrenmişsin... İlerde belki iyi oyuncu olursun ama şimdi biraz okuyup öğrenmeye bak ;) Benim bilmediğim birşey yok merak etme ;) Daha fazla da yazma zaten. yada vazgeçtim yaz benim için daha iyi... Bana geyik malzemesi çıkıyor... Gecen serverda ümituslu şenlendiriodu bizi bu serverda da senin sayende geyik yaparız :D
Bak Atalarımız Bosuna Söylememiş ''K.peğin Duası Kabul Olsaydı Gökten Kemik Yagırdı'' diye..Senide Hor Görmemek Lazım (=
Bak Atalarımız Bosuna Söylememiş ''K.peğin Duası Kabul Olsaydı Gökten Kemik Yagırdı'' diye..Senide Hor Görmemek Lazım (=
İşte buda GD nin seviyesi... Konuşamayınca küfür etmeye çalış... Seviye önemli sadece oyunda deil heryerde... Başkada lafa gerek yok... Bende bu Tha denen şahsa laf söylerim ama biz Anarchy iz... Lafımızı oyunda söyleriz maç bitince de maçı sahada bırakır evimize döneriz. Yensek de yenilsek de biz efendiyiz...
Valla Bu bir başarı değil.. Belki SİZİN oralarda basarı ama Bızım Buralarda kaypaklık.. Sen sımdı Boyle bır seyı Ovune ovune anlatıyorsun Oylemı Vallahı Bravo.)
Yaw Buda statejı değil ki Bu tamamen İki yuzluluk ve Haınlık.. ZATEN bızım derdımız tamamen Bu.. Yoksa ne dıyelım Bunları kabul edın:) Kendı ağzınla soyledın Gercı.) Çok komık bu yazdıkların ve Kendınızı aşağılamaktan baska bır sey değil..
Statejı Nedir?.Statejı Öngörü ve zekanın Bır araya gelıp.. Savastığın ekıplerle SAVAS ESNASINDA oyun seklıne gore kıvrak bır akıl Ile Oyuna yon vermedır..DOSTUN ıle sohbet ederken Ben bunu dost edıp sonra bana bıraksın ben STATEJI ıle bırlığını elınden alayım değıldır AZİZ dostum ABİDİN! pek TE KIZMIYORUM hanı..kullanıcı ısmınle Uygun bır yasantı seklı.)
TRAVIAN forum admının avatar kısmında Soyle bır yazı var Ve cok Hosuma gıder..
Onurunla Kaybet..!! FAKAT onurunla..
Elbet var Bır dusuncem.)
Know as mehdy..
Strateji sadece savaş sırasında olmuyor demek ki Gerçek dünayayı örnek alırsak amerika bizim stratejik ortağımız ama bize saldırmayı düşünmediğini söyleyemez kimse...
Saldırı sırasında basit stratejiler kurulur...
Mehdy seni biri tarif etmiş bu başlık altında. Şimdiye kadar lider birliklerin başında hep bulunmuşsun ve hep birliklerin kolayca dağılmış buda senin stratejin heralde :)
Bak Savaş diyorsun savaşta herşey mubahtır... Yoksa türkiyenin neden mit i var israilin mossadı var ülkeleri içerden çökertmeler var... Sizin anlamadıgınız nokta da burada bu bir oyun savaşların yapısına aykırı bişey yapmadık... Daha fazla da konuşma lütfen mehdy... Forum daha fazla kirlenmesin... TR yi aldın GD yaptın savaşıyoruz... Askerlerin konuşsun... Belki askerlerin çenen kadar çok çalışır da Anarchy i yenersin...
Lütfen GD ye Laf sürme.hep birliklerim LİDER oldu HEP lider Bıraktım.. Ben Oyunun zırvesınde IKEN oyunu bırakırım Kı her zamanda Oyle yaparım..GD de de Onu yaptım..S2 de lıder bıraktım BIRAKMAMLA dağıldılar..sx3 te lıder bıraktım benım bırakmamla dağıldı.S3 de en ıyı Konumda bıraktım temız ıyı Nıyetlı olduğuna ınandığım arkadaslara OnLar hesapta statejı yaptılar..Buyuk sızsınız.)
GD her zaman Ve her PLATFORUMDA bızım olduğumuz ortamda SAVASLARINDA ve barıslarında TEK bır ahlak SAVUNUR..
Selahaddin Eyyübi AHLAĞI..
Selahaddin Eyyübi kimdir.? KUDUS ü İLK fed eden Musluman Komutandır...
Selahaddin Eyyübi Ahlakı ve Selahaddin Eyyübi DURUSU ıle Oyunumuzu Oynadık ve sevıyemızı koruduk..
GD muhafazakar Bır cızgı ıle Oyununu Oynar her zaman VE durusu Her zaman ahlak ve soft bır Oyun uzerınedır..
Onurumuzla Kazanmassak Onurumuzla Kaybederız..
Bız GD olarak Onurumuzla Kaybettık..
sizide Tebrık ederım Onursuzca kazandınız.. (Bunu siz Kendınız soyledınız statejı dıye sakın alınmayın) ZİRA oyun anlayısınız Bu sekılde.)
Herkese KucaK DOLUSU sevgıler saygılar..
Know as mehdy..
NOT:selam Olsun Selahaddin Eyyübi'ye..
Lütfen GD ye Laf sürme
GD her zaman Ve her PLATFORUMDA bızım olduğumuz ortamda SAVASLARINDA ve barıslarında TEK bır ahlak SAVUNUR..
Selahaddin Eyyübi Ahlakı ve Selahaddin Eyyübi DURUSU ıle Oyunumuzu Oynadık ve sevıyemızı koruduk..
GD muhafazakar Bır cızgı ıle Oyununu Oynar her zaman VE durusu Her zaman ahlak ve soft bır Oyun uzerınedır..
sizide Tebrık ederım Onursuzca kazandınız.. (Bunu siz Kendınız soyledınız statejı dıye sakın alınmayın) ZİRA oyun anlayısınız Bu sekılde.)
Know as mehdy..
Kaygan kalitesiz ve kahpe, onursuz, Arkadasında köpek diyor... Bak bu lafları siz kullandınız benim 1 tane küfür yada hakaretimi gördün mü yada burda yazan Anarchy den bir tane küfür gördün mü...
Ondan sonra bana Selahattin Eyyubi felan deme lütfen... Seviye hiç deme duruş hiç deme...
Selahattin Eyyubi gibi şahıslar bir oyun için bu küfür lafları kötü ağzı kullanmazlar... zira onlar ermiş kişiler...
Bide oyuna dini siyaseti vesaireyi karıştırma lütfen... Lütfen diyorum şundan bu kişilerin zaat ı muhteremlerin bir oyun için bir oyun tartışması için kendilerinin isminin kullanılması onların en son isteyeceği şeylerdir... Özelden yaz sabaha kadar dini tatlı muhabbet ederim ancak böyle bir tartışmaya onların ismini alet etme LÜTFEN.
Kaygan kalitesiz ve kahpe, onursuz bu tur cumleler Kufurmu?
rica edıyorum Lutfen..
NEYSE..
Goruceğımı yeterı kadar gordum..ZİRA 5 HAZIRANDA oyunu bıraktım ve O gunden berı hıc oynadım..
sadece sızı ızledım Ve yedığım ılk kazığı Gordum Bu bana ders ve tecrube.)
eee ARTIK kolay gelsın.)
DeathLess
10-08-2008, 02:48
Değil mi ?
rica edıyorum Lutfen..
NEYSE..
Goruceğımı yeterı kadar gordum..ZİRA 5 HAZIRANDA oyunu bıraktım ve O gunden berı hıc oynadım..
sadece sızı ızledım Ve yedığım ılk kazığı Gordum Bu bana ders ve tecrube.)
eee ARTIK kolay gelsın.)
Evet zira dini bir eğitim almış gibi konuştun... Dini ahlak da butür kelimeler küfür ve kötü ağız... Ki aralarında kahpe lafı var bilindik bir küfür... Ha bunlar sana söylenince sen küfür olarak algılamıosan diebileceğim hiçbirşey yok malesef...
Bu arada bu gecelik bukadar yeter ben uyuyorum Allah hepinize rahatlık versin...
sabah da raporlara bakarız artık...
Kendin bıraktın oyunu gider ayak TR yide harcadın neyse bize de yagma çıktı bari hesaplarını hemen silmeseler :)
efelerefesii
10-08-2008, 04:07
Anarchy-GD savaşı ve gelişmeler başlığını sayın mehdy konu açmayı bilmediğinden ve neyi nereye yzacağı hakkındada en ufak bir fikri olmadığından buraya karalamalar yapmasından dolayı tarafımdan açılmıştır. artık bu konuyu bu başlıkta konuşmayalım dostlar..
Anarchy-GD savaşı ve gelişmeler
http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=109306
Besle kargayı, oysun gözünü muhabbeti mi?
Ama şu da bir gerçektir ki;
Herşeyin mûbah sayıldığı yerlerden biri de savaşlardır. (Bkz: Tarihteki Truva Savaşı)
Savaşların sonunda kimin kimi arkadan vurduğu değil, kimin yendiği konuşulur. (Bu cümlem kim bilir nerelere çekilecek. Hayırlısıyla görelim)
adminlerin birlik sayfalarına kendi yorumlarını yazmaları çok çirkin ayrıca gd ve anarchy burda yazılanlara bakılırsa birbirlerine köy vermiş admin olarak bir yaptırım yaptınızmı?verilen köylerin ve kim hangi köylerle oynuyor hepsi yazıyor ilk sayfada bir mesajınızdada bunlar küfür değil mi diye sormuşsunuz ama adamı bantlamamışınız anlamış değilim tarafsız gözle bu yazdıklarınızı okuyan herkes sizin anarchy tarafında olduğunuzu anlar admin olarak en üst makamda yorumsuz ve tarafsız kalın ki burda oyun oynayanların aklına başka şeyler gelmesin
Husrevaga
10-08-2008, 11:56
Mehdy ve saz ekibi gidin kumda oynayın. Yapmayı bildiğiniz tek şey olan laf salatası yaparak terbiyesizlik yapmayın. O TR birliğinin profilindeki ithamlar zaten sizin seviyenizi gösteriyor.
Anarchy nin karakterini herkes bilir, kazanan kaybeden herkes bizi takdir etmiştir geçtiğimiz server sonunda.
Zirvede bıraktın sen bırakınca dağıldırlar öyle mi? Sen çocuk mu kandırıyorsun adamım? Server 2, server 3 ten kaç ay önce açıldı ve kaç ay sonra bitti bunun cevabını versene? Süpermario oynuyorsunuz, forumda laga luga yapıp her başlığa atlayarak isim yapmaya çalışıyorsunuz sonra oyunu oyun gibi oynayan adamlara hakaret edip bunlar hakaret mi diye soruyorsunuz utanmadan.
Önce bir uyanın, içinizdeki ego ve hırstan sıyrılın sonra karşımıza rakip olun.
Ve şunu unutmayın omertada da travianda da ANARCHY RULES !!!
DeathLess
10-08-2008, 12:04
adminlerin birlik sayfalarına kendi yorumlarını yazmaları çok çirkin ayrıca gd ve anarchy burda yazılanlara bakılırsa birbirlerine köy vermiş admin olarak bir yaptırım yaptınızmı?verilen köylerin ve kim hangi köylerle oynuyor hepsi yazıyor ilk sayfada bir mesajınızdada bunlar küfür değil mi diye sormuşsunuz ama adamı bantlamamışınız anlamış değilim tarafsız gözle bu yazdıklarınızı okuyan herkesin sizin anarchy tarafında olduğunuzu anlar ayrıca verdiğiniz turuva savaşı örneğide yanlış bir örnektir burda verilecek tarihteki tek örnek budur Efialtes adında bir hainin gösterdiği bir dağ patikası üzerinden spartalıların arkasına çıkartınca Persler geçidi arkadan sarabildiler. Bunun üzerine Sparta kralı Leonidas Tespialı askerlere geri çekilme emri verdi. Kendisi ise 300 askeriyle ülkesinin kanunları gereğince burada savaşarak ölecekti.lütfen admin olarak en üst makamda yorumsuz ve tarafsız kalın ki burda oyun oynayanların aklına başka şeyler gelmesin
Admin? İsmimin altında admin yazıyor da ben mi göremiyorum yoksa?
Ben sadece TravianTR Forum sayfalarında yetki sahibiyim. Oyun dünyalarında ise herkes gibi oyuncuyum. Yetkilerim adminlik değil Süper Moderatörlüktür.
Takip ettiğim ve/veya oynadığım server'larda kurallar çerçevesinde istediğim şekilde yorum yapabilirim. Bunu kimse engelleyemez.
Oyun içinde edilen küfürlere yaptırım sağlayabilecek kişi 0 | 0 koordinatındaki Multihunter'dir. Yine aynı şekilde oyun içinde kurallara aykırı davranışlarda yaptırım uygulayıp ceza verebilecek kişi yine Multihunter'dir. Birbirlerine dostçul bir şekilde köy alıp vermeleri, birbirlerine küfür etmeleri beni enterese etmez. Varsa öyle bir durum, şikayetinizi oyun içindeki yetkiliye bildirip sonucunu beklersiniz.
Tarihte de hile ile kazanılan savaşlardan biri de Çanakkale'de gerçekleşen Truva Savaşı'dır. (Hediye olarak verilen tahta bir atın içinde gizlenen yüzlerce asker gecenin bir yarısı gizlendikleri yerden çıkıp bütün düşmanı telef eder.)
Ayrıca dünya genelinde özellikle de forum sayfalarında bantlamak diye birşey yoktur.
Yorumlarıma bakarsanız GD ya da Anarchy adına olumlu / olumsuz bir yazım yoktur. Genel bir yorumdur.
Admin? İsmimin altında admin yazıyor da ben mi göremiyorum yoksa?
Ben sadece TravianTR Forum sayfalarında yetki sahibiyim. Oyun dünyalarında ise herkes gibi oyuncuyum. Yetkilerim adminlik değil Süper Moderatörlüktür.
Takip ettiğim ve/veya oynadığım server'larda kurallar çerçevesinde istediğim şekilde yorum yapabilirim. Bunu kimse engelleyemez.
Oyun içinde edilen küfürlere yaptırım sağlayabilecek kişi 0 | 0 koordinatındaki Multihunter'dir. Yine aynı şekilde oyun içinde kurallara aykırı davranışlarda yaptırım uygulayıp ceza verebilecek kişi yine Multihunter'dir. Birbirlerine dostçul bir şekilde köy alıp vermeleri, birbirlerine küfür etmeleri beni enterese etmez. Varsa öyle bir durum, şikayetinizi oyun içindeki yetkiliye bildirip sonucunu beklersiniz.
Tarihte de hile ile kazanılan savaşlardan biri de Çanakkale'de gerçekleşen Truva Savaşı'dır. (Hediye olarak verilen tahta bir atın içinde gizlenen yüzlerce asker gecenin bir yarısı gizlendikleri yerden çıkıp bütün düşmanı telef eder.)
Ayrıca dünya genelinde özellikle de forum sayfalarında bantlamak diye birşey yoktur.
Yorumlarıma bakarsanız GD ya da Anarchy adına olumlu / olumsuz bir yazım yoktur. Genel bir yorumdur.
ben senin eski anarchy birlik üyesi oldugunu biliyorum zaten yanlız gazete de çıkan bi haber bile suç duyurusu kabul edilir burdada bi kural ihlalinden bahsediliyor sen forumdan sorumlusun ve hiç adminlerle muhabbetin yok öylemi yani burda ben yazsam s3 de ben xxxxx köyünün sahibiyim aynı anda 10 ayrı köyden multi oynuyorum desem bana bi yaptırım olmayacak öylemi ayrıca ben forumda çok bantlandı yazılı oyuncu gördüm bunlar gökten zembillemi indi ayrıca sen yorum yaparsan burda işler daha çok karışır sen insanlara kuralları uygulamaları yönünde telkin verirsin sadece madem çok oyun oynamak istiyosun ve yazı yazmak ihtayacı duyuyosun ozaman yönetici olmayacaksın
efelerefesii
10-08-2008, 12:41
Yöneticiler oyun oynayamazmı??
Yöneticiler oyun oynayamazmı??
oynayamaz eski server da siz deyilmiydiz 300 adminler tarafından korunuyo diyen öyle bişey yoktu ayrıca hatta bi forum yetkilisi 300 birliğine sempatim var dedi ortalık karıştı bunları unutmadık daha niye eskiden savunduklarınızı şimdi de savunmuyosunuz yoksa buda savaş stratejinizmi?
oynayamaz eski server da siz deyilmiydiz 300 adminler tarafından korunuyo diyen öyle bişey yoktu ayrıca hatta bi forum yetkilisi 300 birliğine sempatim var dedi ortalık karıştı bunları unutmadık daha niye eskiden savunduklarınızı şimdi de savunmuyosunuz yoksa buda savaş stratejinizmi?
İyide eski forum yöneticisi 300'ün kurucusuydu sempati duyması kadar normal birşey yok :D
Ayrıca Anarchy adına 300'ün MH tarafından korunduğuna dair birşey dediğimizi hatırlamıyorum
DeathLess
10-08-2008, 13:55
ben senin eski anarchy birlik üyesi oldugunu biliyorum zaten yanlız gazete de çıkan bi haber bile suç duyurusu kabul edilir burdada bi kural ihlalinden bahsediliyor sen forumdan sorumlusun ve hiç adminlerle muhabbetin yok öylemi yani burda ben yazsam s3 de ben xxxxx köyünün sahibiyim aynı anda 10 ayrı köyden multi oynuyorum desem bana bi yaptırım olmayacak öylemi ayrıca ben forumda çok bantlandı yazılı oyuncu gördüm bunlar gökten zembillemi indi ayrıca sen yorum yaparsan burda işler daha çok karışır sen insanlara kuralları uygulamaları yönünde telkin verirsin sadece madem çok oyun oynamak istiyosun ve yazı yazmak ihtayacı duyuyosun ozaman yönetici olmayacaksın
Anarchy üyesi olduğumu ispatlayın, bikini giyeceğim :)
bantlandı diye birşey yoktur. Öğrenip geliniz.
Bahsettiğiniz şey bantlandı değil banlandı demektir.
Oyunda oyunumu da oynarım, forumda yöneticiliğimi de yaparım. Çünkü benim için ikisi de farklı yerlerdir. Oynadığım server'ların hiçbirinde DeathLess ismini kullanmadığım gibi mh ile ilgili yazışmalarımda forum kimliğimi açıklamam. Prensip meselesi :)
Forum modları, smodları oyun oynayamaz diye bir yasak mı var?
Hani nerede?
İspatlayamayacağınız şeyleri söylemeyiniz.
Oyunda oyunumu da oynarım, forumda yöneticiliğimi de yaparım. Çünkü benim için ikisi de farklı yerlerdir. Oynadığım server'ların hiçbirinde DeathLess ismini kullanmadığım gibi mh ile ilgili yazışmalarımda forum kimliğimi açıklamam. Prensip meselesi :)
Hani nerede?
Anarchy'de Deathless diye biri vardı onlar karıştırıyor sanırım arkadaş :)
DeathLess
10-08-2008, 13:58
Anarchy'de Deathless diye biri vardı onlar karıştırıyor sanırım arkadaş :)
Her sakallıyı dedesi sanma psikolojisi :)
Eehueuhueh =)
Hani nerede?
bana türkçe öğrettiğin kadar katiplerinizlede ilgilenmenizi öneririm
Saurhil tarafından gönderildi
Arkadaslar kariak gobo olmasin ama yanlis bilgi veriyonuz . Kosku yikinca Sarah seviye 10 yapinca gocken cikarabilir. Mede olsa Saha Loy ne kurmus louden ne ele gecirmis
burda yönetici olarak oyun oynayanların hepsi emek hırsızlığı yapıyolar sen oyun oynayacaksın ve adminlere kimlik açıklamıyacaksın ne kadar inandırıcı bi cümle sonra bana çoçuklar gibi gelip bantlandı değil banlandı öğrenip geliniz yok her sakallıyı dedesi sanma felan kendini bi şekillere sokmalar eski 300 birlik üyeleri buraya yazı yazınca hepinizde bi heyecan fırtınası oluyo zira tetros sazan gibi atlamış hemen ayrıca bu başlık altında hakaret ediliyo ilk sayfalarda niye müdahale etmiyosun gözlüğün buharlanmış fatih bi kalkta sil
efelerefesii
10-08-2008, 16:29
şu anda s3 te hesabı olan herkes GD birliğinin profiline bakarsa nekadar efendi insanlar topluluğu olduğuklarını görebilir. başka söze gerek yok. profilleri herşeyi anlatıyor. benim anlamadığım S3 multisi bu güzellik uykusundan ne zaman uyanacak. oyun içi şikayet mesajlarımızı okumak cüretinde bile bulunmayan sevgili MH bir birliğin profilini nasıl görmezden geliyor anlamak çok zor. neyse arada MH yede laf soktuk. burda aslolan GD gibi haysiyetli insanlar topluluğunun profilinde yazandır...
Anarchy +/- de bir markadır..
..::|nrylmz|::..
10-08-2008, 17:23
Arkadaslar kariak gobo olmasin ama yanlis bilgi veriyonuz . Kosku yikinca Sarah seviye 10 yapinca gocken cikarabilir. Mede olsa Saha Loy ne kurmus louden ne ele gecirmis
Sadece istediğiniz bölümleri alıntı yapmak ne kadar hoşunuza gidiyor :)..
Saurhil tarafından gönderildi:
Bakıyorum Herkes Önyargılı Olmuş. Birincisi yazılan mesaj için özür dilerim. Yardımcı olmaya çalışmıştım. Mesajı yazdığım makine Türkçe harf nede bildiğiniz klavye sistemi içeriyordu.
Koşullar uygun olmasa da ben yardım etme amaçlı mesaj yazmıştım. Affedersiniz. Katiplik konusuna gelince eğer bu sıfata uygun olmadığımı düşünüyorsanız. Durumu yetkililere belirtelim ve bu sıfatı benden alsınlar...
DeathLess
10-08-2008, 17:25
burda yönetici olarak oyun oynayanların hepsi emek hırsızlığı yapıyolar sen oyun oynayacaksın ve adminlere kimlik açıklamıyacaksın ne kadar inandırıcı bi cümle sonra bana çoçuklar gibi gelip bantlandı değil banlandı öğrenip geliniz yok her sakallıyı dedesi sanma felan kendini bi şekillere sokmalar eski 300 birlik üyeleri buraya yazı yazınca hepinizde bi heyecan fırtınası oluyo zira tetros sazan gibi atlamış hemen ayrıca bu başlık altında hakaret ediliyo ilk sayfalarda niye müdahale etmiyosun gözlüğün buharlanmış fatih bi kalkta sil
Anarchy'de olduğumu ispatlamanızı;
Forum yöneticilerine oyunun yasak olduğunu ispatlamanızı rica ediyorum sizden.
Oyun içinde isminde DeathLess geçen herkesi ben zannediyorsanız yazık ki çok yazık...
Kâtiplerin oyun içindeki hareketleri, yazıları beni değil oyun yöneticisini ilgilendirir.
Oyun içinde yaşanlar oyuncuları , mh'leri ve adminleri ilgilendirir. Beni değil.
Ben forumdan sorumluyum.
Pazardan aldığınız domatesin hesabını pazarcıya sorun. Tornacıya değil...
Tarafınıza verilen son cevaptır.
lithium20
10-08-2008, 17:40
Traviana eski s3'te başlamıştım.Şansa bak en çok olay çıkan serverlardan olmuştu:)Hatta Deathless(Anarchy'deki:D)'dan yardım istemiştim bana taktik vermişti:PAma şunu hiçbir zaman anlayamadım,koca koca adamlar bir oyun yüzünden birbirlerini kırıyorlardı.Hala da öyle.Herkes her şeyin kendisinin istediği gibi olmasını isteyen sümüklü çocuklar gibi davranıyor.Nedir derdiniz?Para verip altın aldığınız için mi bu kadar ciddiye alıyorsunuz oyunu?
Husrevaga
10-08-2008, 19:50
Eski Anarchy deki süleyman abimizin nicki Deathlesss idi. Forum moderatörü olan Deathless ile alakası yoktur ki zira dikkatli bakarsanız nickleri de farklıdır.
GD dene birlik profili zaten her şeyi anlatmaktadır bir forumda seviyemizi bozmayalım demiş ve kitlemişler :)
20 yaşındaki klavye delikanlılarını birlik başkanı yaparsan 0 tecrübe ile bu tür sonuçlar kaçınılmaz oluyor maalesef. Geçmişte bunun örneklerini gördük, terbiyesizliğe askerlerimizle cevap verdik şu an da veriyoruz zaten :)
Ha bu arada bir sürü ithamlarda bulunulmuş bunlar profile yazarak olmaz beyler MH çok sevgili Mehdy nin arkadaşıymış duyumlarıma göre ona söyleyin bakıversin icabına.
Nerde eski s3 nerde şimdiki.
@Toni
Anarchy nin 300 MH tarafından korunuyor dediğini kimden, ne zaman duydun? Biz Onur ile oyunun başında bir söz verdik ve bize çok az faydanız olmasına rağmen biz sizinle birlik olduğumuz için baya bir sıkıntı çektik zaman zaman...Ama dosttuk oyun sonunda da dost bitirdik. Önemli olan da buydu.
Eski Anarchy deki süleyman abimizin nicki Deathlesss idi. Forum moderatörü olan Deathless ile alakası yoktur ki zira dikkatli bakarsanız nickleri de farklıdır.
GD dene birlik profili zaten her şeyi anlatmaktadır bir forumda seviyemizi bozmayalım demiş ve kitlemişler :)
20 yaşındaki klavye delikanlılarını birlik başkanı yaparsan 0 tecrübe ile bu tür sonuçlar kaçınılmaz oluyor maalesef. Geçmişte bunun örneklerini gördük, terbiyesizliğe askerlerimizle cevap verdik şu an da veriyoruz zaten :)
Ha bu arada bir sürü ithamlarda bulunulmuş bunlar profile yazarak olmaz beyler MH çok sevgili Mehdy nin arkadaşıymış duyumlarıma göre ona söyleyin bakıversin icabına.
Nerde eski s3 nerde şimdiki.
@Toni
Anarchy nin 300 MH tarafından korunuyor dediğini kimden, ne zaman duydun? Biz Onur ile oyunun başında bir söz verdik ve bize çok az faydanız olmasına rağmen biz sizinle birlik olduğumuz için baya bir sıkıntı çektik zaman zaman...Ama dosttuk oyun sonunda da dost bitirdik. Önemli olan da buydu.
zaten ben oynuyorum diyor ben onun sizdeki adam olduğunu söylemedim katiplarden biri söyledi ben etik bulmuyorum dedim bulan varsa onada saygılıyım ama burda yetkisi veya ceza yetkisi olan kişiler oyun oynamamalı şahsi düşüncem bu ayrıca artık bu konuda yazı yazmıyacağım savaşınız olursa oralarda yazarım anarchy birliğine başarılar
tore1071
10-08-2008, 22:04
sadec bumu:) ekimle-mart arasındaki speed de de hüsrana ugrayınca s3 e geldi yine kaybetti.o speedde de areu birlikleriyle hezimete ugradılar
canacan_44
11-08-2008, 03:14
Uzun bi aradan sonra öyle bi foruma bakayım derken Anarchy başlığını görünce şaşırdım neler oluyor bi bakayım dedim, S3 de yine Anarchy fırtınası almış başını gidiyor helal olsun çocuklar;)
Bu arada konuyu çok iyi bilmiyorum ama lafı gecen arkadaşlar: Abidin(jsa),Hakan(Hüsrevağa),İbo(Mujox),Efelerefes i bunlar sıradan oyuncular değil arkadaşlar laf sokarken dikkat edin bu adamlar bu oyunun piri olmuşlar artık, siz daha vaha sorusu sorarken bunların kafalarında ne organize planlar vardır bilemezsiniz savaştıysanız belki ;)
Bu arada Deathless ismini görünce ahaa bizim Süleyman abi mi bende dedim walla, uzun zamandır göremiyordum bi slm vereyim dedim ama başkası çıkmış sanırım neyse Deathless sana da slmlar kardeşim...Bu serverlarda forum yöneticiliği yapan kişilerin üzerine neden bu kadar gidiyorsunuz bunu da anlamadım..bi de demişsiniz 300 gecen serverda mh lar tarafından kollanıyordu, neden diyelim ki adamlarla savaşmadık bile :) nerden bilelim ALLAH aşkına...Biz kaybedince Siyah daki arkadaşları adam gibi tebrik ettik lütfen sizde laf ebeliği yapacağınıza kaybettiğiniz de tebrikler demesini bilin...
Buradan tüm Anarchy birliklerine slmlar başarılarının dewamını bekliyorum,bu sefer wow sizindir ;)
ALper..
son yazım dedim ama halen saçma sapan yorum yapanlar var anlıyacakları dilden yazayım anlasınlar tutup başka yerlere çekilmesin olay artık bu başlığa yazı yazmayacağım
fenerbahçe-galatasaray maç yapar fenerbahçe elle bir gol atar ve maçı kazanır maç bitimi hakem çıkar derki bkz maradonada atmıştı tarihte emsalleri var ben maçın nasıl kazanıldığına bakmam ofsayttanda atılır kural ihlalide olabilir benim için kimin kazandığı önemlidir derse fenerbahçe-galatasaray maçını izleyen beşiktaş taraftarıda derki bu hakem fenerbahçeli
bu emsalden yola çıkarak bu maçı yöneten hakemin nasıl 1.ligde bi takımda futbol oynaması etik olmayacaksa aynı şekilde burada ki modlarında oyun oynamaları etik değildir bu tabiki benim düşüncem
yukarda yazı yazan bir arkadaş demişki şu arkadaşa bu arkadaşa laf söyleyecek bir kere daha düşünsün keza onlar çok tecrübeli oyuncular hiç bir yazıyı okumadan yorum yapılmasını sevmiyorum bahsettiğin arkadaşlara kim ne demiş ki sen 1 sene sonra gelip atıp tutuyosun önce yazılanları bi oku sonra yorum yap
yukarda yazı yazan bir arkadaş demişki şu arkadaşa bu arkadaşa laf söyleyecek bir kere daha düşünsün keza onlar çok tecrübeli oyuncular hiç bir yazıyı okumadan yorum yapılmasını sevmiyorum bahsettiğin arkadaşlara kim ne demiş ki sen 1 sene sonra gelip atıp tutuyosun önce yazılanları bi oku sonra yorum yap
Yok onu sana demedi zaten bu başlığın ilk sayfalarında biri atıp tutuodu ona söylemiş lafı... Seninle alakası yok... Bu arada Toni biz anarchy olarak hep 300 ün dostu idik kesinlikle anarchy den 1 kişi dahi 300 mh la oynuyo kelimesini kullanmadı... Bunun yanında anarchy siyah ve 300 server da küfürbaz seviyesiz nekadar adam varsa onları temizleme amaçlı birleştik... Böyle bir birleşmede pek görülmemiştir heralde... Çok heyecanlı bir server olmuştu... Oyunda pislik yapılmak istense mh ada gerek yok... Travian serverları hacker lara karşı biraz savunmasız... Bize tabiri caizse torba ile şifre geliyordu... Ama biz kullanmadık bunu siyahlı arkadaşlar bilir onların wow köylerinin şifreleri elimize çok geçti... Olurda anarchy bizi hackledi de yendi demesinler die onlara sölemeye çekindim... Ta ki onlar yendi dedim sizin şifreler bize verildi...
Demem o ki mh larla ugraşmamak lazım... Mh lar görevlerini yapıyorlar... Ancak bazen geç kalıyorlar ve yetersiz kalıyorlar... Mesaj atıosun 1 ay sonra cevap alıosun yada almıosun...
galya kralı
12-08-2008, 02:19
Anarchy şu ana kadar gördüğüm en şişirme birliktir. Bu birliğe savaş falan açacaklar hiç korkmasın. Eski s3'de ordularını gördük. Daha doğrusu pek göremedik. Merak edenler arşivden eski s3'e bakabilirler:) Yine söylüyorum s3'de wow kuramayacak tek birlik Anarchy'dir. Olur da iyi kötü ordu basarlarsa demek ki oyunu öğrenmişler diyebiliriz. Geçtiğimiz serverda tez yazmak için bakamadığının arkasına sığınan bir başkanları vardı, çünkü biz iki işi bir arada yapmıyorduk.
Mehdy ise iyi kötü bildiğim kadarıyla eski s2 de kendini ispatlamış bir oyuncu. Anarchy'den göremediğimiz orduları vardı, yıkımları vardı.
Bir gün daha bir birliği tanıtmanın mutluluğu içindeyim.
Husrevaga
12-08-2008, 03:19
Anarchy şu ana kadar gördüğüm en şişirme birliktir. Bu birliğe savaş falan açacaklar hiç korkmasın. Eski s3'de ordularını gördük. Daha doğrusu pek göremedik. Merak edenler arşivden eski s3'e bakabilirler:) Yine söylüyorum s3'de wow kuramayacak tek birlik Anarchy'dir. Olur da iyi kötü ordu basarlarsa demek ki oyunu öğrenmişler diyebiliriz. Geçtiğimiz serverda tez yazmak için bakamadığının arkasına sığınan bir başkanları vardı, çünkü biz iki işi bir arada yapmıyorduk.
Mehdy ise iyi kötü bildiğim kadarıyla eski s2 de kendini ispatlamış bir oyuncu. Anarchy'den göremediğimiz orduları vardı, yıkımları vardı.
Bir gün daha bir birliği tanıtmanın mutluluğu içindeyim.
Ooo kanka hoşgeldin ya, özlemişim seni.
Senin gibi büyük oyuncular bu kadar uzak durmamalı bu oyundan.
Kaymak abine de selam söyle benden.
Merak etme tez bitti çok şükür sırada askerlik var, sonrasında bakarsın yine rakip oluruz ha.
Ayrıca bu kadar Anarchy düşmanı olma geçmişte yıkıldın diye :D
Öperim yavru kurt.
323 Topçu Er selam eder sizlere, hoşçakalın.
galya kralı
12-08-2008, 03:30
Ooo kanka hoşgeldin ya, özlemişim seni.
Senin gibi büyük oyuncular bu kadar uzak durmamalı bu oyundan.
Kaymak abine de selam söyle benden.
Merak etme tez bitti çok şükür sırada askerlik var, sonrasında bakarsın yine rakip oluruz ha.
Ayrıca bu kadar Anarchy düşmanı olma geçmişte yıkıldın diye :D
Öperim yavru kurt.
323 Topçu Er selam eder sizlere, hoşçakalın.
:) gerçekten de komiksin eskisi gibi. kaymak falan tanımam. Sen SİYAH'ı tanırsın ama. :)
SİYAH da sizleri sevmişti. Yıkmak falan Anarchy'le zıt kelimeler, aynı cümle içinde kullanmamanı öneriyorum.
Husrevaga
12-08-2008, 11:20
:) gerçekten de komiksin eskisi gibi. kaymak falan tanımam. Sen SİYAH'ı tanırsın ama. :)
SİYAH da sizleri sevmişti. Yıkmak falan Anarchy'le zıt kelimeler, aynı cümle içinde kullanmamanı öneriyorum.
Biz de siyahı çok sevmiştik :) Seni Pozitronlu abilerimizle karıştırmışım sorry.
Neyse bence sen 1 yıl öncesinin havasını atmaktansa bırak arkadaşlar oyunlarını oynasınlar bir de seninle polemiğe girmesinler, ha şu an server 3 oynuyorsan da yazışırsınız artık.
Hadi bana eyvallah.
ümituslu
12-08-2008, 12:39
hüsrevağa iki dakka adam kalamadın. Bi de oyunu biliyoz diye sağa sola hava atmaya çalışma. Bi gecede 100.000 tane askerinizi kesmiştik sen de başkandın hani bunları unutmuş gibi nutuk atma hadi bakalım şimdi efendi efendi askerliğini yap
hüsrevağa iki dakka adam kalamadın. Bi de oyunu biliyoz diye sağa sola hava atmaya çalışma. Bi gecede 100.000 tane askerinizi kesmiştik sen de başkandın hani bunları unutmuş gibi nutuk atma hadi bakalım şimdi efendi efendi askerliğini yap
Ümituslu 300 ün tanıtım sayfasında biri senin için şöyle bişe demişti ve bencede çok haklı... Demiş ki ümit eski serverda rezil oldun geyik muhabbetinin çerezi oldun herkes senin ne olduğunu biliyor bari bu serverda biraz uslu dur da bu serverdakiler seni iyi tanısınlar...
Ümit uslu askerleri kestiniz de ne oldu... Siz mi kazandınız yada sen mi kazandın siyah kazandı ve bizde tebrik ettik sende tebrik edicen... Biz Anarchy olarak da ismimizi duyurduk.. Sende bütün server a rezil olmaktan başka ne yapabildin... Yenilip yenilip durdun... Biraz sus da uslu ol... Adam sansınlar...
Ümituslu 300 ün tanıtım sayfasında biri senin için şöyle bişe demişti ve bencede çok haklı... Demiş ki ümit eski serverda rezil oldun geyik muhabbetinin çerezi oldun herkes senin ne olduğunu biliyor bari bu serverda biraz uslu dur da bu serverdakiler seni iyi tanısınlar...
Ümit uslu askerleri kestiniz de ne oldu... Siz mi kazandınız yada sen mi kazandın siyah kazandı ve bizde tebrik ettik sende tebrik edicen... Biz Anarchy olarak da ismimizi duyurduk.. Sende bütün server a rezil olmaktan başka ne yapabildin... Yenilip yenilip durdun... Biraz sus da uslu ol... Adam sansınlar...
hüsrevaga ya özelden mesaj attım yazmamak için ama konuşanları görünce dayanamıyorum ya ümit sen anarchy ile dalga geçeceğine önce kendi birliğinin wow öncesi nasıl kesildiğini bi anlatsana dalga geçiceğine
eski s3 amazons birlik başkanı adana köyü kardeşim tayfunun 1 dakka içinde kestiği adam sayısı 3 link buldum aynı dakka giriş yapan alda bak bi dahada insanlarla dalga geçerken önce kendine bak pozitronun wow kuramama sebebi de bu saldırılardır eğer evdeki bilgisayarda fazla link varsa ordanda bişeyler koyarım pozitronun bir köyde nasıl dagıldığını bi kez daha yaşarsın
http://img263.imageshack.us/my.php?image=tyrzw3.png
ümit uslu aslında bir renk ti s3 de şuan böyle arkadaşların sıkıntısı çekiliyo bence oyuna heyecan ve renk katarlar o bakımdan ümit tarzı arkadaşları çok küstürmemek te lazım derim ben hep hayalimdir bir server açılacak sadece bu tarz öne çıkan oyuncuların olduğu bu server tadından yenmez hem oyunda hem forum da herkesin 24 saat online olacağına eminim savaşlardan çok oyuncuların diyalogları konuşulur
Biz de siyahı çok sevmiştik :) Seni Pozitronlu abilerimizle karıştırmışım sorry.
Neyse bence sen 1 yıl öncesinin havasını atmaktansa bırak arkadaşlar oyunlarını oynasınlar bir de seninle polemiğe girmesinler, ha şu an server 3 oynuyorsan da yazışırsınız artık.
Hadi bana eyvallah.
hakan dostum biz 1 sene öncesinden bahsetmezken sen anarchynin efsaneliğinden bahsediyosun,bizi satıp arkadan vurmaya çalışıp onurlu bi yenilgiyi bile elde edemediğinizi bilen bilir..siz 60 kişi bi köyü yıkamazken biz 60 kişi gecede 60 köy silioduk..nese eskinin polemiğini yapmaya gerek yok millet gerçekleri bilsin diye yazdım sana da hayırlı teskereler...
Sözlerim eski s3 teki anarchy birliği içindir o birlikte de bi çok dostum vardır sözlerimi üstüne alınması gerekenler alınsın....
efelerefesii
14-08-2008, 21:00
beyler bırakın eskiyi. eski s3 te te 40 bin emperyan 15 bin cesarisim vardı. (normal serverlarda bir romalı için hiç kolay değil bu sayısı yapmak.) ama ne oldu. bana çok uzaklardan merkez köyüme gelen bir saldırıyı saatler öncesinde görmeme ve saldırının bitmesine 15 dk askerleri kaçırma hazırlığı yaparken öğle saati olmasından dolayı o zamanlar askıntı olduğum hatun bana 2 yıldan beridir yalvardığım öğle yemeğini beraber yiyelim teklifini ben yapmadan kendisi yapıca ben 15 dk kalan saldırıda askerleri travianı herşeyi unuttum tabi :)) sonuç=onca asker sizlere ömür:))
wow dönemide geldi çattı. eee ne yapacak şimdi bu efelerefesi. askeride yok. ama allahtan orduyu kestirmeden önce 300 ün alt birliği olan yoha birliğinden wow köyünü kaptım:)) ve orda oyunu bıraktım. dünya evine girdik balayındada oyun oynanmazki ama dimi :))
daha ne hikayeler var anlatacak. ne cambazlılar ne dümenler. saldırya çıktığım adamın şifresi elimde hesabına giriyorum bakıyorum hangi köye savunma kurmamış fidip oraya saldırıyorum. yada çerez savunma olan köye saldırıyorum. ee kolay olmadı tabi kahramanı 69 level yapmak..
neyse hepsi geçmişte kaldı. ama en zevkli travian günlerimdi. birlik başkanlığı yapmak ve bundan dolayı üyelerinin haritalarını incelemekten travian harita mühendisi olmak çok güzeldi:))
herşey geçmişte kaldı şimdi daha büyük ve daha azimli bir efelerefesi olarak yola devam.. kimse benim eski s3 adımı bilmeden oyunuma bakıyorum. vede çok güzel oluyor. eskilerde hatalarımızda oldu ama çok güzel işler yaptık. vede güzel işler yapanları tebrikte ettik. tekrar da tebrik ederiz. ama eskilerin anı olması en güzeli dostlar..
not: ordumu kaybettiğim gün beni yemeğe davet eden kızla birdaha çay bile içmedim:))
2 ay sonrada başka birisi ve benim herşeyim olan eşimle evlendim..Allah herkese mutlu bir yuva nasip etsin...
tuncay76
16-08-2008, 02:30
Valla arkadaşlar anarchy birliği s3 ün gazıyla s12 ye çok hızlı bir giriş yaptı ancak bu hızlı girişten sonra NKFree birliği tarafından darmadağın edildi şuan s3 teki durumunuz nedir bilmiyorum ama s12 anarchy için sadece acı bir tecrübe olarak kaldı hepinize s3 te başarılar...
s3 te her zaman ısmı hatırlanacak 3-4 birlikten biridir anarchy
eee bende kusur kalmadım tabii benıde buldu bu adamlar
önceki filmi çok begenen olmuş tekrarını çekeceğiz şimdi :D
galya kralı
18-08-2008, 16:43
ya burda neyin polemiğini yapıyoruzki eski s3 te anarchy güçlü yok siyah kuramaz dendi sonuç siyah yaptığı saldırılarla yaptğı defnaslarla wowu kurdu siz 150 kişiyle biz 1500 kişiylemiş o sizin başarısızlıgınız siz köy alcaz diye kendi birliğinizden adamı birlikten atıp saldırıyorsunuz adamlarda bize sığınıyodu hem bizim 1500 kişiyi wow kuracağımıza inandırmak büyük başarı sizin 150 kişiyi wow kuracağınıza zor inandırdınız ne diyeyimki daha
ya burda neyin polemiğini yapıyoruzki eski s3 te anarchy güçlü yok siyah kuramaz dendi sonuç siyah yaptığı saldırılarla yaptğı defnaslarla wowu kurdu siz 150 kişiyle biz 1500 kişiylemiş o sizin başarısızlıgınız siz köy alcaz diye kendi birliğinizden adamı birlikten atıp saldırıyorsunuz adamlarda bize sığınıyodu hem bizim 1500 kişiyi wow kuracağımıza inandırmak büyük başarı sizin 150 kişiyi wow kuracağınıza zor inandırdınız ne diyeyimki daha
Bence anarchy nin kaybetmesinin en büyük sebebi alt birlikleri olan egemen birliği ile birbirlerine düşmüş olmarıdır.
benim adım MR. Olimpia ben Anarchy™ birliğindeyim;)
Lütfen GD ye Laf sürme.hep birliklerim LİDER oldu HEP lider Bıraktım.. Ben Oyunun zırvesınde IKEN oyunu bırakırım Kı her zamanda Oyle yaparım..GD de de Onu yaptım..S2 de lıder bıraktım BIRAKMAMLA dağıldılar..sx3 te lıder bıraktım benım bırakmamla dağıldı.S3 de en ıyı Konumda bıraktım temız ıyı Nıyetlı olduğuna ınandığım arkadaslara OnLar hesapta statejı yaptılar..Buyuk sızsınız.)
Know as mehdy..
hehehe tesadufen ne gördüm :)
hiçbir serverda bir başarın olmadı ki.. nereyi oynadıysan yıkıldın sıkıldın bıraktın..
Bız GD olarak [B]Onurumuzla Kaybettık..[/
bu ve benzeri lafları daha önce de duymuştuk..
Arkadaşlar merhaba;
Konuyu değiştirmek istemem ama bende oyunun başları sayılacak zamanda s3de oynamıştım.İnfinity birliğimiz vardı ve eski s6daki arkadaşlarım için Moğollar birliğini oluşturmuştuk.Herşey çok güzel giderken Moğollardaki arkadaşlarıma karşı güvenimi kaybettiğim için hesabımı silmiştim.Sonradanda Moğollar dağılmış ve bir çok arkadaşım hesabını silmiş.Ozaman +/- de tek ciddi rakip olarak Anarchy birliği vardı sanırım şuanda +/-de rakipsiz.Şuanda s3de bana göre wowa en yakın birlik Anarchy birliği.Anarchyden sonra Generaller.Tabi bunlar kendi tahminim çünkü önceden benim zamanımdaki en iyi birliksel yapılaşma anarchyde vardı.Kç birliğinin yönetimi hatırladığım kadarı ile pek profesyonel değildi.Tabi çok şey değişmedi ise 1. Anarchy olur.Sonra Generaller..
Hayabusa
19-10-2008, 17:27
slm herkese. eski s3 de bir SİYAH üyesiydim. o zamanki kullanıcı adım akkurt68 idi. mehdy i tanimam ama hüsrevağa gercekten iyi bir oyuncu ve lider. Anarchy onun liderliğinde tekrar yapılandıysa başarılı olacağına inaniyorum. eski s3de wow zamaninda da en guclu rakip anarchy olacak diye dusunmustum ama o zamanlar bir takim seyler oldu egemen birligi kahratin bazi davranislari ile Anarchy wowda baya bi yara almisti. simdi s3de yokum ama Anarchy nin mutlu sona ulasmasini isterim. mehdy i forumda cok goruyorum. cok server da oynadim mehdy adinda bi oyuncu gormedim. ya denk gelmedi yada ayni serverda hic oynamadik
efelerefesii
20-10-2008, 00:21
Şuanda s3 te olmayan ve ya eskiden s3 te olupta şuan s3 durumunu merak edenler için belki bir fikir versin diye birlikler sıralamasını veriyorum. bu sıralama yanıltabilir güçler durumunu biliyorum ama yinede merak gidermek isteyenler için buyrun s3 ün ilk 20 birliği
http://img385.imageshack.us/img385/4149/brlklerys7.th.jpg (http://img385.imageshack.us/my.php?image=brlklerys7.jpg)http://img385.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.