Tüm Versiyonu Göster : Bir hikaye geliştirelim -3-
Buda tıpkı ilk 2 konudaki gibi yani,
Bir konu ile başlıyacam ve alttaki kişi üsttekinin yazısını dvm ettiricez ve bir hikaye ortaya çıkarıcaz....
KURALLAR:
-Hikaye dışı msj yoq!
-Kötü-Hakaret içerikli msj yoq!
-Hikayeyi bölmek yoq!
veeee.....START!!
-----------------------------------------------
Soğuk,karlı bir kış sabahıydı...ev buz gibi...birden kapı çok şiddetli çalındı...
gelen eski kız arkadaşımdı bir dost olarak içeri aldım
hasta gibi görünüyordu yüzü solgundu...
asrın mimarı
05-03-2007, 15:18
kapıdan içeri giremiyordu sanki bi durum vardı ne oldugunu sordum
yanıt vermedi ve içeriye aldım onu ...
kapı çalındı gelen kızın biricik beya atı prensi multıhunterdi nen var dedi:)
kötü birşeyler olduğu her halinden belliydi ona sıcak birşeyler içmek isteyip istemediğini sordum?
yine cvp yoq sanki yasayan bir ölüydü neler olduğunu sordum..
rakı varsa alayım, anca o keser dedi:D:D
ona dili tutulup tutulmadığını sordumkıhıkıhkıh
rakıyı ondan istiyom ya.. en tutulan dili bile çözer. varsa sek olsun dedii:D
bu kız görmeyeli dinden imandan da çıkmış dedim ve rakısını getirdim ben de bir viski aldım
sek rakıyı bir dikişte dikti...içine attığım buzları hatur hutur çiğnerken bir taraftanda bir tane daha der gibi baktı bana körolmayasıca......
Ardından " Beynine yeteri kadar kan geldi şimdi neler oldu anlat bakayım" dedim..
Diana...
tekel bayimiydim ben bu gidişle rakı yetiştiremeyecektim ama anlaşılan anlatması için içmesi gerekiyordu onaylamasam da 2. bardağı doldurdum
aşık olduğu insanın onu korumak isterken öldüğünü söyledi.Nasıl olduğunu sordum?
elele gezerken karşımıza birden bir kızılderili çıktı.. devamlı ugugug diyordu..
Çünkü kabile şefi ugugug adında 52-55 yaşlarında bir adamdı.:D :)
Kısık sesiyle anlatmaya başlıyodu tam derken kapı çalındı ve içeri onu korumaya çalışırken ölen erkek arkadaşı girdi... kız tırsmıştı ve hepsinin bir yanlış anlama olduğunu anlatan erkek arkadaşa bir bardak sahte rakı verdim içinede....
erkek arkadaşımla konuşmaya başladılar ben anlamıyordum hatta sevgilim nerden biliyordu onun dilini diye devam etti sözlerine
konuşmaları gittikçe şiddetleniyordu.. anlamıyordum konuştukları dili, ama konunun benim saçlarım olduğunu anlamıştım......... o böyle anlatırken tabi benim gözlerim kızın saçlarına takıldı vee.... aman allahım gördüklerin çok korkunçtu...gördüğüm şey.....
berkaytr
06-03-2007, 17:35
Saçında sakız vardı ve karıncalar sakızı yemek için saçınının heryerindeydi.Tam bunu söylerken...
kapı tekrar çalındı. açtım birde ne göreyim yaf.. karşımda şeytan, kırmızı gözleriyle bana bakmıyormu??
sonra balkondan atladım domatesçinin kamyonuna düştüm
atlarken ayağımı burkmuşum çok acıdı.. neyseee bizim şeytan arkamdan uçar gibi gelip benim 1 metre öteme düştü.. ayağa kalkıp üzerime üzerime gelmeye başladı....
berkaytr
06-03-2007, 18:48
gEldi ve durdu eğilip beni kaldırdı ve domateslere saldırdı.Anlaşılan domatesi çok seviyordu
2-3 dua ettim puff diye kayboldu.Ama o sırada altıma işemiştim korkudan.
berkaytr
06-03-2007, 19:02
Sonra yerden kalktım.Eve doğru yürümeye başlamışken..
paçamdan bişiler sıcak sıcak aşağıya inmeye başladı:D:D
cesar1993
07-03-2007, 23:18
bu bu olamaz domates suyu yerken üzerime sıçratmış şimdi bu yıka yıka cıkmaz diye düşünürken
mert_oburix
08-03-2007, 00:11
kosla oxi reklamında oynayan psikopat kadın geldi ve pantolonumu aldı ve sokak ortasında lekeyi zorlaştırmak için ütüleyip tentürdiyotladı sonra leke çıkarıcı ekledi ancak leke çıkmadı ben sokak ortasında pantolonsuz dururkeeen...
(hepsi rüyaymış demeyin ulan)
berkaytr
08-03-2007, 00:23
Önümden turistler geçti.Basna garip bıraktılar.Rehber burası Türkiye bizim insanlarımız kimseye benzemez dedi.Ben ......
mert_oburix
09-03-2007, 00:43
oxi action cı ablayla tartışırken turist rehberinin pantolonu gözüme ilişti tam bana göreydi.belgesellerdeki kaplanlar gibi yavaşça yaklaştım sonra hızlıca pantolonu indirdim turist rehberi ve turist kaçmaya başladı ben de pantolonu giydim bir de ne göreyim pantolonun arka cebinde dopdolu bir cüzdan var. içine baktım tam 3500 pound vardı bizim tur rehberi de milleti iyi kazıklamış deyip yola devam ettim taa ki sokağın ilerisinde...
köşe başına gelince *dur olum yaa ben ne yapıyorum, evde kızı tek başına bıraktım. valla bu kıza güven olmaz, dolaptaki son yemeğim olan pizza yı da yer aç kalırım..* deyiiip eve doğru yön değiştirdim. evin kapısına geldim. içeri girmek istedim ama anahtarlarım pantolonumda kalmıştı.. bende turist rehberinin cüzdanındaki adrese gitmeye karar verdim.. nese az gittim uz gittim, dere tepe anlatmıyayım laf uzayacak:D, adamın evine vardım.......
o ne be!herifin köşkü var resmen...
Gördüklerime inanamadım.Eve bi girdim her yer kirli çamaşırlarla dolmuş........
berkaytr
11-03-2007, 12:16
Sonra bu kirli çamaşırların içinden benim pantolnu aramaya başladım
ANATOLİA
24-03-2007, 06:52
Benim pantolonumun ne işi vardıysa orada:D.. Neyse sonunda buldum anahtarlarımı alıp....
disariya ciktim...kapiyi kilitlerken disarindan bir ses duydum....
cesar1993
24-03-2007, 12:02
burası kadıkaöy burdan çıkış yok diye geliyordu rehber elinde satırla iğrenç bir sırıtması vardı üstne bulaşmış kanları gördüm salavat getirmeye başladım
Strefrextor
24-03-2007, 13:24
işte tam bu sırada gökyüzünden 3 elma düştü vede elmalardan birisi rehberin başına diğeri oxi action cı ablayla diğeri ise turistlerden birisinin kafasına düştü .. ben bu anı fırsat bilip kaçarken karşıma ak sakallı bi dede çıktı ve bana bir yol gösterdi .. gösterdiği yol dolapdereye gidiyordu .. tam dede siz kimsiniz diyecekken o sırada yok olu verdi ve ben dolapdere yoluna doğru koşmaya başladım ...
ANATOLİA
24-03-2007, 13:26
Döndüm hemen mutfaktan bi bıçak kaptım. Artık geçen sene öğrendiğim Judo, Karete, Aikido vsvsvs gibi uzak doğu sporlarını icraata geçirme vakti geldi diye düşündüm. Tam arkamı döndüğümde..........
kiz arkadasimi kapan oglani gordum,,o arada elimdekilerini goren oglanini yuz rengi degismeye basladi....
ANATOLİA
24-03-2007, 16:27
Sadece yüzünün rengi değişse iyi...Bedenide değişmeye başlamazmı. Başımı yukarıya kaldırıp baktım bir de ne göreyim. Dolunay var ve çocuk bir kurtadama dönüşüyor. İşte o zaman kendime dedimki= olum ayvayı yediğinin resmi kaç durma burada.. Fakat ne mümkün. Sanki ayaklarım beynimin verdiği emirleri dinlemiyor du..... Veeeeee............
ben de bir an kurtadama dönüşmeye başladım. allaha şükrettim ki kendimi tuttum. daha sonra koenigsegglerden daha hızlı koşmaya başladım. ancak.....
sahindertli
26-03-2007, 13:37
ulan dedim hazır eline fırsat geçmiş olsana kurt adam neyse bende oldum ve kız arkadaşım sevgilisi olan it ile bi dalaşa girdik ve tek hamlede boğazını parçalayarak onu geberttim ardından...
o yeniden canlandı ve vampire dönüştü. " v o i y e " diye harfler söyledi. ben o harfleri çabucak deşifre ederek şunu çıkardım: "vampir oldum imdat yardım edin". ellerim titredi. ayaklarım sanki koşup ses hızını aşmak istiyordu. ardından...
sahindertli
26-03-2007, 18:15
bir anda durup düşündüm ki ya kim vampir oldu diye neyse bunları boş ver dedim hemen yanımda bulunan masanın ayağını söyküp ucunu sivrilttim ve elimde bir silah bir kazık oldu...
26-03-2007, 19:47
Vampir değişimini tamamlamadan kazığı kalbine saplamalıydım. Elimden geldiği kadar korkusuz olmaya gayret ederek, dikkatlice yaklaştım. Kazığı kalbine nişanlayıp olanca gücümle sapladım. Aman yarabbi... O korkunç sahneyi sizlere tam olarak anlatmam mümkün değil. Vampir korkunç çığlıklarla yerde kıvranıyordu, göğsünden sanki bir kan çağlayanı fışkırıyordu. Her taraf kan kırmızı olmuştu. Derkeeen...........
kırmızı kan maviye dönüşmeye başladı. ardından yeşile. ardından tekrar maviye. ardından her renk. ardından sarı. sarıda durduğu zaman kan bir şekil haline gelmeye başladı. Bu bir yazıydı! Şöyle yazıyordu:
Merhaba Mehmet,
Bugün kötü şeyler oldu. Aslında olmaya devam edecek. Fakat sen devam et. Yılma. Yolda da bir adamın kanı vardı. Birkaç ceset yerde yatıyordu ve yanıyordu. Aynı zamanda karşıdaki köy patlıyordu ve yanıyordu.
İmza: Vampir.
Okumayı bitirdikten sonra yola gitmeye başladım. Etrafıma bakındım. Bir de ne göreyim?
o beyaz elinin arasıdnan bi kağıt düşüverdi yerdeki şarap kırmızızı kanların arasına bir ucu lkan olmuştu elime kağıdı okumak için uzattım....
Ceyfuns saygılar...
şöyle yazıyordu:
Aloo ne yapıyon! Köye giden yola gitsenee!
ben de gittim. tam 10 ceset oradaydı. başlarında da en iyi silahıyla ve elinde kırmızı bir taşla vampir. cesetlerin üstüne kibrit atıyordu. bazılarının karnına basıyordu. ancak ben....
sahindertli
26-03-2007, 22:21
pat diye annem uyandırdı gene rüyaymış, neyse üstümü giyindim dışarı çıktım gidiyodumki...
rüya değilmiş. onu farkettim. allah allah ne oluo lan derken lavabodan normal su aktığını gördüm. allaha şükrettim. ama oha! dışarıda ne var?
sahindertli
26-03-2007, 22:28
bir sürü yarasa bir araya toplanmış sanki birleşip bişeyler oluştaracak gibiydi dev bir gorile benziyodu ama değildi
daha sonra "Yarasalar Arkadaştır" "V.T. (Vampirler Külübü üye alımını hızlandırdı" "Şu an maç (futbol) skorumuz V.K. 9116 - 14662 K.T.." Hemen Wembley Haunted Stadium'a gittim ve maç skorunu gördüm:
V.T. (Home) 106401
K.T. (Guest) 106401
Time Played: 61:02
İnanamadım. Sanırım V.T. (Vampirler Takımı S.K.) ve K.T. (Kurtadamlar Takımı F.C.) tüm takımlardan daha iyi oynuyorlardı. Maç bitince eve döndüm. Skor tablosunu hatırlıyordum.
V.T. (Home) 1145546
K.T. (Guest) 2321049
Time Played: Match finished
Maç bitince eve döndüm. Evde garip şeyler olduğunu düşünüyordum. Ama garip ötesi şeyler olmuştu.
ANATOLİA
28-03-2007, 10:23
biri toparlasın şu hikayeyi ben işin içinden çıkamadım....
guardians
28-03-2007, 10:40
oda ne kıs kıs guluyor o mehrum dıslerını cıkartmıs bana bakıyor ben saskınlık ıcınde kacmaya basladım heryer kapalı tek bır yer vardı pencere actım bır de ne goreyım...
sahindertli
28-03-2007, 11:31
Gene rüyaymış :D
29-03-2007, 21:51
bir anda güzelim cd lerimi düşünmeye başlamıştım cd lerin içinde Red Alert 2 ve onun yamamsı olan Yuri vardı ve onu ilk kız arkadaşımdan doğum günü hediyesi olarak almıştım ne yapıcağımı bilmiyordum diye düşünür ken kapıdan içeri birisi girdi
bu kırılan cdlerin arasından battlefield 2'yi oynamaya gelmişti :eek:
messergatti
30-03-2007, 10:30
gelen kişi aslında sahte rakıyı içirdiğim; kızın o arkadaşı mı idi acaba?
birden öyle olduğu düşüncesi aklıma geldi ve 20 tane daha cd kırdım... ayrıca bu cdlerin içinde Half-Life 2, The Sims 2 Pets, Rise of Nations ve Age of Mythology vardı. bi de charlie chaplinin filmi "altına hücum" ve en önemli dosyalarımı sakladığım cd vardı. neyse dedim gel bi şeyler içelim dedim o da dedi ki teşekkür ederim ben içmem. sonra benim bilgisayardan traviana girdi, adam s3x'te birinciydi. 84512 nüfusu varken, onu 1 saatte 102466 yaptı.
sahindertli
30-03-2007, 16:57
bende birden ohaaa diyesim geldi adam 1 saat içinde bu kadar nüfüsü nasıl yapmış dedim ve birden düşündüm o 1. bendim ve biri beni durdursunnn diyerek tam 5 kilo mesir macunu yedim :D
o mesir macunları sanki 200 kilo gibi geldi ve bende noluyo dedim :D
sahindertli
30-03-2007, 18:10
ve birden içimde bişeylerin kaynadığını hissettim sanki adrinalin seviyem doruklardaydı sürekli koşmak atlamak damdam dama zıplamak hareket etmek ve şey yapmak istiyodum işte şey anlayın :D. sonra dışarı çıktım ve karşımda duran 3 gökdelenin en sondakinin en üstüne çıkacak ve zıplayarak gökdelenler üstünden geçicektim gökdelene çıktım ve tam atlıcakken birden aklıma ne gelsin...
saat 04:00'dı. atlarsam ölebilirim diye düşündüm ve vazgeçtim atlamaktan. daha sonra tekrar atlamaya kalktım. ve "Ulaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn!!!!" diye atladım. daha sonra şeyi farkettim. beni kurtarmaya çalışan helikopteri. ya da bu helikopter başka amaçlar içindi. peki hangi amaçlar içindi?
sahindertli
31-03-2007, 20:27
kararsız kalmıştım helikopterin ne amaçla buraya geldiğini anlayamıyordum ve havada kuşlar gibi süzülürken birden bir yarasa sürüsü üzerime doğru gelmeye başladı yarasalar el şeklinde beni tutuyulardı sonra aralarında iken bir akım oluştu ve o akım sayesinde yarasalar nereye giderse bende gidiyordum ve bir şatoya gittik orada bir vampir vardı dişi idi o eşsiz o güzel o narin boğazımdan bir ısırık alıp benide kendisine katmak istiyordu ne yapacağımı bilmiyordum fakat..
üzerinden zıpladım. bu sabah sahte rakıyı içirdiğim kızdı. %100.
sahindertli
01-04-2007, 02:59
ve boğazımı kendi ellerimle teslim ettim ona onunla beraber olabilmek onun erkeği olabilmek wampir olabilmek için ve ısırdı ısırdı ısırdı aradan bi yarım saat kadar geçti sanırım uyandığımda dişlerim uzamıştı fakat tek birşey düşünebiliyordum çok susamıştım zilli sanki kanımın son damlasına kadar içmiş mahsustan son damlasını bırakmıştı :D bunu düşünürken birde ne olsun dolunay çıkmazmı unuttuğum birşey vardı ben wampir olduğum gibi aynı zamanda bir kurtadamdım nasıl birşeye dönüşeceğimi merakla bekliyordum
__________________________________________________ ____________________
hadi çıkınçakabiliyorsanız işin içinden bi zahmet bide resim koyunda adamın neye benzediğini görek :D :D :D
ahanda tekrar insan olmuştum. ;) :D :) :smile:
sahindertli
01-04-2007, 12:52
yav dur daha yeni dolunay çıktı kurtadam oluyoz da :)
insan olduğumu sanmıştım (yani)
ANATOLİA
03-04-2007, 23:57
Bu nasıl bir şeydi allahım yarabbim. Hem kurtadam hemde vampir olmuştum! Kurtadamlarla vampirlerin ezeli savaşında ben nerede hangi tarafda yer alacaktım. Böyle kararsızlık içinde düşünürken aksakallı dede geldi yanıma.
*Evladım sen yüce bir görev için geldin bu fani dünyaya. Alem var olduğundan beri süre gelen vampir ve kurtadam savaşını bir sona ulaştırmak için vazifelendirildin. Sen seçilmiş kişisin. Gazan mübarek ola ey oğul* dedi...
Demesiylede kaybolması bir oldu. Nasıl kaybolmasın ki benim eski kız arkadaş yeni vampirellam saldırıya geçmişti aksakallı dedeye. Neyseki dede tam zamanında ortalıktan sıvıştı, yoksa bundan sonra rüyasına girdiği herkesi ısırıp kanını içecekti.( İç ses: Aslında fena da olmazdı, Amerika ya yollardık toptan temizlik olurdu.. Neyse siyaseti bırakalım hikayeye devam edelim..) Ben güzelim vampirellamı sakinleştirmekle meşgulken birden bir ses duydum...
Aldaranuse
04-04-2007, 01:26
"Ak sakallı dedeyi dinleme! Yapılması gereken onun söylediği belki de.. Ama eğer dediğini yapacak olursan sen de yüzyıllardır kanımı taşıyan diğerleri gibi toza dönüşeceksin."
Arkamı döndüğümde onu gördüm; vampirlerin ve kurtadamların ortak atası.. Bu ezeli savaşın başladığı güne şahit olan ve günümüze kadar varlığını koruyabilmiş son canlı. Peki ama onu nerden tanıyordum? Sanki görüntüsü ve ürkütücü sesi hafızamın bir köşesinde gömülüydü ve şimdi ortaya çıkıyordu..
Ben bu düşüncelerle boğuşurken o, güçlü ve korkunç sesiyle devam etti:
"Vampirlerin ya da kurtadamların safını tutmak zorundasın! Bir seçim yapmak zorundasın..! Tam 4000 yıldır hiç kimse bu 2 ezeli düşman ırkı tekrar biraraya getirmeyi başaramadı; bunu deneyen cesurlar ve deliler de sonsuzluktan mahrum kalarak acılar içinde yok oldu. Onları ben yok ettim.. Eğer ak sakallı dedeyi dinlersen seni de yok etmekten başka çarem yokkkkkk!!!!!"
O anda damarlarımdaki kanın soğukluğu beynime hücum etti... Bir anda.......
bu çok uzamış bunu bitirin yeni bi başlık açıp ordan devam edin bence
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.