PDA

Tüm Versiyonu Göster : EAU ve EAU-2 birlikleri

erzincan24
04-08-2008, 10:54
şu anda wowa en yakın birlik gerçektende sıkı dost bağları var birlik içinde

Shorinim
04-08-2008, 12:23
Bence birlik içindeki bağınızı server içinde gösterseniz fena olmayacak :) server bence elde gitmiş... Geç kalmışsınız bazı şeyler için... Sıralamaya bi baktım ilk 50 birlikten %65 KURT ve 300 :) bence sizin yaşama şansınız hiç yok...

Hayabusa
21-08-2008, 22:20
Bence birlik içindeki bağınızı server içinde gösterseniz fena olmayacak :) server bence elde gitmiş... Geç kalmışsınız bazı şeyler için... Sıralamaya bi baktım ilk 50 birlikten %65 KURT ve 300 :) bence sizin yaşama şansınız hiç yok...

Yakaladım shorinim yine kurt dedi :D
Genel bi bilgi vereyim...
En son 5 tane birliğimiz var. Ve bu birliklerin hepsi aynı bölgede olup ,
yönetimleri tek bir yönetim tarafından yapılmaktadır.
Herşeyleri a dan z ye bir olan bu dostlar topluluğunda ilk amaç dostlukdur.
Mesela serverda ilk 20 de bulunan ve saldırganlıkta 4 cü olan adamı atmış
ve herkesi atabilecek nadir birliklerdeniz. Bizim çıktığımız bu yolda amaç eğlenmek
ise eğlenirken aldatılmak ve kullanılmak gibi şeyler bizleri üzüyorsa, en iyi oyuncuyu dahi
atarız. Önce arkadaşlarının köylerinin durumlarını gözetebilecek kadar paylaşımcı olan,
saldırı alan arkadaşına desteği yollarken, ya bende saldırı alırsam diye düşünmeyenlerin bulunduğu bir topluluğuz. Başarımızın sebebini bizler buna bağlıyoruz.
S2 de 300 ler ise güvendiğimiz ve yan bölgede oluşumlarına inandığımız arkadaşlarla birleşmedir. Bu birleşmeyi ismimizede yansıtmayı , dostluğumuzu pekiştirmeyi ve gerektiğinde her konuda birbirimize yardımcı olmayı uygun gördük. Amaç birbirimize destek olmaktır. 300 lerde bulunan arkadaşlarımızın bu zamana kadar sözlerinde durması bizim onlara olan güvenimizi oldukca artırdı. İnş. onlarda bizler için aynı şeyleri düşünüyorlardır. Dost dediklermize asla yanlış yapmamayı ilke edinmiş olan kurt ailesi olarak çok taşlanıyoruz. Bu yüzden biraz foruma zaman ayıracağım bundan sonra.
Ve kurt birlikleri diye bi başlık açıp çizgimizi yazmalıyız sanırım. Bakalım o zaman yorumlarınızı alırız :)

leaf97
02-10-2008, 19:29
Başarılar dilerim.