Tüm Versiyonu Göster : Ağırrrrrrrrrrr
Arkadaşlar...Bi kaç gündür o kadar kötüyüm ki...
Desem ki...Üzgünüm,anlamsız..
Desem ki...Yorgunum,anlamsız..
Çok yorgunum arkadaşlar...çokkk...Ve bi o kadar bıkkın...
Beni şu sıralar anlatan tek parça............
Yaşar 'KAYIKÇI' dinleyin ne olur...
Ağır..ağır çek kürekleri varmasın kıyıya sandal....
Hayır Allah'tan..Şer İnsan'dan...Sen insan sen de insan değil misin????
Aklımda bir aşk başımda bin bela varmasın sandalım varmasın kıyıya
Ağır..Ağır..........
Başıma ne işler açtın ey sevgili şimdi bu gönül bu kıyılara varmak ister mi?????
AĞır...ağırr ....Ağırr...
zalimyar
05-03-2007, 09:54
üzüldüm yaaa...gerçekten....aşk acısı kolay birşey değil....ah elimde bir imkan olsada herkezi kurtarsam bu dertten.............
kingemre
06-03-2007, 21:52
Bulda kurtar bizi zalimyar bu derten, willy ne olursa olsun pes etme sende, sevgimiz bizim herşeyimiz ben herşeye rahmen pes etmedim gün gelicek oda bunu anlıycak ve sana bir tavsiye paylaş bu hissettiklerini dostlarınla, paylaştıkça azalıcak yükün ve artacak sevgin.
bırakın arkadaşlar.. unutmayın:
DEĞER VERDİKLERİNİZ DEĞERSİZLEŞMİŞLERSE EĞER,
ONLARA DEĞER KAZANDIRMAK İÇİN,
DEĞERLİ ZAMANINIZI HARCAMAYIN!
bu kadar işte arkadaşlar. yapmanız gereken sadece bu..
wilyy arkadaş sözü dinle, harap etme kendini değmez çünkü.. tecrübeyle sabittir.
Son sözü ben söyleyeyim.
Ayrılıklar 2 taraf da acı çekiyorsa ayrılıktır.
1'i çekmiyorsa o zaman hiç birleşmemişlerdir zaten.
Aşk istesen de unutamamaktır.
zalimyar
07-03-2007, 02:30
Bulda kurtar bizi zalimyar bu derten, willy ne olursa olsun pes etme sende, sevgimiz bizim herşeyimiz ben herşeye rahmen pes etmedim gün gelicek oda bunu anlıycak ve sana bir tavsiye paylaş bu hissettiklerini dostlarınla, paylaştıkça azalıcak yükün ve artacak sevgin.
aslında basit...değmeyen için ne gözyası dökerim nede ah edip vah edip sızlarım....tek kelime cıkacak dudaklarının arasından sildim...eğer bunu içten sölersen herşey bitmiş ve hayat senin için yeniden başlamıştır.....
ANATOLİA
28-03-2007, 10:31
sana katılıyorum zalimyar. yapılması gereken sadece bu işte. ama yapmak kolaymı orası bilinmez...
ne demiş şair;" ayrılık da sevdaya dahil,çünkü ayrılanlar hala sevgili" bence ayrılık ilişki bitince değil,özlem bittiğinde başlar...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.