PDA

Tüm Versiyonu Göster : Son Bir Haykiriş.....

SibeRyA
03-03-2007, 20:31
Ahhh... Sevgili... Bilemezsin seni ne kadar sevdim..Olmazı olduracak kadar hemde. Varlığın bana hayat verdi. Yokluğunda öldüm..Keşke olmasa idi; yaratılmamış olsa idi KEŞKELER..İki kalp birbirine tutkun, iki yürek bir bütün.. Ama yolar ayrı, yollar engebeli, yollar taşlı dikenli.. Korkularım var engelliyor beni..İmkansız bir aşktı bizim yaşadığımız. gücüm yetmedi aşmaya..Gücün yetmedi aşmaya...Aşkımız ne kadar büyükte olsa keşkelere mahkumduk ikimizde..Ölüme mahkum bir adam nasıl imdat isterse, nasıl yalvarırsa bende öyle yalvardım Rabbime..Dualarımda sen vardın, rüyalarımda sen..Uyanıkken seni görürdüm her insanın yüzünde.. Seni arardım duyduğum her seste..Herkes biliyordu anlıyorduda, bir ben anlıyamıyordum sensizliğin beni yok ettiğini.. Herkes farkındaydıda bir ben anlamıyordum seni ne kadar sevdiğimi..Şimdi biliyorum, sende bil: Sen yoksan bende yokum.. Sen içime işlemişsin ben yokum sen varsın bende.. seni istesemde terkedemem bırakamam..Öldürsem kendimi, kalbimi söksem yerinden gene sen olursun bende.. çünkü her hücremden tek bir ses gelir; senin adın..

Allahım bu ne büyük bir sevgi... Ve ne büyük bir acı.. İçim kanıyor, acım çok derin..Canımdan can kopuyor sanki.. Ölüyorum yavaş yavaş. Sanma sadece bedenim eriyor. Ölüm demek sadece bedenin ölmesi midir? Benim ruhum can çekişiyor..Muhtacım senin yüzüne bakışlarına.. Nefes alamıyorum boğuyor beni bu sensizlik...Canım acıyor..

Yardım edecek kimse yokmu!

Buna bir çare bilen bulan yokmu!

Haykırışlarım çığlıklarımı duyan yokmu!

Ölüyorum elimden tutan yokmu!

Yok.. Ne bir ses var, nede bir kimse.. Herkes kendi aleminde kendi dünyasında.. Kimse bilmiyor ben ne haldeyim..Sende bilmiyorsun sevgili, duymuyorsun sesimi..Sadece ben varım kendi cenazemi kaldıran.. Sadece benim, mezarımı hazırlayan.. Ve sadece benim, ruhumu kefenlere sarıp toprağa gömen.. Benim, mezar taşımı diken. Ve benim, ruhum için gözyaşı döken.. Anlamıyorsun nedenleri, bilmiyorsun.. Ne haldeyim bir bilsen..

________
Nisa A. Ö.

metis
03-03-2007, 20:47
sen gibi birini biliyorum ben....

aaaa
03-03-2007, 21:06
Yine aşk damarımı kabarttın.Duygulandım.Paylaşım için çok teşekkür ederim.Ellerine sağık.

zalimyar
03-03-2007, 22:54
heyt be ne sevgiliymiş ama....helal olsun sanada onada kendını sana bu kadar sevdirmis sende onu bu kadar sevmissin..neyse allah yardımcın olsun nisacıgım..umarım ıstedıklerın ısstedıgın gıbı olur..bak etrafında bir sürü dostun var demi ama.

burakb
03-03-2007, 23:14
offf...damardan girdin yine :D

hasan2osman
03-03-2007, 23:36
kusra kalma ya şimdi yorgun argın okuyamadım biri şunu özetleyebilir mi?:)

ZEYD BABA
03-03-2007, 23:58
eline sağlık muhterem iyi edebiyat parçalamışsın.Yaraladın beni

kingemre
04-03-2007, 01:22
Sende benim gibi herşeyinle seviyorsun ve sende benim gibi bir gün gerçekleşecek diye bekliyorsun, yokmu bu derdin çaresi gerçekten biri, bulsun artık.

zalimyar
04-03-2007, 02:19
Haykırış

Sızdı göklerden yalnızlığım bir muamma içinde
Savurdu ruhumu ıssız bir sahraya ansızın esen rüzgarlar
Bir mabed haykırışı susturdu beynimi tırmalayan sesleri
Geceye inat seherde koptu yüreğimden acı bir feryat
Seherin kuşları yargıladı beni kararı verilmiş bir infaz içinde
Yağmurun yıktığı bir şehirdi artık bende güller
Bendeki katiller silahlarına karşı suç işlemişlerdi
Ateşi soğuk, dumanı boğmayan bir yangının külüydü bende sevda
Ruhumsa mahremiyeti bozulmamış bir aşkın musallasıydı
Yarin yüreğine kondurduğum her nazar ölüden çalınmıştı sanki
Ummana varamayan her katrem,uçurumlara savuruyordu özünü
Beyazı rezil edercesine yağıyordu kar taze bir cesede
Sığınacağı bir kabri,rahmet okuyacak bir dostu olmayan cesede
Alem çölü içirdi susuzluğuma,bulutlar ölüm yağmurları sızdırdı bedenime
Giti ! Gelmez artık leyla,yok ben gibi mecnuna çölden başka diyar
Yeter artık kavuştur özümü özüne,buldur beni bana
Buldur...ey! Bi vefa yar. deliyar................................
buda son haykırış..........................

SibeRyA
05-03-2007, 02:55
ya herkes gidiyor.. yakında bende gideceğim hiç kimse kalmadı yaa:(