zalimyar
02-03-2007, 02:31
tadım yok eskisi gibi artık...baktıklarım baktıgım degıl yada ben bakmasını beceremıyorum.geceler bile düsman olmus....karanlıklar dost olurdu eskıden simdilerde benden almaları gereken bir öc varmış gibi daraltıyorlar sıkıyorlar...özlemeye doymak istemiştim özlerken...nerden bilebilirdim damarımdaki kanın cekildigini seni özlerken...şimdilerde sessizliğin içinde sessizce gidişine aglıyorum.ve usuldan kayboluyorum yalnızlıklar rıhtımında....birazdan son tren gelecek...umutsuzları umuda götüren,neşesizlere neşe veren hayalleri gerçek yapan yere götürecek isteyeni...binmekle binmemek arasında gidip gelmekteyim...cunku ucunda sen varsın...seni bir daha görememek var....hala zaman zaman zamansızca aklımdan cıkacagın anı beklıyorumda meger can bedenden cıkmayınca gelmezmıs o an.....aslıında herseye inat tüm kahbeliklere satılmışlıklara ve aldatılmalara inat akıp giden zamanın carkına bir comak sokup herkesten ve herseyden oc almak hiç fena bir fikir değil...en önemlisi hayattan alınan öç.............................
uzadıkca uzayacak kestırıp atmak lazım....bu yorgun ayakların bu köhne bedeni daha ne kadar tasıyacagı belli değil gerçi umrumdada değil düştüğü yerde kalır.sende sakın dokunma olurmu bırak hep orda kalsın.....
Hoşçakal..en önemlisi Hep Mutlu Kal...
Hayata Gıcıklık Olsun Diye..........................
degerli modumuz aaaa nın uyarısı ile..
yazar __________ZALİMYAR_______________
uzadıkca uzayacak kestırıp atmak lazım....bu yorgun ayakların bu köhne bedeni daha ne kadar tasıyacagı belli değil gerçi umrumdada değil düştüğü yerde kalır.sende sakın dokunma olurmu bırak hep orda kalsın.....
Hoşçakal..en önemlisi Hep Mutlu Kal...
Hayata Gıcıklık Olsun Diye..........................
degerli modumuz aaaa nın uyarısı ile..
yazar __________ZALİMYAR_______________