Tüm Versiyonu Göster : Ömür
xMaxPaynex
24-07-2008, 08:17
Arkadaşlar dün doktora gittim ne kadardır kötüydüm doktor mauyene etti ve dediki 1 yıl ömrün kalmış akciğer kanserisin dedi ama ameliyatla kurtarılma ihtimalı varmış .Biretek ablama söyledim ancak o beni anlar bir de arkdaşalarıma .kardeşim e söyleyemedim daha kaldıramaz .sadece şunun için seviniyorum askerde ölücem ya sağol allahım.Benden size tavsiye
HAYATI İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN
xMaxPaynex
24-07-2008, 08:21
sen ciddi misin kardeş?
ne zanettin?
O zaman ben şimdiden Allah rahmet eylesin diyeyim...
kurtulma şansında varmış işte ne güzel.
xMaxPaynex
24-07-2008, 08:31
O zaman ben şimdiden Allah rahmet eylesin diyeyim...
kurtulma şansında varmış işte ne güzel.
ama çok riskliymiş şuan karar vermedim daha evsde bir tek ablam biliyor bide sınıftan bazı kjişiler 10 arkadaşız zaten o kadar erkek var 1 kişi daha :rolleyes:
fahri_baba
24-07-2008, 08:36
madem ölüceksin ne işin var burda
git tatil yap,kızlarla gez,en kaliteli kıyafetleri al
xMaxPaynex
24-07-2008, 08:37
madem ölüceksin ne işin var burda
git tatil yap,kızlarla gez,en kaliteli kıyafetleri al
ne gezicem derincenin bu saatte gezilmez gezersen gece gezersin zaten üzülmüyorum da zaten
Hakkını helal et senle biraz tartıştık sanırım.
xMaxPaynex
24-07-2008, 08:45
Hakkını helal et senle biraz tartıştık sanırım.
send helal et muhammet
xMaxPaynex
24-07-2008, 08:46
benimde sana hakkım helal olsun
İnşallah iyileşirsin;)...
xMaxPaynex
24-07-2008, 08:48
artık ancak ameliyatla çünkü akciğer kanseriymiş
artık ancak ameliyatla çünkü akciğer kanseriymiş
Olasılığı az dahi olsa imkansız birşey değil.
Çok ama çok düşük dahi olsa bunu avantaja dönüştürebilirsiniz.Kendinizi maneviyata vermek,tamamıyla huzur bulmak ve elinizden geldiğince sorun etmem,olumlu düşünmek ve ibadet etmek gibi.
Moral buldunuz mu zaten sizin iyileşme şansınız artar.Elimizden gelebilecek tek şey dua etmek...
xMaxPaynex
24-07-2008, 08:56
Olasılığı az dahi olsa imkansız birşey değil.
Çok ama çok düşük dahi olsa bunu avantaja dönüştürebilirsiniz.Kendinizi maneviyata vermek,tamamıyla huzur bulmak ve elinizden geldiğince sorun etmem,olumlu düşünmek ve ibadet etmek gibi.
Moral buldunuz mu zaten sizin iyileşme şansınız artar.Elimizden gelebilecek tek şey dua etmek...
ama çok tehlikeliymiş hemde zaten ölsemde askerde ölücem
Senin için rahatsa sorun yok:)...
xMaxPaynex
24-07-2008, 09:00
Senin için rahatsa sorun yok:)...
benim için soun yok sadece kardeşim üzülüyorum şimdi bunu nasıl kaldırıcak al editledim
yakamoz01
24-07-2008, 09:00
Arkadaşlar dün doktora gittim ne kadardır kötüydüm doktor mauyene etti ve dediki 1 yıl ömrün kalmış akciğer kanserisin dedi ama ameliyatla kurtarılma ihtimalı varmış .Biretek ablama söyledim ancak o beni anlar bir de arkdaşalarıma .kardeşim e söyleyemedim daha kaldıramaz .sadece şunun için seviniyorum askerde ölücem ya sağol allahım.Benden size tavsiye
Kardeş şaka olduğunu söyle, gözlerim doldu...
xMaxPaynex
24-07-2008, 09:01
Kardeş şaka olduğunu söyle, gözlerim doldu...
Şaka falan değil eren doğru
yakamoz01
24-07-2008, 09:03
Şaka falan değil eren doğru
Ağlıyorum şimdi :'((, ne diyeceğimi de bilemiyorum.. :(
xMaxPaynex
24-07-2008, 09:05
Ağlıyorum şimdi :'((, ne diyeceğimi de bilemiyorum.. :(
al mozilla editledim
yakamoz01
24-07-2008, 09:06
--
Olur mu öyle şey..!! Bu mesajı editle, alıntımı da editliyorum..!!!!! Bunu lütfen bir daha söyleme..!
.PAINKILLER
24-07-2008, 09:11
Kardeş merak etme ya hep böyle derler.Allah,her şeyi bildiği gibi senin de ne zaman öleceğini bilmektedir.Bu nedenle asle moralini bozma.6 ay ömrü kalmış dedikleri kişi 2 yıl yaşamıştı.İşte bu anlatacağım olaya basit bir örnek;)Ama senin gibi bir MaxPayne ustasının aramızdan ayrılmasını istemem.:(
xMaxPaynex
24-07-2008, 09:15
Kardeş merak etme ya hep böyle derler.Allah,her şeyi bildiği gibi senin de ne zaman öleceğini bilmektedir.Bu nedenle asle moralini bozma.6 ay ömrü kalmış dedikleri kişi 2 yıl yaşamıştı.İşte bu anlatacağım olaya basit bir örnek;)Ama senin gibi bir MaxPayne ustasının aramızdan ayrılmasını istemem.:(
sağol sende hakkını helal et ama sinir işte naparsın xMaxPayne ki kardeşime öğrettim o oynar artık
Helal olsun kardeş.Dünde böyle bir konu açıldı ne bu ya?:(
Yok mu çaresi?:(
xMaxPaynex
24-07-2008, 10:08
Helal olsun kardeş.Dünde böyle bir konu açıldı ne bu ya?:(
Yok mu çaresi?:(
ancak ameliyat başka yol yok akciğer kanseri ya ama şanslıyım bide şu var hem saekrde ölücem hemde teyzemi hayatta hiç görmemiştim ne güzel öbür taradta görücem
Son Mohikan
24-07-2008, 13:48
Kardeş daha yeni duydum gerçekten üzüldüm Allah günahlarını affetsin.Allah yardımcın olsun... :(
kozmikcano
24-07-2008, 13:49
Akciğer kanseriysen seni biraz zor askere alırlar:(
Geçmiş olsun ne diyelim.
Bak iyi adam diye bilirdim ama..
Sandığım kadar iyi biri değilmişsin.
Gider ayak elaleme bulaşmakta neyin nesi ?
Neyse..
Ben sana bulaşmıcam, sende bana bulaşma..
Hadi sana iyi tatiller.. 1 yıl boyunca gez eğlen dolaş, Kimseye kötülük yapmamayı dene !
Beklediğin bi medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür...
gaddar_mami
26-07-2008, 23:45
ya bu nası işdir olmaz böle şey ya:(abi çok üzüldüm:(inş doktor yanılmıştır bi kaç doktora daha görünseydin:(
ya bu nası işdir olmaz böle şey ya:(abi çok üzüldüm:(inş doktor yanılmıştır bi kaç doktora daha görünseydin:(
ya mücahit xMaxPaynex ben kaderi değiştiremessin
..:lion_boy:..
26-07-2008, 23:57
Yapma bunu bize :'(
Bu doğru olamaz Muhammed , şaka yaptığını söyle :'((((
bledachelik
27-07-2008, 00:05
inşallah iyi olcaksın abi =( allah yardımcın olsun
27-07-2008, 00:11
Muhammet ümidini kesme =)
İyi olacaksın , hiçbir şeyin kalmayacak , aslanlar gibi askerliğini yapacaksın , ağlatma beni dostum ... x)
27-07-2008, 00:14
Arkadaşlar ben xMaxPaynex kararımı verdim,ameliyat olucam salı günü sağloun hepiniz beni teşvik ettiniz
Arkadaşlar ben xMaxPaynex kararımı verdim,ameliyat olucam salı günü sağloun hepiniz beni teşvik ettiniz
Kahramanlar önündeki engelleri aşmak için korkusuzca yürür.Tebrik ederim:)...
Ameliyata moralli gir bence.Çok büyük bir katkısı olur.
Olumlu düşün.Zaten iyileşmeyecek olsan ameliyata girmezdin değil mi?Bunda hiçbir olumsuzluk yok.Emin olabilirsin.Bana güven:)...
bledachelik
27-07-2008, 00:18
=) sen saol muhammet güzel haberler bekliyoruz senden
gaddar_mami
27-07-2008, 00:27
ya mücahit xMaxPaynex ben kaderi değiştiremessin
şimdi abi bi doktora güvenmicen benim abim var bi doktora gitti ciger çökmüş dedi ama ciğerde hiç bişi yokmuş sen git yine başka doktorlarada.
27-07-2008, 00:28
Kahramanlar önündeki engelleri aşmak için korkusuzca yürür.Tebrik ederim:)...
Ameliyata moralli gir bence.Çok büyük bir katkısı olur.
Olumlu düşün.Zaten iyileşmeyecek olsan ameliyata girmezdin değil mi?Bunda hiçbir olumsuzluk yok.Emin olabilirsin.Bana güven:)...
biliyorum moralim düzeldi zaten.orda kahramanlar demişsin sağol ama birşey diyim benim önüme birsürü engel çıktı.bunlar da büyüktü ve çok yara aldım.
=) sen saol muhammet güzel haberler bekliyoruz senden
merak etme ahmet
Umarım kurtulursun muhammet
gaddar_mami
27-07-2008, 00:44
Kurtulacak......!
başka yolu yok..!!!!!
Umarım kurtulursun ben buna inanıyorum artık tıp çok gelişti;)
gerçekten çok üzüldüm ama inanıyorum iyileşeceğine.
:(:(:(
B u c k é Y é
27-07-2008, 01:26
Edit: ya neyse şimdi düşündüklerim bende kalsın.Hep söyledim de ne oldu...
Ekspress
27-07-2008, 20:34
Muhammet nere gidiyosun ya.Daha yaşın genç.Söyleyecek laf bulamıyorum..:(:(
Ameliyatın inşallah başarılı geçer sende tekrar buraya dönersin..
alonetolgi94
27-07-2008, 22:12
arkadaş seni fazla tanımıyorum sen de beni fazla tanımıyorsun sahi.
başka doktorlara da görünmeni tavsiye ederim.allah umarım sana uzun ömürler vermiştir.
düşünmek dahi istemiyorum ama sana birşey olursa da ALLAH günahlarını bağışlasın.
hepimiz senin yanındayız.o soğuk ameliyathaneden sapasağlam çıkacaksın.sadece İNANMAK!inan.
B u c k é Y é
27-07-2008, 22:39
Bakın,bu hastalık %90 oranında 50 yaş ve üstü insanlarda görülür,geri kalan %10'luk kesimi ile orta yaş ve genellikle üstü insanlar oluşturur,gençlerde oluşma şansı,%1 biledeğildir.
Alt solunum yolları ve Akciğer Parankiminde çoğalan kontrolsüz kötü hücreler ve tümörler'in oluşturduğu yaramazlığa denir Akciğer kanseri,en ölümcül kanserdir.
Belirtileri ise aşırı fiziksel ve biyoniktir.Yani öyle ateş çıkması ile gidilip Akciğer kanseri çıkma şansınız azdır.
Dağa gidip spor yapabilen insanın Akciğer Kanserine yakalanma şansı nedir onu da bilemiyorum.
Belirtileri,belli başlıdır;
Belirli organlarda ki ağrılar,aşırı halsizlik,hayattan bezmişlik,hareket yeteneği kısıtlanması,zatürre,sarılık,kanlı tükürmedir.
Nedenleri arasında ise,çok uzun yıllar tütün kullanımı,kronik intertisyel pnömonitis, halojen eterler (klorometil eter),inorganik arsenik, radyoizotoplar ve bazı ağır metallerin kullanımıdır,dolaylı veya doğrudan.
----------------------------------------------------
Bu bağlamdadır ki,bizi yeme Max,adamım...
Akciğer kanseri olan adam foruamgirmez,senin ailen yok mu? tek başına doktora gidemezsin,banlanmışsın,bunun üzerine yine foruma giremezsin bu akciğer kanseri halin ile,hayatın değişir,allah düşmanımın başıan vermesin çokdaha beter şeyler olur.
Bi zahmet böyle kötü şakalar yapma.
B u c k é Y é
27-07-2008, 22:44
veyahut,daha annesinin karnında çocuğun genetiksel bir bozukluktan ötürü radyasyonlu bir ninja olarak çıkma olasılığından başka bir ihtimali yoktur Akciğer kanserinin...
sEn bu yaşta ölürsen eğer,bu kalp krizi de olmaz,ancak kazaya kurban,veya trafik kazası ile ölürsün,allah korusun.
Şehit olmakta,her insana nasip olmaz Max,adamım,yanlış düşünüyorsun,yanlış konuşuyorsun.
Subjektif
27-07-2008, 23:05
ben burda şaka falan yapmıyorum!
B u c k é Y é
27-07-2008, 23:06
Tamam adamım...Gel geyiğe muhabbet edelim.
Subjektif
27-07-2008, 23:07
Tamam adamım...Gel geyiğe muhabbet edelim.
gel o zaman :rolleyes:
Geçmiş olsun :( Umarım iyileşirsin
Subjektif
29-07-2008, 14:27
arkadaşlar kararımı verdim ameliyat olmuyorum!
Ekspress
29-07-2008, 14:29
Sen harbiden kafayı yemişsin!!!Bişi demicem artık
ameliyat olmazsan .... :(
geçmiş olsuın yafs :( üzüldüm
ama sen yinede moralini yükset tut tıp gelişti ve gelişmeye devam edecek :)
Subjektif
29-07-2008, 14:30
ameliyat olmazsan .... :(
geçmiş olsuın yafs :( üzüldüm
ama sen yinede moralini yükset tut tıp gelişti ve gelişmeye devam edecek :)
isterse kalp olmassa insanlar ölmesin ama ameliyat olmucam
isterse kalp olmassa insanlar ölmesin ama ameliyat olmucam
iyi,güzel...
en iyi seçimi yapmışsın :) DEMEMİ BEKLEMİYORSUN HERHALDE :o
Subjektif
29-07-2008, 14:32
burak merak etme.kardeşime söylicem.bilgilerim onda kalsın.ben bittim sen bitme dicen.son kez sarılıcam.gidicem.evde.bizim silah depomuza
Subjektif
29-07-2008, 14:35
Bitti Artık Gücüm!dayanamadım!
Ekspress
29-07-2008, 14:35
SANA AFERİN DİYORUM!ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDIN!!HAYATTAN BU KADAR ÇABUK NASIL KOPUYORSUN PES DİYORUM!!
KARDEŞİNE YAZIK.DAHA 10 YAŞINDA.HADİ 14,15 YAŞINDA OLSA ANLARDI AMA DAHA YAŞI KÜÇÜK!!:mad:
Subjektif
29-07-2008, 14:36
merak etme anlar.
Subjektif
29-07-2008, 14:38
başka yolu yok..!!!!!
hayır mücahit geri dönüş yok!Ameliyat yok!
Ekspress
29-07-2008, 14:39
Emin Misin?
Sen Gidersen Eğer Ailene Nolur Hiç Düşündün Mü?sana Saf Saf Bakacaklarını Mı Düşünüyosun Veya Da Bu çocuk Gitti Ev Rahatladı Gel Keyfim Gel Yapcaklarını Mı Düşünüyosun
Subjektif
29-07-2008, 14:40
Emin Misin?
Sen Gidersen Eğer Ailene Nolur Hiç Düşündün Mü?sana Saf Saf Bakacaklarını Mı Düşünüyosun Veya Da Bu çocuk Gitti Ev Rahatladı Gel Keyfim Gel Yapcaklarını Mı Düşünüyosun
ablama bunu söyledim.zor tuttu kendini.ama kardeşimi bilmiyorum.hele kardeşim,annem,babam.kafam bir sürü darbeyle dolu.her biri bir anda geldi daağıttı beni.dengem bozuldu,düştüm.kalkamadı bir daha.
Ekspress
29-07-2008, 14:42
ablama bunu söyledim.zor tuttu kendini.ama kardeşimi bilmiyorum.hele kardeşim,annem,babam.kafam bir sürü darbeyle dolu.her biri bir anda geldi daağıttı beni.dengem bozuldu,düştüm.kalkamadı bir daha.
annen babanda yaşlı,kardeşin küçük bunların nasıl dayanacağını hiç düşünmedin mi he!!
Subjektif
29-07-2008, 14:44
annen babanda yaşlı,kardeşin küçük bunların nasıl dayanacağını hiç düşünmedin mi he!!
bir de ben bunlara nasıl dayanacağımı düşün burak!ister miydim sandım!ister miydim kardeşimi zorda bırakmayı!kimseyi istemem!ama böyle olması gerekiyor vede böyle olucak!o darbelere kimse dayanamaz.soğuk rüzgarlar esti her zaman.güneşim battı doğmadı.
Ekspress
29-07-2008, 14:46
bir de ben bunlara nasıl dayanacağımı düşün burak!ister miydim sandım!ister miydim kardeşimi zorda bırakmayı!kimseyi istemem!ama böyle olması gerekiyor vede böyle olucak!o darbelere kimse dayanamaz.soğuk rüzharlar esti her zaman.güneşim battı doğmadı.
1 saattir seni ikna için çalışıyorum ama bana da pes dedirttin..Artık sen bilirsin..
Sana son sözüm:"Kurtulma durumun var,gidip ameliyat ollll!!!!"
Subjektif
29-07-2008, 14:47
1 saattir seni ikna için çalışıyorum ama bana da pes dedirttin..Artık sen bilirsin..
Sana son sözüm:"Kurtulma durumun var,gidip ameliyat ollll!!!!"
benim cevabı'olması gerek bu ve böyle olucak.'
B u c k é Y é
29-07-2008, 14:50
Ya Max,adamım...Akciğer kanseri'nin Ameliyat'ı yoktur,tek tür durumda,yani çevrede ki lenflere bulaştıysa cerrahi müdahale yapılır.Ameliyat zaten yok böyle bi hastalıkta.
Senin yaşıdna Akciğer olma ihtimali %0'a yakın iken,hasta olsan bile bunun Lenf'lere yayılma olanağı olmadığından dolayı,ameliyat falan yapamazlar sana,yapmazlar çünkü yapmayı gerektirecek bir durum yok ortada.
Bu safra kesesi ameliyatı değil.Açıp da taş alır gibi kanserli hücreleri alsınlar...
Anlatamıyorum kendimi heralde;
Böyle bir durumda,beyin mesaztazını önlemek için radyoterapi kullanılır ancak,veyahut kemoterapi uygulanır,tam anlamı ile hastayı kurtarmasa da ömrünü uzatır ama yan etkileri vardır,Fiziki görünüş değişir ayriyetten.
Tam oalrak tedavisi yoktur ama Ameliyatı da yoktur,yani bir akciğer kanserine ''AMELİYAT YAPILMAZ!''
Subjektif
29-07-2008, 14:51
Ya Max,adamım...Akciğer kanseri'nin Ameliyat'ı yoktur,tek tür durumda,yani çevrede ki lenflere bulaştıysa cerrahi müdahale yapılır.Ameliyat zaten yok böyle bi hastalıkta.
Senin yaşıdna Akciğer olma ihtimali %0'a yakın iken,hasta olsan bile bunun Lenf'lere yayılma olanağı olmadığından dolayı,ameliyat falan yapamazlar sana,yapmazlar çünkü yapmayı gerektirecek bir durum yok ortada.
Bu safra kesesi ameliyatı değil.Açıp da taş alır gibi kanserli hücreleri alsınlar...
Anlatamıyorum kendimi heralde;
Böyle bir durumda,beyin mesaztazını önlemek için radyoterapi kullanılır ancak,veyahut kemoterapi uygulanır,tam anlamı ile hastayı kurtarmasa da ömrünü uzatır ama yan etkileri vardır,Fiziki görünüş değişir ayriyetten.
Tam oalrak tedavisi yoktur ama Ameliyatı da yoktur,yani bir akciğer kanserine ''AMELİYAT YAPILMAZ!''
zaten yok!olmıcam!
B u c k é Y é
29-07-2008, 14:54
Ameliyat oalcam dediydin ya...Hiç bir fikrin yoğumuş bu konuda onu farkettim.
Hala daha insanları yediğinden bahsediyorum...
Sikinır(!)dan çıkarttır hasta raporunu,bu işler(ameliyat,tetkik,muayene falan) pat diye bir anda olmuuyor...
Gerekli belgeleri bana göster,susucam...
Yapma bunu yani Çok dikkat çekiyosun...Mübarek Miraç kandili,bu şakalar olmuyor...
Subjektif
29-07-2008, 14:56
Ameliyat oalcam dediydin ya...Hiç bir fikrin yoğumuş bu konuda onu farkettim.
Hala daha insanları yediğinden bahsediyorum...
Sikinır(!)dan çıkarttır hasta raporunu,bu işler(ameliyat,tetkik,muayene falan) pat diye bir anda olmuuyor...
Gerekli belgeleri bana göster,susucam...
Yapma bunu yani Çok dikkat çekiyosun...Mübarek Miraç kandili,bu şakalar olmuyor...
bilmiyorum ameliyat ama doktor ameliyat dedi napıyım ki?zaten ne olursa olsun!böyle kalıcam!
B u c k é Y é
29-07-2008, 14:58
Öyle doktorun ben ta...
Adam üstüdne tetkik yapmadan nasıl ameliyata karar veriyor onu anlamış değilim...
Bi kere,ilk mesajda da bahsettiğim gibi,Kanserin,Lenf sistemine karışıp karışmadığını öğrenmek ve buna göre hastayı tek durum olan bu durumda ''ameliyata almak'' için,sana muayene yapmak gerekir,Senin yüzüne bakıpda,Akciğer kanseri olup olmadığını anlayamaz Mehmet Öz bile gelse...
Bi kere bu Lenf olayını anlamaları için sana cerrahi müdahalede bulunmaları şart...Bunu yapmamışlar belli ki.Hala daha diretiyorsun ya...Pes doğrusu...
Subjektif
29-07-2008, 15:00
yinede hastalık var!bitsin bu yılda kurtuluyom bu lanet dünyadan!bitsin bu soğuk rüzgarlar!doğsun artık güneşim sonunda!
xXtrAvİaNxX
29-07-2008, 15:00
Öyle doktorun ben ta...
Adam üstüdne tetkik yapmadan nasıl ameliyata karar veriyor onu anlamış değilim...
Bi kere,ilk mesajda da bahsettiğim gibi,Kanserin,Lenf sistemine karışıp karışmadığını öğrenmek ve buna göre hastayı tek durum olan bu durumda ''ameliyata almak'' için,sana muayene yapmak gerekir,Senin yüzüne bakıpda,Akciğer kanseri olup olmadığını anlayamaz Mehmet Öz bile gelse...
Bi kere bu Lenf olayını anlamaları için sana cerrahi müdahalede bulunmaları şart...Bunu yapmamışlar belli ki.Hala daha diretiyorsun ya...Pes doğrusu...
Yani iyi bir doktora gitsin:rolleyes:
Subjektif
29-07-2008, 15:02
Yani iyi bir doktora gitsin:rolleyes:
ne olursa olsun bitsin dünya!ben bitmesini istiyorum!dayanamadım!bittim!gücüm tükendi!kalbim parçalandı!ruhum yorgun düştü!bedenim yenildi!dayanamadılar!bende dayanamadım!
B u c k é Y é
29-07-2008, 15:03
ulen bu kadar iyi rol kesilir heralde..
O kadar bilismel açıklama yaptım,hiçbirine cevap vermedin,hala rol kesiyorsun :D :D
Adamımsın harbi Max...
:D :D
Subjektif
29-07-2008, 15:04
ulen bu kadar iyi rol kesilir heralde..
O kadar bilismel açıklama yaptım,hiçbirine cevap vermedin,hala rol kesiyorsun :D :D
Adamımsın harbi Max...
:D :D
rol keser gibi bir halim mi var?o zaman söyliyim!ben yalan söylemem!şaka da yapmam böyle!merak etmeyin!şaka bile olsa sonunda kurtulucam burdan!
B u c k é Y é
29-07-2008, 15:05
rol keser gibi bir halim mi var?o zaman söyliyim!ben yalan söylemem!şaka da yapmam böyle!merak etmeyin!şaka bile olsa sonunda kurtulucam burdan!
Hayır,rol keser gibi bir halin yok çünkü bizzat yapıyorsun şuan!
Kurtul o zaman...Bende bıraktım konuşmayı :D :D
Subjektif
29-07-2008, 15:07
Hayır,rol keser gibi bir halin yok çünkü bizzat yapıyorsun şuan!
Kurtul o zaman...Bende bıraktım konuşmayı :D :D
sen çok gülen birisin!öyle kal o zaman!hiç değişme!ben şaka yapmayı sevmem!bu sana söyliyeceğim anlaman için bir söz!YIKILDIM VEDE BİTTİM!
B u c k é Y é
29-07-2008, 15:09
Anlayamıyorum hacı,o bakımdan gülüyorum.Kafam bu kadar basıyor anca.
Sen bak dalgana,çabuk öl.
Karışmak istemiyorum konuya.
13-08-2008, 15:09
Arkadaş kesinlikle yalan söylüyor.
Kulübümüze hoşgeldin :p
In Uskudar , Uskudar was a morning :D
Beklediğin bi medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür...
:cool: :cool:
CaLadionS
13-08-2008, 16:25
Beyle Tam Anlayamadım Durum Nedir Yalan Mı?
ben ilk zamanlar yine forumdan biriyle msnde konuşuyordum(adı bende kalsın)ona maxpayne in konusunu gösterdim güldü ve sen buna inandın mı dedi ben dedim doğru değil mi ki?ve o anda internet bağlantım koptu ve gerisini konuşamadım ama internetten biraz araştırdım bu kanseri bence maxpayne dikkat çekmeye çalışıyor turp gibi...
DePReSiF
13-08-2008, 22:36
Bu çoktaaan açığa çıktı zaten.
Bu çoktaaan açığa çıktı zaten.
Doğru söylüyorsun
Arkadaş "Elveda" diye konu açmıştı ve ben gidiyorum demişti ama aradan günler geçti gitmedi hala.=)
çaylak41
24-08-2008, 20:30
bu arkadaşa hasta değil diyenler yanılıyorlar bence gerçekten hasta acil psikolojik desteğe ihtiyacın var nasıl bi egon var insanları kandırarak neyi ispatlamaya çalışıyorsun bilmiyorum ama hem öleceğim diyip milletle polemiğe giriyosunki ölücek insanların forumda pek takılcaklarını sanmıyorum hele hele kardeşine kişisel bilgilerini vericek travian oynatıcak sen ölüceksin ondan sonra kardeşin wow unu kurucak he:D böyle şeylerle insanları kandırmaya çalışma yok doktora gitmiş sana bakmış kansersin demiş ameliyat demiş gerçekten allah başına verir ozaman anlarsın durumun ciddiyetini oke? koy şuraya raporunu doktorun yaptıı tetkik sonuçlarını bidaa bilgisayarımı bile açmıyacağım:rolleyes::rolleyes:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.