PDA

Tüm Versiyonu Göster : Alkış istiyorum!

R3İS
15-07-2008, 10:54
Bir arkadaşımız konu açınca bir harfi yanlışlıkla eksik yazınca Türkçe'yi katlettin diyen arkadaşlarımıza,

"Arama yapmadan; daha önce verildi diyen arkadaşlarımıza",

Arkadaşımız üye olmak istiyor ve bir konu açıyor.Konuya ''arkadaşlar lütfen bana oy yollayın'' diyor.Buna cevap olarak ''Ne oyu? Muhtarlık seçimleri falan mı?'' diyen arkadaşımıza,

Hangi serverde oynuyorsun denildiğinde Türkiye harici tüm ülkeleri sayan arkadaşımıza,

En sevdiğiniz moderatör anketinde tüm hepsine oy vererek yağcılık yapan arkadaşlarımıza,

Beyond kullandğı öğrenilince ''ben kaldırıyorum ama gitmiyor'' diyen arkadaşımıza,

Vahaya bir günde 31 ayı geldi neden? sorusuna ''Bu %25 tahıl değil de %25 ayı bonusu olan bi vaha olmasın?'' diyen adminimize,

Hamam böceği konusuna kopya çekmekle ilgili bir yazı yazan ve ardından ''pardon arkadaşlar yanlış konuya yazdım siz devam edin'' diyen arkadaşımıza :D,

Birer alkış istiyorum...:D:D:D

Alıntı değildir.Kendim yazdım...

telteper
15-07-2008, 10:56
gayeniz nedir peki

Böyle konular açan arkadaşlara bir alkışda benden:p:D

R3İS
15-07-2008, 10:57
gayeniz nedir peki

Böyle konular açan arkadaşlara bir alkışda benden:p:D

Alkış için sağol :D:D

telteper
15-07-2008, 10:58
niye açtın konuyu onu anlamadım yav

ENIGMA BOY
15-07-2008, 11:10
helal kardesım alkıslar sana gelsın...1 harfı yanlıs yazınca turkcenın bozuldugunu sananlarada alkıs yollayalım :D turkceyı dogru konusmak yada dogru yazmak harf hatası degıl turkce karsılıgı olan kelımelerı baska dılde konusmaktır..bunu anlamayanlar var....turkcenın bozulması su demektır....

slm yerıne hi demek gorusuruz yerıne bye bye demek...vs vs ....

Uğurcem
15-07-2008, 11:35
helal kardesım alkıslar sana gelsın...1 harfı yanlıs yazınca turkcenın bozuldugunu sananlarada alkıs yollayalım :D turkceyı dogru konusmak yada dogru yazmak harf hatası degıl turkce karsılıgı olan kelımelerı baska dılde konusmaktır..bunu anlamayanlar var....turkcenın bozulması su demektır....

slm yerıne hi demek gorusuruz yerıne bye bye demek...vs vs ....

Tamam anladıkta en azında Türkçe yazarken ''T'' harfinin büyük olması ve bir ek geldiğinde kesme işareti ile ayrılması gerekmez mi?
hani biz Türküz ya biraz saygımız olsun diye söyledim.

ENIGMA BOY
15-07-2008, 11:42
Tamam anladıkta en azında Türkçe yazarken ''T'' harfinin büyük olması ve bir ek geldiğinde kesme işareti ile ayrılması gerekmez mi?
hani biz Türküz ya biraz saygımız olsun diye söyledim.

ıyı guzel soyluyosunda ben turkceyı konsurken kesme ısaretını yada buyuk harfı nasıl kullanacam :D senın dedıgın turkce yazarken imleç kurallarına uymak manasında soyluyorsun...bunda haklısın..ama burda oyle kısıler varki yazdıgın her harfı kusurlu buluyolar..ornek simge yazacaksın sımge yazmısın..bu turkce degılmıs 'i' harfı kullanmamısız ya turkce bozulmus bak bak bak :D avrupadan baglanan kardeslerımızın klavıyesınde i harfı yok yada cep telefonlarında ı harfı kullanmıyomuyuz...abartmasınlarda olayı bize yeter