Tüm Versiyonu Göster : Sancak birliği hakkında düşünceleriniz?
Merhaba arkadaşlar, birliğimiz hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz nelerdir merak ediyorum doğrusu.
Burada bize fikirlerinizi yazabilirsiniz.
eqselans1002
14-07-2008, 03:08
bence sancak birligi çok carizmatik ve meteniyetli ve ürküdücü ve dogu dakileri düşünüen tam tamına bi NE berbat bi birlik yaw
Lütfen Türkçe'yi Daha Düzgün Kullanmaya Özen Gösterelim.
darkavalon
19-07-2008, 17:37
-/+ bölgesinde iyi bir oluşum.Tanıdığım bir kaç dostum var.Onlara bakınca güç daha çok anlaşılıyor.
Zorro/ELDAR
spongenes(2)
19-07-2008, 22:09
bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın hesaaabına hatta gözden ırak olan düşman saldırılardanda uzak olur hatta vsvsvs kıssadan hisse siz siz olun.......hahahahaha herneyse iyi birlik:)
darkavalon
31-07-2008, 17:08
ANTARES™ birliği ile birleşme yaptığına göre bizle bir sorunu olabilir bu birliğin.Umarım sebebi bize karşı bir hareket değildir.Açıkçası her türlü cevap vermeyede hazırız;)
Bence -/+ bölgesinden bir birliğin -/- bölgesine karşı hareketinin altında bir art niyet vardır.
sandro85
31-07-2008, 20:20
Hımm Antares ile birleşmişsiniz gerçekten çok ilginç :)
bizim birleşmizi yorumlamanız çok normal, sesli düşünmeniz ise daha ilginç. Bence bu konu altında değilde birlik içinde konuşsanız daha yararlı olurdu.
Bu serverda herkese dost olarak bakıp diyalog kurduk, ama bazıları kalabalıklaştıkça ne söylediğni unuttu; ne olduğunu da.
Rekabetin üst düzeyde olduğu bir s6 için el ele :rolleyes:
darkavalon
31-07-2008, 21:50
Arkanızdan konuşmak yerine yüzünüze söylemeyi tercih ettik.Biz ne olduğumuzu unutmadık.Zira biz hep aynı durumdaydık.Kalabalık sadece geçici bir durum.Oluşum tam anlamıyla tamamlanmadı.Bu sebeple yoruma açık olduğunu zannetmiyorum.Savaşta olduğumuz bir birlikle birleşme yapmanız ilginç değil mi?
Altında bir şeyler var orası açık.Merak etmiyoruz çünkü açıkça belli.
-/- bölgesinde rekabet yoktur.Zaten herşey belli;) Ayrıca SANCAK birliğinde var olan tanıdıklarımda bu olaya anlam veremedi.Zira bir kaç kere yönetime olmasa bile dostlarıma SANCAK birliğini bölge ittifakında görmek istediğimizi söylemiştim.Söylediğim gibi gerçekten şaşırtıcı bir durum oldu.Ne diyelim gelecek herşeyi göstericek.
Çok konuşmak, gereksiz konuşmak ve arkadan konuşmak birbirinden iyi şeyler değil hepsi aynı. Ama insani fikirler konuşulur trip atılmaz, anteras ile olan birleşme belkide çok insani ve manevi birşeydir kimbilir. Hani olurya birinin hayati bir meselesi vardır ölüm kalımı vardır, hiç bir destek vermesende belkide sırf manevi olarak yanında olmak gerekiyordur. Biz daha müneccim kışlası basmadık hakkınızda kötüdür diyemiyoruz, o kadar gelişmedik.
darkavalon
02-08-2008, 11:20
Bunlar benim şahsi görüşlerimdi.Ancak elbet birlik içinde konuşucak kişiler bellidir.
Ancak söylediklerinize inanmak gerçekten çok zor.Bu arada ANTARES™ birliği üyelerini bizden iyi tanıdığınızı hiç zannetmiyorum:)
Bunlar benim şahsi görüşlerimdi.Ancak elbet birlik içinde konuşucak kişiler bellidir.
Ancak söylediklerinize inanmak gerçekten çok zor.Bu arada ANTARES™ birliği üyelerini bizden iyi tanıdığınızı hiç zannetmiyorum:)
Unutmayınki serverin en kural dışı oyun oynayan, en küfürbaz grubunu alt birlik olarak aldınız hemde size oldukça uzak olmalarına rağmen, önce bunun muhasebesini yapın sonra biz sizi anteras konusunda aydınlatırız.
Kripto53
04-08-2008, 11:39
Dostlar boş verin kim kiminle birleşmek istiyorsa birleşsin.
Biz herzaman yanındayız, biz müneccim kışlasını bastık hatta BÜYÜK MÜNECCİM kışlası bile seviye 20 de =))
anelka_39
11-08-2008, 13:04
SANCAK 5 gibisi yok...
pearl_harbor
10-09-2008, 03:55
Üst sıralarda büyük bi birliğin başkanına kamikaze yapıp hesabı devrettik ayagına tekrar birliklerine dönen üç beş beceriksiz yöneticinin yönettiği savaşmayı bile eline yüzüne bulaştıran -+ işgalcileri:D:D:D çokmu ağır konuştum yaw:( :D
Üst sıralarda büyük bi birliğin başkanına kamikaze yapıp hesabı devrettik ayagına tekrar birliklerine dönen üç beş beceriksiz yöneticinin yönettiği savaşmayı bile eline yüzüne bulaştıran -+ işgalcileri:D:D:D çokmu ağır konuştum yaw:( :D
Tamam evet tam kendini ifade eden bir açıklamaydı.
pearl_harbor
13-09-2008, 03:47
Tamam evet tam kendini ifade eden bir açıklamaydı.
sen beni nerden tanıyorsunki oyundaki nickimi bile bilmiyosun:D
sen beni nerden tanıyorsunki oyundaki nickimi bile bilmiyosun:D
konuşmandan anlamıştır belki :) nickin ne bizim birliğe gelmek istiyormuşsun :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.